Pilalle meni meidänkin juhannus

  • Viestiketjun aloittaja kunhan vaan avaudun
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
miten ihmeessä voi olla niin et ei ajatella yhtään tulevaa,kyl aina pitäis olla senverran jemmassa et päivän kaks pärjäis.meil ainakin kaapit täys ns.pahanpäivän varalle,ja myös pakastin keksitty.
Jos jotain "jemmmasta" käytetään hommaan tilalle.
 
"vieras"
[QUOTE="poikia3";26522264]Olisiko seurakunnalla paikkakunnallanne jotain juhannusjuhlaa, jos vaikka pääsisitte sinne ilmaiseksi ja saisitte ruokaa?[/QUOTE]

Wtf?! Missäpäin Suomea seurakunta järjestää juhannusjuhlat?
 
........................
[QUOTE="tms";26522247]Niin meni meilläkin... Tapellen alotetaan tämä juhannus... Että hyvää loman alkua vaan...[/QUOTE]

Ja mites se tappelu liittyy tähän asiaan?
 
[QUOTE="vieras";26522869]Wtf?! Missäpäin Suomea seurakunta järjestää juhannusjuhlat?[/QUOTE]

Esimerkiksi Keski-Suomessa on vastaavanlainen tapahtuma joka vuosi. Ilmainen, ruokaa jne on tarjolla sekä kokko. Alkoholia sieltä ei saa, kuten lienee sanomattakin selvää, mutta ihan mukavat kekkerit ilman äärimmäistä saarnausta.
 
hannanen
Käsittelyaika on juu 7 päivää, en tiedä mistä jotkut repivät sen ensimmäisen päivän maksamisen. Täällä ainakin maksetaan rahat heti kun päätös tehty, mutta yleensä käsittely venyy yli kahteen viikkoon.
 
"Thelma"
No jos vähäänkään lohduttaa ni meillä on yks kymmenen kertaa käyny noin. Ei tod eletä sossunrahoilla vaan yrittäjän tuloilla. Mutta KUN ne asiakkaat eivät maksa laskujaan ajallaan ja niitä saa odottaa ja karhuta sitten.
 
"Thelma"
[QUOTE="vieras";26522557]miten ihmeessä voi olla niin et ei ajatella yhtään tulevaa,kyl aina pitäis olla senverran jemmassa et päivän kaks pärjäis.meil ainakin kaapit täys ns.pahanpäivän varalle,ja myös pakastin keksitty.
Jos jotain "jemmmasta" käytetään hommaan tilalle.[/QUOTE]

Niin meilläkin,mutta joskus ne jemmatki loppuu ja sitä ei ihan kaikkea voi jemmata. Mutta aina on selvitty jotenki.
Sossusta en ole koskaan mitään hakenu mutta olettaisin sielläkin kuten joka paikassa muallakin olevan niin että vaikka päätös on tehty muutamassa päivässä ni ne rahat ei heti näy tilillä. Yleensä menee ainakin se kaks arki päivää ennen ku rata tulee. Et jos päätös on tehty tänään ja rahat laitettu heti maksuun ni rahat tulee tiistaina tai keskiviikkona.
 
"vieras"
Käsittelyaika on juu 7 päivää, en tiedä mistä jotkut repivät sen ensimmäisen päivän maksamisen. Täällä ainakin maksetaan rahat heti kun päätös tehty, mutta yleensä käsittely venyy yli kahteen viikkoon.
Kyllä se tuki voidaan maksaa mikä päivä tahansa, mutta jos nyt hakee heinäkuulle tukea niin ei sitä makseta kuin vasta heinäkuun 1. päivä.
 
Prkl
[QUOTE="vieras";26521871]älä sano noin leikilläskään, koska aika suurikin osa suomalaisista työssäkäyvistä saavat tt-tukea... palkan pienuuden tai esim osa-aikatyön vuoksi. Typerä kommentti hei.[/QUOTE]

Ihmisten kateus on syvältä! Minkäs teet kun tuloerot ovat hyvinvointivaltiossa niin suuret. Jaksuja alkuperäiselle, ehkä tuet tulee huomenna?
 
"vieras"
Miksi aloittajan juhannus on sidoksissa toimeentulotukeen? Sitten samat ihmiset huutelevat muissa ketjuissa, ettei raha tuo onnea/koulutus ja hyvä ammatti on turhaa/rikkaat suksikaa....
 
"poikia3"
[QUOTE="vieras";26522869]Wtf?! Missäpäin Suomea seurakunta järjestää juhannusjuhlat?[/QUOTE]

Pääkaupunkiseudulla noita on paljonkin, Espoossakin mun mielestä miltei kaikilla seurakunnilla. Leirikeskuksiin on kuljetus, siellä on ruokailu, ohjelmaa ja hartaudet ja illalla kuljetus takaisin. Maksaa toki juhla, mutta eiköhän tuommoisessa tapauksessa pääsisi ilmaiseksikin.
 
[QUOTE="vieras";26521949]Täällä kans saatiin hikisesti kasaan juhannuseväät (perunaa, makkaraa, perunasalaattiainekset, maissia, vihersalaattivärkit, viikonlopuksi keittoainekset, puurohiutaleita, viiliä, hedelmiä ja maitoa), herkkuja ostettiin parin limsapullon, jätskipaketin ja vaniljakastikkeen verran. Kaverin pihasta käyn tänään hakemassa raparpereja että saadaan piirakkaa ja mehukeittoa, huomenna leivon lisäksi sämpylöitä.

Maanantaina tulee onneksi lapsilisä ja siitä viikon päästä palkka. Opiskelijoilla on kyllä kivaa kun toukokuun alussa tulee opintotuki, ja seuraavaksi rahaa saa kesätöistä vasta kesäkuun lopulla.[/QUOTE]

No jos on vaikka duunissa siellä missä mä olen niin se eka palkka tuleekin vasta heinäkuun puolessavälissä jos on kesäkuussa aloittanut työt.
 
"Vieras"
[QUOTE="vieras";26523157]Miten ne tuloerot tähän nyt liittyy? Jokaisella on Suomessa mahdollisuus kouluttautua ja hommata se parempipalkkainen ammatti, ihan jokaisella.[/QUOTE]

Sitten kun vain vielä pitäisi löytyä se työpaikkakin, katsos......
 
Haukkukaa
Kyllä mua ainakin vituttaa, että täällä KAKSI, kokopäivätöitä tekevää, vakituisessa työssä olevaa, joutuu laskemaan nyt kesälomankin aikana rahansa tarkkaan!!! Käydään ehkä Särkänniemessä lasten kanssa, mutta hellurei, siihen meni sitten nekin "ylimääräiset" rahat. Suuri kiitos verottajalle, lasten hoitomaksuille, sähköntoimittajalle, elintarvikkeiden hinnoille. Mitäs muuta? Sori, mun ei käy yhtään sääliksi aloittajaa. Meillä tekee minä 8h päivässä töitä, joka ******* arkipäivä ja mies tekee 8-15h/pvä. Että on se vaan todettava, tässä maassa/maailmassa (??) EI TÖITÄ TEKEMÄLLÄ RIKASTU. Että hianoo juhannusta vaan kaikille.
 

Yhteistyössä