Saako lapsi huutaa kerrostalossa tällä tavalla?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja ttiina, 26.09.2013.

 1. purjosipuli

  purjosipuli Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2013
  Viestejä:
  3 517
  Saadut tykkäykset:
  1
  Hmm, mun tapauksessa nää riippuu kauheasti siitä miten lapsen vanhemmat hoitaa asian. Jos näkee että toiset on pahoillaan ja tajuaa ettei naapureillakaan oo helppoa ni mun toleranssi on huomattavasti korkeampi melulle. Sit taas jos asenne on se et "noku jotkut lapset nyt vaan huutaa ei voi mitään" eikä elettäkään pahoitteluun ni kyllä korpeais.
   
  #176
 2. riiviöiden äiti

  riiviöiden äiti Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2006
  Viestejä:
  5 174
  Saadut tykkäykset:
  13
  no varmaan vaikea todistaa ettei ole pakottavaa syytä huutaa. Eiköhän sellaisen lapsen vanhemmatkin melua jotka kasvattaa lapsensa päin helvettiä.
  Kyllä minuakin harmitti herätä joka yö klo 22 ja 24 ja 02 ja 05 naapurin lapsen huutoon (huusi 2 ekaa vuottaan), mutta kyllä lapsen karjunta on niitä kuuluisia elämisen ääniä.
  Voi 4-vuotiaallakin muuten olla korvatulehduksia tai yöllisiä kauhukohtauksia
   
  #177
 3. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Meidänkin naapuriin muutti huutava lapsi. Huutaa myös rapussa, kun ovat tulossa kotiin tai tuossa pihalla ikkunoidean alla. Kertaakaan en ole kuullut lapsen äidin sanovan lapselle mitään näissä tilanteissa. Lapsi saattaa maata oven edessä huutamassa, kun jonkun pitäisi päästä siitä kulkemaan, ja äiti vain toljottaa vieressä!
   
  #178
 4. purjosipuli

  purjosipuli Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2013
  Viestejä:
  3 517
  Saadut tykkäykset:
  1
  No siis toki. Nyt ku vaan älyttäis pistää uusiin taloihin kunnon äänieristeet ni ei tarttis tätäkään keskustelua sen kummemmin käydä :eek:/
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #179
 5. riiviöiden äiti

  riiviöiden äiti Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.10.2006
  Viestejä:
  5 174
  Saadut tykkäykset:
  13
  Voi olla valvoneilla vanhemmilla myös pinna sen verran kireällä ettei paljon tee mieli naapureita mielistellä.
  Tai kun lapsi olisi kerrankin hiljaa niin aikuinen naapuri herättää kolistelemalla jollain tavoin...
  Voihan joku lapsensa itkua pahoitella, mutta minulle ei ainakaan tarvitse, ei he sitä itkua tee ja lapsi ei sille mitään mahda.
   
  #180
 6. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Joo olet tehnyt pointtisi selväksi :kieh: olet "suuri sydäminen ihminen" jota ei naapurin lapsen tauoton karjunta häiritse järrrrjettömän hyvyyden vuoksi, joka aikaan saa sen, että pääsi yläpuolelle on kasvanut sädekehä :saint: se muuten loistaa enemmän jos jatkat tuota toistelua..
   
  #181
 7. no höh

  no höh Vieras

  kehitysvamma on eri asia kuin huvikseen huutava mulkero ja kyllähän sillekin pitää sanoa että olet hiljaa. tärkeintähän on se asenne vanhemmalla, onko yritysta vaientaa ja opettaa toisten huomioonottamista, vai onko asenne se, että kkun mulla on niin vilkas ja temperamenttinen lapsi, ja että tietenkin lapset huutaa.
  ja kersoja tehdään monta ja jokaisella on 1-, 2, 3, 4 , 5 ja 6 vuotisuhmaa.

  ja naapurit nauttivat.
   
  #182
 8. vicy

  vicy Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2005
  Viestejä:
  17 703
  Saadut tykkäykset:
  4
  Lapsen huuto kuuluu samaan sarjaan kuin trumpetin tai pianon soitto, sekä yölliset suihkussakäynnit, panemiset yms. eli elämisen ääniin. Jos ei kelpaa niin saa muuttaa korpeen, kerrostalossa pitää osata elää ihmisten läheisyydessä ja erilaisista ihmisistä kuuluu erilaisia ääniä. Ja jos aikuinenkin on vakavasti sairas/kipeä niin saa skin huutaa yöllä esim. ei synnytyskivuissa huutamisesta saa häätöä vaikka kuinka mölyäisi.
   
