??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

No niin uusi kierto.
Kp 1
Greippimehu aloitettu.
Kp 1-5 menkat
Kp 7 ovistesti nega, seksiä
Kp 8 ovistesti nega
Kp 9 ovistesti nega, pientä nipistelyä silloin tällöin oikealla puolella vatsaa
Kp 10 ovistesti nega, viiva on kyllä vahvistunut, muttei viellä postiivinen
Kp 11 Ovistestin viiva vahvempi, mutta ei plussa mun mielestä. Ei kummempia oviskipuja.
Kp 12 Ovistestit loppu, onkohan mulla ees ovista tässä kierossa. Vähemmän ollut ovisoireita kuin yleensä.
Kp 13 Taisi ovis jo mennä ja ilman seksiä. En tiiä viitiikö ees jatkaa kieron kirjaamista, kun tuskin on mitään mahdollisuuksia raskautua tässä kierossa.
Taisi greippimehu jotenkin sotkea ovista.
Ei ole oviskipuja. Nännit hieman kipeät välillä.
Kp 14 ei mitään, vähän pääsärkyä
Kp 15 ei mitään
Kp 16 vähän nipistelyä vatsassa ja kerran kovempi kipu vasemmalla puolella päikkäreillä, kun käännyin.
Kp 17 ei pahemmin oireita, vain pientä nipistelyä vatsassa
Kp 18 vain lievää nipistelyä silloin tällöin vatsassa, ei oo ees tissit kipeet, vaikka yleensä on ennen menkkoja, no kerkiihän nuo viellä.
Tuskin oli ees kunnon ovulaatiota tällä kertaa.
Kp 19 pientä jomottelua, ei muuta
Kp 20 menkkajomotuksia, ovat vähän voimakkaampia kuin eilen
Kp 21 menkkajomotuksia
Kp 22 menkkakipuja, varsinkin vasemmalle puolelle iskee välillä kipu
Kp 23 menkkakivut taas lieventyneet
Päänsärkyä pari päivää
Kp 24 päänsärkyä ja lieviä menkkajomotuksia
Kp 25 ei mitään kummempaa oiretta
Pientä jomotusta selässä ja vähän tuli veristä vuotoa paperiin. Eli tänään tai huomenna alkaa menkat. Odotettavissahan tuo oli tässä kierossa.
Vuoto on kovempaa joten eiköhän se ole tässä tämä kierto :(
Eli Kp 1

Mä luovutan, ei tuu koskaan meille vauvaa. Turha tässä on vuodesta ja kuukaudesta toiseen yrittää turhaan. Enpä tiiä jaksaako enää uudestaan aloittaa taas hoitoja. :(
 
