Pikavippi ilman luottotietoja?????

  • Viestiketjun aloittaja hätätilanne
  • Ensimmäinen viesti
et silleee
Alkuperäinen kirjoittaja idiootti:
Alkuperäinen kirjoittaja heihalooo!!!!:
LUOTTOTIEDOT VOI MYÖS MENETTÄÄ JOS ON TAKAAMASSA OLLUT JONKUN TOISEN LAINAA,joka eiole sitä sitten pystyny maksamaan takaisin..
Eikös se takaus tarkoita, että pitää olla valmis maksamaan se velka? Helvetin typerää lähteä takaamaan jonkun lainaa jos ei ole aikomustakaan maksaa sen tilanteen tullessa eteen...
siis jo on! mutta eräälle kaverilleni ei tää jonka firma meni nurin ollu imottanu et on firma kaatunu.. ja maksut eräänty ja pankista otettiin vasta parin vuoden jälkeen yhteyttä. sit meniomakotitalot autot ja luottotiedot...
 
vieras
joskus ainakin fiksuvippi tms. antoi myös luottotiedottomille, itse lainasin sieltä joskus 50e. Siitä on parisen kuukautta aikaa - juu ja maksoin laskun myös ;) En tiedä toimiiko vielä.

Itsellänikin on nyt tiukka tilanne ja mietin, onko jotain mistä lainata. Pikavippiä en tahtoisi ottaa. Tämä tilanne nyt on lastenvalvojan syytä, ei omaani. Toivon että saan asian selvitettyä ja lapsille ruokaa.
 
automies
Alkuperäinen kirjoittaja hätätilanne:
Onko jostain mahdollista saada?? jos on niin kertokaa!!
ÄLÄ OTA!!! Olen aikoinani setvinyt työkseni näitä pikavippejä ottavien velkoja ja koettanut saada heidät pois siitä velkahelvetistä, mikä niiden ottamisesta on syntynyt!! En suosittele!!!!
 
tässä
Lainaehdot

1. Luoton myöntäminen.

Vippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle luotto- ja oikeustoimikelpoiselle hakijalle, jonka vakituinen kotipaikka sijaitsee Suomessa, ja jolla on henkilökohtainen ja julkinen matkapuhelinliittymä. Sopimuksen osapuolten välille muodostaa luotonantajan hyväksymä hakemus ja asiakkaalle lähettämä luottohakemuksen hyväksyvä tekstiviesti. Luotonantajalla on kaikissa olosuhteissa myös oikeus olla myöntämättä luottoa. Luotonantaja ei ole velvollinen perustelemaan tekemiään luottopäätöksiä. Luotonantaja voi myöntää uuden luoton vasta kun edellinen luotto on kokonaisuudessaan maksettu, ja maksu on kirjautunut luotonantajan tilille.

2. Luoton hakeminen.

Hakeminen tapahtuu tekstiviestillä tai muulla luotonantajan hyväksymällä tavalla. Asiakkaan matkapuhelinnumero ei voi olla salainen eikä liittymä voi olla prepaid liittymä luottoa haettaessa. Luotonantaja käsittelee hakemukset luottamuksellisesti. Palvelu on käytettävissä Luotonantajan ilmoittamina aikoina. Luottoja ei välitetä muina aikoina. Luottosumma voidaan maksaa tileille seuraaviin pankkeihin: Nordea, Sampo, Osuuspankki, Säästöpankki tai Paikallisosuuspankit. Muissa pankkiyhteyksissä asiakkaan on varauduttava rahasuorituksen siirron vaatimaan pidempään aikaan noin 2 pankkipäivää. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Palvelu toimii Soneran, Elisan, Saunalahden, Kolumbuksen, TeleFinlandin, GSM-Suomen ja DNA:n liittymillä.

3. Lainan määrät ja kulut

Lainan määrät ovat 20?-200? (pienlainat) tai 300?-800? (isot lainat). Ensimmäinen laina voi olla enintään 100?. Takaisinmaksu pienlainoissa on 14pv ja isoissa lainoissa 60pv tai 90pv. Kaikki lainat laskutetaan yhdessä erässä. Esim: Isoin laina maksetaan kerralla 90 pv kuluttua käsittelykuluineen yhteensä 960?. Lainan todelliset kulut näkyvät alla olevasta taulukosta. Viivästyskorko on korkolain mukainen ja on tällä hetkellä 9,5%.Tekstiviestin hinta on 5 ?/ viesti. Lainanhakijalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus maksaa laina ilman lisäkuluja takaisin ennen eräpäivää. PIENET LAINAT

LainasummatLaina-ajatKäsittelykulutLaskun suuruusVuosikorko20? *14pv12?32?1564,29%40? *14pv18?58?1173,21%60? *14pv19?79?825,60%80? *14pv20?100?651,79%100? *14pv20?120?521,43%120?14pv24?144?521,43%140?14pv28?168?521,43%160?14pv32?192?521,43%180?14pv35?215?506,94%200?14pv38?238?495,36% SUURET LAINAT

LainasummatLaina-ajatKäsittelykulutLaskun suuruusVuosikorko300?60pv75?375?152,08%400?60pv100?500?152,08%500?60pv120?620?146,00%600?90pv130?730?87,87%700?90pv140?840?81,11%800?90pv160?960?81,11% * vain uudet asiakkaat 4. Lainan takaisinmaksun viivästyminen.

Mikäli lainaa ei ole maksettu kokonaisuudessaan takaisin eräpäivään mennessä, peritään avoimelle summalle korkolain mukaista viivästyskorkoa ja luotonantaja lähettää lainanhakijalle maksumuistutuksen, josta veloitetaan 5 euroa. Kaikista perintätoimista aiheutuneet kulut tulevat lainanhakijan maksettavaksi. Luotonantaja voi siirtää saatavansa kolmannelle osapuolelle milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Luotonantaja huomioi kuluttajansuojalain 7 luvun 16 §:n säännökset maksun viivästymisestä asiakkaasta riippumattomasta syystä.

5. Lainan peruuttamisoikeus.

Lainanhakijalla on oikeus kirjallisesti peruuttaa tekemänsä lainasopimus neljäntoista (14) vuorokauden kuluttua sopimuksen syntymisestä tai siitä ajankohdasta jolloin lainanhakija sai tietoonsa kaikki kuluttajansuojalain mukaiset ennakkotiedot, kumpi sanotuista ajankohdista onkaan myöhäisempi. Peruuttamisilmoituksessa on ilmoitettava vähintään seuraavat tiedot:

lainanhakijan nimi ja henkilötunnus
ilmoitus peruuttamisesta
paikka ja päiväys
lainanhakijan omakätinen allekirjoitus
Peruuttamisilmoitukset tulee toimittaa luotonantajalle osoitteella:

Urgens Oy
Peruuttamisilmoitus

Kyykerinkatu 16
83500 OUTOKUMPU

Peruuttaessaan pikalainan lainanhakija on velvollinen maksamaan luotonantajalle peruuttamisesta aiheutuvaa korvausta koko siltä ajalta, jonka laina on ollut lainanhakijan käytössä. Lainanhakija sitoutuu viivytyksettä palauttamaan luotonantajalle lainasopimuksen nojalla saamansa varat, viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen lähettämisestä. Mikäli lainanhakija ei palauta saamiaan varoja edellä mainitun määräajan kuluessa, peruuttaminen raukeaa.

Peruuttamisesta aiheutuva korvaus lasketaan seuraavissa esimerkeissä kuvatulla tavalla: Lainanhakijan peruuttaessa pikalainan 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä ja palauttaessa rahat 28 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta lasketaan todelliseen vuosikorkoon perustuva korvaus kaikkiaan 42 päivältä ja se on yhteensä 60 ?. Lainanhakijan on tällöin maksettava luotonantajalle lainapääomineen yhteensä 160 ?. Jos lainanhakija peruuttaa pikalainan 10 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä ja palauttaa rahat samana päivänä, lasketaan todelliseen vuosikorkoon perustuva korvaus kymmeneltä päivältä. Lainan todellinen vuosikorko lasketaan Kuluttajasuojalain mukaisesti.

6. Luotonantajan vastuu.

Luotonantaja ei vastaa palvelussa mahdollisesti esiintyvien häiriöiden tai virheiden takia luotonhakijalle tai kolmansille osapuolille aiheutuvasta välittömästä tai välillisestä vahingosta. Luotonantaja ei vastaa mistään viestiliikenteen häiriöistä: viestien viivästymisistä, katoamisista, virheellisistä viesteistä. Tämä ei riipu siitä, johtuuko häiriö operaattoreista, ruuhkaisesta viestiliikenteestä, sähkökatkoksesta tai laiteviasta. Luotonantaja ei korvaa viestiliikenteen häiriöiden aiheuttamia välittömiä, välillisiä tai epäsuoria vahinkoja. Luotonantaja ei myöskään vastaa palveluun liittyvien muiden palveluntarjoajien virheistä tai häiriöistä. Luotonantaja ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä. Luotonantajalla on oikeus oman harkintansa mukaisesti ja ilman erillistä ilmoitusta milloin tahansa keskeyttää palvelu.

7. Tietosuoja.

Luotonantaja ylläpitää asiakasrekisteriä, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Luotonantajalla sekä luotonantajan yhteistyökumppaneilla on lisäksi oikeus käsitellä rekisterissä olevia tietoja henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriä voidaan käyttää suoramarkkinointia varten. Lainanhakija hyväksyy häntä koskevien tietojen tallentamisen henkilötietolain mukaisesti.

Erimielisyyksien ratkaiseminen Jos tämän lainasuhteen erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, lainanhakija voi saattaa asian käsiteltäväksi kuluttajavalituslautakuntaan.

8. Erimielisyyksien ratkaiseminen

Jos tämän lainasuhteen erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, lainanhakija voi saattaa asian käsiteltäväksi kuluttajavalituslautakuntaan.

Yhteystiedot:

Kuluttajavalituslautakunta
Kaikukatu 3, 4 krs.
PL 306
00531 Helsinki
puh (09) 77261
fax (09) 753 4880
Näissä lainaehdoissa tarkoitettuun palveluun sovelletaan Suomen lakia. Näistä lainaehdoista tai lainasopimuksesta aiheutuneet riita-asiat ratkaistaan
 
n1671
nii narkkarit ottaa vipin että saa piikin? hahah ne piikit on iha vitu halpoja. pakkaus on 2.90e missöä on 3 ruutaa ja 3 piikkii ja vielä PUHISTUSLAPPUJA. AJJAIJ ETTÄ ON HALVAT PIIKIT :D
 
Elmeri
Alkuperäinen kirjoittaja n1671:
nii narkkarit ottaa vipin että saa piikin? hahah ne piikit on iha vitu halpoja. pakkaus on 2.90e missöä on 3 ruutaa ja 3 piikkii ja vielä PUHISTUSLAPPUJA. AJJAIJ ETTÄ ON HALVAT PIIKIT :D
:D Vissiin puhuttiin ihan aineista eikä kirjaimellisesti piikeistä. Daa, palikka! :D
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja HÄH:
Jos on luottotiedoton niin tarkoittaako se TOSIAAN sinun mielestäsi sitä, ettei ole aikomustakaan maksaa takaisin :eek:

Kuka jättäisi maksamatta, jos on velat jo maksanut pois esim?? En nyt ihan tajua logiikkaasi

Tässä oli kyse pikavippifirmoista! Tuskin ottavat vastaan selvityksiä, MIKSI ne luottotiedot on menneet. Tuskin harkinnanvaraisesti myöntävät toisille ja toisille ei. Tuskin myöntävät kenellekään, jolla merkintä on.
 
on
Alkuperäinen kirjoittaja idiootti:
Alkuperäinen kirjoittaja heihalooo!!!!:
LUOTTOTIEDOT VOI MYÖS MENETTÄÄ JOS ON TAKAAMASSA OLLUT JONKUN TOISEN LAINAA,joka eiole sitä sitten pystyny maksamaan takaisin..
Eikös se takaus tarkoita, että pitää olla valmis maksamaan se velka? Helvetin typerää lähteä takaamaan jonkun lainaa jos ei ole aikomustakaan maksaa sen tilanteen tullessa eteen...
kyl sitä hyvää ystävää voi auttaa jos tarvitsee takaajaa lainaansa ja tietää vielä hyvin sen tilanteen että tuskin jättää takas maksamatta mut sit kävikin niin et meni firma konkurssiin ja akka lähti. kaveri ei sitä kestäny ja teki itsarin.. et silleen..
 
M1KK0
Pikavippi on aika äärimmäinen tapa hoitaa akuuttia rahantarvetta, mutta sillekin on joskus hetkensä. Jos kuitenkin on pakko ottaa pikavippi, kannattaa tehdä ensin vertailua eri pikavippi firmojen välillä. Hyvä paikka tehdä vertailuja on www.pikavippivertailu.eu. Palvelussa on käyty läpi kaikki pikavippi firmat ja sivuilla on myös laskuri, jolla voi laskea todelliset kulut.
 

Yhteistyössä