Philip Mutisya Kimuyan ja John Marc Okellon saivat vankeustuomion törkeästä raiskauksesta

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 10.12.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Olenko kertonut mitä muiden tulee tehdä? Oon kyseenalaistanut iljettävän irtopisteiden keruun ja aivottoman apinoinnin. Kannattaisikohan ennemmin yrittää keskittyä aluksi vaikka integroimaan maahanmuuttajia tähän yhteiskuntaan? On muuten erittäin iljettävää vasemmistolaista ajattelua etsiä syyllisiä omiin itse aiheutettuihin ongelmiin muista.

  Enkä esittänyt varakasta Se on ihan eri asia kuin olla hyvätuloinen. Toki minulle kertyy jatkuvasti varallisuutta, mutta sekään ei ole sinulta pois. Yritä olla siis loukkaantumatta.
   
  #26
 2. Palstapesu

  Palstapesu Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  3 889
  Saadut tykkäykset:
  1 044
  Kannattaisikohan niiden maahanmuuttajien itse kotoutua? Integroituminen ei ole mahdollista, jos ei itse halua oppia suomen kieltä, opiskella ammattia ja mennä töihin. Myös tyttöjen ja naisten kohtelun pitäisi muuttua maahanmuuttajien keskuudessa, jos he oikeasti haluavat kotoutua. Mutta kuten olemme nähneet monissa muissa maissa, niin etenkin muslimit eivät halua integroitua, vaan he jatkavat samaa elämää eurooppalaisten rahoilla.

  No esitä ne todisteet siitä hyvätuloisuudesta sitten :LOL:
   
  #27
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  On se mahdollista ja osittain Suomessa ollaan onnistuttukin. Ongelmatapauksia on toki mamuissakin, kuten kantasuomalaisissa. Edellisissä kuitenkin vähemmän.

  Ja miksi nyt takerrut noin hanakasti hyvätuloisuuteeni?! Kateellinen uteliaisuus taisi ottaa vallan ? Sen verran voin vielä kutitella, että maisterin paperit on taskussa. Ei ole synti olla ahkera ja lahjakas.
   
  #28
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei taida "lahjakkuutesi" kuitenkaan ulottua todennäköisyyslaskentaan tai logiikkaan? Muistuvatko Optulan tulokset mamujen rikostilastoista mieleen?
   
  #29
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei kukaan kerää irtopisteitä, vaan kommentoi tapahtuneita asioita ja samalla muistuttaa, että toisinkin olisi voinut toimia. Voin paljastaa omalta osaltani, että olen osallistunut tähän maahanmuuttopoliittiseen keskusteluun jo runsaat 30 vuotta. Kun aloitin, ei sitä voinut käydä netissä kun nettiä ei ollut. Sitä käytiin koulujen käytävillä ja yleisönosastoissa. Olisi perin juuri outoa, jos näitä keskusteluja käyneet ihmiset eivät saisi palata niihin keskusteluihin enää myöhemmin kun se onkin "irtopisteiden keruuta". Se ei kuitenkaan ole irtopisteiden keruuta kun joku suvakki jauhaa silmät sinisinä p*skaa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

  Ja ei kannata keskittyä integroimaan maahanmuuttajia yhteiskuntaan koska huomattavasti fiksumpaa on olla luomatta sellaista tilannetta, jossa maahanmuuttajia täytyy integroida yhteiskuntaan. Miksi hoitaa ongelmia, jotka voi hyvin yksinkertaisesti estää syntymästä?
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #30
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Juuri näin!
   
  #31
 7. AivanSama

  AivanSama Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2013
  Viestejä:
  16 537
  Saadut tykkäykset:
  3 137
  Siis hetkinen?
  1. Miten mikään rahamäärä auttaa raiskauksen uhria?
  2. Miksi Suomeen pitää tuoda rikollisia?
  3. Miksi suomalaiset ovat velvollisia maksamaan uhrimaksua ulkomaalaisten rikollisten aiheuttamista vahingoista?
  4. Eikö kohtuullista olisi se, että ne, jotka kannattavat humanitääristä maahanmuuttoa ovat myös maksumiehinä? He voisivat ruksata verokortistaan kohdan kannatusvero ja kustantaa näin tänne tulleiden elämisen sekä rikoksista aiheutuneet kustannukset?
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #32
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Rikollisten puolustaminen on irtopisteiden keräilyä paljon enemmän kuin haitallisen maahanmuuton arvostelu.

  Sinä, joka kerrot olevasi hieman hyväosaisempi; et varmaan sitten asu Itäkeskuksessa tms keskittymässä, joten kommentoit asioita, joita et itse joudu kokemaan. Se on sama kuin neitsyt paasaa seksistä. Jos minua olisi pyydetty liikkumaan yöllä Itiksessä vaikka 20v sitten; ei ongelmaa. Vuonna 2019; en enää uskalla. Ja mikä on syynä?

  Itse olen myös kaikkien tulokeskiarvojen yläpuolella sekä olen naimisissa maahanmuuttajan kanssa. Olen myös asunut muutaman vuoden Ruotsissa ja nähnyt elämää siellä. Suomi seuraa vain muutaman vuoden perässä.

  Ihan jokaista tulijaa ei kannata ottaa vastaa. ja asian ihanuudesta voi lähteä kyselemään:
  a) saamelaisilta
  b) maoreilta
  c) Pohjois-Amerikan intiaaneilta
  d) Etelä-Amerikan alkuperäiskansoilta
  e) Australian aborginaaleilta
  jne.jne.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #33
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Erinomainen ehdotus! Tämä vähentäisi merkittävästi maahanmuttovastaisuutta, kun ne jotka rötöstelijöitä tänne hinkuvat vastaisivat kaikista sen aiheuttamista kustannuksista. Ja näitä raiskareita otettais vaan just sen verran kuin verotulot antavat periksi, ettei homma kaadu muiden kuin vapaaehtoisen niskaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #34
 10. Palstapesu

  Palstapesu Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  3 889
  Saadut tykkäykset:
  1 044
  Miten Suomessa on onnistuttu mielestäsi kotouttamisessa? Kun yleinen konsensus jopa vihervasemmiston keskuudessa on, että kotouttaminen on epäonnistunut, etenkin humanitaarisin syin maahan tulleilta.

  Itse otit hyvätuloisuutesi esille ja nyt vielä maisterintutkintosi. Jos ajattelit, että hyvätuloisuus ja koulutusaste jollain lailla tuo lisäpontta argumentteihisi, niin olet väärässä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #35
 11. AivanSama

  AivanSama Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2013
  Viestejä:
  16 537
  Saadut tykkäykset:
  3 137
  Toisilla on tohtorin paperit taskussa ilman sen suurempaa ahkeruutta:ROFLMAO:

  Hyvätuloisuus meinaa useimmiten sitä, että voit valita asuinpaikkasi, etkä joudu päivittäin tekemisiin humanitäärisen maahanmuuton seurausten kanssa.
  Minäkin olen hyvin kaukana niistä seurauksista, joista kovin moni suomalainen kärsii jo päiväkotiikäisestä alkaen. Olen kuitenkin pätevä tulkitsemaan tilastoja ja kuuntelemaan sekä näkemään mitä humanitäärinen maahanmutto on saanut aikaan naapurimaassamme ruotsissa.
  Ei tarvitse tohtorin pätevyyttä takataskuun ymmärtääkseen, että ihmisen moraali ja sisäinen tuntu oikeasta ja väärästä ei muutu rajanylityksessä. Kun tunnustaa ihmisyyden realiteetit, voi jo ymmärtää monikultuurisuuden mahdottomuuden. Olisi toki kiva, jos kaikki voisivat elää ihanteiden mukaan. Se kuitenkin on utopiaa. Me olemme ihmisiä omine heikkouksinemme.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #36
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Vedit sitten herneet nenään? No mäkin vedin ton perustutkinnon aika löysin rantein, ahkeruudella viittasin tässä kyllä työelämään :) Eikä ollut mitään haluja edes lähteä vääntään mitään teoreettisia 3-5 vuoden jatkopelleilyitä, kun samaan aikaan voi tienatakin :D

  Jep ja otin itse esille hyvätuloisuuteni. Täällä sitten yksi vaati epätoivoisesti siitä joitain todisteita :). Kunhan lisäsin löylyä kiukaalle tuomalla esiin koulutustasoni. Kumpikaan ei ole synti tai häpeä muutoin kuin perussuomalaisessa = vasemmistolaisessa maailmankatsomuksessa.
  Mä en ole poliittiselta näkemykseltäni ”viher-vassari” mikä on kovin yleisesti apinoitu vasta-argumentti kaikkeen mamumyönteisyyteen. Itsekin suhtaudun tietyssä mielessä maahanmuuttoon kriittisesti, mutta hävettäisi tehdä siitä syy omiin ongelmiini. Vaikka kuinka holhousyhteiskunnassa elämmekin, katsoisin että jokaisella on myös velvollisuuksia. Vaikkapa nyt hyvinvointivaltion menojen rahoittamiseen veroja maksamalla sen sijaan, että valittaa elämäntehtävänään mamujen aiheuttamista ongelmista.
   
  #37
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  Oon lukenut Palstiksen kirjoituksia ja muistan hänen kirjoittaneen, että hänellä on yliopistotutkinto. Eikä suomenruotsalaiset ole köyhiä (tää on ainoa asia, josta en Palstiksessa tykkää).
   
  #38
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Mitä enemmän mamuja, sitä enemmän joudumme maksamaan veroja. Kai sinä sen tajuat, olethan korkeasti koulutettu ja maksat paljon veroja?
   
  #39
 15. vierailija

  vierailija Vieras  Ei nyt hei jo jotain rajaa aivopesun määrälläkin :) :) :)

  Vai lähdettäisiinkö vaikka aluksi purkamaan hyvinvointivaltion aiheuttamia byrokratiakustannuksia, jotka ovat täysin lisäarvoa tuottamattomia valtiontalouden kulueriä?
   