Viimeksi muokattu:
Hei! Täällä uusi vauvasta haaveilija! Kirjoitan nyt ensimmäistä kertaa, kun tuntuu että pää ihan sekaisin, osaisiko joku kertoa onko ollut samanlaisia oireita, vai kuvittelenko vain niin toiveajatteluissani, eikai voi tietää? laskelmien mukaan ovulaatio oli n. 11.10.2014 ja sen viikon aikana ja vähän myös seuraavan viikon aluilla tuli peittoa heiluteltua, vähän varmojen päivien jälkeenkin, koska en saanut ovulaatiotesteistä selkoa, haalea toinen viiva joka välillä oli tummempi ja haaleampi, muttei missään vaiheessa yhtä tumma kuin se alkuperäinen viiva... Kyseessä oli apteekin oma testi.
Ensin olin varma, etten tullut raskaaksi heti ensimmäisellä kierrolla, koska oli vain yksinkertaisesti sellainen olo ettei mitään tapahtunut.... Mutta n. viikko ovulaatiosta tuli aika paljon valkovuotoa pikkuhousuihin, piti mennä ihan vessaan katsomaan alkoiko menkat etuajassa. Valkovuotoahan se oli, ei ole koskaan muistaakseni niin paljon tullut, se loppuikin siihen sitten, jatkui normaalina kuin ennenkin. Sen jälkeen rupesin oireita lukemaan netistä ja siellä sanottiin tämän olevan yksi oireista. Samalla päätin huvikseni testata lämmöt ja oli n. 37. Vaikka normaalisti on alempi ruumiinlämpötila. Seuraavana iltana 36.7 astetta. Siitä seuraavana päivänä huomasin lisää, vai onkohan nämä kuvitelmaa vain... Haistoin yhtäkkiä mieheni vieressä omituisen tutun hajun. Hänen gollegehousunsa jostain syystä... Myös hiukseni ovat ruvenneet rasvoittumaan todella usein, silloin mietin että johtuukohan hatun käytöstä, kun nyt on ollut ensimmäisiä kertoja hattu päässä kylmemmillä keleillä. Jos ne siellä alla ovat rasvoittuneet. Vetistelin myös 3 kertaa samana päivänä, mutta lähipiirissä myös vähän vaikeata ja niitä asioita tuli mietittyä, ja katsoin illalla nyyhkyleffan, silloin aukesi hanat ihan kunnolla. Myös suussani on ollut joku haava, ja rupesin miettimään onkohan se afta, luin että jollain oli ollut aftoja suu täynnä. Tämä ei kylläkään muistuta aftaa niinkään, vaikka siltä tuntuu. Tuona päivänä lämpö oli 36,8 astetta. Nämä huomasin siis eilen, eli viikko ja yksi päivä oletetusta ovulaatiosta. Noh ja tänään huomasinkin aivan uuden jutun, karvankasvu lisääntynyt ja levinnyt.... Voiko olla totta tämä ihanuus vai onko vain niin kova halu uskoa tähän, että mieli tekee tepposia. Ja tämä on myös vielä, aina olen ollut temperamenttinen mutta nyt enemmän, ja kun olen suuttunut, olen saattanut välillä nauraa ja olla yhtä aikaa suuttunut ja nauravainen.... Onko joku teistä tuntenut samanlaisia tuntemuksia? Kiitos jo etukäteen!! <3Niin ja tänään aamulla lämpö 35,5 ja illalla taas tasan 37 astetta... Naurattaa itseänikin tämä hysteerisyys mutta kaikki niin uutta ja jännittävää, Olen vain tämmöinen hössöttäjä luonteeltani
 
Heippa tuuutikki!
Sellaista se on, kun haaveilee ja kuumeilee, kaikella on merkitys :) Kaikki ovat tuttuja oireita, mutta mikään ei omalla kohdallani (yrityskierto 5) ole johtanut toistaiseksi mihinkään. Ekasta raskaudesta muistan vain sen, että rinnat kipeytyivät epätavallisen myöhään ja normimahatuntemukset loistivat poissaolollaan - muutenkin oli vähiten "oireita" kuin koskaan. Mutta sitten taas - nuo voivat kaikki ihan hyvin olla raskausoireita, ja monilla ovatkin! Eli aika näyttää :) Kohtahan voit jo testailla, jos haluat! Lämmöistä kuitenkin sen verran, että kohonnut lämpö merkitsee vain sitä, että ovulaatio on tapahtunut siinä kierrossa eli lämpö nousee joka tapauksessa useimmilla - ja laskee sitten menkkojen alkaessa, jos menkat alkavat. Tärppituulia!
 
Kiitos viestistä MaiMei! Näinhän se on, voi olla kuvitelmaa, varsinkin tällä mielikuvituksella voinkin kuvitella liikoja. Mutta kohtahan se selviää. Hyvä on kuitenkin jakaa tuntemuksia ja saada muidenkin näkökulmaa tähän, ettei ihan hulluksi tule :D Jos ei tärpännyt niin toivo on korkealla ensi kiertoon. Tsemppiä teille muillekin seuraavaan kiertoon.
 
Onnea Lilli82 ja muutkin plussasta!

Tuuutikki, voi hyvinkin olla raskausoireita, tai sitten olla olematta. Itse olin viime kierrossa oireista päätellen aivan varma, että raskaana ollaan (ensimmäinen yrityskierto), mutta enpä sitten ollutkaan. Omalla kohdallani en kyllä usko, että mielikuvitus on aiheuttanut oireita, vaan että oviksen jälkeen sitä vain tarkkaili itseään niin paljon enemmän, että huomasi kaikki pienetkin tuntemukset ja muutokset, joita ei aikaisemmin ole huomannut koska ei ole ollut "valppaana".

Mutta toivotaan, että sinulla nuo oireet tarkoittavat raskautta! Tämä piinailu on niin jännittävää ja omalla tavalla ihanaa, mutta ei varmasti enää kovin ihanaa siinä vaiheessa, kun yritystä on takana jo useampi kierto tai jopa vuosia. Ei voi kuin hattua nostaa pitkään yrittäneille.
 
Tuuutikki,
minusta tuntuu myös että samat oireet kuin sulla, lukuunottamatta tuota lämmönnousua, tosin aina ei kuumemittaria ole lähellä. Huolestuttaa ja ärsyttääkin, vaikka menkat ei oo vielä edes alkaneet (pitäisi 3-5pv päästä alkaa) ja nämä "oireet" tekee aidosti hullun olon! Edes miehelle en uskalla hehkuttaa olotiloja, ettei luo turhaa toivoa. Testailen ensiviikon lopulla, mikäli tätiä ei näy vieläkään :) Toisaalta stressaaminen on saattanut saada tädin jo säikähtämään, joten varmuudeksi odotan kp35 ennen testailua (hormoniehkäisyn poisjäädessä pisimmät kierrot oli 35-45pv).
Tsemppii kaikille yrittäjille!
 
Kiitos vastauksista.ja sepia, tuo on kyllä myös erittäin hyvä huomio, että itseään tarkkailee koko ajan, se voi kyllä olla myös sitä, en minä ennen ole antanut pienten kipujen tai eriskummallisten olotilojen haitata, nyt kumminkin vahtaan vähän väliä. Ja hattua täytyy kyllä nosta pitkään yrittäneille, ja aina pitää toivo korkealla. Toivottavasti meollä tärppää kaikilla lähiaikoina. Meillä yritys on alussa, mutta omilla vanhemmilla oli lapsettomuutta pitkään, niin sekin mietityttää onko se perinnöllistä. Kiva kuulla Winny sinunkin oireista, ja että on sielläkin samanlaista. Jännitän jo sinun puolesta täällä. Toivotaan parasta. En minäkään uskalla miehelle hirveästi höyrytä mutta ei sitä kaikkea voi sisällään pitää, niin hyvässä kuin pahassa, siksi olen niin iloinen tästä vertaistuesta ja tästä palstasta, ja yllätyksenä tuli, miten nopeaan tämä päivittyy ja tekstiä tulee koko ajan lisää, huippua! Eli kiitos teille ? yritetäänhän olla stressaamatta winny, ja muutkin. Tiedän kyllä että en ole paras sanomaan kun koko ajan asiaa mietin mutta yritetään ainakin ???? tsemppiä kaikille!
 
Laitetanpas taas uutta kiertoa ajoissa. YK 8. Kierto 28-34. Apuna: Aamulämpöjen mittaus, Monivitamiinit, foolihappo, kalaöljykapselit, vehnänalkio öljy, disperin, greippimehu, gelee royal ja oviksen jälkeen punkku.
Lisäksi lopetin kofeiinin käytön ja aloitin vhh ruokavalion.

KP 1-6 normaalia runsaammat menkat, (disperin ja greippimehu aloitettu kp 3),(pupuilua kp 4) (gelee royal aloitettu kp 6)
KP 7 oviksen tikutus aloitettu negalla.
KP 8 aamulämpö 36,2-36,4. Ovistesti nega ja väri oudosti levinnyt..
KP 9 lämpö 36,1, ovistesti nega, vv lisääntynyt, ei kuitenkaan ovislimaa. pupuilua
KP 10 lämpö 36,2-36,3, ovistesti nega, ovislimat alkaneet illalla.
KP 11 lämpö 36,3, ovistesti nega, limailu jatkuu.
KP 12 lämpö 35,9-36,0, ovistesti ehkä vähän tummempi, illan digiovistesti nega, ei ovislimaa. pupuilua
KP 13 lämpö 36,1-36,4. Ovistestit negoja, limailua ollut vähän vähemmän.
KP 14 lämpö 36,3, ei limaa?, ovistesti nega. Illalla limailu taas alkoi ja kohdunsuu sormelle auki. pupuilua
KP 15, DPO -1 lämpö 36,2-36,3, liuska ja digi positiivisia, pupuilua (mies on varma tärpistä, toivotaan että on oikeassa).
DPO 0 lämpö 36,3, vasemmalle vatsaan vähän nipistelee. Illalla kovat oviskivut myös oikealla. Hmm oliskohan tuon ovuloimattoman jälkeen molemmin puolin irronnu? pupuilua
DPO 1 lämpö 36,3 (eikö tuon pitäis olla noussu?), oikealle puolelle nipistelee vieläkin. Halut vieläkin korkeella..
DPO 2 lämpö 36,5, koko ajan tekee mieli seksiä?? pupuilua
DPO 3 lämpö 36,6, menkkajomotusta, viimeinen lasi greippimehua.
DPO 4 lämpö 36,5, alaselkää särkee. Menkkajomotusta. Lasi punkkua, pupuilua
DPO 5 lämpö 36,5, äkillinen ripulikohtaus??, menkkajomotusta. Selkää särkee vieläkin, punkkua, pupuilua
DPO 6 lämpö 36,6, vatsa oireilee edelleen. Lievää menkkajomotusta ja lasi punkkua.
DPO 7 lämpö 36,5, vatsa oireilee vieläkin.
DPO 8 lämpö 36,5, vatsa oireilee. Flunssakin taitaa olla tulossa.
DPO 9 lämpö 36,7, vatsa oireilee. Toinen tissi ehkä vähän turvonnut.
DPO 10 lämpö 36,6, vatsa oireilee. Illalla kova väsymys.
DPO 11 lämpö 36,7, vatsa oireilee. Pc nega. Menkkajomotusta. Jotenkin tärppiolo, vaikka oireet tai testit ei tue tuntemuksia..
DPO 12 (kp 28) lämpö 36,7, vatsa oireilee vieläkin???, ovistesti nega. Kai se vaan täytyy uskoa, ettei tässäkään kierrossa tärpännyt. Oksettava olo syömisen jälkeen. Menkkajomotukset kovenee, huomenna varmaan jo vuotaa.
DPO 13 lämpö 36,6, pc nega, vatsa oireilee, menkkajomotukset kovia.
DPO 14 lämpö 36,5. Ja kp 1 alkoi.
 
Viimeksi muokattu:
Mulla hemppa n. 150 niin jostain luin että joillakin auttanu raskaaksi tulossa.(ohentaa verta) Lääkäriltä kun kysyin niin eipä se haitallisena noin pientä annosta (50mg) pitänyt, mutta ei sanonut olevan hyötyäkään. Muutaman kierron kokeilen, jos ei tärppää niin lopetan. Esikoista tahkottiin reilu 2 vuotta ja nyt yk 8 menossa kakkosesta niin epätoivoisena aion kokeilla kaikkea mahdollista. :D Tutkimuksiin päästään kunnalliselle vasta ens kesänä..
 
