??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

No niin, ja uus kierto taas käytiin. Tällä kertaa eka clomikierto (clomit 1 kpl kp 3-7) ja luget suun kautta kp 18-27.

Kp 9 Ultrassa follikkelit oikealla puolella 11 mm ja 12 mm.
Kp 11 Ultrassa follikkeli 20 mm.
Kp 14 Ovisplussa Davidin liuskalla ja digillä. Ekaa kertaa ikinä yhtä vahvat viivat testiin. Venyvää limaa.
Kp 15 Ovis? Tosi, tosi kipeä alamaha, minkähän kokoinen rakkula sieltä oikein puhkeaa/on puhjennut??
Kp 16 dpo 1 Limoja. WTF???
Kp 17 dpo 2 Ultrassa iso keltarauhanen oikealla puolella ja proge verikoe 60.0 nmol/l, ovis siis tapahtunut. Tosi tuskaisa virtsatieinfektio - antibiootit.
Kp 18 dpo 3 Outo maku suussa koko ajan (voi tosin johtua antibiooteista), oikeaa munasarjaa nippailee (keltarauhanen varmaan), nännit nöpöttää, tänään aloitan progesteronin. Lämmöt aamulla +36C. Aika kuluu hitaasti.
Kp 20 dpo 5 Ei mitään oireita. Aamulla lämmöt vaan 36.2C. Päivällä vihloi kohtua tosi kovasti useamman kerran.
Kp 21 dpo 6 Poskia kuumottaa. Väsy. Koko ajan saa rampata vessassa (voi johtua virtsiksestä, tosin lääkkeet loppui tänään).
Kp 22 dpo 7 Tosi paljon kermaista valkovuotoa. Aamupäivällä nälkäisenä vähän huono olo.
Kp 23 dpo 8 Ei yhtään raskaana olo. Aivan järkyttävää väsymystä, vähän enää valkovuotoa, lämmöt illalla vaan 36.2C.
Kp 23 dpo 9 Ei oireita, nega illalla testattu herkällä testillä, lämmöt kielen alta 37.2C, menin jo ysiltä nukkumaan.
Kp 23 dpo 10 Vähän ehkä menkkakipuja, välillä vähän vihloo rintoja, iltaisin väsyttää hulluna. Nega illalla testattu. Nukkumaan taas ysiltä.
Kp 24 dpo 11 Ei enää mitään oireita.
Kp 25-27 Armotonta väsymystä, ehkä pientä menkkajuillintaa. Vähän vaan valkovuotoa. Kp 27 lopetin luget negaan.
Kp 28 dpo 13 Maitoa tuli toisesta rinnasta.
Kp 29 dpo 13 PLUSSA!!!!! Digillä raskaana 1-2 vkoa!!! Järkyttävän paljon pelottaa, että kesken menee.
Kp 30-33 Valkovuotoa älyttömästi, kovia menkkakipuja, nännit vähän arat, keskenmenon pelko.
rv 5+1 Digillä raskaana 3+!!!
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos kaikille tähän ketjuun kommentoineille! On tosi mielenkiintoista käydä lukemassa oireita. Itse nyt oletan, että ovulaatio oli maanantaina (ja toivottavasti oli, sillä nyt ei ole viikkoon mahista "talletuksiin".... :kieh: ). Itsestä tuntuu, että sitä jotenkin kuvittelee oireita itselleen. Tai, no niin monen pillerivuoden (5) jälkeen en vain muista, minkälaista kierron aikana pitäisi olla.
Perjantaista lähtien on tuntunut siltä, että nälkä aiheuttaisi koko ajan ns. vähän pahaa oloa. Siis sellaista, jota minulle yleensä tulee harvoin ja vain ihan meganälästä. Tosin näin aikaisin tuskin voi mitään tuntea, vaikka kaikki olisi onnistunutkin. Kiertopäivä on siis nyt n. 18 tai 19. Ovulaatio olisi silloin ollut kp 12 tai 13 (en ole varma, lasketaanko kierron alkaminen siitä "tuhrusta" vai ihan kunnon menkoista).
 
Viimeksi muokattu:
Laitanpahan mäkin korteni kekoon kun nyt on ekaa kertaa puoleentoista vuoteen mahdollisuuksia tärppiin:


DPO-1 Ovisplussa davidiin, kirkasta limaa
DPO 0 kirkasta limaa, alavatsakipuja illalla (ovis?)
DPO 1 kirkasta limaa, alavatsakipuja aamusta, rinnat iltapäivällä jo hieman arat (ovis ohi?),ilmavaivoja
DPO 2 aamupäivällä limaa ei ollenkaan, iltapäivällä vetistynyttä (veden oloista vuotoa). Nännit kipeät!
DPO 3-4 Kellertävää vähäistä limaa, ilmavaivoja
DPO 5-6 Kokkareista vuotoa (hiiva?) menkkakipuja,ajoittaista närästystä (1krt/päivä),rytmihäiriöitä illalla, ilmavaivoja
DPO 7 Kokkareista vuotoa,menkkakipuja,ajoittaista närästystä, ilmavaivoja,rytmihäiriöitä illalla
DPO 8 Limaisempaa vuotoa, ilmavaivoja,menkkakipuja, välillä vihlontaa alavatsalla,rytmihäiriöitä illalla
DPO 9 Ripulia, ilmavaivoja, kirkasta limaa, rintoja "pakottaa" välillä, menkkakipuja, närästystä, Davidin herkkään testiin joku ihmeellinen viivanpaikka mitä ei ole ennen tullut. Lämmöt muuten 37.2 kaikkina oviksen jälkeisinä päivinä!!
DPO10 Davidissa edelleen viivanpaikka, nyt loppu testaaminen :stick: Illalla ja yöllä kovaa palelua ja närästystä, aamusta vatsa sekaisin ja lieviä menkkakipuja, koko aika palelee. On olo että menkat alkaa, ihan kun olisin vaaleanpunaisesta jo nähnyt häivähdyksen vessapaperissa.Muuten kirkasta vähäistä limavuotoa.Muoks. punertavaa jo hieman enemmän eli menkat sieltä on tulossa, menkkakivut voimistuneet.
DPO11 Vuotoa ei nimeksikään, se mitä tulee on verensekaista. Davidin testi varuiksi testattuna nega. Yöllä oli hikoilua ja päivällä taas vilunväreitä, lämmöt vielä siis ylhäällä mutta on olleet muissakin kierroissa vielä menkkojenkin aikaan. Odotellaan kunnon vuotoa alkavaksi ehkä tänään tai huomenissa.--->KP1
 
Viimeksi muokattu:
Moikka uudesta kierrosta :)
En ala tässä kuussa laskemaan dpoita, enkä ala tunnustelemaan joka ikistä pientä oloa mitä on, päätin tällä erää ottaa vaan mikä tuleman pitää. Sen verran kuitenkin halusin tulla kirjailemaan, että oviksen bongasin.
Ja olen ihmetellyt edellisistä säälittävän lyhyistä ja niukista kuukautisista asti sitä, kun pissa haisee tosi voimakkaalle ja on ympäri vuorokauden tosi sameaa ja voimakkaan keltaista, vaikka joisin mitä ja miten paljon. En oikein ymmärrä mistä tämä johtuu. Paino on myös pudonnut ihan yrittämättävä vähän. Ei ole mitään mikä viittaisi tulehduksiin tai muita omituisia oloja näkynyt.
Tämä hämmentää ja vähän häiritseekin kun ei tiedä mistä johtuu. :confused:
 
Aliissa, tuo kuvailemasi on kyllä tasan mun oireet pissatulehduksessa. Ei mitään kirvelyjä tai muuta mitä usein sanotaa. Sameus ja voimakas haju viittaa nimenomaan tulehdukseen, kannattaa käydä tk:ssa. (Mä ite en tajunnu kun oli ekaa kertaa ennenku meni munuaisiin ja nousi kuume.) Tsemppiä tulevaan kiertoon!
 


Laitan tänne niitä oireita, mitä nyt kesken kierron muistuu mieleen ja aloitan siis kp 17..
kierron pituus n.30-31 vrk ilmeisimmin.
kp 5-12 pahoinvointia
kp 17 ovistesti positiivinen (arvasinkin sen sillä kohtua vihloo ja oikeaa kylkeä, rinnat arat ja kipeät)
dpo 1 ei mitään erityisempää, valkovuotoa runsaasti (kirkasta)
dpo 2 valkovuoto jatkuu ja eilisestä lähtien todellakin seksi vain mielessä ,pissattaa(selvä ovis) :D.
dpo 3 ei mitään tuntemuksia suuntaan tai toiseen,muutama finni bongattu,ei kai sit kuitenkin vaan menkat alkamassa :( (energinen olo ja kamala ruokahalu)
dpo 4 kävin juuri juoksulenkillä, mutta lopulta päätin vain kävellä,rinnat särkivät aivan kamalasti vaikka päällä oli juoksuliivit :/... voisko tää nyt olla sitä? viimeks oli rinnat kipeät kun olen ollut raskaana...OLISPA!!!
Aamulla oli kamala turvotus päällä ja vatsa löysänä, kesken lenkin piti käydä 2 kertaa pisulla puskassa. nenä ollut yöstä asti aivan tukossa... rinnat ei kosketusarat, mutta trampoliinissa taas hyppiessä tosi kipeät :LOL: taitaa lapset saada loikkia siellä yksin.
dpo5 : aamulankillä painontunnetta alavatsassa ja rinnat arat (lenkki tehty jälleen kävellen),pissattaa ja maha löysänä, hieman ilmavaivoja tullut,väsyttää. OLISPA TÄÄ NYT SITÄ!!!!! ens ti tai ke teen testin jos täti ei oo kurvannu pilaamaan mun päivää.
dpo6: eilen illalla ja tänäaamuna kohdunkaulaa viilsi ihmeellisesti, ei sattunut ,mutta tuntui ikävältä silti. Mlttamattomana tyttönä testasin eilen illalla ja haamujen haamu sieltä tuli :p, nyt vaan vahvistumaan ja testailen la uudestaan.
RASKAANA SITÄ OLLAAN :)!!!!
 
Viimeksi muokattu:
LepikonHeta
Taidan minäkin kantaa "korteni kekoon". Ekaa kiertoa sitten yritetään. Hormoonikierukka poistettiin 9.5. Sen jälkeen parin päivän päästä oli muutama tuhrupäivä ja siitä 36 päivää ja alkoi oikeat menkat. Eli eka kierron pituus oli 36, tosin ennen kierukkaa (7 vuotta sitten) muistelisin kierron olleen 30-32 päivään väliin. Aloittelen näitä oireita tähän laittelemaan ja päivittelen kierron mittaan, en muista niitä taaksepäin sitten kuitenkaan ja kirjanpitoa mihkään kalentereihin en jaksa tehdä :D
kp 1-3 runsaat, "hyvät menkat"
kp4-7 kumman energinen olo, liekö noiden vitamiinien ansiota. Tosin ei kyllä saa nukuttuakaan :O
kp 8-10 alkaa jo energia vähän hiipumaan, mut uni ei vaan tule.
kp10 valkovuotoa alkaa olemaan, ärtsy olo
kp11 ketutuskäyrä vaan välillä kasvaa, omissa mietteissä paljon
kp 12 aamulla tosi etova olo, pitää alkaa varmaan tekemään ovistestejä jo tästä aamusta.
kp 13-dpo -1 ovistestissä viiva vähän eilistä tummempi, ei vielä täytä kuitenkaan plussan vaatimusta. Alamaha turvonnut ja kipeä, seksin harrastaminen tuntuu kipeältä alavatsan kipujen vuoksi. Tulehdus vai jotain hormonaalista? Pupuiltu :)
kp 14 dpo 0 Alavatsa niin kipeä ja outo että! Inhottava olla ja aristaa. Yllättäen tänään ovis-testi paljon himmeämpi kuin eilen? Oliko eilen sitten ovis-plus.
dpo 1 ei mitään. Alavatsakivut hävinneet, testissä ei sitten minkäänlaista viivaa enää. Hieman skeptiset odotukset koko hommasta, taisi jäädä ovis tästä kierrosta pois ja toisaalta riittääkö seksin harrastaminen sinä iltana kun on ovistikku plus? Tikuttelen vielä kaksi päivää kun ei kierrot olleet aiemmin näin lyhyitä:confused:
dpo2 Turhaa jatkaa tikuttelua kauempaa kun ei tullut mitään viivaa enää. Ei muita oireita.
dpo3 ei muuta kuin suoliston liikkeen tuntemista ns. muljahteluita alavatsassa normaalia enemmän.
dpo4Tosi paljon tuota suoliston liikettä, ihan höpsöä kun seuraa joka ikistä merkkiä :)
dpo5Ilmaa kiertää ja närästävä olo. Välillä pieniä vihlaisuita alavatsassa, mutta onneksi tuo muljahtelu loppui ;)
dpo6-8Ei mitään erikoista, väsyttää ja yöt saa nukuttua kyllä hyvin.
dpo9 Aika oireetonta, välillä pieniä vihlaisuita alavatsalla.
dpo10Äärettömän huonosti nukuttu yö ja järkyttävä pahoinvoinnin aalto aamulla :O Piti sitten testata nega, vaikka oli vasta kp24 ja tunnin sisällä kolme wc-käyntiä ja vielä ei kovin herkkä testikään :LOL: Iltapäivästä ihan "raskaana"olo. Rinnat kipeät ja painavat. Etova olo jatkuu.
dpo11 Varmistin vielä negan aamusta :LOL: tosin phv voi olla oire muustakin vatsavaivasta, joten nega perusteltuna kun Somacia ei saa käyttää raskaana ollessa. Nyt kyllä on TYLSÄÄ. Ihan sellainen olo ettei todellakaan ole raskaana. Päänsärky heti aamusta, väsymystä ei enää niin paljoa. Etovaa oloa, voimattomuutta. Rinnat edelleen kipeät ja painavan oloiset.
dpo 12 Lieviä menkkamaisia oireita, joutuu tarkastelemaan pitkin päivää...
dpo13Voimistuvia menkkakipuja, rinnat ei enää niin arat. Aamusta olo, että voisi olla raskaana. Iltapäivästä sitten tämä päivä muuttuikin kp 1/28-32
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Auttakaa tiedotonta :)
Eli kp20 ovulaatiotestin viivat olivat saman vahvuiset (keskiviikko), kp21 (torstai) testiviiva oli selvästi kontrolliviivaa vahvempi ja kp 22 (perjantai) viiva oli haalistunut. Kp 22 kehon lämpö oli noussut 0.3 astetta eli ovulaatio on sitten vermaan tapahtunut torstaina? Eli se keskiviikon viiva oli ovisplus. Tänään olisi siitä laskettuna dpo 4 ja minulla on menkkakipuja ja limantulo on alkanut uudelleen, siis mitä tämä nyt on?!?
 
LepikonHeta
:wave: Kanssasisaret: valmistautumista uuteen kiertoon, joten nyt hyvä ovulaatiotestimerkki esille. Davidia käyttänyt, siinä tosi hailakat viivat ja palautteen perusteella ei anna kaikille kovinkaan hyvin ovis-plussaa näkyville.
 
pilkku89
Voisin minäkin liittyä joukkoon. Emme yritä yrittämällä, vaan enimmäkseen tjot, joskin minä välillä otan hieman liian tosissaan. Oli puhetta että syksyllä alkais kunnon yritys, mutta saa vielä nähdä, miten käy.

Lähes aina tasainen kierto 28 päivää. Pari kertaa vuodessa joko lyhenee tai pitenee kahdella päivällä.

Aloitan tällä kierrolla, joka on kohta ohi jo...

dpo 0 (kp 14) ovis
dpo 6 kova kipu kohdussa, säteili ja aaltoili. En tiedä, oliko kiinnittyminen kun sattui niin paljon, mutta ei tainnut kuitenkaan tulehduskaan olla.
dpo 7 yhä säteilee, aivastaessa, venytellessä, vessassa käydessä repäisykipuja
dpo 8 kivut vaimenee, mutta yhä jatkuu
dpo 9 repäisykivut loppuneet, mutta menkkakivun kaltaisia kipuja nivusissa silloin tällöin
dpo 10 sama jatkuu
dpo 11 sama jatkuu, illalla jo kovempaa, tein testin, mutta negahan se oli. Aivan niinkuin olisin pienen haalean viivan nähnyt testissä, mutta taisi vain pääkoppa tehdä temppuja. Suihkussa huomasin, että vv rusehtavaa
dpo 12 selvempiä menkkakipuja, vv kaakaon väristä, aamulla herkkä testi nega, joskin taas mukamas häivähdys (niinkuin viivan varjo), mutta kait se pääkoppa temppuilee... Aamulämpö taisi olla jotain 36.7 pintaan, joskin olin jo noussut tuolloin.
dpo 13 kovat menkkakivut heti herättyä, uskalsi ottaa buranan naamaan, vaikka vuoto ei vielä alkanutkaan. Kyl ne tänään taikka huomenna alkaa.
Ei alkaneet tänään, yksi pieni viiru tuli pyyhkiessä.
dpo 14 Kuumeinen, väsynyt olo aamusta. Kuitenkin menkkamainen olo, vaikkei ole kipuja eikä vuotoa vielä. Nyt kuitenkin vasta aamu. Jos eivät ala iltaan mennessä, haen testin huomisaamuksi.
klo 16: ei vielä vuotoa, eikä kipua... joskin sellanen olo et molemmat ihan kulman takana... :|
dpo 15: Menkkaolo, mutta ei vielä vuotoa, eikä kipuakaan. Nurkan takana kuitenkin, verensekaista tuhrua suihkussa käydessä :(
dpo 16: -> kp 1 iltapäivästä
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Sunflower11
yk 7

dpo -1(14.7) ovisplussa, limailua
dpo 0 (15.7)limailut loppuu, nippailua(!?)
dpo 1-3(16.-18.7) ei mainittavaa
dpo 4(19.7) elohiiri alavatsalla, pientä nippailua, runsas valkkari.
dpo 5(20.7) nenä tukossa aamulla (flunssaa?), nippailua munasarjoissa, menkkamaista tunnetta alavatsalla, paineentunnetta iltaa kohde.. edelleen tunne että olis tärpännyt.. :whistle::headwall:
dpo 6(21.7) Alavatsassa "tuntemuksia". Pitkin päivää nännejä "nipistellyt"/kihelmöinyt. Illalla nippaili aika kovaakin alavatsasta oikealta puolen. Rusehtavanoranssinpunaistavalkovuotoa.
dpo 7(22.7) Tuntemukset alavatsassa, aivastelua, nenän tukkoisuutta, väsymystä.. :confused::headwall:
dop 8(23.7)Alavatsatuntemuksia, nippailua/vihlontaa, aivastelua, kylmiä ja kuumia väreitä, jano+pissahätä (kuumuus??)
dpo 9(24.7) ^ Samoja kuin ed. päivänä.. Rinnat aavistuksen arat.. :popcorn: ummetusta.. Alavatsa nipistelee.
dpo 10(25.7) Rusehtavaa vuotoa.. : /
Vuoto muuttui klimppiseksi joten dpo 10 -> KP 1. Kp2/dpo 11 testasin haaleen plussan joka oletettavasti katoaa kun vuoto loppuu. Tais olla joku kiinnittymisyritys..:(
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Hyvä ketju! tuun kans listaamaan oireita, jos passaa. Meillä on viimeinen kierto ennen ICSI:iin menoa, mutta luomuraskautumisen mahdollisuuskin on (pian 3 v. "luomulapsi" ennestään). Yritystä takana 2 v. Ovista en oo tikuttanut, mutta arvelisin sen olleen ehkä kp 14. Kovasti peittojan heiluteltu kp 11 eteenpäin. Menkat olleet epäsäännölliset, 27-50 päivää. Päivittelen nyt pitkin matkaa kaikenlaisia asiaankuuluvia ja -kuulumattomiakin oireita, vaikkei toiveet kovin korkeat ole.

dpo -1 (kp 13 16.7.) Venyvää kirkasta valkovuotoa ollut jo kolme päivää. Aamuyöllä unettomuutta.
dpo 0 (kp 14 17.7.) Runsaasti venyvää kirkasta valkovuotoa. Illalla ohimenevää tylppää jomotusta kohdun tietämillä. Aamuyöllä valvoin tunnin.
dpo 1 (kp 15 18.7.) Menkkamaista terävää kipua alavatsalla ja nivusissa. Alapäässä liukasta, mutta niukempaa kuin eilen. Vatsa turvoksissa. Rinnoissa ei tuntemuksia.
dpo2 (kp 16 19.7.) Ei enää limailuja, alavatsassa lievää epämukavuutta. Rintojen aristusta iltaa kohti.
dpo 3-7 Alaosastolla kuivaa, ei vatsakipuja. Rintoja aristaa ja kropassa turvottaa, kuten normaalistikin tässä vaiheessa kiertoa.
dpo 8 (kp 22 25.7.) Normaalia kiertoon kuuluvaa rintojen aristusta, ei muuta. Ei valkovuotoa.
dpo 9 (kp 23 26.7.) Rinnat arat ja maha turvoksissa. Nännit koko ajan kohollaan. Samanlainen olotila on aiemmissa kierroissa on tarkoittanut negaa. Illalla kokeilin kohdunnapukkaa, oli kova.
dpo 10 (kp 24, 27.7.) Rintojen aristus vähentynyt ja olo muutenkin freesimpi. Kokeilin kaapista löytyneellä ovistestillä: nega. Taitaa tulla mahalasku tästäkin kierrosta.
dpo 11 (kp 25, 28.7.) Rintojen aristus edelleen lieventynyt. Tänään lääkärissä kohtu + munasarjat ultrattu: Munasarjoissa näkyi surkastumassa oleva keltarauhanen ja hyvin paksu kohdun limakalvo. Ovulaatio on siis tässä kierrossa tapahtunut, mutta hedelmöitystä ei. Menkkoja odotellaan tulevaksi, muttta mies sanoi, että ei ne vielä kolmeen päivään ala: Yleensä olen aina ennen menkkoja 3 päivää ihan hirviö ja kuulemma vielä ainakin oon ihan siedettävä ;)
dpo 12 (kp 26, 29.7.) Alavatsassa menkkamaista kipua/tunnetta. Hieman kellertävää valkovuotoa.
dpo 13 (kp 27, 30.7.) Ei mitään, rintojen aristuskin loppunut.
dpo 14 (kp 28, 31.7.) Hieman ruskeaa tuhrua pyyhkiessä. Alavatsa vähän kipeä
dpo 15 (kp 29, 1.8.) Edelleen hivenen ruskeaa tuhrua pyyhkiessä. Alavatsassa menkkamaista tunnetta. Törkeä pää- ja kurkkukipu (perheessä muitakin nuhassa, ei siis liittyne kiertoon).
dpo 16 (kp 30, 2.8.) Side pöyksyissä odotellaan, mutta menkat ei ole vielä alkaneet. Kurkku kipeä, muita tuntemuksia ei ole, ei rinnoissa eikä vatsassa.
dpo 17 (kp 31, 3.8.) Aamupäivällä veristä tuhrua pyyhkiessä. -> muuttui KP 1 iltapäivästä.
 
Viimeksi muokattu:
Pitäisköhän minunkin nyt kirjotella tänne, kun niin monta kiertoa olen jo lukenut muiden piinailijoiden oireita :) Eli nyt menossa YK 5, e-pillerit jätetty pois 12/10, Terolutit apuna YK 2-4, nyt niistä tauko. Ultrassa havaittu PCO-tyyppiset munasarjat 4/11. Ikää mulla 25 v.

Tässä kierrossa ovistestit ovat näyttäneet melko vahvoja testiviivoja aina tuolta kp 7 asti.

kp 16 dpo -2 (17.7.) Finnejä ilmestynyt naamaan (4-5 kpl ihan puskista)

kp 17 dpo -1 (18.7.) Edellisenä yönä unettomuutta. Aamupissasta ovistesti paria milliä vaille plussa. Iltapäivästä rankkaa limailua ja ns. "menkkaolo". Uusi testi: vahva plussa. Illalla alavatsalla tuntua pieniä tuntemuksia. Talletuksia tehty kp 15 ja 16.

kp 18 dpo 0 (19.7.) Aamuyöstä taas unettomuutta. Limailut hieman vähentyneet. Alavatsalla jänniä jomotuksia (vaikea selittää). Illalla tehty talletuksia ja myöhemmin illalla tuntui vasemmalla puolella (munasarjassa?) tuikkaava kipu, joka säteili hetken aikaa koko kohdun alueelle. Vatsa sekaisin.

kp 19 dpo 1 (20.7.) Vähäuninen yö. Aamusta lievää painon tunnetta alavatsalla, kun makasi mahallaan. Ovistestissä viiva haalentunut entisestään ja olo on kuivempi. Finnejä ei ole ilmestynyt lisää. Pieniä nippailua kohdun sivuilla koko ajan.

kp 20 dpo 2 (21.7.) Kaupoilla pyöriessä molempia munasarjoja jomotti niin maan pirusti. Poksahtavat varmaan rikki, kun ovat niin täynnä kypsyneitä irtoamattomia munasoluja.

kp 21-23 dpo 3-5 (22.-24.7.) Ei mainittavia oireita. Yhtenä aamuna nenä ihan tukossa. Nukutti hyvin alkuviikon unettomuuden jälkeen. Dpo 5 pitkästä aikaa kunnon itkukohtaus. Alapäässä kuivaa.

kp 24 dpo 6 (25.7.) Aamusta tehty ovistesti. Melko vahva testiviiva (ei kuitenkaan plussa. Tuskin olen ovuloinut, joten katotaan, kuinka pitkälle näitä kirjottelen..) Valkkaria taas vähän enemmän, naama kuiva ku sahara.

kp 26 dpo 8 (27.7.) Aamusta sata varma, että vuoto alkaa hetkenä minä hyvänsä. Ei ole näkynyt. Autossa ja veneessä ollessa tuli paha olo. Pistän helteen ja juomattomuuden piikkiin. Illalla sellainen olo kuin kuume olisi nousemassa. Iho herkän tuntuinen.

kp 27 dpo 9 (28.7.) Aamusta taas kuvottava olo. Herkkä r-testi tehty --> nega. Väsyttänyt tällä viikolla ihan sairaasti. Normaalisti pohjaton väsymys iskee vasta vuodon alettua. Toisaalta olo, että voisi olla raskaana, toisaalta vahvasti uskon, että kp 1 on ihan nurkan takana.

kp 28 dpo 10 (29.7.) Turvotti. Kiukutti. Olo, että menkat alkaa ihan parin päivän sisällä.

kp 29 dpo 11 (30.7.) R-testi nega, samoin ovistesti (kerrankin kunnon negatiivinen!). Aamulla vessakäynnin yhteydessä verinen tahra paperissa. Ei muuta kuin side paikoilleen ja vuodon odottelua. Ei kuitenkaan tullut tämän jälkeen mitään. Olisiko tuhru voinut olla merkki kiinnittymisestä...? Turvotusta koko päivän (ihanaa oli toimia kaasona...).

kp 30 dpo 12 (31.7.) Menkoista ei edelleenkään tietoa. Menkkaolo kuitenkin jatkuu.

kp 31 dpo 13 (1.8.) Aamusta todella ikävää vihlontaa kohdussa (jännitti varmaan mennä töihin loman jälkeen). Viikonloppuna ja tänään tullut hetkittäisiä pahan olon aaltoja ja toisinaan myös huimaa. Huomenna taas testailen. Puolivuosittainen papakontrollikin olisi huomenna...

kp 32 dpo 14 (2.8.) Raskaustesti niin negatiivinen kuin olla ja voi. Ovistestissä aamulla hieman vahvempi testiviiva kuin dpo 11. Ovistesti iltapäivällä täysin negatiivinen (ainoastaan viivanpaikka tuli). Väsyttää. Illalla uni tuli jo yhdeksän jälkeen, vaikka nukuin päivällä puolen tunnin päiväunet.

kp 33 dpo 15 (3.8.) Pieniä nippailuja tuntuu alavatsalla, nenä hieman tukossa (johtunee työpaikan ilmastoinnista). Herkkyyttä, väsymystä.

kp 34 dpo 16 (4.8.) Aamuyöstä kunnon jomotusta toisessa munasarjassa (varmaan joku kysta). Nivusia pakottaa. Ovistestissä aamulla taas vahvempi testiviiva (perkeleen PCO!). Toivo plussasta menetetty. Päivällä sai kaivaa sidettä esille, kun jotain lorahteli reilummin alushousuihin. Ei kuitenkaan ole mitään punaista näkynyt.

kp 35 dpo 17 (5.8.) Yllättäen taas aamuyöstä heräsin vauhdilla, kun tuntui, että NYT ne alkaa. Unen pöpperössä sidettä paikoilleen ja tämän jälkeen tuntui hyvinkin menkkamaisia tuntemuksia alavatsalla. Aamulla r-testi niin negatiivinen kuin olla ja voi. Menkkoja odotellessa.

Täällä aloitetaan piinailut alusta. Lauantaina 6.8. (kp 36) koski ensin todella rankasti ylävatsaan, josta kipu siirtyi alavatsaan/kohtuun ja paikallistui oikeaan munasarjaan. Ovistesti milliä vaille plussa, testiviiva ilmestyi suht vahvana parissa minuutissa. Olisko LH-huippu voinu olla pe-iltapäivänä? Lämmöt illemmalla 36, kun normaalisti 35.2. Veikkaan siis, että kyseessä oli ensimmäisen ovulaatio melkein 11 vuoteen, joten ihmekös tuo, jos sattui? En tiedä.

Dpo:t hieman nyt hakusessa, mutta sinne päin kuitenkin...

dpo 0 (6.8.) Yhdyntä, valkkaria, enää pieniä kipuja alavatsalla iltapäivän kipukohtauksen jälkeen.

dpo 1 (7.8.) Kosteutta vielä havaittavissa, pieniä nippailuja alavatsalla.

dpo 2 (8.8.) Yhdyntä, kuiva kausi alkamassa. Tisseissä arkuutta illalla.

dpo 3-8 (9.-14.8.) Kuiva kausi jatkunut (onpa muuten outoa monen viikon jälkeen!), tisseissä ei mitään tuntemuksia. Dpo 6-8 tuntunut menkkamaista oloa alavatsalla. Tänään dpo 8 todellakin kiukuttaa ja ärsyttää kaikki! Johtunee sunnuntaista. (ja naama kukkii ihanasti)

dpo 9 (15.8.) TURVOTTAA pitkästä aikaa oikein kunnolla. Huh. Vois kyllä viitata perus PMS-oireisiin nämä nyt... Valkkaria lorahtelee. Tunne, että menkat alkaa just heti kohta nyt. Vahva tunne, etten ole vieläkään ovuloinut/tullut raskaaksi. Turhauttaa pientä ihmislasta.

dpo 10 (16.8.) Kiukkua, ärsytystä, turhautuminen jatkuu. Mahassa pulputtaa ja turvottaa edelleen. Meininki kyllä ihan samanlaista kuin e-pillerikierroissa ennen tyhjennysvuotoa.

dpo 11 (17.8.) Useampana päivänä ollut palan tunne kurkussa. Yleensä se ilmestyy silloin, kun töissä on kauhea kiire tai muuten kaikki stressaa. Nyt ei pitäisi ihmeempää stressiä olla. Iltaisin palelee. Tänään dpo 11 huomasin rinnoissani jotain. Ihan kuin aristaisi? Tai siis tuntuvat sellaisilta jänniltä, painavilta. Tai sitten hienosti kuvittelen kaiken. Pieniä nippailuja/kutiamisia alavatsalla päivittäin. Nenän tukkoisuutta ollut havaittavissa viime perjantaista (12.8.) lähtien. Lämmöt mulla pysyttelee noin 35 asteessa, ennen oletettua ovista oli 34.5...? Joo, ihan oikeasti meillä näytti kaks digitaalista kuumemittaria tommosia lukemia.

dpo 12 (18.8.) Kosteutta taas havaittavissa. Sormet ihan jäässä. Aamulla tehty ovistesti oli muuttunut niin, että testiviiva oli kontrollia pikkasen tummempi. Tosin myös kontrolliviiva ollut kaikissa saman paketin testeissä haaleampi kuin yleensä. Eikä noita testejä sais katella sen 5 min jälkeen... Eipä mulla yleensä ne tulokset tummene päivän mittaan, vaan vaalenevat. Ei nyt kuitenkaan kuvitella turhia. Tänään pari huimauskohtausta.

Dpo 16 (22.8) Raskaustesti negatiivinen ja illalla aloitin terolutit.

Nyt 2.9.11 on tasan 2 kk edellisten menkkojen alkamisesta. Toissapäivänä otin viimeisen Terolutin ja vuotoa odottelen alkavaksi viikonloppuna. Ainakin yleinen ärsytystaso alkaa olemaan sellainen, että vuoto ei kaukana ole...
 
Viimeksi muokattu:
Mahtava ketju! Minäkin liityn mukaan vaikka ei tässä järjettömän suuri mahdollisuuksia ole raskauteen, mutta kuitenkin! Eka täysin luomukierto e-pillereiden lopetuksen jälkeen menossa :p

Menkat alkoivat 3.7.11 eli kp1, ei kipuja. Vuoto kunnollista 2 päivää.
Kp5 kuukautiset loppuivat.
Kp14 (tähän saakka normaali olo..) aamulla kova alavatsa kipu,- päättelin oviksen alkavan. Valkovuoto normaalia. *Peittoja heiluteltiin*
Kp15-16 todella paha, krapulan tuntuinen olo, alavatsa kipeä. Rinnat aristivat, ei kuitenkaan limoja, itseasiassa olin ihan kuiva?! Olisikohan kuitenkin ollut ovis vasta tuolloin...: /
Nyt kp18, alavatsassa muutaman kerran viiltävä kipu (melkein kramppaukseen asti), etova olo.
Kp19 (eli n.dpo4) ei mitään tuntemuksia enää :( Valkovuotokin alkoi taas muutaman päivän tauon jälkeen...epäilen hyvin, hyvin paljon, että olisi tärpänny :/
Kp19-eteenpäin ei kummia tuntemuksia, hieman alavatsassa nippailua/kipua. MUTTA todella vähän, ehkä jopa keksitysti...
Kp23 ja kp24 (n.dpo 9) Kuvottava olo ja koko ajan pidentyviä alavatsakipuja! Pahoinvointi tuntunut enimmäkseen aamupäivästä ja nyt alavatsassa tuntuvat kivut ovat kyllä todellisia, ei kuviteltuja :D Kuvotus tänään eilistä pahempaa. Ruoka ei ole maistunut samaan tapaan, ja on tunne, että jotain *tuolla* kyllä tapahtuu! IIIK, nyt alkaa jännittämään, mitä jos kuitenkin olisin :heart: ?! Mutta toisaalta, paljon oireita myös puuttuu. Rinnat eivät ole lainkaan arat tms...ja ainahan tää voi olla kuukautisia edeltävää juilintaa..
Kp25 (n.dpo 10) Eilisen alkuillan jälkeen ei enää tuntemuksia. Aamusta hätähousuna tein r-testin ja puhdas nega. HÖLMÖ MINÄ!!! Niin harmittaa, olisin tykännyt vielä ilakoida "raskaudesta", vaikka sitä ei olisikaan :ashamed: On kyllä tosi pöljä fiilis. Katsotaan nyt jatkuuko mun oireet (tai siis "OIREET") enää tämän aamuisen negan jälkeen. (Tiedän, että voisihan se vielä plussaksi muuttua, mutta jotenkin tuo testaaminen sai minut taas epäilemään että aiemmat oireet ovat olleet ihan mahatautia tms. eivätkö raskausoireita...)
...muutama tunti myöhemmin: alavatsa nippailut alkoivat taas, ehkä kuitenkin on toivoa!? Pahoinvointia oli myös ennen syömistä, mutta ei enää lounaan jälkeen :|
28.7.2011 KP1 :( Nyt tuntuu pahalta. Miten olen voinut onnistua tulkitsemaan omaa kehoani näin pieleen?! Suututtaa, harmittaa, itkettää ja v*tuttaa :( Mahtavaa olla töissä tässä olossa..

Aiempi kierto minulla oli 29 päivää...ja tämä kierto nyt sitten 25 päivää...

PALJON TSEMPPIÄ MT!!!!! TOIVOTTAVASTI SINUA ONNISTAA!!!
 
Viimeksi muokattu:
LepikonHeta
Uuteen yritykseen jälleen... Elikäs 2.yk menossa... Ovista tikuttelen Pregcheckin liuskatesteillä...

kp 13 ovistesti alkaa vahvistumaan, testailin vielä iltapäivästä uudelleen ja melkein plussa... Ihan vähäisiä vihlovia tuntemuksia varsinkin kun kurottaa tai venyttelee.. Peittoja heiluteltu.. Yöllä selvästi tuntuvaa vihlontaa.
dpo -1 (kp14) Tänä aamuna selkeä ovisplus... Aamupäivästä lisääntyvää polttelun tunne, yleensä viitannut irronneeseen munasoluun. Tän illan tavoite vielä lisäheiluttelut peitoille :D
dpo 0 Ovistestissä haaleampi viiva. Edelliseen kiertoon verrattuna erilaiset kivut, enemmän irtoamiskivuilta vaikuttavia. Tähän kiertoon on asetettu paljon toiveita =)
dpo 1 Tänään tuli varmaan ne "ovislimat". On muuten herrrrmot piukeella. Eilisiltana ihmeellinen itkuherkkyys :)
dpo 2-3Ei mitään erityistä... No ehkä nännit herkemmät. Ihan kuin aamulla olis rintoja kivistänyt.
dpo 4 Eipä mitään ihmeellistä. Tuntuu siltä ettei ole tärpännyt, vähän miettii tuleeko ylipäätään raskaaksi. Koskaan. Tätä piinaviikkojen toivo-epätoivo linjaa mennään.
dpo 5 Häpyluun seutuvilla sellaista vihlovaa tunnetta varsinkin istuessa. Iltaa kohden vihlova tunne koveni. Kohtua kivistää, kuin kuukautiskivut olisi.
dpo 6 Samat oireet jatkuvat. Ajoittain kivut poissa. Tissien väliin kipeitä finnejä tullut, aivastuttaa ja flunssainen olo. Nenä tukossa. Pakottava kk-kipumainen tunne huolestuttaa ja toisaalta herättää kovasti myös toiveita.
dpo 7Jomottaa, pakottaa alapäätä :D Kohdunsuu vetäytynyt ylhäälle, sikäli mikäli ymmärrän niin se ois hyvä merkki. Mielessä käyn koko ajan keskustelua molemmista vaihtoehdoista. Alunperin testauspäiväksi on muodostunut lauantai häiden vuoksi, mutta en tiedä malttaako olemaan huomisaamuna testaamatta... Negaan pakko valmistautua, siitä huolimatta se olis tosi kova pettymys.
dpo 8Häpyluun vihlonta jatkuu. Rinnat arat. Todennäköisesti kaikki johtuu hormonitasapainon heittelyistä ja nyt sitten pelottaa ettei raskaus voi alkaa hyvästä ovisplussasta ja oikeasta yhdyntäajoituksesta huolimatta. Kiroaa tällä hetkellä hormoniehkäisyn alimpaan h-..ttiin. :( Ja valmistautuu koko ajan kuukautisten alkamiseen. Toiv. niiden alkaminen siirtyisi edes perjantaiksi niin pääsisi vaelluksen jälkeen vasta ovistamaan.
dpo 9Niinpä :| Piti sitten antaa mielihäiriölle periksi ja tehdä testi. Kp 24 ja herkkyys oli testissä 25 joten ei suuret mahdollisuudet edes saada plussaa. Mut kyllä tässä on vaan ajateltava oireita hormonihuuruiksi ja asennoiduttava tädin tuloon. :kieh:
dpo 10Pahasti näyttää siltä, että raskaus koittaa käynnistyä. Ei tiedä onnistuuko, pidetään peukkua. Alamaha / häpyluun seudussa turvotusta ns. vesipatja jännä selittää. Rinnat kipeät nänneistä. Vihloo. Ei mitään vuotoja. Etoo. Tänään taas nega (herkkyys )25
dpo 11Oireet vähentyneet ja loppuivat iltaan mennessä
dpo 12---> kp 1/27-32 Seuraavaa kiertoa en seurailekaan.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Yhteistyössä