Seiska Miss XL 2011!

  • Viestiketjun aloittaja OmanElämänMissi
  • Ensimmäinen viesti
"vuitton"
Aika monella luki, että lenkkeilee, zumbaa, tanssii, ui joten tarkoittaako tuo sitten sitä, että ruokavalio on aika reilusti pielessä, kun ollaan kuitenkin noissa mitoissa?

Nro 13 on ehdottomasti paras!
 
"sondersson"
Vitonen on kivan pirtsakan näkönen, kutosella tosi kauniit kasvot. Mutta ylipainosta en pidä. Kyllä noita vähän katsoo sillein että kylläpä tuo ja tuo olisi upea normaalipainoisena. Muotoja pitää naisella olla mutta ylipaino on epäterveellistä eikä siihen pitäisi ketään "kannustaa". Mä en kannata tällasia kisoja siinä missä en kannattaisi anorektikkojen kauneuskilpailujakaan.
 
13 ehdottomasti nätein ja monipuolisin, bootylicious ja muutenkin muodot kohdillaan tähän kisaan, ihana hymy.
Tuo 12 on samannäköinen molemmissa kuvissa, mutta nätti roppa ja naama (tulee jotenkin mieleen Marion tuosta virnistyksestä).

1 ja 2 näyttävät huomattavasti kolmikymppisiä vanhemmilta, kolmosella hyvä roppa, kasilla ja yhellätoista jäykät ilmeet.
 
Viimeksi muokattu:
"xxxx"
Kaikki olisivat varmasti paljon paremman näköisiä, jos meikki ei olisi noin surkea??? Jostain 80-luvulta tuo stailaus, siispä äänestän maskeeraajan kotiin:D Muuten ihan näyttävän näköisiä naisia, jotka eivät varmasti ujostele kokoaan.
 
Nws
Aika yllättäviä noi iät. Numero neljä näyttää lähes vanhimmalta. Ihan nätti, mutta ikävä kyllä ei lähellekään ikäisensä näköinen. Nro 12 taas päinvastaista. Hän ehkä mitat, ikä, freesiys ja koko paketti huomioiden.
 
eipä ehkä :D
[QUOTE="vieras";23437023]No en mä harakoista menisi puhumaan, mutta kieltämättä ehdokkaita katsellessa huomasi, miten paljon noin huomattava ylipaino vanhentaa.[/QUOTE]

No kokemuksesta voin sanoa, että eipä se hirveästi vanhenna. Tai toki sekin on yksilöllistä, jotkut vain näyttävät luonnostaan ikäistään vanhemmilta. Ehdokkaita on todennäköisesti vähän stailailtu "tyylikkäästi".
 
"harmaa"
Alkuperäinen kirjoittaja eipä ehkä :D;23458498:
No kokemuksesta voin sanoa, että eipä se hirveästi vanhenna. Tai toki sekin on yksilöllistä, jotkut vain näyttävät luonnostaan ikäistään vanhemmilta. Ehdokkaita on todennäköisesti vähän stailailtu "tyylikkäästi".
No kylläpä vanhentaa.
Jopa sellaisia jotka näyttävät ikäisiään vanhemmilta.
 
[QUOTE="harmaa";23458587]No kylläpä vanhentaa.
Jopa sellaisia jotka näyttävät ikäisiään vanhemmilta.[/QUOTE]

Pah. Lihavat ihmiset näyttävät mielestäsi vanhemmilta kuin laihat koska lihaville ei ole olemassa samanlaisia nykymuodin mukaisia vaatteita kuin laihoille.

He eivät näytä hyvältä muotikuvien vaatteissa mitkä on suunniteltu alipainoisille vaateripustimille ja kaikki mikä menee muotikuvien ulkopuolelle on ihmisten mielestä "vanhanaikaista" ja "mautonta". Ollaan kun lampaat muotibisneksen karsinassa. Bääbää!
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä