??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Laitanpa omanki sepustukseni jatkoksi:

Meillä tosiaan ensimmäistä yritetään, heinäkuussa jätettiin pillerit pois ja kokonaan ehkäisy jätettiin siinä loka-syyskuun taitteessa. Sen jälkeen oltu ajatuksella tulee jos on tullakseen. Mutta nyt kun on muutamia kiertoja menny, niin alkaahan tässä jo vähän kärsimätön olemaan (vaikka monet odottavat paaaljon kauemmin, itse olen vain harvinaisen kärsimätön ihminen :D ). En ole tikuttanut tai satavarma oviksen ajankohdasta, mutta laittene ranskiksilla mitä on ollut ilmassa:

Kp 10-19
-heiluteltiin peittoja vähintään joka toinen päivä, tuolloin kuitenkin oletettu ovis ollut (ainakin ihon kukkimisesta päätellen).

kp 18
-nännit alkoi tuntua aremmilta, näin käy aika usein oviksen jälkeen omien laskujen mukaan. Todella selkeitä ja eläväisiä unia

KP.19
-nännien arkuus lisääntyi, ihme raivokohtaus miehen hiustenleikkuusta

KP20
-aamulla ruokien hajut ällötti, samoin miehen deodorantin haju.
-Aamutreenin jälkeen huono olo, päivällä lämmöt 37,5. Ei muita flunssaoireita ja lämmötkin laski klo 17 mennessä 37,2 tienoille.
- Iltapäivällä hajuällötys tiessään ja ruoka maistui taas.
-Alaselkää juili koko illan todella inhottavasti, tätä minulla ei yleensä ole ennen kuin kuukautiset ovat jo alkaneet. Sauna auttoi hetkellisesti tähänkin
-Yöllä heräilin jatkuvasti vessaan ja nälkä oli koko aika.

KP21
-lämmöt 36,6 eli ehkä ihan lievästi koholla, eilisestä lämpöpiikistä ei tietoakaan
-olo hyvä kaikin puolin, mitä nyt järjetön nälkä jo aamuyöstä ja taas syömään
-Alavatsassa on vähän väliä lievää kipuilua, muttei mitään ihmeempää.

KP 22-25
-ei suurempia tuntemuksia, palelee ja vilunväristyksiä kuitenkin joka pv etenkin iltaisin. Välillä hajut tehnyt huonon olon, erityisesti KP25 aamulla aamulenkillä tuli ällö olo kun ei ollut syönyt aamupalaa (käyn lähes aina koirien kanssa aamulenkin ennen aamupalaa eikä huonoa oloa normaalisti tule). Muutenki olen tempperamenttinen, mutta nyt on kyllä normaalia lyhytpinnaisempi ollut, niin töissä (päiväkoti) kuin kotonakin.
-huimausta, etenkin jos nousee ylös nopeasti. Kuulemma valahdin samalla ihan valkoiseksi työkaverin mukaan

Kp26
-aamupissasta nega testiin. Oletinkin että oli tärpännyt tai ei niin ei näy, ollaan reissuun lähdössä tänään niin pakkohan se oli vähän hätäillä ekan testin kanssa . Yöllä vessassa ravaamista. Heräsin klo 6 tajuttomaan nälkään, muuten hyvä/normaali olo.

Kp27
-Ei mitään ihmeellistä, korkeintaan satunnaista huimausta mutta voi johtua vaan laivalla olosta ja tasapainoaistin sekoittumisesta

Kp28
-Aamulla ei mitään kummallista, mutta iltapäivällä autossa olin varma, että menkat alkoi. Juili alavatsaa/alapäätä samalla tavalla kun juuri ennen menkkoja usein vihloo. Samalla tuntui että housuihin holahti vuodot. Reilu tunnin päästä kotona menin vessaan, ja mitään verta ei ollut tullut, myös vihlonta jne oli hävinnyt kokonaan. Illalla posket helottaa kuumana ihan kuin olisi kuumeessa ja kurkku karhea. Aamulla pitää tehdä testi taasen.

Kp29
-Testi aamupissasta nega, ei myöskään menkkaoireita/menkkoja vielä.
-pyyhittäessä pieni verituhru paperiin, mutta muuten ei ole jatkunut, ei myöskään normaaleja menkka kramppeja tms
-palelee

kp 30
-testi aamulla nega
-vähän satunnaisesti rusehtavaa tuhrua pyyhittäessä, ei mitään mitä voisi kuukautisten aluksi sanoa. Kurkku kipeä ja palelee
-lämpö vähän koholla

kp 31

-samaa tuhrua mutta ei ole lisääntynyt. Nenästä tuli aamulla verta (mulla ei ikinä tule verta nenästä, vaikka olisi kuivat limakalvot talvella). Testiä en ole viitsinyt tänään rehdä, olu viimeksi niin selvä nega.

Kp 32/ Kp1 ... :(

Kierto on heittänyt 28-38 välillä, pääsääntöisesti ollut siinä 29-31 välillä. Hakee vielä normi aikataulua pillereiden jälkeen. Mutta mutta. Tällasta tänään, katsotaan mihin päätyy. Toivo raskautumisesta olisi jo kova täälläkin!
 
Viimeksi muokattu:
No voisin minäkin laittaa omani tänne :D .
Kp1 - kp5 Vuotoa , peittojen heilutusta

Kp15-kp17 Kaameita ovulaatiokipuja + ovislimat+ kohdunsuu auki = ovulaatio. Peittojen heilutusta

Kp16-17 lämpöpiikki 37,2 luulin tulevani kipeäksi

kp18 kohdunsuu kiinni, peittojen heilutusta

Kp22-kp25 alaselkää särkee, vatsaa nippailee poskia ja koko päätä kuumottaa ...samankaltaisia oireita kuin oviksen aikaan. Lämmöt olleet korkealla 37,1 peittojen heilutusta

Kp26 alavatsaa ei jomota niin paljoa enää. Selkäsärkykin on miltei hävinnyt ja lämmöt pysyy vähän ylhäällä, siinä 36,7-36,9.. nyt kyllä semmonen fiilis että pian alkaa menkat
:(

kp27 alavatsaan ja selkään sattuu vain harvoin. Lämmöt ylhäällä edelleen. Outoja unia, yöllä ja päivällä vessassa ravaamista. Suihkugeeli haisi mielestäni kaamealta, mies ei huomannut mitään :D .

Kp28 samanlaista kuin eilen. Vessassa ravaamista viime yönä ja nyt aamulla. Vähän paineen tunnetta alavatsalla (ei ole mitään virtsatulehdusta). Suuta kuivaa, vaikka on juonut.

kp29 menkat alko :(


Menkkoja pitäisi alkaa viim. Kp 30
 
Viimeksi muokattu:
Kiva kuulla että muillaki noita lämpöpiikkejä aika samassa vaiheessa kiertoa :) mulla ei oo aikasemmin ollu havaittavaa lämpöpiikkiä normikierrossa edes oviksen aikaan, ni siks vähä nous toiveet että josko nyt ois natsannu :)

EDIT:

tuli tuossa jatkokysymyksenä viisaammille mieleen, että jos nyt on ollut oletettavasti oviksen jälkeinen lämpöpiikki, niin tarkoittaako että lämpöjen tulisi pysyä koholla vielä kiinnittymisenkin jälkeen, vai onko mahdollista että lämmöt palautuvat normaaliksi kiinnittymisen jälkeen?

Tässä tosiaan mittaillut ja huomannut että on normaali lukemissa iltalämmöt, päivällä vielä pysyi siellä 36,7-37 tienoilla. Ja ekan ilon päälle tuli ajatus että ehkä tässä nyt ei sitte natsannutkaan kun ei lämmöt pysyneet koholla :/
 
Viimeksi muokattu:
hemuli89:
Sen verran mitä muistan kuopuksen yrityksestä n.6 vuoden takaa, niin lämmöt pysyi koholla ainakin minulla. Normaalisti lämmöt on 36,4 aamulla ja 36,6 päivästä iltaan, mutta silloin lämmöt nousi niin, että aamulla oli 36,8 ja iltaa kohden nousi 37,3:n ja siinä pysyi koko raskauden ajan.

Nyt taas tiedän ovuloivani ihan pian kun lämmöt on aamuisin 36,8 taas aamuisin, että saa nähdä miten sitten loppu kuusta on asian laita niiden suhteen. :)
 
Hemuli89 en ole aivan varma, mutta muistaisin että on sanottu, että lämmöt nousevat uudestaan ja pysyvät korkeammalla kuin normaalisti...toivottavasti sinulla on kuitenkin tärpännyt =)

ON: nyt on nähty muutamana yönä mitä ihmeellisempiä unia :D . En kyllä ole saanut nukuttua kovin hyvin, sillä nyt viime yönä täytyi ravata 3 kertaa kesken unien pissalla. Yskiessä vihlasee alavatsaa. Olisikohan tärppi käynyt ? :)

Tosiaan aiemmin ei ole tarvinnut käydä vessassa kesken unien, vain tosi tosi harvoin.
 
Onni onnettomuudessa, huomasin mitanneeni lämpöä sillä mittarilla, jossa patterit alkaa ilmeisesti loppumaan eli ei anna oikeaa tulosta. Nyt kun mittailin tolla paremmalla, ni kyllähän ne vielä siellä 37,1 aamulla pyöri :). Eli ei tässä nyt kaikkea toivoa tarvinu vielä romukoppaan heittää.

En tosiaan oo suuremmin perehtyny noihin lämpötarkkailu juttuihin tai yleensäkä suurempaan oviksen tarkkailuun, oon ite syöny melkrin 10v pillereitä ja ei ole vielä yritystä takana niin kauaa että oltais koettu tarpeelliseksi alkaa tikuttelemaan tms. Ja toivottavast ei tarvikkaan ;)
 
Kokeillaan. .

Kp29 -> ovistesti vahvaa lähellä plussaa (lämmöt 35.9)
Kp30 -> ovisplussa (36.1)
Kp31 -> ovistesti haalenee, maha kipua (35.8)
Kp32 -> fertility Friends merkkaa ovispäiväksi (35.9) DPO 0
Kp33 -> lämmöt koholla, ei muuta (36.4) DPO 1
Kp34 -> poskien kuumotusta ja palelua, progekoe (36.3) DPO 2
Kp 35 -> aamulla posket tulessa (36.3) DPO 3
Kp36-> samaa (36.6) DPO 4
Kp37 -> ei merkittävää, lämmöt romahti. Tosin en mitannut oikeaan aikaan (35,5) DPO 5
Kp38 -> aamulla posket taas hehkuu hieman, lämmöt alhaalla (36) DPO 6
Odottelen menkkoja alkavaksi. .
Kp39 -> paleltaa myös aamuisin, ei mitään muita normaaleja menkka alku oireita joita 2 edellisessä kierrossa oli. Mahaa turvottaa. (36.2) DPO 7 kn kii ja ylhäällä
Kp40 -> vaihtui kp1.. (35.8)
 
Viimeksi muokattu:
Alaselkää vihloi samana iltana kun oli lämpöpiikki, vähän myös eilen illalla. Vatsassa on satunnaisesti pieniä vihlontoja ollut muttei mitään merkittävää. Rinnatkaan ei tällä hetkellä enää ole arat. Vessassa oon ravannu, mutta miä kyl ravaan muutenki kun tulee vettä juotua enempi ni mene ja tiedä. Palelee kyllä jatkuvasti iltasin, ees miä en näin vilukissa oo normaalisti. Ja tulee nimenomaan sellasia selviä vilunväreitä että mieski ihmetteli sohvalla mun sätkimistä.

mietittii kanssa, että jossei tästä kierrosta tärppää niin koitetaan sitte ovistikuilla. Ei se ota jossei annakkaan.
 
Jos lämpöjen seuranta kiinnostaa, niin kannattaa rekisteröityä Fertility Friendiin! Sieltä löytää tuhansia lämpökäyriä ja niitä pystyy sorttaamaan sitten sen mukaan, että onko kierto päätynyt raskauteen vai menkkoihin vai onko ollut ovuloimaton kierto tai keskenmeno jne.
Jokaisella taitaa vähän erilailla mennä nuo lämmöt, mutta sieltä löytyy varmana sitten jonkinlaista osviittaa mitä saattaisi tapahtua :)


Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting

Ja mietin tässä, että pitäisikö perustaa ketju, jossa analysoidaan tämän ketjun seurantoja?
Kun tarkoitus ei ollut siis tässä kejussa keskustella vaan pitää tätä sellaisena kirjauspaikkana ja käydä keskustelut muualla. - Enkä tarkoita pahalla tai nillittää, mutta satun tuntemaan ketju perustajan "hyvin läheisesti" :D ja tiedän, että tämä oli tarkoitettu siis sitä merkintää varten, josta jokaisen olisi sitten helppo lukea omat kiertonsa ja vertailla niitä muiden kiertoihin ja oireisiin.

Muissa ketjuissahan voi aivan hyvin pyytää kommentteja omiin merkintöihinsä esimerkiksi linkittämällä sen sivun, josta ne omat merkinnät löytyy.
 
En ole noin tarkkaan kirjaillut, mutta oviksen aikoihin oli yritystä 2 päivän välein. Todennäköisesti ovis 31.1. ja sen molemmin puolin oli yritystä. Muistaakseni dpo6 näin unen, jossa menkat alko mutta loppui heti. Palelu alkoi dpo7-dpo8 ja vähän selkäsärkyä ja lämmöt 37-37,3 (mulla on normilämpö 36,3). Sitten alkoi väsyttää. Apteekin omaan haalea haamu dpo11. Dpo12 selvä haalea plussa, edellisenä yönä erittäin huonosti nukuttu levoton heräily-yö, kohtukramppia. Ja dpo12 siis kamala turvotus, mahasärkyä, kohdun kipuilua, vessahätää, poskien kuumotusta, edelleen lämmöt pysyneet 37+ ja väsymystä. Dpo13 edelleen plussa selventynyt ja ei oikein muita oloja, vähän jättää ja turvottaa ja väsyttää kyllä. ????
 
Dpo2: ei kummemmin oireita. Tykyttävää vihlovaa alavatsakipua oikealla. Ovulaatio oli tosi kivullinen pari päivää. Vasemman puolen munasarjassa jälkituntemuksia ovulaatiosta. Mieliala ollut ihmeen rauhallinen. Hiukan ehkä ärsyyntynyt, mutta tavanomainen ovulaation jälkeinen alakuloisuus poissa. Nännit kipeät. Etenkin vasen. Usko raskautumiseen aika pieni.

Dpo3: Alavatsa edelleen arka ovulaation jälkeen. Munasarjat ihmeellisen tuntuiset ja jälki kipua. Pms Alakuloisuus poissa, mutta ärsyttää helposti asiat. Nännit edelleen arat. Ei ehkä yhtä arat kuin eilen. Alamaha tuntui oudolta eilen nukkumaan mennessä. Liekö mielikuvitusta?? Eilen riitaa miehen kanssa. Ei uskoa raskaana oloon :(

Vähän hermokireyttä ilmassa. Valkovuotoa ihmeen runsaasti. Alaselkä särki kun istui kauan. Kohdun supistelua imettäessä taaperoa. Väsyttää kamalasti. Kiljuva nälkä vähän väliä. Pissattaa koko ajan. Turvottaa alavatsa.

