Rv-pino

18+6 ja mahaa ahistaa kun istun koneella. "Tällä viikolla raskautesi alkaa näkyä" luki vaukirjan oppaassa :LOL: Juupajuu, maha on kuin potkupallo ollut jo pari viikkoa. Liikkeitä on mukavasti ollut jo kolmisen viikkoa ja eilen potkas oikein kunnolla pariin kertaan :)
 
rv 23+4
huh huh, rv on vasta 23+4 ja olo on kamala. Väsyttää, heikottaa, närästää, hengästyttää, on raskasta..Hb alle 100, ja rr huitelee jossain 105/55 tasolla....:(
Niin ja ennakoivat supistukset riesana. Selkä kipeä kun issias vaivaa. Valitusta siis vaan..
Maaginen raja ylitetty eli synnytystä aletaan estellä jos käynnistyy, ja JOS vauva syntyy, hänet yritetään pitää hengissä kaikin keinoin...
 
..
33+4, olo on mainio :) Pikkusella on justiinsa hikka. Lääkäri käski pakkailla kassia jo valmiiksi, vaikka vielä mitään hälyyttävää ei näkynyt. Alkaa vähän jännittää :)
 
Vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Nella:
39+5, huuu... Ensimmäistä odotan ja KOKS on sairaala. Vointi on hyvä, ei nivus- tai liitoskipuja tms. Hiukan öisin alaselkä/alavatsa jomottelee. Painoa ei ole tullut yhtään (vaikka olin ennen raskautta normaalipainoinen), joten olo on varsin kevyt eikä hellekään haittaa kun ilmalämpöpumppu on pitänyt talon viileänä.
Voi ei :( Onko vauva kuitenkin kasvanut normaalisti? Nyt otat itseäsi niskasta kiinni ja lat syömään kunnolla! Saat ainakin imetyksen onnistumaan koska todellisuudessahan olet laihtunut alipainoiseksi jos kiloja ei ole tullut yhtään ja vauva kuitenkin on kasvanut. Alipainoisena ei imetys kovin helpolla onnistu..
 

Yhteistyössä