syysvauvat2006

Täällä kans syyskuussa syntynyt tyttö.. kaikilla tähän saakka tyttöjä tässä ketjussa.. :)
Onko muilla nämä neidit (tai poijat jos tulee poikien äitejä) ns. helppoja? Olisiko lapsihoroskooppi oikeassa kun sen mukaan neitsyt -lapset ovat kilttejä tai ainakin muita merkkejä mukautuvimpia.. =)
 
dodo
Tollasta en oo kuullutkaan, mut meillä sit pitäis kyllä paikkansa. Tyttö syntyny 5.9 ja on kiltti ku unelma. Yöunille nukahtaa kun sänkyyn laitetaan, kaikki ruuat kelpaa tosi hyvin ku ollaan kuukausi opeteltu kiinteitä, viihtyy itsekseen lelujen kanssa lattialla. Reissukaverinakin tosi ihanan kiltti kotimaassa ja ulkomailla. Tyytyväinen, iloinen vauva. Valittaa vaan jos joku asia oikeesti huonosti.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 18.03.2007 klo 11:22 dodo kirjoitti:
Tollasta en oo kuullutkaan, mut meillä sit pitäis kyllä paikkansa. Tyttö syntyny 5.9 ja on kiltti ku unelma. Yöunille nukahtaa kun sänkyyn laitetaan, kaikki ruuat kelpaa tosi hyvin ku ollaan kuukausi opeteltu kiinteitä, viihtyy itsekseen lelujen kanssa lattialla. Reissukaverinakin tosi ihanan kiltti kotimaassa ja ulkomailla. Tyytyväinen, iloinen vauva. Valittaa vaan jos joku asia oikeesti huonosti.
Joo, kuulostaa ihan meidän vauvalta.. =) Kaikki ihmetteli ristiäisissäkin kun itkua ei kuulunut koko aikana.. aamulla heräillään pikkuhiljaa hymyyn eikä itkuun.. on tämä ollut kyllä niin positiivinen yllätys miten helppo tapaus. :) :heart:
 
untamo
Meidän tyttönen kanssa kiltti hymytyttö,viihtyy pitkiä aikoja itsekseen lelujen kanssa.Yöt onkin sitten ihan toisenlaisia,tyttö heräilee vielä monta kertaa maidolle yön aikana.Liikkumisessa tyttö on ihan ihmellinen,istuu,konttaa ja nousee tukea vasten seisomaan.Vauhdikas pikkuinen. :eek: Mites muilla,joko liikutaan eteenpäin?Ja miten yöt sujuu?
 
masi78
Meidän neiti syntyi 26.9.2006 ja on ihana kiltti vauva,lapsi on meidän ensimmäinen ja oon todella yllättynyt siitä kuinka helpolla loppuviimein on päästy,ainakin tähän asti.Erittäin tyytyväinen vauva joka nukkuu yöt hyvin ja viihtyy aika paljon itsekseenkin,juuri nyt jätti yösyönnit pois.Meillä ei ole kyllä merkkiäkään siitä että konttais tai istuis saatika nousis tukea vasten seisomaan,kääntyy selältä vatsalleen.
 
Meillä käännytään mahalleen molempien kylkien kautta ja nyt on kovat harjoitukset menossa että miten sitä mahalta pääsee takaisin selälleen.. navan ympäri pyöritään selälleen ja mahalleen ja pientä pätkää ryömitään.
Kovasti pylly jo kohoilee maasta eli konttaamaan olisi halua jo, mutta harjoitellaan vielä. Toisaalta välillä näyttää että joko sitä seisomaan yritetään kun tarttuu sohvapöydän jalkaan ja kampeaa itseään ylös.. :)
Täällä on nukuttu täydet yöt joulusta saakka eli 3 kk iässä aloitti nukkumaan keskimäärin 11 h yössä.
 
meidän neiti syntyi 17.9.06 :)

ja kyllä on maailman kiltein lapsi :heart:
kovasti yrittää eteenpäin pyrkiä, mutta ei ole vielä keksinyt että miten...hauskaa seurata miten toinen yrittää tosissaan :)
 
Vilin äiti
Poika syntyi 14.9.06 ja aika kiltti tapaus on hänkin. Mistä sellaisia lapsihoroskooppeja voi lukea? Itse olen myös neitsyt horoskoopiltani ja kiltti ja tottelevainen lapsi olen ollut... ;) Pari neitsyt-poikaa tunnen ja ainakin siistejä ovat olleet! Mielenkiintoisia nämä horoskooppi-asiat...
Poika syö jonkin verran jo vihannes- ja marjasoseita sekä rintamaitoa. Mahalleen kääntyy ja selälleen kääntymistä vielä harjoittelee. Kova halu ois jo päästä eteenpäin mutta sitä tarvetta saa tyydytettyä ensiaskeltuolilla! Sen avulla kulkee jo huoneesta toiseen ja kurottelee pöydille... Huomenna sitten neuvolassa nähdään paljonko on tullu painoa kuukaudessa! Terveisiä muillekin syys-pojille!
 
Täältä muuten löytyy lapsihoroskoopit.. pitää kyllä jo tuo ensimmäinen lause paikkansa, huvittaa välillä kun yllätän tuon pikkuisen tarkkailemasta ja toinen rupeaa kihertelemään heti kun huomaan.. :)

https://www.astro.fi/index.php?p=2&up=5&sign=vir

Itse olen jousimies ja lapsuuteni oli aika vauhdikas mustelmineen, aivotärähdyksineen ja nirhamineen.. milloin pyörällä kaatumista, leikkitelineistä tippumista tms. Ja harrastuksia riitti..
eli taitaa pitää paikkansa.. ;)
 
Lissu83
Täällä yks 9.9. syntyny poika. =) Ihan nauratti, kun luin noita juttuja lasten kiltteydestä... Meillä tosi tempperamenttinen pikku- ukko :D meillä ei veilä kontata eikä ryömitäkään. Kääntyilään mahalta selälleen ja toiste päin. kieriminen on myös hauskaa ja navan ympäri myös mennään.
 
DG
Täällä on 15.9.2006 syntynyt hyvin temperamenttinen pikku mies.
Kovasti yritetään ryömien päästä eteen päin, mutta suksi ei vielä oikein luista.
Muuten on kiltti poika, mutta on hyvin ääripääluonteinen. On tainnut tulla äitiinsä, jolla on asiat ovat mustaa tai valkoista. Voi olla vielä vaikeaa vanhempana.
:kieh:
 
Meidän poke syntyi 26.9.06 ja on käsittääkseni Vaaka horoskooopiltaan.... Meillä kääntyillään molempien kylkien kautta mahalleen, navan ympäri pyöritään ja kovasti haluttais ryömiä mut ku ei vielä pääse eteenpäin...siitä tahtoo vähän hermostua. Hampaita on alhaalla jo kaks mikä on aiheuttanut hieman itkua ja hammasten kiristystä :LOL: :LOL: Kiinteitä ollaan syöty jo parisen kuukautta ja hvyin mennee alas. Yöunille nukahdetaan ilta 9 - 10 välillä ja aamuyöstä viiden aikaan pittää vielä saada pikkasen maitoo ja unet jatkuu 7 - 8 asti....
 
:wave: Täällä syyskuun alussa syntyneen prinssin äiti. Meillä löytyy temperamenttia ja omaa tahtoa. Poika on aurinkoinen, mutta tietää mitä tahtoo, vaikka ikää on vasta 6kk.

Meillä jo ryömitään eteenpäin ja konttausasentoa harjoitellaan. Tosin tästä konttausasennosta ei vielä osata jatkaa mihinkään suuntaan, mutta alku sekin ;)

 
liityn itsekin tähän tyttö voittoiseen porukkaan,mukavaa tosin että mukaan on mahtunut muutama poikakin. Tosin itsellänikin on suloinen pieni neitokainen, neiti syntyi 25.9.2006. kiltti tyttönen, kovasti liikkeelle lähtöä yrittää, kääntyilee sujuvati puolelta toiselle, ryömii,tosin takaperin ja istuu lyhyitä aikoja ilman tukea.. tätä hurjan nopeata kehitystä on hauska seurailla!!!!!!
 
Miedän poika syntyi 12.9. ja on aikas temperamenttinen tapaus, syö jo kiinteitä n.parisen kuukautta ja hyvin syökin, ollaan oltu nyt just unikoulussa ja muutaman yön nukkunut syömättä! Osaa jo kääntyä molempin suuntiin vatsalta, nostelee pyllyä selkäasennossa, mutta ei ryömi eikä konttaa. Tosin kyllä saa itseään liikuteltua jotenkin lelujen perään. Jonkinsortin ryömimistä, hapuiua siihen suuntaan.
 

Yhteistyössä