Hei!Edesmennyt isäni paitsi oli kirurgi,myös keksijä ja hyvä tekemään maittavia aterioita,hänen erikoisuuksiin kuului niin oikeaoppisesti kypsennetyt härän sisäfileet,ankeriaat kuin ravut kaikissa muodoissaan nahkiaisia unohtamatta.Hänen kokkailustaan on pojalle jäänyt muistona isäni "isoäidin lihapullat".Ne vievät kielen mennessään ja ovat kaikkien mielestä maailman parhaita lihapullia.Toivottavasti tässä nyt osaan kertoa teille tuon salaisen reseptin parhaani mukaan.Ainekset:500g jauhelihaa,3sipulia,1,5dl kuohukermaa,1 kananmuna,3 viipaletta ranskanleipää,1,5 lihaliemikuutiota.Freesaa kevyesti öljyssä sipulit,lisää lihaliemi ja kerma,anna jäähtyä,lisää muna ja ranskanleipäviipaleet,sekoita ja tarvittaessa lisää korppujauhoja tiiviin rakenteen aikaansaamiseksi.Anna vetäytyä puoli tuntia.Pyörittele pullat uunipellille.Paista 225 asteessa 25 minuuttia.Monet ovat pelästyneet kolmea sipulia,mutta lopulta ovat "heränneet".Bon Apetit!