Syyskuun Sydänkäpyset *S Y Y S K U U*

Meile syntyi rv41+6 ihana tytön tyllerö 21.9. klo.00.12. kokoa pikku jättiläisellä on 5036g ja 54,3cm:heart: Aamulla olis ollu aika käynnistykseen, mutta eipä sitten tarvinnukaa käynnistää :) Synnytys sujui hyvin ja voisimpa vielä uusiks ottaa :D
Eilen päästiin kotiin. Synnytyskertomusta joskus paremmalla ajalla.

eijukeiju ja "pikku-Alli" 3vrk:heart:
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos klematis synnytyskertomuksesta!

Hurjia syntymäpainoja teidän pienillä ollut, jos 4,7kg painaa!!

Ja eijukeijulle onnea tytöstä! Mutta aika mahtavan kokoinen neiti sielläkin :O =)

Osalla on kyllä viikkoja jo kiitettävästi, mullahan se LA vasta ensi viikolla.. Mutta esikoinen syntyi vasta 41+1, ärsyttää jos tämäkin sinne asti menee |O Tosin mun ei tarvii pelätä vauvan suurta kokoa, kun pientä lupailleet ja ensimmäinenkin oli 2,8kg. Mutta olen miettinyt minäkin että miten osalla naisista synnytys käynnistyy vaan luonnostaan viikolla 37+ ja sitten osa saa odotella aina sinne 41-42-viikoille asti, epäreilua! :kieh:
 
Kiitos lematis synnytyskertomuksesta!=) ihana lueskella ja oon kyllä onnellinen teijän puolesta joila on homma jo ohi..

Onnea eijukeiju prinsessasta! ihan hyvän kokonen tyttö =)

Mulla on tulossa sellanen kolmikilonen niin se koko ei pelota ,mutta kyllähän se tympäsee jos joutuu la:n jälkeen vaan ootteleen ja ootteleen että millonkas se tapahtuu : /
huomaa että väki on tosiaan vähentyny;) ei meitä isomahasia kovin montaa taida enää olla...

Tuossa kävin 3 lapsen kans puistossa ja pikkasen innostuttiin niin johan se omaki olo virkustu kummasti:D syötiin hämiskiikussa eväitä ja naurettiin kippurassa ku äitin maha meinas mennä sekasi ja eväät väärään kurkkuun ku lapset otti hiuka isommat vauhdit... uuh... :whistle: =)

Eikä edelleenkää mitään synnytykseen viittava....:D mun äitiki soitti tänään ja kyseli ett millonka..... ?? ja 3 muutaki on kyselly etä eikös vielä =)

päivä kerrallaan....

Pai ja tyty 39+4 (kuopus synty niinku "tänään" )
 
Onnea kaikille vauvansa lunastaneille ja jaksamista teille odottelijoille... (vaik se ei paljon lohduta, ni trust me, lähtö voi olla hyvinkin lähellä..) :hug:

sain tarkempia tietoja miun synnytyksen kestosta, avautumisvaihe kesti 5h 40min ja ponnistusvaihe 34min (miks se tuntu kahen tunnin mittaselta..?) :D ja taas totes kätilö et aika hyvin noin niiku ekakertalaiselta nuo ajat :p

tiikkonen ja "neiti pötkö" 1 vrk
 
Heippa taas! :wave:
Täällä on tänään kotiuduttu oman pienen, tuhisevan nyytin kanssa:heart: Tämä tunne..Oih!! :)

Pikkuinen siis syntyi 21.9 kello 13.36 mitoilla 3770g ja 50 cm! :heart:
Tulen kirjoittamaan myöhemmin synnytyskertomusta jahka tästä vielä vähän saan voimia kerättyä, on ollut vähän heikko olo kun hemoglobiibi putosi synnytyksen jälkeen 76..
Kaikki meni kuitenkin hyvin, mutta ponnistusvaihe oli todella raskas ja multa loppui ihan totaalisesti voimat, minkä takia jouduttiin auttamaan tyttö maailmaan tekemällä eppari, mutta eiköhän tästä hengissä selvitä! :)

Onnea myös kaikille muille nyytin saaneille ja omiansa vielä odottaville hurjasti tsemppiä!!

Vaniljainen ja Peppi 3vrk :heart:
 
Viimeksi muokattu:
Onnea Miranna!

Paljon tullu viime päivinä taas vauvoja.

Mä otin käyttöön nyt ähkyässän, eli vetelen suklaata täällä onnettomana, josko se vaikka käynnistäisi tän synnytyksen ja pääsis tositoimiin ennen käynnistystä.
 
Onnea kaikille uusille nyyttinsä lunastaneille!
Mäkin haluun omani jo! En jaksais millään odottaa:(
Huomenna la eikä mitään uudenlaisia tuntemuksia.
Käytiin kaverin kolmekymppisillä, sinne porukka jäi odotteleen saunan ja paljun lämpiämistä. En viittiny enää paljutteleen ja harmittaa sekin:(
Eilen aamupäivällä lapioittin vesisatees multaa peräkärryiltä ja hääräsin muutenki pihalla, illalla käytiin äireen kans keskisellä. Ajattelin jos ei muuta apua touhuamisesta niin saanpa ees yön nukuttua. Mutta mitä paskaa, heräsin kuitenkin jo kuudelta ja siinä valvoin pari tuntia, nukuin puol tuntia ja sitte kello jo soikin.
Sori tää napailu, mut ei tässä mitään muuta oikeen pyöri päässä.
eliiisa ja beibi 39+6
 
Paljon onnea Eijukeiju, Mariz, Vaniljainen ja Miranna! :flower:

Herkuttelevat kanssasisareni, jotka yhtä kypsiä odotteluun, kävin myös juuri talliporukan illanistujaisissa. Tosi hauskaa oli, jaksoin istua jopa yli 4h, kunnes selkä alkoi särkeä ja oli pakko lähteä. Toiset lähtevät vielä baariin...
Syötyä tuli kyllä hyvin, suolaisia ja makeita herkkuja :)
Vielä kun tän muksun saisi pihalle, niin olis parempi olo ;) ;)
Virkisti kyllä ihanasti tämä ilta :) Ja nyt miehen kainaloon leffaa katsomaan :)
Aamulla taas täällä tuttuun tapaan....
 
  • Tykkää
Reactions: eliiisa
Leffa katottu ja herkut syöty. Aamulla taas täällä... Ajatelkaas ku kaikki päästäis ens yönä ruuhkauttaan synnärit yhtä aikaa, olis huippua! :D Mutta eiköhän tavata aamulla taas. Hyviä öitä! :) Toivottavasti ainakin jotakuta meistä onnistaa! ;)
 
Huomenta! :)
Täällä kohtalaisen sikeästi nukuttu yö ainoa hyvä puoli. Joskus se univelka iskee näköjään niinkin että saa nukuttua kolotuksistaan huolimatta ;) Selkää särkee, mutta lihasperäisesti. Eli kauniit aurinkoiset syystunnelmat, synnytyksestä ei tietoakaan...

Zophie+murunen 40+5.......
 

Yhteistyössä