Selkä-ja vatsakivut, kova paineentunne alapäässä ja jatkuva pissahätä, jo tässä vaiheessa! Rv 14+0 Kokemuksia??

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "auts", 05.11.2010.

 1. "auts"

  "auts" Vieras

  TUntuu epätoivoiselta tämän raskauden jatkuminen ylipäätään, näillä oireilla.. Tuntuu suunnilleen samalta kuin aiemmista lapsista viimeisillä viikoilla, kävelykin on hankalaa kun tuntuu että kohtu painaa alas ja tuntuu että voiko tämä vauva täällä pysyä edes loppuun asti.. :/ Eilen katsottiin että ei ole virtsatulehdustakaan, vaikka pissahätä on ihan jatkuvaa. Supistuksiakin jo on. Eilen myös tsekattiin kohdunsuun tilanne, siellä ei onneksi kuulemma ollut merkeejä kypsymisestä, mutta silti pelottaa ihan tosissaan että voiko tämä vauva pysyä matkassa mukana.
  Onko kenelläkään ollut tässä vaiheessa jo vastaavia oireita? Miten mennyt loppuaika?
  Minulla tämä on siis 3. raskaus, aiemmat menneet ihan hyvin ja syntyneet rv40+ ja rv38+.
   
  #1
 2. moiuks

  moiuks Vieras

  Minulla edellinen, sekä tämä nykyinen raskaus (17+4) on mennyt samanlaisissa oireissa, mutta esim. edellinen vauva syntyi viikolla 41+ jotain. Ei nuo oireet kuulemma mihinkään vaikuta, vaikka itse sitä myös epäilen.
   
  #2
 3. Kärppänä heinälatoon

  Kärppänä heinälatoon Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2007
  Viestejä:
  14 913
  Saadut tykkäykset:
  39
  Mulla kävi niin, että kohtu oli alunperin erittäin voimakkaasti taaksepäin kallistunut ja kun alkoi kasvaa, se aiheutti ongelmaa rakon kanssa, koska rakkokin oli tottunut olemaan eri asennossa/sijainnissa kuin, mitä sitten joutui olemaan.

  En muista, oliko mulla tommosia tuntemuksia, mutta kärsin kyllä muista rakkovaivoista (pissaummetuksesta :D en saanut rakkoa lainkaan tyhjenemään yhteen väliin, koska kohtu painoi jotenkin niitä piuhoja).

  Ja esikoisesta mulla oli vaikka minkälaista kipua ja vaivaa. Silti molemmat raskaudet on sujuneet hyvin. ...joskus niitä vaivoja vaan tulee, mutta ei ne välttämättä mitään vielä tarkota ja vaikka noita ois jo alkuun, voivat onneksi mennä vielä ohi, kun sisäkalujen asennot muuttuu. :)
   
  #3
 4. "auts"

  "auts" Vieras

  Kiva kuulla etten ole ainoa. Tuntuu vaan aika raskaalta ajatella että tämä jatkuu tällaisena loppuun asti. Olen tällä hetkellä sairaslomalla, mutta töihin pitäisi vielä pystyä palaamaan. VÄhän kyllä hirvittää kuinka tuskaista siitä tulee, koska teen seisomatyötä..
   
  #4
 5. Kärppänä heinälatoon

  Kärppänä heinälatoon Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2007
  Viestejä:
  14 913
  Saadut tykkäykset:
  39
  [QUOTE="auts";22386198]Kiva kuulla etten ole ainoa. Tuntuu vaan aika raskaalta ajatella että tämä jatkuu tällaisena loppuun asti. Olen tällä hetkellä sairaslomalla, mutta töihin pitäisi vielä pystyä palaamaan. VÄhän kyllä hirvittää kuinka tuskaista siitä tulee, koska teen seisomatyötä..[/QUOTE]

  Mut ei se välttämättä jatku. :) Voi toki olla, että kipuja on joissakin raskauksissa enemmän ihan kautta raskauden, mutta monesti ne myös helpottaa, kun paikat mukautuu. Tsemppiä!
   
  #5
 6. "auts"

  "auts" Vieras

  Joo mulla on ilmeisesti kohtu myös vähän taakse päin kallistunut eli jos se sitten vaikuttaa myös.
   
  #6
 7. ootko sä se mustanikki auts, jolla ne 2 lasta sen kiinalaisen miehen kanssa? jos oot niin onko samalle miehelle, palasitteko yhteen?
   
  #7
 8. "emma"

  "emma" Vieras

  Kuulostaa niin tutulta! Mulla oli tokassa raskaudessa jo noilla viikoilla ihan samanlaista. Supisteli tosiaan jo n. vko 14 alkaen, paineentunnetta, jatkuvaa pissahätää jne. Pissatulehdus myös testattiin ja jotain bakteerijuttuja. (Ei ollut mitään.) Oli kyllä henkisestikin vaikea raskaus, kun kaikkia oireita pahoinvoinnin lisäksi oli niin paljon. Pelkäsin koko ajan ettei vauva voi pysyä vatsassa, mutta syntyi kuitenkin vasta viikolla 42.
   
  #8
 9. "auts"

  "auts" Vieras

  en ole
   
  #9
 10. "auts"

  "auts" Vieras

  Huojentavaa kuulla että muilla on samoilla oireilla vauvat kuitenkin syntyneet normaaliin aikaan.
   
  #10
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti