taaperon nukuttaminen isojen poikien sänkyyn

Vinkkejä pliiis!!! Meillä poika 1 v 5kk nukkunut aina hyvin pinniksessä yöt läpeensä ja nukahtanut ittekseen. Nyt siirrettiin sänkyyn, koska vauva tulossa perheeseen pian. Eilen kannoin poikaa takaisin sänkyyn miljoona kertaa kolmen tunnin ajan!! Yöllä hän heräsi puolen tunnin välein juoksentelemaan!! Miten ootte saanut tämän homman toimimaan?? Pojan mielestä iltainen sänkyyn tuhannen kerran vieminen oli lähinnä hauskaa
 
Oliko eilen siis ensimmäinen ilta?
Jos niin se vie pari iltaa tai jopa viikkoja ennenkö alkaa toimia mutta vaatii vain johdonmukaista sänkyyn kantamista ilman elettäkään aikuisen naamalla.

Yöllä heräilee kun havahtuu vieraasta sängystä mutta kyllä se rauhottuu, silloin ei kannata jokaiseen pieneen ininään reagoida.
 
Juuri noin eli miljoona miljoona miljoona kertaa van kantanut takaisin sänkyyn.Se vaatiin hyyyyyyyyyvin paljon kärsivällisyyttä mutta lopulta se palkitaan.Meillä eivät oo kyllä yöllä heräilleet vaan sitten kun on nukahtanut niin on kyllä nukkuneet aamuun asti.
Ja kun kantaa sinne takaisin niin kolmannen kerran jälkeen kun on sanonut et NYT nukutaan niin sen jälkeen ei ees katsota silmiin vaan kannetaan vaan takasin sanomatta mitään,kyllä se siitä,Zemppiä!
 
Sitkeyttä! Juuri noin kuten edeltävät ovat jo kommentoineet, eli palauttamalla takaisin ja jättämättä kontaktinotot huomiotta. Kyllä se siitä :hug: Meidän esikoinen oli 1v6kk siirtyessään pinniksestä pois, ja vauvan syntymä jo parin viikon päästä aikaansai melko pitkän yörumban.. Mutta ohi se menee. Kakkonen on nyt vajaat 1v3kk ja on nyt pari yötä ollut pinnattomassa sängyssä, toistaiseksi rauhallisesti (voi olla ettei vielä kunnolla hoksannut kaikkia mahdollisuuksiaan ;) ). Voimia, voimia, kärsivällisyyttä!
 
samoilla ohjeilla olen itse oman lapseni totuttanut isojen tyttöjen sänkyyn kun neiti oli melkein 2v. Meillä oltiin myös ERITTÄIN sitkeää tyyppiä. meni varmasti n.kolme viikkoa ennen kuin oppi jäämään sänkyynsä ilman mukinoita. Satunnaisesti vieläkin kyllä tulee pois (nyt 2v 3kk), mutta enemmin siirrytty huuteluun pois tulemisen sijaan. :/
Meilläkin siis vain aluksi vietiin takaisin ja sanottiin että nyt nukutaan ja pois. Kun käänsin selän pois lähteäksi, neiti oli jo pystyssä ja nauraen juoksi perään ja uudestaan sänkyyn jne. Parin kerran jälkeen ei enää sanottu mitään, vaan vietiin vaan sänkyyn. jep. voin kertoo että viikon jälkeen äitiä väsytti tämä miljoona kertaa raahaaminen niin että lopulta itkien sitä neitiä sänkyyn vein mutta oppi se lopulta. Pisteet sille. JES!
Paljon voimia ja kärsivällisyyttä teille sinne. tiedän että paljon se ei lohduta mutta kokemuksesta, kyllä lapsi jossain vaiheessa oppii että sänky on ok. :)
:hug:
 
Kiitos vastauksistanne. Tosiaan tämä raskaus ei paljoa lisää voimia tässä taistelussa anna. Päiväunille poika nukahti viereeni, kun annoin periksi. Ehkä tosiaan nyt vaan pitäisi jaksaa!! Miten olette toimineet yöllä, jos lapsi herää??
 

Yhteistyössä