Polarn o. Pyret multiraitahysteria!

  • Viestiketjun aloittaja "Elli"
  • Ensimmäinen viesti
Mep
[QUOTE="kerttu";27476456]No kyllä meillä on kestäneet myös ihan henkkamaukan yms paidat. Ei tarvi POPia sen vuoksi hankkia, että vuoden päästäkin vielä pystyisi päällä pitämään.

Ylipäätään, nykyajan mammat pesee vaatteita ihan liikaa. Heti kun tulee pieni tahra, niin pesuun pistetään. Ei juma, ette kai te omiakaan alkkareita heti vaihda, jos pieni tahra tulee :D :D :D Ette kai te omiakaan ritsikoita ekan käytön jälkeen pese?

Koska mammat jyrää niitä lempparipaitojaan koneessa useita kertoja viikossa, niin ei ihmekään että peruspusero ei kestä. Ei sellaista kestä mikään. Kirppareilla kun katsoo niitä lastenvaatteita, niin ei voi kun ihmetellä, miten ihmiset saavatkin perus HM-puseron niin nukkaiseksi ja kulahtaneeksi. Kun ei meillä mene. Tosin meillä ei jyrätäkään vaatteita paria kertaa viikossa, eikä meillä pienen tahran vuoksi vaihdeta. Meillä käytetään puseroa 1-3 päivää ja vaatteet on lähes uudenveroisia vielä vuodenkin päästä. Kyllä juuri ne halpispuserotkin.

Ja on muuten hirveän näköinen tuo POPin paita. En ottais vaikka ilman sais.[/QUOTE]

Voi sentäs. En kulje tahraisissa vaatteissa, eikä lapsikaan...kestää ne silti ihan ok.
 
"tiina"
[QUOTE="Elli";27474445]Tää on kyseinen multiraita.löytyy myös bodyja ja housuja[/QUOTE]

noita ei taida enää löytyä koosta 128cm eteenpäin? Mun mielestä saa jääd Pop:n vaatteet tästä lähtien ostamatta, koska lopettivat kivojen kuosien valmistamisen kokoon 122cm. Meillä poika 126cm eskarilainen ja käyttäisin hänellä mielellään kivoja ja värikkäitä vaatteita, mutta niitä ei enää Pop:lta saa.
Ostin muuten vastaavaan raitapaidan, mutta eri värisen kesällä pojalle kirppikseltä 1E hintaan:D
 
"Pop"
Olen seurannut ilmiötä ja ärsyttävintä tässä on musta se, että ihmiset jotka ei oikeesti tarvii kyseisiä paitoja, menevät kauppaan tyhjentämään hyllyt ja myyvät niitä netissä huutokaupalla saaden lähes tuplahinnan paidasta kun epätoivoiset mammat ostavat ne itselleen (lapselleen), säälittävää.
 
Juuri samasta ilmiöstä rupattelin eilen miehelleni. Minusta raitapaita on ihan kivan näköinen, mutta en todellakaan olisi valmis maksamaan siitä yhtään sen enempää kuin mitä se liikkeessä uutena maksaisi.
 
"vieras"
[QUOTE="kerttu";27476456]No kyllä meillä on kestäneet myös ihan henkkamaukan yms paidat. Ei tarvi POPia sen vuoksi hankkia, että vuoden päästäkin vielä pystyisi päällä pitämään.

Ylipäätään, nykyajan mammat pesee vaatteita ihan liikaa. Heti kun tulee pieni tahra, niin pesuun pistetään. Ei juma, ette kai te omiakaan alkkareita heti vaihda, jos pieni tahra tulee :D :D :D Ette kai te omiakaan ritsikoita ekan käytön jälkeen pese?

Koska mammat jyrää niitä lempparipaitojaan koneessa useita kertoja viikossa, niin ei ihmekään että peruspusero ei kestä. Ei sellaista kestä mikään. Kirppareilla kun katsoo niitä lastenvaatteita, niin ei voi kun ihmetellä, miten ihmiset saavatkin perus HM-puseron niin nukkaiseksi ja kulahtaneeksi. Kun ei meillä mene. Tosin meillä ei jyrätäkään vaatteita paria kertaa viikossa, eikä meillä pienen tahran vuoksi vaihdeta. Meillä käytetään puseroa 1-3 päivää ja vaatteet on lähes uudenveroisia vielä vuodenkin päästä. Kyllä juuri ne halpispuserotkin.[/QUOTE]

Meillä ne halpisvaatteetkin ovat kestäneet ihan hyvin, vaikkei pidetään samaa paitaa kolmea päivää putkeen saati kuljeta likaisissa vaatteissa :X Ja joka pikkutahrasta ei paita mene vaihtoon, mutta usein tuo lapsi onnistuu kaatamaan maitoa päälleen niin että paita kastuu tai muuten sotkemaan ihan kunnolla, joten kyllä niitä vaatteita joutuu vaihtamaan vaikkei ollakaan mitään siistyshysteerikkoja.
 
"kerttu"
[QUOTE="vieras";27478027]Meillä ne halpisvaatteetkin ovat kestäneet ihan hyvin, vaikkei pidetään samaa paitaa kolmea päivää putkeen saati kuljeta likaisissa vaatteissa :X Ja joka pikkutahrasta ei paita mene vaihtoon, mutta usein tuo lapsi onnistuu kaatamaan maitoa päälleen niin että paita kastuu tai muuten sotkemaan ihan kunnolla, joten kyllä niitä vaatteita joutuu vaihtamaan vaikkei ollakaan mitään siistyshysteerikkoja.[/QUOTE]

En kai väittänytkään että mun lapsi kulkee paskaisissa vaatteissa. Mutta jos tulee yks pieni piste ketsuppia tms, niin ei kyllä mene vaihtoon. Toki sitten, jos ollaan johonkin ihmisten ilmoille lähdössä, niin pistetään puhtaat, jos sellaiset ei ole päällä. Mutta yks pieni ketsuppitahra ei kyllä aiheuta tässä talossa hysteerista vaatteidenvaihtoa.
 
oi. mä tykkään kaikesta missä on raitoja joten muhun uppoo tuo popinkin raitapaita.

en kyllä itse asioi popin liikkeissä,kun en raaski niin hintavia ostella ja muutoin ei heidän kuosinsa miellytä niin paljoa.
 
"Jaanu"
On ne mammat välillä hulluja! Ja ketä varten näitä paitoja todella ostetaan: äitejä vai lapsia? Eikös sitä tavata sanoa, että lastenvaatteet ovat äitien osakkeita...
 
[QUOTE="Jaanu";27479777]On ne mammat välillä hulluja! Ja ketä varten näitä paitoja todella ostetaan: äitejä vai lapsia? Eikös sitä tavata sanoa, että lastenvaatteet ovat äitien osakkeita...[/QUOTE]

Niin mahdoitko ymmärtää ton viimeisen lauseen pointtia? ;)
 

Yhteistyössä