Mimmi92: Okei :) aattelin, että oliko lääkäri määrännyt sitä, kun luin kanssa joskus jostain, että siitä olisi apua ja kyselin gyneltäni myöhemmin asiasta ja hän sanoi, että asetyylisalisyylihapolla olisi jopa negatiivists vaikutusta, mutta sä syöt sitä niin vähän että en usko :)

Kyllä se kakkonen sieltä vielä tulee! :) meillä odotellaan nyt ensimmäistä rv 13+6 ja yritettiin myös vuosi. Kesällä oli niin paljon ohjelmaa ja aivot narikassa ja kas kummaa kun yhtäkkiä tärppäs :) eli kyllä se sieltä ennemmin tai myöhemmin :heart: tsemppiä myös muille :)
 
  • Tykkää
Reactions: Tanya85
Kirjottelenpa minäkin omaa kiertoani ylös, että voi tarkistella myöhemmin. :) Yk 2.

Kp1 (22.10.): Greippimehu aloitettu.
Kp4: Menkat loppui, yllättävän lyhyeen.
Kp6: Vähäistä ruskehtavaa vuotoa.
Kp7: Tallettelua.
Kp9: Ovistesti nega, ei merkkiäkään olossa oviksen lähestymisestä. (Testattu iltapäivällä Sofilla)
Kp10: Ovistesti eilistä haaleampi. o_O (Testi n. kello 20, testattu Sofilla)
Kp11: Ovistesti toooosi haalea, mutta eipä kerenny kauaa rakossa ollakaan... (Testattu n. kello 10 aamulla Sofilla) Tallettelua. Illalla verensekaista kirkasta limaa, ovislimat alkoi?
Kp12: Digiovistesti aamulla nega. Tallettelua.
Kp13: Digitesti aamulla nega. Ei mitään oireita, mielialana kauhea ketutus.
Kp14: Digitestiin hymynaama aamupissasta (n. kello 7)! Alamahassa kipuja oikealla, myös alaselkä kipeä. Toinen digi tehty n. kello 17, nega. Illalla tallettelua.
Kp15: Dpo1? Kivut loppunut, ei mitään oireita. Kuivuus jatkuu, limoja ei oo näkynyt kp 11 jälkeen, outoa. Kp11-kp14 seksi "sattunut", mitä ei koskaan ennen ollut.
Kp15-16/dpo2-3: Ei kummempia tuntemuksia. Hiukan kirkasta limaa pyyhittäessä, en kyllä ymmärrä miten nää limat tässä kierrossa menee. Rinnat vähän herkät?
Dpo5: Kokoajan kostea olo, mutta halut edelleen nollassa. Vv siis runsasta. Lievää maha/selkäjuilintaa, mutta saattaa johtua pitkästä automatkasta.
Dpo6: Runsas vv jatkuu. Alavatsaa/kylkeä jomottaa vasemmalta puolelta (oviksen aikaan oikealta?!). Huvittava huomio töissä: haisen pahalta (varsinkin jalat) :D Saattaa johtua pillereiden lopettamisesta, hiuksetkin on alkanut taas rasvoittua nopeampaa kuin pillereiden aikaan. Ei kipeää, mutta jomottava tunne emättimessä/jossain sisällä. Ei yhtään olo, että oisin raskaana :/ Lisäksi kurkkukin hiukkasen kipeä aamusta asti, iskeekö se sitten flunssankin päälle...
Dpo7: Finnit valtaa otsan ja leuan. Huoh. Rinnat parin päivän tauon jälkeen taas vähän herkät. Käsiä pestessä huomasin, että kun alamaha osui altaan reunaan, oli oikea puoli ehkä vähän hellä. Sama oli oviksen aikaan. Kurkkukipu kadonnut, tukkoinen olo tilalla. Illalla "pissatulehusmaisia" lieviä oireita??
Dpo8: Samanlaiset tuntemukset kuin eilenkin, lisänä ahistus-mieliala, itku kurkussa jatkuvasti. Viime kierrossa vaivannut otsapäänsärky.
Dpo9: Oikealta puolelta nippailee mahaa, ei kipeää, mutta jotenkin epämukavaa. Nämä vähäisetkin oireet oli jo viime kierrossa, joten toivo tuntuu olevan menetetty. Nämä mahatuntemukset johti viimeksikin menkkoihin... Otsapäänsärkyä päivällä, iltaa kohden helpotti. "Pissatulehdusoireet" kadonnut.
Dpo11: Plussa Sofiin?? Parempien testin ostoon, ja oottelemaan jos vahvistuis. :) :) :) Oireettomuus raskausoire?

Dpo12: Digiin tulos "raskaana 1-2", vaikka menkkojen alkuun vielä 3-4 päivää! Toivottavasti Mini sinnittelee ja pysyy mukana loppuun asti, heinäkuun lopun pikkunen tulisi <3

Yhteenvetona: oireita ei oikeastaan ollenkaan, mitä voi pitää varmana raskauteen liittyen. Hiukan kylki/mahakipuilua, mutta tosi lievää. Tällä hetkellä ei _yhtään mitään_. Ei pahoinvointia, ei tissikipuja, ei edes flunssaoireita. Vähän itkuherkkyyttä eilen (no, todella vähäiset yöunet ja haalea plussa tikkuun, hiukan tunteet pinnassa muutenkin :D ).
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: mimmi92
Uus kierto, uudet kujeet! Yk 3.

KP 1-4: Menkat.
KP 5: Enää pientä tuhrua, greippimehu aloitettu.
KP 6-12: Eipä kummempia.
KP 13: Heti aamulla herätessä huomasin eron olotiloissa. Alavatsan seutu kipeä, alaselkää lievästi särkee, nännejä kihelmöi.
KP 14: Nännit tavallista herkemmät.
KP 15: Nännit tavallista herkemmät.
KP 16: Alavatsaa aristaa taas, nännit herkät.
KP 17: Alavatsaa aristaa ja nännit edelleen herkkinä.
KP 18: Nänniherkkyys jatkuu, päivällä lyhytkestoinen kipukohtaus keskellä alavatsaa. Kova päänsärky illalla.
KP 19: Limoja tai pahemmin valkkariakaan en tässä kierrossa oo havainnut, mutta tänään tuli sellainen "holahdustunne", housuihin ei kuitenkaan päätynyt mitään ja pyyhkiessä vain tosi vähän valkkaria. Päivällä muutaman tunnin kestäneitä "menkka"kipuja, ravasin vessassa tarkistelemassa, mutta vuoto ei alkanut. Kipu sitten laantui ja illalla alavatsa vain hieman arka, tuntui jotenkin kiinteämmältä kun kokeeksi painoin. Nännit illalla kosketusarat. Finni ilmestynyt leukaan. Unettomuutta.
KP 20: Vain satunnaisia lieviä tuntemuksia alavatsalla ja tuntui normaalilta painaessa. Nännit koskiessa tuntuu hieman aroilta.
KP 21: Nännit muuttuneet kipeämmiksi, niitä kihelmöi ja ikään kuin polttelee, kosketusarat. Alavatsalla vain lieviä ja epämääräisiä tuntemuksia. Kova väsymys.
KP 22: Nännit ei yhtä kipeät kuin eilen, vähän vaan aristaa. Vähäistä valkkaria. Kurkku karhea, alaselkää heikosti särkee.
KP 23: Sama litania kuin eilen paitsi runsaampaa vv. En jaksa uskoa tärppiin. Tissioireita mulla ei normaalisti negakierroissa ole, mutta pessimistisesti mietin onko ne vaan toiveajattelua.
KP 24: Rintoja vihmoo, mutta puristaessa ei kuitenkaan yhtään kipeät. Ei muita oireita.
KP 25-26: Runsasta valkkaria, ei juuri muuta.
KP 27: Runsas vv, rinnat hieman arat taas, alaselkää ajoittain särkee.
KP 28 -> KP 1.

Laitan samaan viestiin vertailun vuoksi yk 4, plussakierto:

KP 16: Lieviä alavatsatuntemuksia.
KP 18: Lieviä ovisjomotuksia, runsasta vv.
KP 19: Kovempia selkä- ja vatsajomoja, vv runsasta.
KP 20 : Lievää alaselkäsärkyä.
KP 22: Runsasta vv.
KP 23: Vv runsasta, alavatsa arkana.
KP 25: Nippailua masussa, runsasta vv ja illalla seassa haalea vaaleanpunainen veriviiru, luulin että menkat alkaa. Tuon tuhrun jälkeen alkoi selvät menkkasäryt.
KP 26: Menkkasäryt vatsalla ja selässä jatkuu koko päivän, ei vuotoa vain runsasta vv.
KP 27-28: Säryt jatkuu mutta hieman lievempinä, vv edelleen.
KP 29: Aamulla vv haalean rusehtavaa, lievät jomotukset jatkuu ajoittain ja paljon esiintyy repäisykipuja, negakierroissa niitä ollut vain esim. aivastaessa mutta nyt alavatsaa kiristelee koko ajan ja herkästi repäisee.
KP 33: Uskaltauduin testaamaan ja plussaa näytti :) Oireita ei ole, rinnatkaan ei oo yhtään kipeet! Ja jomottelut loppunu, välillä alaselkä vähän kipuilee ja kohdun seutu tuntuu kireältä.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: heidip*
hupsista, luin hätäisesti nimimerkkisi väärin, siis kaalimaankakara :D täällä naureskelen huolimattomuudelleni :D onnea myös sinulle hookoo :) Onko kellään tietoa, mitä tämä voisi olla? KP 33 ja kierto yleensä 29 päivää.. menkkoja ei näy eikä kuulu ja yleensä niin säännölliset...onko kellään kokemusta että olisi näyttänyt plussaa paljon myöhemmin, testejä olen tehnyt ja negaa näyttää... onko voinut kierto mennä näin sekaisin, ehkäisyt on jätetty aikaa sitten pois ettei siitä ainakaan johdu...
 
Onko kellään tietoa, mitä tämä voisi olla? KP 33 ja kierto yleensä 29 päivää.. menkkoja ei näy eikä kuulu ja yleensä niin säännölliset...onko kellään kokemusta että olisi näyttänyt plussaa paljon myöhemmin, testejä olen tehnyt ja negaa näyttää... onko voinut kierto mennä näin sekaisin, ehkäisyt on jätetty aikaa sitten pois ettei siitä ainakaan johdu...
Mulla sama juttu.. Tosin kierto on yllättänyt muutamia kertoja, kesällä muodostui SUHT säännölliseksi, heitot max 1-5pv, joka ehkä paljon jollekin - minulle normia. Tällä hetkellä odottelin tätiä perjantaiksi, no nyt on maanantai ja ei näy tätiä ei. Tuhruvuotoa toooosi vähän, mutta on kumminkin siteeseen saakka (päivän aikana ehkä ½tl) ja mies innostui jo, kun kyseli onko menkat alkanu vieläkään.. Huoh. Kunpa ei nyt alkaisi sitten.. :| Oma kierto just nyt 31pv menossa ja edellisissä menkoissa tais olla joku 35pv, joten en luo vieläkään mitään jättisuuria odotuksia, katson nyt rauhassa ja vasta ensiviikolla sitten testailen jos ei viikon kuluessa ole täti saapunut. Menkkakivut on melko säännölliset (lieviä) ja outo tuhrutus jatkunut viikon = ei nyt ihan normia ole osaltani, sen verran monet menkat olen läpikäynyt hormoniehkäisyn poisjätön jälkeen.
 
Tuutikki, kyllä kierto voi joskus vaihella pari päivää vaikka yleensä olisi säännöllinen ja toki voi plussakin tulla myöhemmin vaikka kuukautisten olisi pitänyt alkaa. Jos ei menkat ala niin, tee uusi testi tai pyydä testiä verestä.
 

Yhteistyössä