  #40
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  Sehän on fakta, että maahanmuutto aiheuttaa veronmaksajille kustannuksia. Jos maahanmuutto olisi veronmaksajille positiivista, niin siitä olisi jo aikoja sitten julkaistu tarkat laskelmat.
   
  #41
 17. vierailija

  vierailija Vieras

  :D moni muukin asia aiheuttaa tulonsaajalle taloudellisia rasitteita.

  Mä muuten tunnen aika monta ensimmäisen ja toisen polven maahanmuuttajaa, jotka ovat ammatiltaan lääkäreitä, hammaslääkäreitä, juristeja jne... voisikohan etenkin jälkimmäisten osalta sanoa verovaroin rahoitetuksi kannattavaksi investoinniksi...
   
  #42
 18. AivanSama

  AivanSama Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2013
  Viestejä:
  16 537
  Saadut tykkäykset:
  3 137
  Älä turhaan tunne alemuutta, äläkä myöskään ylemyyttä. Kokeakoulututkinto tai tohtorintutkinto ei ole takuu merkittävästä älykkyydestä tai paremmuudesta yhtään missään.

  Koulutustaan tai älykkyyttään ei tarvitse hävetä. Sinä kuitenkin toit koulutuksesi esiin vaikuttaaksesi vakuuttavammalle. Koulutuksesi ei kuitenkaan kerro loogisesta ajattelukyvystäsi mitään.

  En tiedä sinun ongelmistasi. En usko, että kovinkaan moni maahanmuuttajia syyksi sellaisissa tapahtumissa, joissa heillä ei ole minkäänlaista osallisuustta. Sensijaan, jos maahanmuuttaja tulee tänne tekemään rikoksia, on aiheellista kyseenalaistaa hänen tarpeellisuutensa, kykynsä tai mahdollisuutensa olla maassamme. Veikkaan, että jos sinä ottaisit jonkun asumaan kotiisi, joka toistuvasti raiskaisi miehesi, niin varmasti sinunkin mielessäsi kävisi ajatus siitä, että ehkä tätä ihmistä ei kannata tuoda omaan kotiin. Eikö? Nyt näissä keskusteluissa tila on hieman laajempi kuin oma koti. Kyse on maastamme ja oman maan kansalaistemme hyvinvoinnista. Kannattaako tänne tuoda rikollisia, jotka eivät voi koskaan tänne sopeutua?

  Mamujen tuomat ongelmat olisi helposti estettävissä, joten miksi ihmeessä niiden kanssa pitäisi elää?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #43
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Miksi tietyt mamut raiskaavat enemmän kuin kantikset?
   
  #44
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Huono maahanmuutto on itseaiheutettua kulua veronmaksajille.

  Juristi joka puuhailee maahanmuuttajien oleskelulupien kanssa on iso rasite veronmaksajille, aiheuttaa jopa miljoonien kulut per ma mu asiakas.
   
  #45
 21. vierailija

  vierailija Vieras

  Ilmainen vinkki poliisille: jos haluatte parantaa rikosten selvittämisprosenttia niin kannattaa aloitaa demarien ehdokkaista kun siellä on selvästi keskivertoa suurempi määrä rikollisia
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #46
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Siltä se tosiaan vaikuttaa...
   
  #47
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  En tunne ylemmyyttä saati sitten alemmuutta. Korkeakoulutus on minulle itsestäänselvyys. Ja niin, koulutus myös kehittää ja jalostaa jo olemassa olevaa loogista päättelykykyä itse kullakin. Tässä takerrutaan nyt vähän vääriin asioihin, johan kerroin syyn, miksi toin koulutustaustani esille. Aika perussuomalaista ja päättelykyvyn puutteesta ilmaisevaa toimintaa takertua epäolennaisiin lillukanvarsiin :D

  Enkä ottaisi raiskaavaa mamua kotiini. Ottaisitko sinä suomalaista vankilakierteessä olevaa rikollista kotiisi? Kärjistät asioita kenties tahtomattasi tai tarkoitushakuisesti melko naiivisti. Et liene myöskään ihan ymmärtänyt mitä olen tarkoittanut edellä olevissa postauksissani? Mua ärsyttää suunnattomasti, kun maahanmuuttajien tekemiä rikoksia nostetaan korostetun yksipuolisesti ja populistisesti esille oman agendan edistämiseksi. Kun tosiasia on se, että Suomeen on tullut ja tulee edelleenkin maahanmuuttajia, niin voisiko kenties alkaa vaihtoehtoisesti esittämään toimivia ratkaisumalleja tiettyihin haasteisiin muutoin kuin vain kärjistettyjä kysymyksiä heittämällä?
   
  #48
 24. AivanSama

  AivanSama Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2013
  Viestejä:
  16 537
  Saadut tykkäykset:
  3 137
  "Kun maahanmuuttajien tekemiä rikoksia nostetaan korostetun yksipuolisesti ja populistisesti esille oman agendan edistämiseksi."

  Avaisitko sanomaasi?
   
  #49
 25. vierailija

  vierailija Vieras

  Pitäskö ruveta kampaamaan kaikkien ehdokkaiden taustoja. Mikä puolue mahtaa voittaa sulka hatussa?
   
  #50
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti