??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Jospa minäkin... :D Saa tätä vähän nostettua samalla kun on tipahtanut jo seuraavalle sivulle.

dpo -1 - 3 pupuilua päivittäin, jäin pitkään makoilemaan ennen pesua. Ellei nyt onnistu niin ei sitten milloinkaan :D
dpo 4-5 ei mainittavaa
dpo 6 huvikseni mittasin lämmön ja oli 37,4!! Mittasin jopa 4 kertaa :D Mulla normi 36,8. Ollutkin vähän nuutunu olo, muttei mitenkään kipeä. Maha sekaisin, murisee ja mourii ja ilmavaivat melkoiset... :ashamed: Rinnat tuntuu välillä kipeiltä, varsinkin kainalon puolelta ja varsinkin toinen.
dpo 7 Edelleen maha vaivaa, ei kipeä mutta tuntuu vähän ikävältä, ilmavaivat... En osaa sanoa onko rinnat yhtä kipeät kuin eilen, ei välttämättä :( kuitenkaan puristus ei tunnu kivalta. Tänään lämmöt vähän normaalimmat 37,2. Menkkakivut, sellaset jotka tulee juuri ennenkun menkat alkaa??
dpo 8 Rinnat edelleen arat, menkkakivut helpottanu mutta maha mourii ja kuplii edelleen, ja ne ilmavaivat... Äsken kävellessä yskäsin ja pieruhan siitä pääsi :D Testattu ensimmäinen r-testi (tiedän, aikaista!) ja negahan se.
dpo9-14 reissussa ja tätihän siellä lopussa kurvasi paikalle.

------------------------------------------------------------

Aloitetaan seuraava tähän perään.

kp12 ovisplussa ja seuraavana päivänä gynekäynti jossa lekuri oli sitä mieltä että 2-3 päivän sisällä irtoais munis. Pupuiltiin sinä ja seuraavana päivänä.

dpo0-2 ei mitään
dpo3-4 kummallisia tuntemuksia, ei kipuja, mutta jotain. Olisko munis irronnut?
dpo5-7 nippailuja, erikoisia pistelyjä alavatsassa. Hetkittäin tosi varma olo tärpistä, toisina hetkinä taas varma ettei.
dpo8 ensimmäinen raskaustesti, ja puhdas nega, tietenkin :D Mahaa on nippaillut kovasti ja valkkaria tulee välillä paljonkin, pöksyt välillä ihan märkänä? Pyyhkiessä tulee usein sellasta aivan valkosta ja vähän klimppistä. Tietyt asiat tuntuu tosi pahoilta, esim aivastus aiheutti kunnon repäisyn. Rinnoissa ei mainittavaa.
dpo9 raskaustesti, ja ei tälläkään kertaa mainittavaa, negahan se. Edelleen valkkaria reilusti. Nippailut ei välttämättä niin pahoja kun eilen mutta tuntuu kuitenkin. Selkääkin koskee, vähän sellanen olo kun menkat alkais muttei kuitenkaan.

--------------------------------------------------------------
Ja uusin (pikkasen aikaa menny :D)

PP 0-3
siirto lähes kivuton, siirrettiin 1 hyvälaatuinen (muistankohan väärin jos sanon 5 soluinen) alkio. 3 jäi jatkoviljelyyn ja mahd pakastukseen.
Ei ihmeempiä. Pientä särkyä jossain munasarjassa. Yllättävän rauhallinen olo, jotenkin sellanen olo että tää voi onnistuakin ?
PP 4/ Dpo 6
Maha on paisunut kun ilmapallo, ja jotenkin ahdistaa, tuntuu että kaikki housut puristaa. Hetken mietin jo hyperiä, mutta en usko, ei kipuja ei muuta. Tajuton väsymys, mitään ei jaksa tehdä. Vissiin pregnyl tai luget on saanut rinnat pinkeiksi ja aroiksi.
PP 5 / Dpo 7Ihan tajuton väsymys edelleen. Vatsa on kun ilmapallo, mahalteen ei voi nukkua kun rinnat on hellät. Mutta päällimmäisenä vaan väsyttää väsyttää väsyttää… Taisin mennä 8 nukkumaan…
Pp 6 / Dpo 8
Ensimmäinen testi, tyhmä tyhmä minä… :D Ja voi herrajumala, testiin piirtyi jotain...! Toinen testi tunnin päästä, siihenkin tuli jotain! En kestä, jännittää.
Jotenkin onkin vaan sellanen olo että raskaana olen, turvotus on valtava, rinnat todella arat. Voiko tää olla totta… <3
Pp 7 / Dpo 9
Tänään tehty valehtelematta varmaan 4 testiä. Jokaiseen tulee jonkinlainen viiva, melko samanlaiset kun eilen. Selvästi muodostuu 5min sisään! Valtava vatsan turvotus ja rintojen aristus jatkuu, mutta vaikea sanoa johtuuko lugeista. Edelleen varma olo että on onnistunu! Tänään tuli jo laskettua mm paljonko äippärahat ym olisi, ja tutkittua äitiyspakkausta… *nolo*
PP 8 / Dpo 10
Tänään aamulla jännittyneenä tein testin, odotinhan vahvistuneita viivoja. Järkytys oli melkoinen kun testi oli nega. Myöhemmin tein vielä töissä toisen, ja nega, jos oikein mielikuvitusta käytti niin roskishaamu. Mutta siis nega.
Tajusin juuri että parin päivän haamut on varmaan johtuneet pregnylistä… Viime hoidoissa viivat poistuivat nopeasti kun testasin, joten en todellakaan olettanut niiden vielä näkyvän tällä kertaa, mutta en keksi muutakaan. PP 6 oli 10 päivä pregnylistä…
Tiedän että on aikaista, mutta silti masennus valtasi mielen. Koko päivän olen surffaillut, että haamu on monilla jo tässä vaiheessa näkynyt, miksi ei siis mulla? Ei ole varmaan onnistunut ? Miksei vois jo olla meidän vuoro? Ahdistaa kun mies joka aamu sanoo huomenta myös mahalle, ja paijailee ja kovasti on varma että siellä jotain on, MIKSEI TÄÄ HELVETTI ONNISTU!? En jaksa sillekään tuottaa jatkuvasti pettymystä…
Ja ps, vihaan lugeja.
 
Viimeksi muokattu:
Jahas,täältä sitä taas itsensä näköjään löytää..:p Kirjottelin joskus aiemmin samassa pinossa. Mulla siis taustalla 8 vuotta lapsettomuutta. Viime vuonna clomeilla tärpit toisesta ja neljännestä kuurista,molemmat siis kemiallisia. Sen jälkeen ei mitään :(

Lapsettomuus-tutkimukset alkoi vuoden alussa,mutta mitään rakenteelista syytä ei löytynyt. Kromosomi-kokeissa löytyi mun toisesta x-kromosomista ns. harmaa alue,jonka vuoksi riski lapsella lievään kehitysvammaan. Tämä tuli niin puskista,ei meidän suvussa kukaan ole kehitysvammainen! Perinnöllisyyslääkärit totesi ettei tämä ns. esimutaatio vaikuta vielä meidän lapseen,eli lapsi on yhtä terve kuin mekin. Myöhemmissä sukupolvissa voi vaikuttaa. Eli tuokaan ei ole syy lapsettomuuteen..
Meille tehtiin eka IVF syyskuun lopulla. Ei saatu kuin kaksi rakkulaa,joissa kummassakaan ei ollut soluja :( Eli hukkaan meni sekin.

Siitä on nyt toivuttu ja kuinkas ollakaan,bongasin ovis-kipuja viime viikonloppuna. Oltiin miehen kanssa kylpylässä rentoutumassa ja nauttimassa toisitamme..;) :heart:
Peitot heilui todella tiuhaan ja jos ovis oli niin tärppikin voisi olla mahdollinen. Ei nyt ns. tarkoituksella ovikseen tähtäilty,olen luopunut siis toivosta tulla luomusti raskaaksi,mutta kun satuin vaan bongaamaan ovis-kipuja ja pupuilut sattui sille ajankohdalle,niin hetihän sitä alkaa toivoa..:ashamed:


Nyt onkin menossa DPO 8-9 ja kp on 17/23-27., Tuntuu kyllä vähä kummalta jos ovis oli oikeesti kp 9-10,mutta niimpähän se oli aina ennen clomeja..


DPO 3-4 Menkkamaista jomottelua alamahalla,nipistyksiä.

Oiskohan ollut DPO 6 kun aloin tuntea kuvotusta töissä. Oli iha millin päässä oksennus. Siitä aloin yhdistellä juttuja...Tosin lämmöt nousi vasta,mutta oviskivut tuntui aikaa sitten..?

DPO 6 Järkyttävä väsymys iskee ihan puun takaa. Olen aamuvuorossa aina töissä,eli menen joka aamu 6 töihin. Kuvotus iskee siinä 10 maissa,kun kahvitauosta on aikaa ja maha täynnä. Väsymys tulee heti perässä..Pieniä tuntemuksia alamasulla harvakseltaan. Poskia kuumottaa.

DPO 7 Oksennus taas millin päässä :x Väsy painaa ja nukuinkin töistä päästyäni tunnin. Silti väsytti. Illalla iski hillitön palelu,hrrrrrrr.... Mies tarkeni ilman paitaa kotona,mulla 2 paitaa,fleece-takki,sukat ja viltti. Paleli silti. Väsyttää ja illalla 22 sänkyyn. Rintojen normaali tila huolestutaa,ei kipeät tms.. : /

DPO 8 Hienoista etomista,valkovuotoa. Lämmöt 37. Nipistyksiä oikeella.
 
mymosa
Dpo-1 vain ovisplussa ja gynen varmistus follikkeliin.
dpo0 ovisplussa, rinnat kosketusarat, nippailua oikealle jossa follikkeli ja alamahassa painon tunne
dpo1 ovistesti negaa, samat oireet muuten
dpo2-4 oireet vähenemään päin, kiukuttaa, häpyluu/nivusissa pientä viiltokipua.
dpo5--> samoja tuntemuksia, nännit kipeytyneet hieman enemmän.
dpo8--> Nippailua vuoroin vasempaan ja oikeaan, ensimmäistä kertaa rintojen kivistystä, sellainen piukaksi meneminen ihankuin kylmä olisi käynyt (olin sisällä huppari päällä), välillä kylmä ja välillä kuuma (clomit??) Niin ja alaselkä on ihan mahdottoman kipee. Palelua, ilman kuumetta.
dpo9 hienoinen haamu ja kovat menkkamaiset juilimiset
dpo10 hienoinen haamu myös toisessa testissä, lievää kuvotusta ja menkkamaiset juilimiset jatkuu. myös oikealla puolella tuntuu, että menisi sarja kuplia hetkittäin.
dpo14 Digiin "raskaana 2-3"

Päivittelen aina..

Olipas kivaa löytää täältä oma dpo havainnointi.. Tuo tyyppi se pikku hiljaa alkaa muljahtelemaan tuolla masussa ja mennään 12+2 viikoilla.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Päivitystä omaan napaan:

Nyt menossa kp 23/22-27 (DPO 15-16 ?!!) ja mojovat repäisykivut astuivat kuvaan tänään. Nopea liike aiheutti kovan vihlaisun oikealla puolella. Jänskättää,koska kahdessa aiemmassa tärpissä on myös repäisykivut olleet kuviossa.
Voisin myöskin syödä ihan miten paljon vaan ja mitä vaan!!
En oikeen osaa eritellä DPO:ta koska joka päivä ollut kuvotusta ja väsymystä,ei juurikaan muita "oireita". Tänään kuitenkin nuo repäisykivut.

Oltiin eilen kaverini 30-vuotis kemuissa ja tulihan siellä lonkeroa nautittua. Kuitenkaan en humaltunut missään vaiheessa,mutta aivan järjetön krapula oli aamulla :x Tämä sama homma oli viime lokakuussa kavereiden häissä. Join tietysti alkoholia,mutten humaltunut. Seuraava aamuna kamala olo. Syy tuohon selvisi viikkoa myöhemmin kun tein testin silloin. Nyt hieman samansuuntaista tulosta odotan..
Normaalit pms-oireetkaan eivät ole päällä,tosin pohkeita jomottaa kuten aina loppukierrosta viikon verran eli tuo nyt hieman masentaa ja pitää kummasti jalat maassa.. : / Yleensä jalkoja jomottaa ennen menkkoja kuitenkin navasta varpaisiin asti.. Yritän nyt odotella testaamisen kanssa mahdollisimman pitkään,koska jos en olisi vuosi sitten hätiköinyt testien kanssa,en tietäisi kemiallisesta raskaudesta mitään. Testasin silloin kp 25/27 molemmat ja rv 4+5 alkoivat vuotamaan,eli kp 32..Jos olisin malttanut,en olisi joutunut itkemään silmiä päästäni..:(
Siis jospa maltan mieleni vielä viikon verran. Tietystikin jos menkat alkaa,vaikka kp 30 niin hetihän sitä sitten kuitenkin miettii että olenko ollut raskaana kuitenkin edes hetken..

Mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta!


Pidän peukkuja teille!




*MUOKS* PLUSSA tuli!! :) :heat:
 
Viimeksi muokattu:
Laitanpa omia "oireitakin" tähän pinoon, saas nähdä miten käy sitten. ;)
Eli km oli 06/11 ja viime syksynä aloitettu yritys. Nyt eka kierto missä Clomifen mukana. Näitä söin kp 3-7.

kp 10 gynellä ultrattu follikkelit molemmissa (!) munasarjoissa. Toinen 13-14mm, toisella puolella vähän pienempi.
kp 14 ovisplussa! Kp 13 sekä 14 heiluteltu peittoja...
Kävin pizzalla ja maistui metalliselta.. En sitä silloin ajatellut...
kp 15-20 epämääräisiä oireita. Ajoittaisia nippailuja vatsan seudulla. Väsymystä hieman. Vessassa ravaamista hieman tiheämmin. Nälkä!
Viime yönä pamahti alahuuleen yskänrakkula! (edellisen kerran ollut joskus vuosia sitten...) Eli tänään dpo olisi 5 että ei kai tässä vielä ihmeempiä oireita kuulu ollakaan.. ;)
Viikon verran jännäilyä vielä! :heart:
kp 20-27 väsymystä, nälkäilyä ja eilen (kp26) kyykystä ylös noustessa tuntui kohdun tietämillä semmoinen "polte/vihlaisu".. Joku pvä tällä viikolla närästi aamulla vaik olin syönyt aamupalankin. Nännit tosi kosketusarat. Ja tällä hetkellä hieman etoo.

Ja tänä aamuna kp 27 (dpo12, luulen) tuli PLUSSA! :heart:
Eli omassa tapauksessa tuo yskänrakkula olikin raskausoire. :D

 
Viimeksi muokattu:
Jospa huvin vuoksi pitkästä aikaa laittaisin tänne omaa listausta :) Ovis tuli tässä kierrossa tuli muutaman päivän myöhässä, joten helpottunut olen kun vihdoin kp18 sain liuskaan vahvat viivat ja digiin hymynaaman.

Kp16-17: vaihtelevia määriä ovislimaa
Kp18 / Dpo -1: pistelyä ja valkoista valkkaria, sekä digi että liuska näytti plussaa
Dpo 0: liuskan testiviiva vielä tummempi kuin kontrolliviiva, menkkamaista tuntemusta ja turvotusta alavatsalla, lämmöt kohosivat iltasella 36.9° (normi 36.5°) ja nännit tulivat illalla araksi = ovulaatio iltasella?
Dpo 1: nännit arat, pieniä pistelyjä, alavatsa turvonnut
Dpo 2: nännit arat, pientä pistelyä ja vihlontaa, alavatsa turvonnut, iltalämmöt 36.9°
Dpo 3: nännit arat, pieniä pistelyjä, iltalämpö 37, viluttaa välillä (sekä päivällä että illalla)
Dpo4: nännit arat, nippailuja, välillä nenä vuotaa ja viluttaa, iltalämmöt 36.9°, tosi kova vihlaisu illalla oikealta puolelta alavatsaa (menin hetkeksi kaksin kerroin)
Dpo 5: nännit vähän arat, oikealla puolella jotain tuntemuksia, myöh päivällä n. 10min hetki jossa lähinnä vasemmalta puolelta tuntui tosi kovaa repivää kipua aalloittain (pelästyin tätä vähän), vaikea sanoa mistä voinut johtua ja ihan kuin olisi nyt molemmilta puolin alavatsa "hellänä". Vielä illallakin tuikkii molemmin puolin välillä. Iltalämpö 37.1°
Dpo6: alavatsaa vieläkin vähän kivistää ja jomottaa. Nännit ei kyllä enää ole arat ollenkaan kai. Iltalämpö vain 36.6°
Dpo7: en mitannut lämpöjä enkä ehtiny muutakaan "tutkia"
Dpo8: alavatsaa tuikkinut ja pistellyt sekä jomotellut menkkamaiseen tyyliin. Iltalämpö 37°
Dpo9: alavatsaa turvottaa kovasti, en meinannut saada silmiä auki aamulla millään, menkkamaista tunnetta vatsalla. Heti herättyä huonohko olo mikä ei mennyt ihan kokonaan syömällä pois. Aamupäivällä noussut sylkeä koko ajan suuhun hmm? päätä särkee ja tuikkii ajoittain sieltä täällä, enkä melkein pysty lopettamaan haukottelua. Röyhtäyttää pitkin päivää ja pissattaa; kotona jouduin käymään pissalla noin 15min välein kun yritin leffaa katsoa! Sitten tuli tosi kova vilukohtaus, jouduin hautautumaan paksun peiton alle ja luulin, että on 40° kuumetta kun palelti mutta oli 37° nukahdin sitten siihen ja heräsin ihan kuumissani tietty paksun peiton alta.
Testasin kuitenkin töistä tullessa puhtaan negan.
Dpo10 röyhtäyttää vielä, mahaa on kivistänyt aika vähän, vähän menkkamaisia tuntemuksia. Tuli aamupäivällä jo vessassa pyyhkiessä kirkkaan punaista, joten taitaa alkaa menkat ihan just ja ilman tuhrupäiviä tällä kertaa...
Työpäivä oli kyllä aika kärsimystä kun oli tosi väsähtänyt olo ja vähän viluttaa. Kotona mitattuna lämpö jopa 37.1° hmmm??? verta ei kyllä ole tullut sen päivän pienen määrän jälkeen yhtään mutta en silti pysty uskomaan muuta kun ett menkat alkaa.
Dpo11 - kp30/24-35 Röyhtäyttää edelleen, aamulla tullut muutama haalean oranssi valkkaritippa. Väsyttää ja haukotuttaa (huonot yöunet kyllä takana). Maha vähä sekaisin ilman kunnon syytä. Salitreenin jälkeen kramppaavan kivistävä tunne alavatsalla, myöhemmin tippa punaista pyyhkiessä ja vähän oranssia. Nännit vähän arat. Iltalämmöt 36.9°
Dpo12: Röyhtäyttää edelleen, en tajuu. Maha sekaisin aamulla. Pyyhkiessä haalean oranssia mutta pöksyissä ei tipan lisäksi mitään. Nännit vähän arat. Töistä kotiin tultua oli olo että eipä tässä mitää ole ja lämmötkin todisti sen: 36.6
Lämpöjen mittauksen jälkeen alkoikin kovat kivut ja vuoto ja kp1/yk11.

Parempaa onnea muille!
 
Viimeksi muokattu:
Tsihihihih Pikkuinen12!
Samalta testiltähän tuo näyttää; apteekin oma. :)
Ja aika samanmoiset viivaset, tsih! Meillä taitaa olla sitten LA:t aika lähekkäin. :D
Paljon tarrasukkia ja monen moista kiinnitystavaraa että pieni pysyy mukana!! :heart:
 
Mulla menopur-pistoksilla avustettuna eka bongaamani ovulaatio ikinä! Ja tässä oireita:

DPO-1 Tosi kosteaa ja kirkasta valkkaria oikein lorahteli. Testasin ovista ja sain vahvan plussan sekä liuskaan että digiin. Hyödynnettiin ovis onnistuneesti :p
DPO0 Kävin ultrassa varmistamassa oviksen ja keskeytettiin menopur. Hyödynnettiin ovis taas :p Nännit kipeytyivät.
DPO1 Vielä kerran varmisteltiin miehen kanssa :p Seksin jälkeen alavatsa kramppasi rajusti enkä pystynyt kävelemään suorassa. Nännit todella arat. Viiltelevää kipua kohdunkaulalla.
DPO2 Nännit edelleen arkana. Alavatsalla menkkajuilintaa ja alaselkää jomottaa menkkamaisesti.
DPO3 Nännit arkana. Juilintaa munasarjojen ja kohdun vaiheilla. Hirveä väsymys koko päivän. Aivastuttaa.
DPO4 Alavatsan ja kylkien lihakset kipeät. Vatsalihaksissa tuntuu yskiessä tai nauraessa. Nännikipu vähentynyt ja selvempänä oikeassa nännissä. Väsyttää. Nenä tukossa. Illalla kunnon kramppaus alavatsalla. Lämmöt kokoajan yli 37.
DPO5 Edelleen alavatsan/kylkien lihakset "oudot". Alavatsa tuntuu turvonneelle ja munasarjoja ja kohtua juilii menkkamaisesti. Nännit arat (oikea enemmän). Lämpö 37,2. Nenä on tukkoisen oloinen. Olo ei kuitenkaan ole sairas. Pari kertaa liikkeelle lähtiessä repäisevä kipu alavatsalla. Mies on tosi ärsyttävä ja tekis mieli v*ttuilla sille.
DPO6 Rinnat arat oudosti (ei nännit vaan rinta sisältä/sivuilta). Alavatsaa juilii, kaivertaa, tuikkii, tykyttää ja painaa kokoajan. Masu turvoksissa ja housut puristaa. Turvotusta ei muualla sillä sormukset meinaa pudota. Paleltaa ihan hirveesti (aamulämpö 37,2), mutta olo ei ole sairas. Nenä tukossa. Alaselkä kipeän/väsyneen tuntuinen.
DPO7 Rinnat arat sisältä, turvottaa ja nippailee masua, välillä viiltävää kipua kohdunkaulalla (lisääntyi illalla). Lämmöt edelleen yli 37. Nenä tukossa ja aivastuttaa (ei flunssaisella tavalla). Aivastaessa repäisykipua alavatsalla ja tykyttävä tunne sen jälkeen. Jäätävä väsymys illalla ja haukottelusta ei tule loppua. Ilmavaivoja :x
DPO8 Aamulämmöt yli 37. Aamulla vähän huono olo. Vatsa sekaisin. Tissikipu melkein poissa eikä masu juurikaan enää nippaile. Nenä edelleen tukossa. Nyt puolen päivän jälkeen lämmöt jo 37,4. Normaalisti en näillä lämmöillä olisi todellakaan työkuntoinen mutta nyt jaksaminen ihan ok. Hirveä heikotuskohtaus iski töiden jälkeen kaupassa vaikka söin välipalaakin, kun meinasi iltapäivälläkin heikottaa. Iltalämmöt jo 37,7 mutta olo on superhyvä ja energinen. Maha alkoi nippailla ja supistella nyt illalla ja tisutkin kipeytyneet taas.
DPO9 Lämmöt vaan edelleen yli 37. Kiukkuista tuikkimista ja vihlontaa häpyluulla ja sen yläpuolella. Nännit melko normaalit. Palaverissa vieruskaverin kahvi haisi ihan palaneelle ja mädälle kananmunalle :x Hetken kuluttua alkoi yököttää ja loput palaverista meni oksennusta pidätellessä ja kaikkea tärkeät asiat meni ihan ohi :$
DPO10 Predictor näytti negaa aamulla : / Lämmöt edelleen yli 37. Yöllä kovaa juilimista kohdussa ja rinnoissa. Heräsin monta kertaa kipuihin. Tänään päivä ollut niin kiireinen että ei oo ehtinyt oikein oireita seurailla. Lievää kuvotusta päivällä ja nälän tunne on kadonnut kokonaan. Ajatus syömisestä yököttää. Cocis Zeroa voisin juoda vaikka tynnyrillisen (oon melkein juonutkin!). Tunteetkin pinnassa kun Saarioisen mainos itkettää :D
DPO11 Isänpäivän kunniaksi alkoi vuoto :'(
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Mandala
DPO1: järkyt oviskivut, limat ja halut. En jaksa tehdä testiä koska niin selvät oireet ja olen päättänyt tässä kierrossa olla stressaamatta.

DPO2-6: ei mitään mainittavia oireita, haluttaa...
DPO7-13: Oireena järkyttävä pissahätä koko viikon, siis sellanen että heti pöntöltä noustessa on uudestaan hätä, vaikeuttaa nukkumista. Lisäksi niskaan ilmestyy kaksi megafinniä, koko niska on kipeä, perusnippailuja alavatsassa, rinnat ei kipeät
DPO14-17: pissahätä loppunut, flunssainen olo, nännit hieman arat, nippailut alavatsassa jatkuu, finnit niskasta laantuneet, huippaa ja heikottaa vaikka olisi juuri syönyt, jotenkin "höntti" olo, vähän kuin olisi hieman humalassa, epäillys raskaudesta alkaa...
DPO18: Vahva plussa pärähtää testiin :heart:

DPO19-21:... samat menkkamaiset oireet jatkuu edelleen päivittäin, nännit ajoittain arat, nämä oireet yleensä pahenee iltaa kohdin, aamuisin on kuin ei edes olis raskaana, välillä saataa tulla hirvea nälkä, mutta sitten mikään ei maistukkaan, tulee paha olo jos syö liikaa, ei pysty syömään kuin pieniä annoksia kerralla, makeaa ei tee mieli, harvinaista mulle :LOL:

vielä pittää tää viikko jännätä varhaisultraa varten. :)
 
Ihana ketju! Osallistun myös! Eli yk1 ja ikääkin jo 30+

Ovis bongattu 16.11 kp 16 Clearbluen digitaalisella (helppo laskea kun menkat alko 1.11 =)

DPO+1 Välillä vihloo nivusiin ja kohtuun. Ihan typerää sillä näähän ei ole todellakaan mitään todellisia oireita. Pää tee kepposet...Väsyttää... 20.00 nukkumaan vaikka normisti kukun tuonne 23 asti ainakin. (Väsymys jatkui tästä joka päivä)
DPO+3 Röyhtäytää niin perhanasti *burb* Illalla kun väkisin söin niin huono-olo. Välillä lievää jomotusta mahassa ja alaselässä.
DPO+4 Vanne koko mahan ja selän ympäri. Ei siis mitään nippailuja vaan puristaa tasaisesti ympäri keskivartalon. Tissit -ei mitään, lämmöt -en mittaa. Röyhtäyttää/närästää ( ei ole ikinä närästänyt joten en tiedä miltä se tuntuu) yöks mikä olo...
DPO+5 Ei tasan yhtään mitään. Jos eilen oli kirjaimellisesti positiivinen olo niin nyt en usko raskautumiseen enää ollenkaan.
Edit mahaa vihloo vas.puolelta ja röyhtäily jatkuu. Tiedän, tiedän ettei näy vielä mutta oli pakko testata Cittarin pregcheckillä tuleeko mitään =) No ei tullut. Illalla taas hillitön ahdistus mahan ympärillä, sellainen pakkaava, ahdistava tunne.
DPO+6 Vasenta kylkeä pistää ja 2 aamua ollut kurkku kipeä. Välillä menee ikäänkuin ilmakuplia masun vasemalla puolella, sellaista pulputusta.
DPO7 Keskelle mahaa (pallean?) kohdalla kauhea pisto, kun joku painaisi puukkoa sisään. Röyhtäily loppui. Kuvissa uusi selvä oire: tärinä. Kilppariarvot, kahvin vähentäminen??? (Myöhemmin huomasin tämän liittyvän astmalääkkeeseen, tosin ollut astmaatikko 30 vuotta ja nyt eka kerta kun laittaa tärisemään joten outoa...)
En usko raskauteen-päivä.
DPO8 Pikkujoulut. Ihan ok päivä olojen puolesta, vähän menkkamaista jomotusta ja selkä särkee. Menkkoja odotan vasta 6 päivän päästä joten ei pelkoa alkamisesta. Aamulla testi nega.
DPO9 Huono-olo heti kun heräsin. Näin kauheesti unia ja heräilin yöllä mikä ei todellakaan ole tyypillistä mulle. Kylmähiki päällä koko päivän, vilun väristyksiä.
DPO 10 Huono-olo koko päivän. Ei mitään hetkittäistä vaan tasaista pahoinvointia 24/7. Aamulla kun heräs nilkoissa turvotusta, ihan kun vesipussit nilkoissa. Pissillä juostava 15 min. välein. Nyt teen itteni tod.näk. naurettavaksi mutta mä tiedän olevani raskaana.
DPO11 Menkkajuilintaa, maha sikakipeenä...aamulla testattu nega.Do dii paluu todellisuuteen...
DPO12 Huonosti nukuttu yö. Järkyttävän huono-olo, piti käydä haukkaamassa happea kun meinasi ykä lentää töissä -jatkui ihan koko päivän.
DPO13 Testi nega. Kovat menkkakivut koko päivän ja tuntuu et jotain lurahtelee housuun -> valkkaria. Ei tuhrun tuhrua punaista. Illalla loppu menkkakivutkin. Olo aika sekava, mitähän tää nyt on?? Väsymys helpottunut olen valvonut jopa kymmeneen! Jatkuva vessassajuoksu loppunut, pissillä enään noin tunnin välein...
DPO14 Ei tätiä vieläkään, en myöskään testaa enää moneen päivään. Uusi oire: luita vihloo, kun istuu niin tuntuu et häntäluu olisi murtunut. Kun vedin housuja jalkaa vihloo nivusiin. Pahaolo nostelee taas päätään.
DPO17 Täti pärähti paikalle. Kierto venyi 3 päivää normaalia pidemmäksi.

_________________________________________________________________________
Ja sitten seuraava kierto menkat alko siis 3.12 ja kestivät tasan saman 4 päivää kun aina. Ovisplussa bongattu kp14 (Aikaistu siis 2 päivällä!) Testata saa siis kuinkas muutenkaan kun uutena vuotena =)

DPO1 Huono-olo, otsa täynnä finnejä. Selkää särkee, paleltaa.
DPO2 Huono-olo heti aamusta, valkkaria suorastaan lorisee. Veskissä ravaaminen alkaa taas...Jomotusta kohdun päällä, iho kukkii. Alaselkä jomottaa. Näen painajaisia.
 
Viimeksi muokattu:
Taidanpa minäkin tänne liittyä! :) Olen jo jonkin aikaa tätä keskustelua lueskellut mutta nyt uskaltaudun itsekkin tänne kirjoittamaa :) noita dop en muista tarkalleen mutta tässä on vähän ranskalaisilla viivoilla:
-ovis bongattu muutama viikko sitten
-oviksen jälkeen meni noin.3-5pvää kun huomasin pyyhkiessä että tulee veriviiiruista valkovuotoa ja illalla olikin sitten tullut semmoista ruskeata tuhrua housuihin n.1tl verran (luulin että menkat alkaa)
-tästä eteenpäin on ollut todella runsasta valkovuotoa,enkä huomannut mitn kuivaa kautta oviksen jälkeen..
- kuukautisjomotusta alavatsalla oli viime viikon (yleensä tädin tulessa mulla särkee ala-mahaa-ja selkää sekä jalkoja) nyt siis pelkästään mahassa
-nyt menossa kp 29/28 eikä tätiä näy eikä kuuluu...
-tänään kun nostin jalkaa niin oikella puolella alavatsalla siinä kohdun paikkeilla tuntui semmoinen repäisevä kipu
-käytiin eilen pizzapuffassa syömässä ja siellä oli tarjolla hillosipuleita,hyi mikä haju! :snotty:
Testiä en ole vielä tehnyt,teen sen loppuviikosta (jos vain maltan odottaa sinne asti :D )..saas nyt nähä et onko nää oireita vai "oireita"..onko muilla ollut samanlaisia oireita ja on ollut raskaudesta johtuvaa?
 

Yhteistyössä