....tien Bridgetin sydämeen:
mustikka-valkosuklaa-juustokakku
Raaka-aineet
100g rasvaa
250g digestive-keksejä
200g mustikoita
2dl tomusokeria
400g tuorejuustoa
3dl ranskankermaa
200g valkosuklaata
Ohjeet:
1.sulata rasva
2.murenna keksit ja lisää muruihin sulanut rasva
3.painele seos irtopohjavuuan pohjalle
4.sekoita 3/4 dl tomusokeria mustikoiden joukkoon
5.sekoita keskenään tuorejuusto, ranskankerma ja loput tomusokerista
6.sulata suklaa
7.lisää seokseen suklaa ja marjat
8.levitä seos vuokaan keksipohjan päälle ja laita vuoka pakastimeen pariksi tunniksi
mustikka-valkosuklaa-juustokakku
Raaka-aineet
100g rasvaa
250g digestive-keksejä
200g mustikoita
2dl tomusokeria
400g tuorejuustoa
3dl ranskankermaa
200g valkosuklaata
Ohjeet:
1.sulata rasva
2.murenna keksit ja lisää muruihin sulanut rasva
3.painele seos irtopohjavuuan pohjalle
4.sekoita 3/4 dl tomusokeria mustikoiden joukkoon
5.sekoita keskenään tuorejuusto, ranskankerma ja loput tomusokerista
6.sulata suklaa
7.lisää seokseen suklaa ja marjat
8.levitä seos vuokaan keksipohjan päälle ja laita vuoka pakastimeen pariksi tunniksi