  #183
 9. "vieras"

  "vieras" Vieras

  [QUOTE="vieras";29034043]Ei pidä häätää, mutta voi ilmoittaa asian selkeästi perheelle, kuinka paljon he häiritsevät muita. Ja äiti voi saada apua, jos lapsi on erityislapsi.

  Tiedän itse samankaltaisia tilanteita, ja tilanteet on ITSEAIHEUTETTUJA, eli äiti ei tajua, että määrätietoisuudella ja tiukalla kasvatuksella saadaan paljon apua. Ei tarvitse alistua ajatukseen että meidän lapsi nyt vaan on tällainen, se huutaa.
  Omalla kohdalla oli samanlainen tilanne naapurissa, ja menin sanomaan ovelle että he oikeasti häiritsevät koko meidän perheen unirytmiä, jopa meidän lapset kärsivät jo siinä vaiheessa. Onko kiva että koululainen menee väsyneenä kouluun eikä jaksa oppia mitään, eikä saa illalla unta kun kuuntelee naapurista tulevaa järjetöntä huutoa, johon ei ole mitään syytä? Jokatapauksessa, tilanne oli se, että huutavan lapsen äiti meidän naapurissa ei laittanut lapselle mitään rajoja, antoi huutaa, jutteli hänelle kun hän huusi, antoi pompottaa, vei leluja sänkyyn lahjoakseen pikku huutajaa, ja suostui lapsen käskyttelyyn iltaisin. No onko ihme että lapsi jaksaa huutaa monta tuntia? Kun äiti ANTAA tämän tapahtua, ja vielä antaa pikkulapsen pomottaa nukkumaanmenoa. Eli lapsi on tottunut siihen, että saa huutaa, ja saa temppuilla ja vastustaa nukkumaanmenoa. Mitä helvetin järkeä tässä on? Mitäs kasvatusta se tällainen on? Että pieni lapsi saa terrorisoida, ei pelkästään omia vanhempiaan vaan myös seinänaapureita? Eli uhmakas lapsi saa laittaa vaikka koko korttelin uupumisen rajoille, koska äiti ei osaa kasvattaa??[/QUOTE]

  Meillä rauhoitutaan nopeiten kun turhan huudon vaan on huomioimatta. kaikki on koitettu, huuto,jäähyt,uhkailu,sylissäpito,puhuminen yms. Mutta kaikki saavat aikaan vaan kahta kauheamman huudon.. Kannattaa tosiaan huomioida ettei nykyään saa lastaan pieksää hiljaiseksi toisin kuin ennen. Itselle ei tulisi kyllä mieleenkään mennä naapuriin neuvomaan lasten kasvatuksessa, saattaisi sattua itseä nokkaan.
   
  #184
 10. Tepadj

  Tepadj Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2010
  Viestejä:
  11 632
  Saadut tykkäykset:
  73
  Pitää kyllä koputtaa puuta, ettei tässä rapussa asu ainuttakaan pikkulapsiperhettä eikä toivottavasti ole sellaista tähän muuttamassakaan.
   
  #185
 11. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Aivan, peesiä tälle. Yleensä tällä palstalla vedetään se erityislapsi kortti esille aina näissä ketjuissa.. Lapsella pitää olla rajat ja säännöt. Se ei vaan ole niin et voi vaan huutaa kun sillä on se UHMA :kieh:
   
  #186
 12. Keittiönoita

  Keittiönoita Vieras

  Ei voi. Mun kaverin tyttären perheessä oli tällainen jatkuvasti huutava lapsi ja perhe pelkäsi, että niistä naapureiden tekemistä valituksista seuraisi häätö. Mutta ei voi lapsen metelöinnin vuoksi häätää. Ei edes tässä tapauksessa, missä lapsi aina raivarin saatuaan potki lämpöpatteriin niin, että koko talo jymisi. Naapurit alkoivat lopulta tehdä ls-ilmoituksia ja viikonloppuiltaisin soittivat poliisit ("asunnosta kuuluu lapsen kauhistunutta huutoa") sen verran tiheään tahtiin, että tämä perhe ihan oma-aloitteisesti muutti pois. Mutta häätöä ei siis voi lapsen aiheuttaman metelin vuoksi antaa.
   
  #187
 13. Happygirl-91

  Happygirl-91 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2013
  Viestejä:
  7 113
  Saadut tykkäykset:
  12
  [QUOTE="vieras";29040051]Aivan, peesiä tälle. Yleensä tällä palstalla vedetään se erityislapsi kortti esille aina näissä ketjuissa.. Lapsella pitää olla rajat ja säännöt. Se ei vaan ole niin et voi vaan huutaa kun sillä on se UHMA :kieh:[/QUOTE]

  Täysin samaa mieltä. Jatkuva huuto, tappelu yms ei ole normaalia. Ls-ilmoitus tulee tehdä jos lapsi joutuu kotonaan voimaan niin huonosti, oli kyse erityislapsesta tai ei.
   
  #188
 14. juuuu u

  juuuu u Vieras

  [QUOTE="vieras";29032468]Siis oikeesti mitä vastauksia tässä ketjussa :O:O että korvatulpat KORVATULPAT naapurille kun kakara huutaa???? Oikeesti?? Missä maailmassa te elätte. Ei lapsi voi terrorisoida koko taloa omaa perhettä ja sen lisäksi vielä naapureita ja kaikkien pitää vaan sopeutua kun on uhma! WTF?? Jos provoatte niin ok, kiva homma. Mut jos ihan oikeesti olette sitä mieltä, että minkäs sille lapsen huutamiselle tekee niin onneksi ette asu mun naapurissa. Lapsen jatkuva huuto ei ole normaalia uhmaa eikä se ole sellaista elämisen ääntä jota vaan pitäisi sietää. Itse tekisin isännöitsijälle kirjalisen valituksen johon keräisin muilta naapureilta nimiä. Jos ei auta lastensuojelu ilmo ja jos ei auta ostaisin rummut ja/tai pianon jota alkaisin soitella päivittäin :kieh:[/QUOTE]

  oon kans samaa mieltä. Omassa naapurissani asuu myös 2 kiljukaulaa ja voi luoja miten lapsia voikin alkaa vihaan. Pelkkä heidän näkeminen saa karvat pystyyn. Ja kyllä, teen vuorotyötä! :$
   
  #189
 15. On se hyvä että sieltä kuuluu lapsen ääni. Sitten voisi huolestua jos siellä aikuinen huutaa kurkkusuorana esim.lapselle
   
  #190
 16. vierailija

  vierailija Vieras

   
  #191
 17. vierailija

  vierailija Vieras

   
  #192
 18. Sitruuna

  Sitruuna Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2004
  Viestejä:
  2 393
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tietenkin saa! =) Maailmaan mahtuu meteliä! =)
   
  #193
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Kyllä todellakin saa huutaa. Lasten äänet ovat normaaleja elämisen ääniä. Meidän taloyhtiössä on jopa järjestyssäännöissä mainittu tämä, eli siitä valittaminen ei johda mihinkään muuhun kuin oman puhelinlaskun kasvattamiseen.​
   
  #194
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  ONPA TÖRKEÄÄ PUHETTA! TAITAA OLLA OMA(T) LAPSET TÄLLAISIA HUUTAJIA.
   
  #195
 21. vierailija

  vierailija Vieras

  ** Kaikki nämä ilkeät vastaukset ja muutto kehoitukset taitavat tulla äideiltä joilla on huutavia lapsia ja jotka asuvat itse vuokralla.
  Kannattaa jutella uudestaan sen äidin kanssa ja yhdessä miettiä miten saisi lapsen olemaan huutamatta. Jos lapsi huutaa siksi, ettei saa jotain tahtomaansa, niin on parasta antaa se jos on yö, että naapurit saavat nukkua. Muuna aikana voisi viedä huutavan lapsen ulos purkamaan tarmoaan. Kyllä niitä keinoja löytyy. Tai sitten lapsi ei ole terve ja voi pahoin henkisesti jostain syystä.
   
  #196
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Kyseisiä tapauksia on päätynyt todella vähän käräjille asti koska jokainen isännöitsijä tietää sen että pikkulapsen äänet ja itku kuuluvat kerrostaloelämään. Varsinkin itkulla ei ole mitään hiljaisuusaikoja. Nekin tapaukset joissa vuokralainen on vienyt asian eteenpäin, saatuaan häädön lapsen itkun vuoksi, on tapauksen aina voittanut. Toki taloyhtiön hallitus sen päätöksen tekee mihin toimiin ryhdytään, mutta isännöitsijälläkin on erittäinen tärkeä rooli asiantuntijana ja neuvonantajana hallitukselle. Niistä itkuista tulee taloyhtiölle nimittäin aika monta pitkää vuotta kun useamman tuhannen juristikorvauksia maksellaan pois ja vuokralainen jää silti taloon asumaan ja lapsi huutaa vain. Vuorotyötä tekeville korvatulpat päähän, niin kuin itsekin teen.
   
  #197
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Se on muutettava pois tai korvatulpat! Lapsille nyt vaan tulee noita itku raivo kohtauksia ja tuon ikäisillä myös uhma.
  Ennemmin lapsen raivo puuskia kuuntelen, kun tappeluita yms. Ite oon jopa kysyny naapurilta onko lapsemme raivo puuskia ollu haittaa niin eheii,ymmärtää hyvin.lapset on lapsia.
   
  #198
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti