Tänne jokaiselta yksi vinkki laihdutukseen? :)

plösö
kärsi nälkää joka päivä, sillä laihtuu, kokemusta on, äläkä enää palaa entiseen syömistapaasi, eli kärsi ainakin vähän nälkää joka päivä elämäsi loppuun saakka
 
paljon liikuntaa ja kevyt ruokavalio. tämähän se on se koko juju.. kuluta enemmän kuin syöt! on tullut jo monessa ketjussa mainostettua, mutta itse olen tehokuntoillut viikon. juossut noin 10km päivässä ja tehnyt vatsa ja pyllylihaksia. syönyt kevyesti. paino on tippunut 55:stä 52:teen. :) kuntoilu kannattaa!
 


Jos juo paljon kevytmaitoa, niin sen vaihto rasvattomaan.

Leikkeleistä kinkku taitaa olla se kevyin vaihtoehto. meetwursti taas raskain.

Vaalea leipä, ruisleipään.

Ei mene kauppaan nälkäisenä, koska silloin ostaa ne kaikkein epäterveellisimmät vaihtoehdot, kun ne näyttää niin hyviltä siellä hyllyssä.

Tuoresalaatin tekeminen ruualle. Kun laittaa sen puolet lautasesta salaattia, niin ei täytyä sitä lautasta pelkällä raskaammaalla ruualla.

Ennen kuin alkaa syömään, juo lasillisen vettä. Se täyttää hieman mahaa ja ei syö itseänsä ähkyyn.

Jos mahdollista, niin ei syö kauhealla kiireellä. Vaan hitaasti natustellen. Ei tule taaskaan niin helposti ähkyä.

Ostaa trampoliinin (ei niitä isoimpia) Se on kauhean raskas liikuntamuoto, mutta ei minun mielestä ainakaan mikään epämiellyttävin. Ja jos itellä kyllästyttää, niin lapset ainakin tykkää.

Uiminen myös liikunnasta on hyvä. Se ei tunnu niin raskaalta, mutta kiinteyttää melko hyvin.

Nyt tuli useampi, mutta eikai tuo nyt niin vakavampi ole.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 23.05.2007 klo 09:47 AnnaManna kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 23.05.2007 klo 09:46 Heluna kirjoitti:
Kuluta kaikki mitä syöt. Helppoa!
ei silloin laihdu vaan pysyy samassa painossa, pitää kuluttaa enemmän kuin syö :whistle:
Mutta ei saa syödä enempää mitä kuluttaa. Muuten lihoo karmeeksi palloksi. Ihra sellaiseksi.
 
CRYSKY
juo 1-2 lasillista vettä kun teet ruokaa.
ja pienennä lautasen kokoa.
eikä saa ottaa lisää.
Käy kävelyllä joka päivä, mieluiten samaan aikaan. Kun totut rutiiniin niin elimistösi vaatii liikuntaa ja ei tarvitse enää miettiä lähtiskikö vai ei.
 
Suunnittele ruoat etukäteen ja sitten ostat kaupasta vain sen mikä lukee ostoslistassa. Ja syö säännöllisin väliajoin! Herkut pois ruokavaliosta.

Päivän ruokarytmi:

puuroaamiainen
keitto / salaattilounas
välipalaksi hedelmä ja ruisleipää
päivällinen (vähärasvainen lämmin ruoka)
iltapalaksi hedelmää (esim. hedelmäsalaatti ja jogurttia)

Ja juo paljon vettä päivän mittaan.
 
Juo paljon vettä, liiku (vaikka sitten siivoaisit hiki päässä kunha hiki tulee), älä syö myöhään illalla, syö pienempiä annoksia ja vähärasvaista ruokaa, salli itsellesi herkkupäivä kerran viikossa (helpompaa näin kuin kieltäytyä kokonaan), pysy päätöksessäsi!

Nimim. Ikuisella laiharilla huonon itsekurin vuoksi.. :D Jospa nyt vihdoin onnistuisi!
 
Hoikkis
Säännöllinen ateriarytmi, ei napostelua.

Lautasmalli: puolet salaattia tai muita kasviksia, neljännes perunaa, pastaa tms. ja neljännes lihaa, kalaa tms.

Vähärasvaiset vaihtoehdot käyttöön esim. maitotuotteissa, ruokakermoissa ja ravintorasvoissa.

Suunnittele ateriat etukäteen ja käy kaupassa vain kerran tai kaksi viikossa.

On toiminut mulla tosi hyvin.
 
Gigi

Jos et ehdi/jaksa harrastaa liikuntaa ja sinulla on taaperoikäisiä lapsia niin kanna lapsia reppuselässä: juokse, hypi, pyöri. Lapset kikattaa, äiti on niiiiin kiva ja hassu, itselle tulee hiki ja hengästyy. Loistavaa liikuntaa! :D
 
kyllä lähtee
Syö viisi kertaa päivässä. Kunnon aamupala ja kaksi lämmintä ateriaa plus välipalat. laihdutin näin simppelisti kaikki raskausaikaiset kilot (22kg). Paino lähti hitaasti mutta varmasti. Ja on pysynyt jo yli puoli vuotta! Liikuin 2-3krt viikossa tuon päälle. Ruoka oli ihan tavis kotiruokaa. Vaihdoin kaikki tosin terveellisempään eli esim. makaronit tummiksi jne. Kun masu oli täynnä eikä nälkäkurki yllättänyt (verensokeri kokoajan tasainen) ei tullut napsittuja turhia kaloreita ja välipaloja, makeanhimokin pysyi aisoissa. Näin täällä....
 
lisko
Valitse viikosta vaikka kaksi tai kolme päivää jolloin syöt vain 1200 kaloria päivässä. Laske vihkoon etukäteen mitä siihen mahtuu. Siis helposti selviää vaikka kun pakastekeittoihin on laskettu hyvin koko paketin sisältämä energiamäärä ja joihinkin leipäpaketteihinkin ja esim kevyt jogurtteihin. Sitten ostat ne valmiiksi jääkaappiin. Lisäksi kahvia ja light juomia. Tee näinä päivinä myös reipas ylimääräinen kävelylenkki. Syö normaalisti- älä ahmi- muina päivinä. Tämän dieetin teho on kohdallani ollut se, että aina jaksaa olla dieetillä päivän tai pari kun saa välillä syödä normaalisti. PIdemmän päälle kalorimäärä kuitenkin vähenee ja laihtumista tapahtuu. Lisähyötynä ollut se että vatsalaukku tottuu pienempään ruokamäärään vähitellen ja huomaan automaattisesti syöväni vähemmän myös muina päivinä. Jos oli tarvetta tehodieetille pidin enemmän laihdutuspäiviä viikossa ja saavutettuani ihannepainon jatkoin niin että oli yksi kurinpalautuspäivä viikossa. Tätä jaksaa noudatta vaikka loppuelämänsä, kun joka viikko saa syödä suklaata ja muita herkkuja. Ja dieettipäivinäkin voi syödä suklaata, mutta 1200 kalorin edestä =).
 

Yhteistyössä