Syyskuun söpöliinit <3 Helmikuu

Sireenikiitäjä me emme halua tietää sukupuolta etukäteen, on mielestämme mukavampaa elää kuin ennen vanhaan, että kätilö sen sitten huudahtaa, kumpi sieltä tuli. Tosin esikoisen kanssa ajatus meni mönkään, koska rakenneultrassa löydettiin poikkeama sikiöltä ja lääkäri sitten joutui paljastamaan meille huolestuneille vanhemmille, että kyseessä on munasarjakysta (siis vauvan munasarjoissa), joten siitä nyt ei voinut olla enää epävarma onko tyttö vai poika. Toivotaan, että tässä raskaudessa päästään siihen loppuhuipennukseen sen yllätyksen kanssa :D. Tärkeintä olisi kuitenkin se että lapsi on kunnossa, kuin sukupuolen tietäminen.
 
Kiva kun olette vastanneet mun kysymykseen =) On ollut kiva tietää että meitä jotka ei halua tietää sukupuolta on kuitenkin olemassa, kun tuntuu että kaikki nykyään haluaa tietää minunkin lähipiirissäni. Ollaan pohdittu miesystävän kanssa asiaa monestikin ja sille se on ihan sama ja minä en halua tietää, olen kuitenkin sanonut sille että jos se haluaa sen kysyä niin siitä vaan, mutta mulle ei saa kertoa. Vastailkaahan vielä muutkin.

Aika vaan kuluu niin kauheen hitaasti kun odottaa tulevaa. Kuitenkin olen ohittanut jo 1/4 osan ajasta.

Sireenikiitäjä 10+4
 
Sireenikiitäjä: Me saatiin esikoista odottaessa tietää vasta viikolla 34+, että tulossa on poika. Meille oli alusta lähtien ihan sama, kumpi tulee, eikä kyllä kumpikaan toivonut varsinaisesti sen enempää tyttöä kuin poikaakaan. Mutta vasta tuosta tiedosta lähti käyntiin tietynlainen kiintymisprosessi, ikään kuin lapsi olisi "saanut henkilöllisyyden" - siihen asti meistä molemmista oli vähän hankala luoda kauheasti mielikuvia tulossa olevasta lapsesta, joten sukupuolen selviäminen oli meille sen verran positiivinen kokemus, että toivoisimme sen selviävän myös tässä raskaudessa ja mielellään vähän aiemmin kuin 6 viikkoa ennen synnytystä :p

Meillä on molemmilla sellainen olo, että poika olisi tulossa taas, mutta toisaalta itse luulin esikoisen kohdalla odottavani tyttöä, joten... saas nähdä sitten, jos sinne asti päästään.

Pitää vaan vielä sanoa, että se sukupuolen näkeminen rakenneultrassa ei ole niin itsestäänselvyys, kuten moni tuntuu ajattelevan! Meidän esikoisella oli jalat sen verran ristissä joka ainoassa ultrassa, että vaikka useamman kerran ultrattiin rakenneultran ja 35. viikon välissä, niin mitään ei näkynyt. Silloin terkkarit veikkailivat tyttöä, kunnes silloin 34+ ultralaitteen ruutuun lävähti sellaiset pallit, ettei jäänyt epäselvyyttä :D

Hirveä flunssa jyllää täällä, sain antibiotti-, kortisoni- ja kipulääkekuurin. Hengitysteitä polttelee ja poskionteloissa on tulehdus. Ihan hirveä olo, eikä raskaus kyllä yhtään helpota tilannetta. Ei muuta kuin takaisin lepäilemään, onneksi kirjoittivat loppuviikon saikkua.

ralliruutu 10+0
 
Heippa taas naiset!

Tänään käyty neuvolassa. Kaikki oli kohdillaan. Np-ultran verikoe vastaukset olivat tulleet ja riski saada down lapsi on tässä raskaudessa 1:3250. Esikoisesta oli 1:2900. Eli hyvä tulos. Verenpaineet 124/78, pissa puhdas, paino -400g. Eli nyt noin kilo tullut tässä raskaudessa. :) Saatiin vielä kuunnella pikkuisen höyryveturin puksutusta tuolla kohdussa. Pikkuisen syke olikin 154. Vointi on ollut hyvä. Masu alkaa näkyä ja pahin väsymys selätetty. Hieman välillä pakaran iskiashermo kipuilee. Muuten olen ollut lähes oireeton.

Sukupuolen haluan selvittää. Poika on ennestään niin tietää sitten pitääkö ostaa jotain henpeämpää vaatetta. Vai onko noilla esikoisen tamineilla käyttöä vielä uudelleen. Sitten ei paljoa tarvitse hankintoja tehdä, jos poika tulee. Toisaalta toivon tyttöä, mutta loppupeleissä tärkeämpää on, että kaikki menee hyvin ja tulokas on terve. Siinä mielessä se sukupuoli on merkityksetön asia.

Vointeja kaikille ja kasvatellaan hienot rantapallot kesäksi. :D

Miukula ja pipana 12+4
 
8.9/ankimanki/19/ensimmäinen/KYS

Moikka! :) Haluaisin myös mukaan tänne ryhmään mutta en pääse koneelle :/ onnistuuko liittyminen näin?
Ensimmäinen lapsi tulossa ja olisi ihana seurailla ja jakaa muiden samassa tilassa olevientuntemuksia ja kokemuksia. t. Uusimamma rv 12+1 :)
 
Täällä käyty np-ultrassa, jossa selvisi että sikiö ei vastaa viikkoja. Hieman huono fiilis jäi kun lääkäriltä loppui mielenkiinto heti kun huomasi että on liian pieni. Kertoi kuitenkin että "hengissä siellä ollaan" ja miten päin sikiö on.
Eli uusi np-ultra kahden viikon päästä.
Näin ollen laskettu aika siirtyy 24.9
 
:heart:eilen eka neuvola<3 ultrattiin mahanpäältä näkyi hyvin vaikka ylimääräistä onkin melkein heti löytyi pikkuisen sydän :) tuntu todella epätodelliselta <3 kyllä siinä itku tuli 9+3 viikoilla mennään kaikki jos menisi hyvin pikkunen syntyy 28.9.2015 olo ollut mitä mahtavin ei pahempia huonojaoloja ole ollut jospa menisi loppuun saakka näin ;) saas nähdä..
 
iK
Hei, täällä mukana upouusi odottaja viikoilla 12+5. Mukana siis:

5.9.2015 / iK / 29v/ 1.lapsi/SeKs

Ensimmäinen ultra oli ekalla neuvolakäynnillä noin viikoilla 9+4, ja nyt tulevana maanantaina viikoilla 13+1 on np. Se JÄNNITTÄÄ! Ensimmäinen lapsi tulossa, ja toki sen puolesta on kaikki uutta ja ihmeellistä...!

Iltapahoinvointia oli aika reilusti tuossa viikoilla 9-12, mutta nyt tämän viikon alussa tuntuu lievittyneen?? Toisaalta yhtäkkiä tuntuu alavatsakin jo vähän kasvaneen, eli merkkejä on kyllä ilmassa. Yrjötä ei ole tarvinnut sentään, eli kuvotuksella on päästy... Hienoa päästä porukkaan kyllä mukaan! :) Itse tulen varmasti jonkin verran facebookkailemaankin, mutta toivottavasti myös täällä säilyy keskustelu.
 
äitiäiti76, oletko käynyt jo np-ultrassa vai käytkö seulonnoissa ollenkaan? Ensi viikon pe olisi np-ultra ja jännittää todella kovasti jäänkö seulonnoissa kiinni kun ikää on kuitenkin jo 36-vuotta. Miten sinun edellisen vauvan kanssa kävi seulonnoissa? :D
 
Heissulivei pitkästä aikaa! Meillä oli myös ensimmäinen neuvola tossa jokuaika sitten ja siellä myös ultrattiin terkka ei löytänyt sykkeitä ultralla ja joutui hakemaan lääkärin avuksi, siinä vaiheessa ehdin jo pelätä pahinta, mutta lääkäri löysi sykkeen ja kaikki hyvin :) meillä ei myöskään ollut lähtenyt verikoe lähetteet, pitää varmaan itsekin soittaa maanantaina neuvolaan ja tarkistaa oliko ultra lähete edes lähtenyt...
Me haluamme tietää myös sukupuolen, mutta syystä että tiedän sitten ostaako uusia vaatteita vai käytetäänkö esikoisen vaatteita :) esikoisen kanssa näin itse sukupuolen ja siitä ei voinut erehtyä :D tykkään kyllä arvuutella sukupuolta "ns. Tyttö ja poika oireiden perusteella" toki tiedän että ne ei ole kauheen paikkaansa pitäviä, esikoisella selkeät "tyttö oireet" mutta poika tuli, mutta meille oli sillon ja on myös nyt kumpikin yhtä tervetulleita!

Mukavaa odottelua kaikille, voikaa hyvin ! :)

Uusille onnea ja tervetuloa mukaan :)
 
Moi,

Täällä kaikki ihan hyvin. Kilppariarvo on laskenut ja ensi viikolla lisäverikokeet. Liikatoimintaa hiukan ehkä. Ei ole ollut ennen mitään kilpparijuttuja. Np-ultra on 11.3. ja silloin on 12+6. Täällä oltava ehdottomasti yli 12 viikkoa ennen ultraa. Vaikuttaa luotettavuuteen. Verikokeissa jo kävin. Raskausoireina on mulla edelleenkin väsymystä (nukahdan illalla aikaisin), tissikipua ja lievää etomista. Entiset vaatteet mahtuu edelleenkin päälle. Kohdun kasvukipuja tunnen välillä ja joskus yskiessä repivää kipua. Ultra jännittää tosi paljon.

Hyvää vointia!

Vauvis ja pieni 11+3
 
:heart:toissapäivänä kävin neuvolassa ekaa kertaa mukava oli palvelu saatiin lukemista kassillinen mukaan tän tädin mukaan viikot ois 10+5 sikiön koon mukaan la 26.9.2015 eilen kävin sokerirasituksessa ja verta 12putkea :/ ja 2pissanäytettä vähän heikotti mutta kestin hyvin loppujen lopuksi hmg on hyvä..verenpaine normaali..maksaarvot vähän korkeella+valkosolut nyt ootetaan kysille aikaa :)
 
Hei!

Ilmoittautuisin mukaan syyskuisiin. Nyt menossa jo 14+0 ja nt-ultra käyty jo parisen viikkoa sitten. Siellä kaikki oli hyvin ja niskaturvotustakin oli vain 0,73mm. Laskettu aika ultran mukaan on 3.9.

3.9.2015 / Likatsu / 31v / 1.lapsi

Laitan myös viestiä fb-ryhmään pääsystä nimimerkille "aikamoinenjuttu". :)
 
Tervetuloa uusille! :)

Mä sain tänään postissa tulokset veriseulasta: papp-a 531 ja hcg 402. Guuglailun tuloksena toi hcg on ihan hirmusesti koholla ja se alko nyt tietysti mietityttää,vaikka yhdistelmäseulana noihin yksittäisiin arvoihin ei pitäis tuijottaa. Ootteko muut saaneet itsellenne noita vastauksia? Np-ultraa pitää odottaa vielä melkein 2 viikkoa :/

Jalkkisäiti rv 10+2
 
Keskiviikkona kävin np-ultrassa. Kaikki hyvin,eikä kohonnutta riskiä todettu,mutta ton hcg:n takia pääsen ylimääräiseen ultraan rv 28-30! Silloin katsotaan vauvan kasvua,istukan ja napanuoran toimintaa. Mullahan toi hcg Mom oli 5,38. Sen pitäisi olla lähellä yhtä...
Sokerirasituksen varasin huhtikuun alkuun. Ja toukokuun lopulla on sitten rakenneultra.

Jalkkisäiti rv 12+3
 
:heart:14+3 mennään täällä =) mikähän ihme se on että angel sound doblerilla ei kuulu äänet millään ilveellä..etuistukasta johtuvaa -ylimääräisestä ihrasta ..7.5 ru..1.4 neuvola tulisi se 1.4 aika pian <3
 

Yhteistyössä