Dpo4: Viime yönä unia plussa testeistä :D Näin kyllä ovuloimattomassakin kierrossa samaa, joten eipä kannata sen varaan laskea ;) nukahtaminen oli vaikeaa viime yönä uudestaan.
Paleltaa nyt aamulla, mutta niin aina ja etenkin huonosti nukutun yön jälkeen. Ihmeen tyyni mieliala. Ei pms alakuloisuutta. Jos kuvitelma raskaaksi tulosta saa pms alakuloisuuden pois niin yritän aina "raskaaksi":D Yöllä myös heräsin vessaan. Ei edelleen luottamusta raskaana oloon. Vasenta munasarjaa tykyttää ja tuntuu kipua.

Dpo5: Paleltaa nyt aamulla kunnolla. Yöllä ihme unia. Nälkä edelleen ja pissattaa. Pissa haisi tosi voimakkaalle. Ilmavaivoja ollut. Myös hiukan itkuherkkyyttä.

Nälkä jatkuu ja armoton väsymys nyt illalla.

Dpo6:Ihme "seksi" unia. Nännien arkuus hippasen kadonnut. Jotenkin iski epätoivo, etten ole raskaana. Tosin mikään ei selitä mun kuoleman väsymystä ja hirveätä nälkää. Jotenkin tähän nyt vaan asennoituu etten ole. Ei tule niin isoa pettymystä. Yöllä vihloi peräsuolta. Aamulla pongattu valkovuoto missä vaaleanpunaisen ruskeaa tuhrua.. kiinnittymisvuotoa(?) Alaselkäkin juilii :'( surullista.. todella. Pelkään ettei luteaali vaihe riitä kun imetän 1v9kk vielä toistaiseksi :'( vasen lonkka kipuilee. Myös vasen munasarjassa tykyttävää kipua.

Finni rintojen välissä bongattu.

Kp1.. ei luteaali vaihe riitä tämän imetyksen takia 7 päivää enempää.. niin kuin arvelin. Nyt kohti uusia pettymyksia ja tissistä vieroittamista.
 
Viimeksi muokattu:
YK 11, kierto 27-34, tikutan ovista vasta sitten kun tuntuu et olis tulossa.

Kp 1-5 menkat (kp 5 seksiä)
Kp 9 kosteus lisääntyy, mutta ei vielä ovislimaa. Seksiä
Kp 10 kuivaa, seksiä
Kp 11 ovislimaa, kohdunsuu avautumassa? Testi nega.
Kp 12 Aamulla oksennus hampaita pestessä (käy välillä)
Kp 13 kohdunsuu ihan pehmeä ja auki. Paljon ovislimaa. Ovistesti nega. Seksiä
Kp 14 ovistesti nega?? Oliskohan se ovisplussa ollu sit jo kp 12 ja tänään dpo 1?
Kp 15 kohdunsuu edelleen auki ja pehmeä. Ovislimaa tulee ja testi nega. Seksiä
Kp 16, DPO -1 kohdunsuu auki ja limaa tulee? Ovistesti varma +
DPO 0 Aamulla seksiä
DPO 1-3 ei muuta mainittavaa, kosteus ei oo kadonnu mihinkään.
DPO 4 kosteeta, illalla kohdussa kovia vihlaisuja.
DPO 5 paljon vv
DPO 6 ei taida kuivaa kautta tähän kiertoon tulla, seksiä x2
DPO 7 kosteeta.
DPO 8 pissattaa useammin, pää kipeä kun väsyttää huonosti nukutun yön jälkeen.
DPO 9 pissattaa useammin, vatsa turvoksissa ja paljon vv.
DPO 10 paljon vv. Pientä menkkajomotusta.
DPO 12 vaihtui KP 1
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Lamppu91
Voisin myös tulla mukaan piinailemaan. Ovulaation ajankohta saattaa heittää parilla päivällä, mutta olkoot tänään nyt sitten...

DPO0: limat selvästi jo vähenemään päin... Talletuksia tehty viimeksi eilen ;)
DPO1:ei mitään mainittavaa.Usko tärppiin jotenkin heikko jo tässä vaiheessa kiertoa..
DPO2: vv hieman lisääntymään päin. Kn kiinni? En oo mikään asiantuntija tämän asian suhteen mutta viimeksi kokeillessa tuntui olevan enemmän auki.
DPO3: ei mitään paitsi että lämmöt 36,9 (?!)
DPO4: vv taas runsasta. Aamulla taas lämmöt 36,9.. Satunnaista pientä nippailua munasarjojen kohdalla.
DPO5: illalla niukkaa veristä vuotoa?? Mahassa kramppimaista kipua
DPO6: edelleen niukkaa veristä vuotoa, mitähän tää on?? Ei kait ainakaa menkat vielä pitäis alkaa...?
DPO7: verinen vuoto loppui.. Jotenkin hanskat tiskiin-olo.. Lievää päänsärkyä. Lämpö 37..Alkais jo ne menkat nii pääsis uuteen kiertoon :D

Hanat aukes eilen, joten tänään kp2... Palaillaan asiaan ;)
 
Viimeksi muokattu:
Hei

Ilmoittaudun mukaan piinailijoihin.=)
Taustoista hieman: Selittämätöntä lapsettomuutta takana. Ekaa plussaa odoteltiin 5½ vuotta ja sitten kun sen saimme, niin raskaus päätyi keskenmenoon rv 8 paikkeilla (tai silloin saimme tiedon kun pääsimme ensimmäiseen ultraan). Lapsettomuushoidoissa kerkesimme reilu 5 vuoden yrityksen jälkeen käydä sen verran, että hormoonikokeet, spermakokeet ja munajohtimien aukiolotutkimus tehtiin (johdot ihan auki). Taustalla ollut ennen myös PCO, mutta lääkärit tutkimusten aikoihin sanoivat, että viitteitä PCO:sta ei enään ole ja uskovat tärpin tapahtuvan nopeasti. Kolmannesta kierrosta aukiolotutkimuksen jälkeen tärpääsi. Ja nyt mennään kolmatta kierton keskenmenon ja kaavinna jälkeen...:ashamed: Usko alkaa loppua. Emme kuitenkaan haluaisi palata lapsettomuushoitoihin vaan vielä jonkin aikaa yrittää toista luomuplussaa...:whistle:

Kp 1-5 runsaat menkat (ja ensimmäiset kivuttomat kaavinnan jälkeen)
Kp 6-7 ei mitään
Kp 8 Valkkaria & rakkautta
Kp 9 Valkkaria ja pientä rintakipua
Kp 10 Valkkaria, ovistesti täysin nega
Kp 11 Valkkaria, ovistesti haalean haalea
Kp 12 Valkkaria, aamun ovistesti lähes näkymätön, illalla haalea (testasin ekaa kertaa David testeillä ja luin jostain etteivät kaikilla näyttäisi ovista toivotulla tavalla). Pientä vatsakipua ja normaalia enemmän seksihaluja.
Kp 13 Ovistestit tummia, ei ihan kontrolliviivan tummuisia kuitenkaan. Yhtenään kauhea pissahätä. Rakkautta & seksihalut huipussaan.
Kp 14/ Dpo 0 Ovistestit taas tummia, eivät kuitenkaan ihan kontrolliviivan tummuisia. Normaalia vähemmän pissahätä- tunnetta (yleensä ramppaan ihan yhtenään, tosin eilinen päivä oli jotain ihan kauheaa). Rakkautta. Oletan oviksen olevan tänään.
Dpo 1 Ovistestit lähes täysin negoja (pienen pieni väri, jonka juuri ja juuri erottaa), tykytyskipuja oikealla puolella muniksia. Alavatsajuilintaa, järkyttävä pissahätä taas, valkkaria, repäisykipuja ja huono olo koko päivän. Vasen tissi tuntuu kipeältä.
Dpo 2 Ovistestit lähes täysin negoja. Valkkaria ja pientä rintajomotusta. Alamahaa juilii ja säteilee jalkoihin/ nivusiin asti. Naama kukkii (hormooninäppylöitä, jotka ovat olleet viime raskaudesta lähtien), näppylöihin kutittaa ja ovat kuivineita. Hien tuoksu.
Dpo 3 Koko yön sai rampata vessassa, aamulla vatsa sekaisin. Palelua ja kohdun tienoilla välillä "viiltelyä". Pientä rintajomotusta. Pientä flunssanpoikasta pukkaa. Rakkautta.
Dpo 4 Palelua. Kipukohtauksia oikeanpuolimmaisessa muniksessa. Nännit hieman aristavat. Illalla "menkkakipuja".
Dpo 5 Palelua ja kurkkukipua. Nännit hieman arat. Vatsakipuja ja vatsan turvotusta, ummetusta. Jälleen taas vasen tissi kipeä. Repäisykipuja välillä muniksissa.
Dpo 6 Palelua ja kurkkukipua. Aamupäivällä närästystä. Vatsan turvotusta ja tissikipua. Lisäksi suihkussa vesi sattui nänneihin.
Dpo 7 Palelua, kurkkukipua ja pääkipua. Tajuton väsymys ja ikenet hyvin hellinä. Rintojen jomotus ja illalla myös alaselän jomotus. Illalla nousi 38.8 asteen kuume mitä ei ole ollut ties kuinka moneen vuoteen. (Normaali lämpö on 36.2 ja tässä kierrossa on ilman kuumeilua lämmöt nousseet oviksen jälkeen 36.8-37.2:n)
Dpo 8 Aamulla ikenet vuoti verta, samoin nenä. Kova flunssa ja kurkkukipu. Kuume laskenut. Alaselkää jomottaa, samoin rintoja. Oikealla muniksessa tykytys ja repäisykipuja.
Dpo 9 Hieman etovaa oloa aamulla, sekä illalla. Nenäverenvuoto ja kova flunssa. Tissikipua ja illalla alavatsakipua. Naamaan ilmestynyt pari kutisevaa finniä.
Dpo 10 Kurkkukipu ja flunssa jatkuu. Viime yönä en saanut juurikaan nukuttua häiritsevän tissikivun takia. Vessassa sai myös rampata yöllä jatkuvasti ja yskiminen aiheutti ikävän tuntuisia vihlovia kipuja muniksissa. Välillä menkkajomotusta yöllä, sekä pistävää kipua navan alapuolella. Sen pienen hetken mitä nukuin, näin painajaisunta plussasta, heh!
Dpo 11 Kurkkukipu ja flunssa jatkuu. Joka päivä nyt ollut "veto pois olotila" ja palelua joka varmaan selittyy tällä taudilla, vaikka kuume onkin loppunut... Päivällä aivan tajuton itkukohtaus mistä ei meinannut loppua tulla. Illalla tissi ja nännikipu yltyi pahaksi. Nippaisukipuja muniksissa ja paineen tunnetta, turvotusta ja välillä menkkajomotusta alavatsassa.
DPO 12 Aamusta saakka paha tissi ja nännikipu jatkunut (yleensä huomaan tuon kivun vasta illalla ja paljon lievempänä), edelleen flunssainen olo ja kurkku kipeä. Paineen tunnetta alamahassa. Kohdunnapukka ylhäällä ja kova. Illalla ihan tajuton nälkä. Mies vitsaili turvotus on taattu.
DPO 13 Tein aamulla David r-testin vaikka piti testata vasta huomenna. Plussaahan se näytti! :heart: En tosin vielä osaa iloita kun edelliskerran huonot kokemukset pyöritävät jatkuvasti mielessä.. Testaan luultavasti vielä monena päivänä uudestaan.. :whistle:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: mimmi92 ja heidip*
Kaipa tänne voisi kirjata omankin, vaikkei minulla noin hienoa ja täsmällistä kp listaa olekkaan, ihan muistin varassa kuljen :D

Eli oviksen aikaan oli tiivistä kanssakäymistä. :D

kp19 dpo3 alkoi alkoi alavatsan kevyt "polttelu" ja pari päivää siitä kovempana, mukaan tuli repäisy kipuja ja vihlaisuja.

kp21-22 tissit alkoi kipeytyä, aamu etomista, aamu nälkä (en ole koskaan ollut nälkäinen aamuisin, paitsi raskaana ollessani).
->herkkään testiin haamujen haamu

kp23-24
Rinnat hyvin hellänä. "pehmeä iho" miehen mukaan, haju herkkyyttä, päivä väsymystä, etovaa oloa.

kp25 dpo9
Vahvempi haamu herkkään testiin. Etovaa oloa koko aamupäivä ja illalla uudestaan. Rintojen polttelua, alavatsan vihlaisuja, kohtu "kova".

kp26 (27.1)
Aamu lähtenyt suht hyvin käyntiin, ei ole kovin voimakasta etomista ollut vielä, mutta se ikäänkuin lymyää tuossa takavasemmalla koko ajan.:x
Palaan päivittämään kun huomenna teen uuden testin. Katsotaan kuinka käy:whistle:

kp28/29
Viiva herkässä r-testissä taas hieman vahvempi.
Hajuherkkyys alkaa olla ihan omaa luokkaansa. Eilen kp27 töissä työkaveri kokkasi ruokaa itselleen. Riistakäristystä...meinasi taju mennä kun tuntui ettei ilmaa saa otettua kun vaisto käski olla hengittämättä. :x
Rinnat kasvaneet kokoa ja ovat kuumat.
Kohdun alueen kipuilua (minulla ei ole lasten syntymän jälkeen ollut kk kipuja ollenkaan). Tulevat sellaisina nopeina säväreinä ja säteilevät alapäähän.
Levottomat yöt. Tänään pinkaisin ylös 6.30 ihan puskista ja pörräsin puoliunessa ympäri kämppää ja havahduin hetken päästä kun olin ilmeisesti soittamassa johonkin:LOL: Normaalisti kun nukun niin myös nukun ja minut saa ylös ainoastaan kun on pakko nousta:D

Tänään ajattelin ostaa pari tavallista puikkotestiä apteeksita. Olen testaillut noilla herkillä nyt ja haluan nähdä mitä näkyy kun teen ihan sen25mIU testin. :D
Jos se näyttää plussaa niin uskallan varmaan uskoa olevani raskaana.
Päivitän tämän uudestaan sitten riippuen tuloksesta. Lisään muokkattuun kohtaan punaisen värin niin on ehkä helpompi huomata mitä olen lisännyt. :)

Noniin, lopputulos oireiden jälkeen tämä :)
kp28/29
 
Viimeksi muokattu:
Voisin liittyä ekaa kertaa mukaan tähän pinoon :) Mulla menossa yk3, taustalla kilpirauhasen vajaatoiminta ja PCO-tyyliset munasarjat. Viime kierto kesti lähes 70 päivää ja söin Terolut-kuurin että saatiin menkat käyntiin.

kp 1-5 Menkat. Teroluteilla tosiaan nämä saatu aikaiseksi, normaalisti kuukautiskivut järkyttävät, nyt ei ollenkaan kipuja. Vuoto sen sijaan erittäin runsasta.

kp 6-9 Ei mitään. Seksiä x 2.

kp 10 Uteliaisuudesta tehty ovistesti nega. Ei oireita.

kp 11-12 Satunnaista mutta täysin selvää vihlontaa alavatsassa vasemmalla. Vasen munasarja on paremmassa kunnossa kuin oikea ultran mukaan, pohtimista oviksen tulosta. Seksiä x 2.

kp 13 Aamulla heräsin kesken unien mahakipuun ja vasemman munasarjan tienoon vihlontaan. Äkkiä tekemään ovistesti, siitä selkeä plussa. Mahtavat ovislimat bongattu. Seksiä. Yövuorossa alaselkää juili.

kp 14, dpo 0 Vasemmalla alavatsassa lähes taukoamaton krampin/elohiiren tunne, en tiedä tuleeko tunne sisältä vai jostain vatsalihasten seudulta. Valkovuoto muuttunut valkoiseksi ja tahmeaksi.

kp 15, dpo 1 Tissit lievästi kipeät ja kutisee "sisältä". Päätä särkee. Seksiä. Alavatsasta ei tänään enää vihlonut, ehkä ovis siis todella tapahtunut? Mahassa painon tunne illalla nukkumaan mennessä vatsallaan maatessa.

kp 16, dpo 2 Ei juuri oireita, tissit aristaa lievästi.

kp 17, dpo 3 Tissit aremmat kuin eilen ja tuntuvat turvonneilta. Finnejä pukkaa naamaan (normaalisti ei ole nimeksikään). Seksiä. Kauhea päänsärky joka ei mene millään ohi.

kp 18, dpo 4 Tisseissä arkuutta edelleen. Alavatsassa muutama vihlaisu päivän aikana. Ei ihmeempiä.

kp 19, dpo 5 Päiväunilla aamuvuoron jälkeen nenä tukossa ja kurkkua kutittaa. Oonko tulossa kipeäksi...? Kipeyden tunne lakkasi kyllä kun nousin ylös. Illalla kävellessä yhtäkkinen KOVA vasemmalle kohdistunut alavatsan kipu, joka veti kaksinkerroin. Seksiä. Myöhään illalla alaselässä menkkakipua.

kp 20, dpo 6 Aamulla maha ja alaselkä tosi kipeät. Maha vähän sekaisin. Olo ei enää yhtään kipeä, mutta jatkuvaa aivastelua. Illalla kesken töiden alkoi samanlainen nippailu ja kipu alavatsassa kuin ennen menkkoja + muita outoja tuntemuksia (nämä alkoivat vielä kun olin ihan muuhun keskittynyt niin näitä en voinut kuvitella). Voisko alkio olla kiinnittymässä kun dpo on 6 :) Tissit paukahti kihelmöiviksi, kipeiksi ja muhkuraisiksi. Ovistestin tein varalta kun ajattelin jos viime ovisplussan kohdalla ei munasolu irronnutkaan, mutta ovistestiin vain hailakkaa viivaa. Valkovuoto vaaleaa ja vesimäistä. Jännittää! Myöhään illalla kovaa palelua, kädet ja jalat umpikohmeessa.

kp 21, dpo 7 Tissit kipeät, erityisesti nännit.

kp 22-23, dpo 8-9 ERITTÄIN kova kouraisu alavatsassa aamupäivällä, kesti joitakin sekunteja. Nännit aristaa. Selittämätön huono olo pitkin päivää, vähän kuin närästystä muttei kumminkaan (ehkä vaan oon juonut liikaa kahvia).
 
Viimeksi muokattu:
Kokeillaan. .

Kp29 -> ovistesti vahvaa lähellä plussaa (lämmöt 35.9)
Kp30 -> ovisplussa (36.1)
Kp31 -> ovistesti haalenee, maha kipua (35.8)
Kp32 -> fertility Friends merkkaa ovispäiväksi (35.9) DPO 0
Kp33 -> lämmöt koholla, ei muuta (36.4) DPO 1
Kp34 -> poskien kuumotusta ja palelua, progekoe (36.3) DPO 2
Kp 35 -> aamulla posket tulessa (36.3) DPO 3
Kp36-> samaa (36.6) DPO 4
Kp37 -> ei merkittävää, lämmöt romahti. Tosin en mitannut oikeaan aikaan (35,5) DPO 5
Kp38 -> aamulla posket taas hehkuu hieman, lämmöt alhaalla (36) DPO 6
Odottelen menkkoja alkavaksi. .
Kp39 -> paleltaa myös aamuisin, ei mitään muita normaaleja menkka alku oireita joita 2 edellisessä kierrossa oli. Mahaa turvottaa. (36.2) DPO 7 kn kii ja ylhäällä
Kp40 -> vaihtui kp1.. (35.8)

Uusi kierto, tällä kertaa 3x clomit ja omapäisesti terot loppukierron tueksi.

Kp15 -> Digitesti hymyilee ja pc vahvaa, yllärinä, sillä kp13 gyne ei antanut toivoa johtofollista (35.9)
kp16 -> Digi hymyili aamulla, ei enää päivällä, alamahaa kivistää ja turvottaa, muniksia kutittaa (36) DPO 0
kp17 -> Digi negaa, mahaa kivistää ja juilii, rinnat aremmat. (35.8) DPO 1
Kp18 -> lämmöt edelleen alhaalla. . Olikohan ovista ollenkaan.. (35.5) DPO 2
 
Viimeksi muokattu:
Onpas huippu pino! Minäkin haluan osallistua. :) Mulla takana lapsettomuutta jo kohta kolme vuotta ja ens kierrosta inseminaatioon. No laitan tämän viimeisen normikierron tähän kuitenkin vaikka tsäänssit on huonot. Minulla on kierronpituus 31 pvää ja seuraavat menkat pitäis alkaa 9.2.

DPO-1: Tikutin melko vahvan viivan ja oletin että ovis on nyt, mahassa juili. Yhdyntää kolmena edellisenä päivänä ja tänä päivänä.
DPO0: Lämpö oli n. 35,8 Tikutin vielä vahvemman oviksen aamulla ja nyt mahassa oikein poltteli. Ovis oli kuitenkin tänään mielestäni. Ovislimaklöntti. Yhdyntä vielä illalla.
DPO1 Mahakivut poissa ja lämpö oli noussut johonkin 36,5.
DPO2 Flunssanoireet pukkasi, kurkku kipeän tuntuinen ja lämmöt koholla n.37. Sairastumassa?
DPO3 Edelleen sama kuin eilen. Runsas valkovuoto. Ei muuten mitään.
DPO4 Edelleen sama kuin eilen. Illalla sängyssä lukiessani oikealla puolen munasarjoissa vihloi tasaisesti, ei kovin voimakkaasti. Tätä kesti noin 15 minuuttia. Illalla alkoi päänsärky. Runsas valkovuoto. Aivastelua.
DPO5 Flunssanoireet vieläkin ja nenä tukossa. Lämpö oli 37. Pää hirveän kipeä ja huimaa. Noustessa ylös päässä juilii. Mahassa ei mitään tuntemuksia. Runsas valkovuoto. Aivastelua.
DPO6 Mahassa ei mitään tuntemuksia. Vieläkin flunssainen olo ja lämpö oli 36.8. Huimaa ja aivastuttaa mutta johtuu varmaan flunssasta. Ei mitään raskauteen viittaavaa tuntemusta. Olo on ihan normaali eikä mihinkään satu.
DPO7 Vielä on vilua mutta paranemaan päin flunssasta. Edellisyönä oli pää kipeänä, nukuin huonosti.
DPO8 Ei mitään muita oireita kuin pääkipu, joka johtuu varmaan huonosti nukutusta yöstä tai niskajännityksestä. Lämpö 36.9.
DPO9 Ei oireita, valkovuotokin on jo tosi vähäistä. Lämpö 36.8.
DPO10 Mahassa repäisykipuja kun teen äkkinäisiä liikkeitä ja menkkamaista lievää särkyä. 36.9 Lämpö.
DPO 11 Raskaustesti nega. Viivanpaikka tuli testiajan jälkeen, mutta tuskin tarkoittaa mitään. Koko päivän ollut lievää menkkasärkyä ja välillä vihlaisuja. Tissit ei ole yhtään kipeät olleet kertaakaan ovulaation jälkeen. Lämpö 36.85.
DPO12 Raskaustesti "ei raskaana". liuskatestiin viivanpaikka testiajalla. Menkkamaista kipuilua välillä mahassa. illalla ruskeaa tuhrua.
DPO13 Ruskeaa tuhrua. eiköhän ne menkat ala joko huomennna tai ylihuomenna, niinkuin perhesuunnittelu -sivuston laskuri ennusti. :) Sitten pääsis kokeileen ekaa inssiä!
DPO14 Seksin jälkeen tuli verta. Mut ei kai vielä kp1.
DPO15 -> KP1 "endokramppien" kera. auts.

Nonii nyt lähtee sitte eka inssi. :)

Inssissä käyty 23.2. ja testipäivä 9. tai 10.3.

DPO0 Inssissä käyty aamulla ja hirveät kivut munasarjoissa kun ovulaatio oli päällä. Otin pregnyl piikin lauantaina ja ihan järjettömät kivut sitte ma aamuna.
DPO1-2 Ei mitään.
DPO3 Nännit kipeytyivät. (Johtuu varmaan pregnylistä)
DPO4-5 Ei mitään. Lämpö 37.
DPO6 Tissit kipeytyivät alhaalta ja sivuilta. Lämpö 37. SITTEN Jotain ihmeellisiä vihlaisuja navan alta ja vähän oikealta. Ne meni äkkiä ohi, mutta mietin anoppilan vessassa ollessa että ei helvetti pääsenkö täältä edes pois kun sattui niin.
DPO7 Töissä hengästytti portaita noustessa. Minua huimasi todella paljon huoneessa missä oli valmiiksi jo huono ilma. Tuntui että happea täytyi "ryystää" kun oli niin ankea olo. Tissit kipeät.
DPO8 Tissit kipeät. Huimausta ja hengästymistä vielä vähän.
DPO9 Tissit kipeät. Menkkamaiset aaltoimaiset kivut alkoivat. Niitä oli noin neljä kertaa päivän aikana. Sellainen voimistuva kipupaine, joka kävi vain hetkellisesti. Väsytti ja oli "ÖÖ -olo". Ei enää huimannut.
DPO10 Tissit edelleen kipeät. Tänään se menkkamainen paineaalto tuli kerran. Ei muuta. Valkovuotoa tullut muuten melkein joka päivä jonkun verran.
DPO11 Menkkamaiset kipuilut yltyvät. Jos ne menkat sieltä? Tissit vieläkin kipeänä. Huomen aamulla testaan.
DPO12 RASKAANA 1-2 pärähti cb-digiin :) Oireina tissit edelleen kipeenä ja isonee. Repäisykipuja venytellessä.
DPO13 Apteekin testiin aamulla selvä plussa. Mahaa välillä kivistää. Vähän etova, "nyt ei lähe" -fiilis :D + tissit edelleen samanlaiset.

Noni, eka inssillä voi siis onnistua. Huippua. :)
 
Viimeksi muokattu:
Piinaillaan nyt vielä tämän kierron ja ehkä seuraavan ajan. Sitten yritys loppuu, jos clomit todetaan täysin tehottomiksi. Neljäs clomikierto menossa, tällä kertaa kp 3-7 (aiemmissa kierroissa kp 5-9).

Kp 1-5 omituiset menkat, loppui ensin kp 3 iltapäivällä vain alkaakseen uudelleen vuorokauden kuluttua.
Kp 6 *
Kp 7-8 satunnaisia tuntemuksia alavatsalla, joita en kuitenkaan ole joutanut analysoimaan. :)
Kp 9 *
Kp 10 kuumia aaltoja aina välillä. Ensimmäistä kertaa sivuoireita clomeista!
Kp 11 kuumia aaltoja. Folliultrassa nollatulos, ylihuomenna uusi kontrolli...
Kp 12 * Kuumia aaltoja, painetta alavatsalla.
Kp 13 Painetta alavatsalla. Ei follia. Ovistesti nega.
Kp 14 * Painetta alavatsalla. Hetken ajan viiltävää kipua vasemmalla alavatsalla. Ovistesti nega. Ovislimaa.
Kp 15 * Paineen tunnetta, hieman kipuilua oikealla. Ovistesti vahvasti plussalla, mutta ei paljon lohduta kun kunnollista follia ei kaksi päivää sitten löytynyt... Illalla viiltelyä sekä oikealla että vasemmalla alavatsalla. Limaa.
Kp 16 / dpo 0? * Aamupäivällä pistelyä oikealla alavatsalla. Limaa edelleen varsin reilusti. Ovistesti plussalla edelleen. Illalla kova paineentunne ja viiltelyä alavatsalla, pitää kävellä kumarassa.
Kp 17 / dpo 1 * Vähän painetta alavatsalla. Kohdussa vihlontaa. Ovistesti haalea.
Kp 18 / dpo 2 Vihlaisuja kohdun seudulla. Nenä tukossa.
Kp 19 / dpo 3 Ei erityistä. Ajatus siitä, että olisin raskaana tuntui hyvältä ja oikealta. Ilman follia on järjetöntä haaveilla, mutta pieni toivon kipinä on kuitenkin yhä... Samalla valtaisa epätoivo ja pelko siitä ettei tämä onnistu koskaan. Raskautumattomuudesta tein itselleni peikon jo monta kiertoa sitten. Pitäisi saada todellakin muuta ajateltavaa. :(
Kp 23 / dpo 7 Muuta ajateltavaa saatu ja aika vierähtänyt oireita seuraamatta muutaman päivän eteenpäin! Jes! Ei erityistä. Ehkä hieman painetta vatsalla, vähän vain. Kerran yskiessä hieman "repäisi" alavatsalla. Eilen taisi jo vähän aristusta rinnoissa olla, tänään enemmän, joten tervetuloa menkat neljän päivän päästä... Paleltaa älyttömästi nukkumaan käydessä.
Kp 24 / dpo 8 Rinnat arat ja toivo menetetty taas. Progekoekin otettu, mutta taisi olla liian myöhään kun menkat todennäköisesti alkaa torstaina. Muutamia aivastuksia, ei kuitenkaan flunssaa. Vilu!
Kp 25 / dpo 9 Rinnat arat. Muutama nippaisu alavatsalla. Aivastuksia. Nukkumaan mennessä palelee kovasti.
Kp 26 / dpo 10 Ehkä aavistus menkkamaista juilintaa ajoittain. Luteaalivaiheen aiemmasta pituudesta päätellen huomenna pitäisi ollakin kp1. Iltaa kohden menkkatuntemukset lisääntyy mutta vuotoa ei vielä näy... Illalla alkaa outo kirvely/kihelmöinti, toivottavasti ei vti iske. Tuntui myös kuin vuoto olisi alkanut, mutta ei...
Kp 27 / dpo 11 Jännä "kirvely" jatkuu aamusta iltaan asti. Progekokeen tulos 56, eli ovulaatio on sen mukaan tapahtunut. En käsitä missä ne follit aina piilottelee?! Menkkatuntemuksia on edelleen, katsotaan miten pitkään piinapäivät jatkuu. Clomien kanssa kierto yleensä ollut 28-30 päivää joten sen mukaan menkat ei vielä ole myöhässä, mutta luteaalivaihe on ollut vain 9-10 päivää. Illalla nukkumaan mennessä ei vielä vuotoa näy, vaikka koko päivän on ollut "valumisen" tunne.

Ja aamulla olikin vastassa Kp1

Viides ja viimeinen clomikierto

Kp 12
ultrassa näkyi 19mm folli!
Kp 16 Plussa ovistestiin. Luulin jo ettei tulekaan. Painetta alavatsalla molemmin puolin.
Kp 17 / dpo 0 Paineen tuntua vatsan molemmin puolin.
Kp 18 / dpo 1 Paine helpottanut.
Kp 19 / dpo 2 Ei erityistä.
Kp 20 / dpo 3 Nipistelyä kohdun seudulla.
Kp 21 / dpo 4 Jännä tunne kohdun seudulla. Välillä menkkamaista jomottelua.
Kp 22 / dpo 5 Hentoa menkkamaista juilintaa. Kiinnittyisit nyt matkaan pikkuinen, joohan? <3
Kp 23 / dpo 6 hentoa vihlontaa, nipistelyä ja viiltelyä kohdun seudulla. Tässä kierrossa tuntemuksia on näköjään enemmän kuin edellisessä, mutta on näitä ollut aiemminkin.
Kp 24 / dpo 7 Menkkajuilintaa. Vilunväreitä, jotka tuntuu aina liittyvän loppukiertoon. Rinnat arat.
Kp 25 / dpo 8 Kovempaa, menkkamaista polttelua alavatsalla. Kauaa ei tämä kierto taida enää kestää, onkohan dpo:t tullut laskettua väärin? Väsynyt ja viluinen olo. Rinnat arat.
Kp 26 / dpo 9 Polttoja alavatsalla edelleen, välillä koviakin. Rinnat arat. Väsyttää ja viluttaa. Pinna kireällä taas, enteilee menkkoja. Testikin oli puhdas nega, en edes tiedä miksi testasin jo tässä vaiheessa. Sanoinko jo että väsyttää? :|
Kp 27 / dpo 10 Päätin testata uudelleen, tällä kertaa aamupissasta (edellinen tuli tehtyä hetken mielijohteesta päivällä). On vain sellainen tunne, että josko nyt olis tärppi käynyt. Negahan se oli. Omituista on se, että testiajan jälkeen testiin piirtyi hailakka toinen viiva. :confused: Poltteleva tunne jälleen päivällä. Illasta kovat menkkakrampit, eiköhän aamulla ole Kp1. :(
Kp 28 / dpo 11 Aamun testi lähes nega, haalistunut eilisestä melkein näkymättömiin. Myös lämmöt laski 36,9 -> 36,6. Iltapäivällä alkoi vuoto.
 
Viimeksi muokattu:
OLaitetaan nytte vielä uutta seurantaa menemään. Tässä kierrossa ekaa kertaa ikinä ovistestit käytössä.

KP1-5
Menkat

KP6-10
Ei kummallista, seksiä pariin otteeseen. KP 10 ovistesti haalea.

KP 11-12
Ei ihmeellistä, KP12 seksiä. Ovistesti haalea.

KP 13-14
Jälleen ei ihmeempiä, seksiä. Kp 14 ovistesti hippusen tummempi

KP 19
Seksiä, ovistesti viiva haalea

KP 20 dpo-1
Nippailua, ovistestiin yllättäen viimein vahva viiva, ei ihan yhtä tumma kun kontrolli mutta kuitenkin! Tänään siis vielä petipuuhia :) Olin jo varma etten edes koko ovista löydä tikuttamalla.

KP 21 dpo 0
Ovistesti oli selkeästi haaleampi, eli taisi eilen tosiaan olla se ns. hormonihuippu. Tänään nippaillut munasarjojen tienoilla, väsyttää (johtuu tosin varmaan alla olevasta työviikosta). Nännit kipeytyneet tänään.

KP 22 dpo 1
Ihan jees olo, ei ihmeellistä. Palelee, väsyttää, nännit arat.

KP 23 dpo 2
Palelee koko aika. Väsyttää. Nännit kipeät, eli samaa kuin eilen. Vihlontaa alavatsan seudulla

KP 24 dpo 3
Aika sama lista, palelua, tissit yleisesti vähän kipeät. Aivastaessa jne repäisyn tunnetta alavatsassa. Ihan ihme itkupotkuraivari miehelle, ihan mitättömästä asiasta.

Kp 24 dpo 4
tissi-/nännikipu tiessään. Vsatunnaisia vihlaisuja/repäisyjä. epämääräinen alakulo olo koko päivän. Valkouotoa melko paljon

Kp 25 dpo 5
normi pv, erona valkovuodon runsaus.

Kp 26 dpo 6
Palelee, vaikka olisi untuvapeiton alla illalla. tiuhaa vessailua (tosin vettäkin tullut juotua paljon)

kp 27 dpo 7
vihlontaa alakerrassa välillä, vessassa ravaamista. yleensä ovulastion jälkeen iho menee entistä huonompaan kuntoon, mutta nyt iho on hyvässä kunnossa.

kp 28 dpo 8
Palelee, muuten normaali olo. Iho edelleen epäilyttävän hyvässä kunnossa, ei kipeitä paiseita suun ympärillä tai selässä.

kp 29 dpo 9
Palelee, välillä mahaa juilii

kp 30 dpo 10
Uni ollut katkonaista ja unia paljon. Palelee. Päänsärkyä

kp 31 dpo 11
Uni yöllä tosi katkonaista. Vessassa ravaamista. Päänsärkyä. Naama tosi hyvässä kunnossa, en muista onko koskaan (edes pillereiden kanssa) ollut näin hyväkuntoinen tässävaiheessa kiertoa. Palelee vielä. Tuhruvuoto olisi normaalisti jo alkanut. Kylkien iho kipeä. Illalla r-testi nega.

kp 32 dpo 12
Uni katkonaista, vessahätää pitkin yötä. Sen mitä nukuin niin unet taas ihan ihmeellisiä ja todentuntuisia. Aamulla super väsynyt, niinku ollu jo useamman päivän vaikka yleensä olen aamuvirkku.
Nyt juilii alavatsaa heti aamusta menkkamaisesti, eli jotenki tässä nyt vähä alkaa taas varautumaan KP 1 tuloon :/
...ei kuitenkaan tuhruvuotoa tänäänkään, kertaalleen luulin päivällä vuodon jo alkaneen kun tuntui kostealta housut mutta ei. Toisessa hetkessä on varma olo että nyt on tärpännyt, heti hetken päästä jo ihan sata varma että menkat alkaa huomenna...

kp 33 dpo 13
Aamupissasta ihan tyylipuhdas nega Sofi liuskatestillä. :( Samoin aamulla tuli vähän hailakkaa rusehtavaa paperiin pyyhkiessä, olin jo varma että hanat aukeaa, mutta päivän mittaan ei ole juuri muuta verta tullut. Ei menkkakipuja ollenkaan tai suuremmin muitakaan tuntemuksia. Turvottaa ihan älyttömästi ja palelee. Eli jännitellään nyt vielä, toivottavasti plussa vielä tulee mutta pahoin pelkään että uusi kierto lähtee käyntiin.

Kp 1 :(
 
Viimeksi muokattu:
KP1 menkat alkoivat päivällä. Oli tunnin-parin kestävä järkyttävän kova kipu munasarjoissa. Vuotoa tuli suht runsaasti, samoin pieniä hyytymiä. Ei kipuja enää

KP2 Vuoto jatkuu samanlailla ilman kipuja

KP3 vuoto jatkuu samanlaisena ilman kipuja ja alkaa vähentyä

KP4 pelkkää tuhrua

KP5 pelkkää tuhrua kohdunsuu mennyt kiinni tiukasti ja kova

KP6 ei vuotoa, valkovuoto alkaa lisääntyä, peittojen heilutusta

KP7 alaselkää ja masua vähän vihloo

KP8 alaselkää ja masua vähän vihloo

KP9 alaselkää ja masua ei enää vihlo niin paljoa

KP10 alaselkää ja masua vihloo hirveästi, oksettaa ja pyörryttää, pakko istua kun sattuu niin paljon (kohdunsuu ehkä vähän jo auennut ja pehmeä)

KP11 jomotukset jatkuu, huono olo, väsymystä, pikkareihin geelimäinen limaklöntti (aina oviksen aikaan) kohdunsuu selvästi auki ja pehmeä

KP12 Ei mitään oireita, Lämmöt alhaalla

KP13 samanlaista kuin kp12 36,0C

KP14 ei mitään lämmöt alhaalla 36,2C

KP15 Tissit tosi arat pieniä kipuja vatsassa lämmöt 36,2C

KP16 sattuu vieläkin tisseihin paljon, iltalämpä norm, 36,5C nyt 37,2C (mitattu kuitenkin tunti saunan jälkeen)

KP17 aamulämpö 36,4C, ylhäällä tunnin oltua jo 36,8C, rinnat kipeät DPO1 tai DPO2
 
Jospa minäkin huvikseni :) imetys vielä kuvioissa. Käytössä maca, greippi ja helokki. Tänään kp19.

Kp 1-7 (8) menkat. Kivuliaat ja todella runsaat hyytymillä mitä harvoin.. Lämmöt laski 36.1
Kp 9 venyvää limaa jossa ruskeaa, luulin menkan jälkeiseksi (ovis ei ikinä oo näin aikaisin )
Kp10 lämmöt pompahti päivällä 37. Mittasin kun oli sellainen olo. Ovistesti nega mutta toinen viiva melko tumma
Kp 11-17 lämmöt 37 päivisin ja aamullakin 36.4. Aamupalat etoo, makea etoo. Aamuyöllä ajoittain paha olo. Ovistesti alkuun haalea tummeten vähän . Koko ajan kuivaa. Ei VV.
kp 18 ovistestissä aamulla melko tumma viiva mutta kuitenkin negA. Lämmöt edelleen koholla. Migreeni.

Kp 19 DPO 0 lämmöt aamulla 36.1 samoin päivällä. Ovistesti aamulla haalea. Itkettää ja kiukuttaa. Mielensä pahoittaja. Illalla alkoi tylppä ja osin kirvelevä alamahakipu. Ei ihan menkkakipuja muta luultavasti enteilee. Vessassa tikistäessä kirkas limaläjä!? Paniikkipuuhailua :D. Siis voiko tää olla ovis!? Tärinäkipua yms. En muista koskaan kokeneeni ovis kipua :O Ovistesti illalla haalu

Kp20 DPO1, kipua aamullakin. En jaksa toivoa. Ehkä ne on vaan tulevat menkat... lämmöt 36.2 mutta yö risainen. Ovistesti nega.. maha kipuilee. Tuskin ovis näin kauan koskisi :(

Kp 21 DPO 2, aamulämpö 36,7! Ehkä se oli sitenki ovis. Nenä tukossa ja vuotaa mutta lapsilla samaa... maha aristelee ajoittain ovistestissä haalea vaikkakin selkeä viiva.

Kp 22 DPO 3, aamulämpö ihan aamusta 36.2 .. nenä tukosssa ja nuha. Olo täysin normaali. Päivälämmöt n.37. Kova nuha
Hetken mielijohteesta tehty ovistesti tummentunu ihan yhtä tummaksi kuin kontrolli :O. Aivastellessa alamaha tärähtää.

Kp23 DPO 4 (Dpo -1/0) Aamulämpö 36,9 heti herättyä. Tosin nuha. Ikenet niin kipeet kuin olis jyrsiny paketin hapankorppuja. Yöllä meinasi tulla paha olo kun mies hengähti naaman suuntaan :)D muutenkin kuin vain paha hengitys ). Ovistesti yhä tummempi, selkeä plussa.
Päivällä ei maistu mikään. Ajoittain huono olla. Maito on tiukassa ja vähissä, lapsi selvästi ihmettelee tätä. Päivällä tehdyssä apteekin oma R.testissä joku viivanpaikka tai mielikuvitus. Sukkapuikkotuikkauksia alapäässä.

Kp 24 dpo5 tai mitä ikinä dpo 0/1. Seksiä aamuyöllä. Eilisessä apteekin omassa r.testissä selvä näkyvä viiva kuivuttua. Näkyy ihan silmäyksellä. Aamulla tehty PC raskaustesti kuitenkin täysin nega samoin ovistestissä haaleampi viiva. Lämmöt 36.7 mutta ilmeisesti eilinen oli sitten ovulaatio /LH piikki tai sitten ei mitään. Todennäköisesti irtoaa huono solu ja lueaali jää muutamaan päivään. Lämmöt selittynee nuhalla. Pyh.

Kp 25.. Nännit kipeyty. Pvistesti nega haalu. Maitoa tulee taas. Ovis olikin sit kai vasta tuolloin kp 22/23,eli onko nyt sittenkin vasta dpo 1/2 ? Tää meni nyt reisille koska tallettelut vain kp 19 ja 24 :(

Kp 26 lämmöt aamulla 36.6. dpo 2/3 normi olo. Nännit ajoittain herkät. Lämmöt päivällä ad 37. Tuntuu kuin toosa tipahtaisi lattialle/painetta. Ei muuta mainittavaa. Järkky jano koko ajan mutta johtunee nuhasta.

Kp27 lämmöt aamusta 36,6-36,8 dpo 3/4. Olo normaali. Aamulla pientä kipuilua alamahalla mutta sattoi johtua kovasta mahasta. Nännit vähän arat, maito tiukassa. Mutta tämäkin ollut ennenkin. Nuha ja jano edelleen. Ovistesti oli täys blankko. Satunnaista nippailua mahasA. Armoton väsymys joka normaalistikin aina loppukierroSsa, keltarauhasjuttuja.

Kp28 dpo 4/5 aamulla 36,6.. tyhmyys ottaa päähän, masentaa. Missattu kerranki hyvä kierto. Ovistesti blankko. Olo normaali. Nyt saa tikuttelut riittää kunnes toisin todistetaan. Menkkoja ootellessa :( Alkava PMS ärsy. Lämmöt koholla . Kn tavallinen. Valkkari venyvää tahmeaa.. tuoksuu verelle. Tietää menkkojen alkua. Mikäli menee kuten niillä kerroilla kun ikinä kaks kertaa saanu bongattua tumman ovisplussan menkat alkaa dpo5-7.

Kp 29 dpo 5/6 aamulämpö 36.6 ja päivällä ad 37,2. Ihan täysin normaali olo. Poikkeuksellisen rauhallinen tosin. Illemmalla lämmöt 36,5 ja 36,3. Loppukiertoon mennään. Mihinkään raskautumiseen en usko.

Kp 30 dpo6/7 aamulämpö 36,5. Alaspäin menossa. Normi olo. Kaikki menkkamaiset ja viiltävät kivut puuttuu mitä on ollu aina raskauskierroilla viimestään tässä vaiheessa. No, empä siihen uskonutkaan. Pää täynnä räkää, selittänee noi kovemmat lämpöilyt. Illalla lievää kipuilua häpyluun alla mutta näitä tulee ja menee jos alkaa tarkkailla. Ja toisaalta voi ennustaa menkkoja oikeasti.

KP 1. Vuoto alkoi suoraan aamuveskissä ilman tuhruja. Luteaalivaihe taas siis tykkää. Lämmöt edelleen 36,6 ja ne laskee taas vasta muutamam pv päästä. Voi p..
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä