Tammikuiset 2006

Heissan pitkästä aikaa!
Ilarilla menee mukavasti. Tämä viikko on harjoiteltu perhepäivähoidossa. Maanantaina menen töihin. Hyvin on hoidossa mennyt. Siellä on vaan 3 lasta ja kaksi muuta on jo yli 3 vuotiaita. Saa ainakin tarpeaksi huomiota.

Ilari touhuaa kovasti kotona ja suu käy koko ajan. Sanoja on silti aika vähän, mutta mukava , että keskustelee eikä ole kovin kiukkuinen. Yöt edelleen vähän rikkonaisia, mutta olen jo tottunut niihin. Viime yö oli ensimmäinen omassa huoneessa. Aamu viiteen meni ihan hyvin, mutta sitten meni hermo ja kukuttiin pari tuntia. Mutta tätä harjoitellaan lisää. Olen kaivannut niinkin hassua asiaa kun omassa sängyssä kirjan lukemista.

Mitäs siinä 45min ohjelmassa eilen oli kun missasin sen?

Aurinkoista päivän jatkoa,
Siukku
 
Heippa toverit!

Ajattelin välillä tullaa kurkkaan tännekkin :wave:

Mä kans eilen missasin sen 45minuuttia \|O Yleensä sen katon mut eilen meni kyl ihan ohi. Siinä oli ollu aiheena internet riippuvaisuus ja haastateltu jotain äitejä jotka käy säännöllisesti kaksplussalla :saint: :snotty: Mies naureskeli kun kerroin siitä..heh heh.."ihan kun sä viime vuonna"..mä siihen että "aijaa..miten niin?" :whistle: :LOL: Välillä tulee kyllä koneella vietettyä vähän liikaakin aikaa mutta onneks isäntä ei oikeesti tiä että kuinka paljon päivässä mä koneella istun ja pääasia kai että kotihommat ja lapset tulee kuitenkin hoidettua..vai? :ashamed:

Me ollaan tänään menossa isomman kans ihotautilääkärille. On poitsulla naama tosi kuiva ja punanen. Talvisin aina meillä tää ongelma mut nyt tänän talvena ollu selkeesti pahempi. Oon rasvaillu kaikella mahdollisella apteekin arsvalla mutta ei auta ei. Jospa nyt sitten saatais asiaan kuuluva rasva.

Joku kyseli töihin paluusta. Mä alotan tytö parin viikon päästä perhepäivähoitajana =) Meille tulee tyttö-01 ja poika -04. Oon todella innoissani. Lapset kävi jo tutustumassa meillä ja ne vaikutti tosi ihanilta ja varmasti tullaan pärjäämään tosi hyvin. Olivat kovin reippaita ja olisivat jääneet meille heti :D Kävin jo sotelemassa askartelutarvikkeita ja muutaman uuden pihalapion,lumikolan,pulkan ja liukureita. Oonkin tässä sitten viime päivät joutunut tappeleen kelan ja verotoimiston kanssa kun moelmmista sanotaan asiat eri tavalla ja ne ovat juoksuttaneet mua kaikenmaailman lippujen ja lappujen kans. Puhelinlasku on varmaan aika suolanen kun oon soitellut ja jonotellut puhelimessa..huh! Tänäpäisen lääkäri reissun jälkeen on taas mentävä kelaan käymään..

Adele mennä viipottaa niin kauheesti. Sanoja ei hirveesti tuu muuta kun "tyttö". Se osottaa kaikkee sormella ja sanoo "tyttö"..on se vaan niin mahottoman ihana :heart: Hirveetä ajatella kuinka äkkiä aika menee!! :'( Neiti on alkanu nyt kiinnostumaan itse syömisestä. Haluaa aina oman lusikan kun syödään. Töhän asti Adele on ollut varsinainen sihtikurkku mutta nyt viime päivinä on alkanu meneen korkkareisetkin ruuat ja tein päätöksen että enää ei mössätä ruokaa. Tosi vauhdikas tapaus meijän neiti on..menee just sinne mihin ite haluaa ja hirvee huuto jos kielletään. EI sanaa Adele ei aina viitti kuunnella ja huomaa kyllä että omaa tahtoo löytyy. Ulkona kun ollaan niin Adele on aika lailla "oman tiensä kulkija".. ei välitä muiden lasten seurasta vaan touhuaa mielummin itekseen omia juttujaan ja tutkii asioista yksinään. Kun taas veikka on ihan erilainen..Daniel on paljon sosiaalisempi ja tykkää muitten seurasta, eikä niinkään tykkä touhuta mitään yksinään. Niin sen vaan huomaa kuinka erilaisia me kaikki ollaan..mutta hyvä niin.

Raksa alkaa näyttään jo talolta ja pikkuhiljaa sitlä että ehkä me joskus päästään jopa muuttamaan. Vielä jokin aikaa sitten olo oli aika toivoton. Nyt siellä on noussu jo väliseiniä ja rappusetkin on muurattu. Eilen oli yks mies tekemässä takan hormia. Varmaan syksyllä päästään, jos ei kesällä.

Syksylle varattiin sitten matka Kyprokselle B) Lapset lähtee mukaan. Daniel pääsee tokaa kertaa lentokoneeseen. Odotamme innolla lomaa ja etenkin sitä että iskä viettää VIIKON ihan vaan meijän kanssa kun nyt on vuosi menny niin ettei isimiestä oo paljoo muualla näkyny kuin raksalla.

Jaaha..tiuku repii..pakko lähtee valmistautuun lääkäriin..

Heippa :wave:

terkuin:
Madara
 
Heippa!

Täällä taas aika hiljasta....

Taas viikko hurahtanu tosi nopsaa, huomenna on jo taas maanantai. Tänää oli ihana ulkoiluilma, mutta ei oikein taaskaan keksitty tekemistä. Pieni lenkki potkurilla käytii, mutta kun äiti ei enää jaksa :ashamed:
Ja Aada taas ei jaksa vaan tuossa pihassa edestakas kävellä, jos ei oo mitää nähtävää. Just tunti saatii menemää ja sit takas sisälle. Harmittää kun hyvät ilmat menee hukkaan. Onnex miehellä alkaa kohta taas vapaat, ni päästää sit paremmin ulos.

Eilen käytii taas uimassa ja Aada tykkäs kovasti. Pari sukellustakii tehtii, vaikka ne ei oikein kivoja ookkaa.

Aadalla ei oo tänää maistunu ruoka ja pari ihan löysää kakkaa on tullu. Muuten on ollu normaali oma itsensä, että tuskin mitään vakavampaa on. Pitää huomenna kattoa, joko ruoka alkaa maistumaan.

Nyt lähen vielä maksaa laskut :(

rouva80, Aada Ja "sisko" 33+1

Rasmus: Jos vielä ennen huhtikuuta eksytte uimaan, ni miut tunnistaa tästä valasmaisesta ulkomuodosta ;)
 
Huomenia täältäkin! Meillä oli aivan legendaarinen viime yö, nimittäin ensimmäinen yö ilman maitopulloa, pari kertaa poika inahti, mutta rauhoittui kun silittelin selkää.
Yleensähän kuvio kulkee niin et ykskaks poika herää huutamaan täpöllä ja käy seisomaan, eikä laskeudu alas enää millään ilveellä, vaan maitoa on haettava. Nyt ei edes noussut ja huuto oli lähinnä pientä kitinää
Herätys oli tietty sit puolisentuntia aiemmin kun ei tarvinnu yöllä valvoa, mut sen nyt aavistinki. Eli 9,5h tuntia unta suoraan putkeen riittää yöuniksi.

Rouva80: olis kyl ihana päästä taas uimaan pitkästä aikaa, en vaan tiie, onko siitä mitään haittaa kun ollut nyt niin pitkä tauko välissä. Ollaan kyllä kaadettu vettä päähän kotonakin, ammeessa, et se sukellusrefleksi pitäs vielä olla toiminnassa. Ja aikamoinen vesi-eläinhän tuo ukkeli on, kovasti aina kylpyyn menossa. Saas nähä, ehkä täs vielä vaikka innostuis
;) .. Mieskin tykkäs kovasti kun pääsi aamusaunaan ja onhan se lämmin vesi tosi rentouttava ihan itelleenkin. Nyt kun on vaan yhet unet n klo 11-13 niin kerkeis hyvin sinne perheuintiin.

Eipä kummempia, pittää mennä tarkastaan mitä tuo täystuho puuhaa tuolla isosiskon huoneessa, eilen aamulla väänsi sinne kakat lattialle, kun oli ilman vaippaa :x :x :D
 
Aurinkoita päivää :wave:

Rasmus: Meillä ei kans tuosta sukaltamisesta kauheesti tykätä, ni ei sit olla kauheesti sitä ees harrastettu. Ehtiihän sitä vielä suklailla =)
Nyt kun pääsee jo sinne taikametsän puolelle, ni siellä Aada tykkää ite kävellä lastenaltaassa. Ja siellä porealtaassa on ihanan lämmintä vettä, siellä kelluttiin. Ja muutenkin siellä on paljon kivempi olla, siinä vanhanpuolen isossa altaassa on niin pirun kylmä vesi, että tyttö tärisee koko ajan ja se on vissiin muutenkin vähän pelottava paikka!
Ja stemppiä teille öihin, helpottaa kyllä kummasti, kun saa nukkua itekin yhteen menoon unet.
Meillä Aada on silleen olu hyvä nukkumaa, että ei yöllä oikeestaan koskaa heräile (jätettii pullo pois 8kk:na), mutta aamulla sit aikasee. Tänää 20 vaille 6 :ashamed: Mutta ei noustu vielä, vajaan tunnin se tuolla omassa huoneessa sit valvo ja nukahti viel tunnix takas. Ja nyt oli jo ihan sippi, ku äsken pistin nukkkumaa.

Mitähän muuta... Jos vaikka itekkii lähtin vähä huilii, ku ei aamulla enää oikeen saanu nukuttua. Jos vaa masuasukki on samaa mieltä, yleensä just sillon alkaa hirvee riehuminen, kun ite käy köllimää, enteilee varmaan tulevaa :D

rouva80, Aada ja "sisko"33+2
 
Moikka, taas täällä ollaan..
Sitä vaan piti kysymäni Rouva80, et onks se perheuinti siis sellanen et voi mennä sinne toiselle puolellekkin vai ootteko vaan menneet ihan "kylpylälipuilla" uimaan?? Taian olla ihan pihalla.. Aattelin vaa kun meillä tuo esikoinen ois kans innostunu uimaan , ni voisko sekin sitten olla mukana, vai pitäkö sit tosiaan mennä sinne uudelle puolelle.
Meillä kans ukkeli kävi unille ulos, ihana ilma siellä onkin tänää, kunhan ei nyyt liikoja tuo lämpötila nousis, ettei aivan hikoonnu, sitten kyl herää ennen aikojaan.

Jatkot taas :wave:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.02.2007 klo 12:00 rasmus kirjoitti:
Moikka, taas täällä ollaan..
Sitä vaan piti kysymäni Rouva80, et onks se perheuinti siis sellanen et voi mennä sinne toiselle puolellekkin vai ootteko vaan menneet ihan "kylpylälipuilla" uimaan?? Taian olla ihan pihalla.. Aattelin vaa kun meillä tuo esikoinen ois kans innostunu uimaan , ni voisko sekin sitten olla mukana, vai pitäkö sit tosiaan mennä sinne uudelle puolelle.
Meillä kans ukkeli kävi unille ulos, ihana ilma siellä onkin tänää, kunhan ei nyyt liikoja tuo lämpötila nousis, ettei aivan hikoonnu, sitten kyl herää ennen aikojaan.

Jatkot taas :wave:
Meillä näköjään kaksinpuhelua :D

Eli perheuinti alkaa klo 10.00 vanhan puolen isossa altaassa ja miun käsityksen mukaa sinne saa tulla minkäikänen lapsi tahansa mukaa.
Kaikki vanhanpuolen altaat on kyllä käytössä, mutta kaikki toiminta on isossa altaassa. Myö ollaa kyllä oltu siinä pienessäkii, kun tosiaan se vesi on niin kylmää siinä isossa altaassa. 10-10.30 ollaan siinä vanhalla puolella isossa altaassa, siellä on leikkejä ja liukumäki yms. Sit puol 11 pääsee taikametsänpuolelle. Sillon siellä ei vielä oo muita kun perheuimareita. Siellä saa olla 11 asti, sitten avautuu yleisölle. Valvoja kiertää siellä kattomassa, että kaikki lähtee pois, että sinne ei valitettavasti voi jäädä pidemmäksi aikaa samalla lipulla.

rouva80
 
Hiljaistahan täällä on joo, kaikki taitaa olla hiihtolomailemassa tai jotai kun ei näy, ei kuulu... :whistle:
Mulla on huomenna viimeinen hoitovapaapäivä ja arvaatte varmaan että ahdistaa töihin meno :/ Tai enemmän ahdistaa pojan hoitoon vienti mutta silti. Tosin lasten pappa hoitaa poikaa ekat neljä päivää ja sit mul on kolme vapaata, eli poika menee perhepäivähoitajalle vasta sit viikon päästä. Ei olla oltu pojan kanssa erossa enimmillään kuin jotai 3 tuntia, muuten ollaan oltu aina yhdessä, eli pieniä eroahdistusjuttuja voipi tulla sekä äidille että pojalle :'( Mut uskon että ajan kanssa helpottaa :)
Mul on vielä siis 3-vuorotyö ja mies on paljon pois oman työn takia kotoa, mut teen lyhennettyä työaikaa eli mul on enemmän vapaata.

En olis kyl töihin menny vielä, mut raha ratkaisee :/ On se niin väärin että rahalla on niin suuri valta ihmisen elämässä, ilman sitä ei tuu toimeen. Hoh hoijaa, mitähän tästä vielä tulee...?!

Vauvakuumekin on alkanut vaivata, josko vielä yksi lapsi jossain vaiheessa... :heart: Sitä täytyy miettiä miehen kanssa tosissaan ennen kuin ikää tulee liikaa itselle :D

Heippa taas, mä yritän henkisesti orientoitua töihin menoon... :wave:

Santeri
 
Heipsan..
Kuullostaa niin tutulta tuo työhönlähtö-ahistus, sekä tuo vauvakuume, itelläni vaihtelee miltei tunnin välein tosin mielipide kolmannesta jos sellainen suotaisiin. Riippuu aina ton kuopuksen mielentilasta, välillä se on vaan niin ylisulonen et haluis sillle kaverin, mut välillä taas ei meinaa hermo kestää pientäkään narinaa..puuh.

Jostain luin et työhön palaaminen vois käynnistää vauvakuumeen, kun ei vielä haluis tai arastelee sitä työhönmenoa. Miulla voi olla tuo kuumeilu sitä kyllä, vaikka en vielä vähään aikaan oo palaamassa. Rahat on loppu, niin loppu täälläkin, kädestä suuhun menee miun "palkka", et ihan raivostuttaa välillä :kieh: !!
pitää vielä mainita et meil on tullu 6 uutta hammasta 1kkden sisään, 4kpl kulmiksiaja 2kpl poskihammasta!! :eek: Ihan älytöntä tahtia, mikä ihmeen kiire noilla hampailla on??

Nyt kauppaan kokoaa luunsa hän :wave:

Ainii unohtui, Santeri: ootteko jo käyneet hoitopaikkaan tutustumassa ja millainen on? Meillä poitsulle haettu vuororyhmispaikkaa, tuttu olis jo esikoisen ajoilta saa nähdä pääseekö sinne tai sit pph...<br><br>
 
Iltaa!
Ilari on nyt ollut 3 päivää pphoitajalla. Edellinen viikko harjoiteltiin. Tosi hienosti on mennyt. Yhtään ei ole hyvästeltäessä aamulla itkettänyt. Eikä sitten päivän aikanakaan. On ollut ihan mukava fiilis olla töissä. Tai siis hyvällä mielellä voin Ilarin joka aamu hoitoon jättää. Täti on musta myös tosi ammattilainen ja on varmat otteet. On toki tehnyt työtään yli 20 vuotta.
Vähän on sitten tämä hoitoon lähtö häirinnyt yöunia. 3-4 kertaa yössä herää itkemään aivan kamalasti, eikä meinaa rauhoittua millään. Viikko ennen hoitoon menoa siirryttiin omaan huoneeseen ja sekin voi tietty vielä häiritä. Nyt harkitaa, että pitäiskö siirtyä takaisin meidän makkariin. Alkaa äitin yöunet olla jo vähän vähissä kun nukkuu pari alle 2 tunnin jaksoa. Mutta katsotaan nyt.
Ja että miksi sitten olen tässä koneella enkä mene nukkumaan. Ei vaan malta. :)

Mukavia talvileikkejä kaikille.
Siukku
 
Whitenight harmaana
Moro pikaseen :)

Aamulla oltiin kaverin luona leikkimässä, ihan piristävä päivänaloitus meille erakoille. Lapset on menossa unille.

Mie oon koittanu nyt taas vähän tsempata tuon liikunnan kanssa...vitsi miten sitä voikaan olla niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin mukavuudenhaluinen :O

Mulla on melko varmasti töihinmeno taas edessä toukokuussa, kesän ajaksi kuten viimekin vuonna jo olin. Saa nähdä löytääkö isäntä töitä ennen sitä, että miten menee lasten hoidon kanssa. Kauheeta en uskalla ajatellakkaan asiaa liikoja, itku pääsee :/

Tänne ei mitään ihmeitä kuulu tosiaan, hengessä mukana!

Terkuin White
 
kikkis
Heippa vaan minäkin löysin tieni tänne kun selailin plussan sivuja....
Tervehdys vaan kaikille vanhoille ja uusillekkin...
Meillä on Ella neiti joka on syntynyt 13.01
Meillä ei vielä liikuta suuntaan eikä toiseen motorisen kehityksen viive kyseessä...
Tammikuun alussa palasin työelämään jotenka aika harvakseltaan tulee iltasin koneella oltua mutta nyt saikkarilla kun ellalla on vesirokko..
Mutta kirjottelen paremmalla ajalla lisää taas
 
Heips!
Täällä kans elelty oikein hiljaiseloa :$
Muksut oli siinä kovasti flunssassa, ja sitten kun siitä toivuttiin niin itse alkasin väsymään, palelemaan ja voimaan pahoin... ++++ :whistle:
Mutta eiköhän tuo muutamien viikkojen päästä helpota =)

Täytynee painella peiton alle lämmittelemään ja uneksimaan. Aikamoistahan tämä odotusaika oli..tosin hurjan alussa vasta ollaan, 8+4

Heissuli ja hyvää jatkoa tänne kaikille!

Mimma
 
kikkis
Heippa täältäkin!!!
Ei tälle päivälle ihmeitä kuulu täällä kotona edelleenkin saikkarilla maanantaina kait se ois taas sit mentävä töihin....Hitsi alko taas niin tottumaan tähän kotona oloon...
Pitäs tässä lähteä sallan 4v neuvolaan taitaa olla tällänen pika käynti sitten kun miehellä on ruokkis sillon niin tulee ellan kans olemaan kun en sitä uskalla mukaan ottaa....
Muuten rouva80 kuulutaan samaan tammimamit yhteisöön....

Mutta mukavaa viikonloppua kaikille...
 
Moi kaikille!

En ole paljoakaan kerinnyt olemaan koneelle viime aikoina. Sanna otti ensiaskeleet 6.2 ja sen jälkeen on menty eikä meinattu. On jättänyt konttaamisen melkein kokonaan pois. Kovasti kävelee ja kaikkein mieluiten kengät jalassa. Fysioterapeutti suositteli kenkiä joten sellaiset sitten hommatiin.

Hampaita tulee tasaiseen tahtiin. On vaan niin ovela tyttö ettei näytä ylähampaita vaan ne täytyy katsoa syömisen tai vaipanvaihdon yhteydessä.

Sanojakin jo tulee. Muun muassa äifi, älä, äijä ja paljon muita joista ei saa oikein selvää. Hirveästi tytöllä on asiaa ja höpoöttää minkä kerkiää. Ei auta kuin kuunnella ja vastailla parhaan kyvyn mukaan.

Että tällaista meininkiä täällä meillä.

Mukavaa talvipäivän jatkoa kaikille!
 
Mimma: Onnea hurjasti! Ja toivotaan että loppuun asti pääset :flower: Kiva kun on kohtalotovereita, täällä vaan viikkoja jo 34 :eek:

kikkis: :wave:

Meillä edelleen pikkusen noita syömisongelmia, ei maistu mikään ruoka. Pitää nyt vielä katella. Kun kuitenkin joka päivä aina vähän jotain syö, mutta ei tavalliseen tapaan. Eilen kyllä huomasin hampaita pestessä, että alas oli tullu ne kaikkein takimmaiset (???) hampaat molemmille puolille. Voiskohan se olla syynä, ettei ruoka maistu?? Meillä ei aikasemmin hampaiden tuloa ole huomannut mitenkään Aadan käytöksestä. Mutta nyt siis suussa jo 10 hammasta :D

Nuhaa tääll podetaan, nenä tukkeessa ja olotila epämukava :x

Mutta paremalla ajalla taas :wave:

rouva80 ja Aada
 
Heissan taasen!

Ja onnitteluja uusille odottajille :flower: !

Täällä päässä ei mitään ihmeitä samaa rataa mennään, eli ei valittelemista, hehhee.

Noita päivähoitokuvioita mietiskelen pää punasena, kun olisi yks tuttu aloittelemassa pph:na ja kovasti haluis tuon meiän ukkelin sinne hoitoon. Toisaalta olis kiva kun on tuttu paikka sekä hoitaja ja vois tarvittaessa ottaa vaik tuon esikonkii sinne illaks touhuileen, ja sitten toisaalta jänskättää et miten sitten mahtaa lähteä arki sujumaan, kun tuttavia ollaan kuitenkin.. Et puolensa ja sit kääntöpuolensa asialla.
Pitää nyt kaupungin päästä aloittaa kyseleen et miten onnistuis ja muuta.

Muuta uutta ei tänne kyllä kuuluu, oikeestaan ihan tylsää , mut ihan tyytyväinen tähän tasaseen menoon pitää olla. Esikon hiihtoloma loppuu ja huomenna paluu arkeen.
Poitsu on alkanu todella tykkäämään ulkoilusta ja nyt säiden salliessa ollaanki käyty sekä aamu-että iltapäivisin. Ihanaa kun ei pimeys laske heti neljän meissa vaan ulkoilla voi hyvin vielä viidenki jälkeen.

Kevättä kohden :heart: !! Olen ihan keväthullu, ihanaa kun kaikki kukat sun muut alkaa työntää päätään mullasta! Vaikka viherpeukaloksi ei voi sanoa, mut yritys hyvä 10! :flower: Ja aina välil joku yllätysonnistuminenkin sattuu kohdalle ;).

Mutta eipä tällä kertaa muuta :wave:
 
Moikka!

Täällä keli meni niin kurjax, ettei ulos päästä! Kauhee räntäsade! Tai voishan sitä ulos mennä, mut niin hinku ei oo, että vartavasten lähtis ittensä kastelemaa.

Ukko, mummo ja isoukko kävi tuossa päiväkahvilla, ni saatii vähän seuraa. Tein jopa lohipiirakan ja eilen jo juustotortun. Tykkään leipomisesta, mutta kun ei kaksistaan jaksa niin paljoo syödä! Vaikka hyvin makee uppookin :p

Aada on taas jo toisilla unilla, ei mitenkää nyt päästä yksiin uniin. Ja aamulla jo 6 jälkee nopsaa ylös. Joskus saatetaa saada tyttö vielä uudestaa nukkumaa, mut useesti kakat tulee sit vaippaa, jos ei nousta potalle :(

Oon huomannu, että Aada alkaa hirveesti toistaa sanojaperässä, mutta ei sit kuitenkaa muista/osaa käyttää niitä myöhemmin. Tänää ukko oppetti sille kahvipöydässä sanomaa "anna", kun aina vaa sormella osottaa. Sitä se sitten siinä hoki, vaikka tuskin edes tajus mitä se tarkottaa! Mutta ei luultavasti muista sitä enää.

Ja yx ilta huomasin, että hampaita oli tullu 2 lisää alas, kaikkein takimmaiset hampaat :D Eli oliskohan siinä syy, mix ruoka ei oo maistunu ja muutenkin olu vähän tira koko tyttö. Nyt ne oli kuitenki jo puhenneet ja Aadakin jo oma ittensä!

Lähempä tuonne sohvalle köllii, jos vaikka mies heltyis vähän jalkoja hieromaan :whistle:

rouva80, Aada ja "sisko" 34+1
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 04.03.2007 klo 17:02 rouva80 kirjoitti:
Ja yx ilta huomasin, että hampaita oli tullu 2 lisää alas, kaikkein takimmaiset hampaat :D Eli oliskohan siinä syy, mix ruoka ei oo maistunu ja muutenkin olu vähän tira koko tyttö. Nyt ne oli kuitenki jo puhenneet ja Aadakin jo oma ittensä!

Lähempä tuonne sohvalle köllii, jos vaikka mies heltyis vähän jalkoja hieromaan :whistle:

rouva80, Aada ja "sisko" 34+1
Noista hampukoista olinkii jo kirjottanu :ashamed:
 
aurinkoinen mimmi79
Moi vaan

Olen sitten viimeks kirjotellu tälle puolelle n. vuosi sitten. Yhteisön aukeamisen jälkeen ei vaan oo riittäny enää aika tänne. Mut pakko oli kirjottaa kun lueskelin juttuja.

Meillä Amanda täytti 1v. 2.1.07 ja Alexandra täyttää nyt vappuna 4v. Amanda kävelee. Just oppi tossa pari viikkoo sitten. Hirmu myöhään kehitty siskoonsa verrattuna, mutta mä olin siitä vaan tyytyväinen. Oli mukavaa kun on ollu hiukka rauhallisempi tapaus tää kakkonen. Tosin nyt ei enää taas tunnu siltä. Amandalla on hirveitä kiukkukohtauksia. Heittäytyy lattialle oitis jos asiat ei mene niinkun hän haluaa. Kamala huuto ja lyö käsiä lattiaan. Toisinaan naurattaa aikas lailla, mut toisinaan taas ärsyttää. Välillä tuntuu et se ei tee muutakun kiukkuaa. Vissiin joku ikäjuttu tää taas on kun sisko oli samanlainen pikkuneitinä.

Jännää lueskella miten osa on jo aika pitkällä raskaana. Mä en vois kuvitella tähän enää kolmatta. Ainakaan moneen moneen vuoteen. Yritetään kasvattaa nää tytöt tästä nyt mahdollisimman hyvin niin tulevaisuus sit näyttää todellisen lapslukeman. Tällä sairastelujen hetkellä tuntuu et ei ikinä, mut mut..mistäs sen tietää :)

Kai sitä pitäs mennä täyttämään astianpesukone taas ja pintaliitosiivouksen pariin...meni pari tuntia niin tää kämppä on ku räjähdyksen jälkeen...

Aurinkoinen mimmi79
 
Mä oon ollu nyt 4 päivää töissä, poika tosin ei ole vielä ollu hoidossa kun pappa hoiti sitä kotona. Nyt on vapaata mulla ja poika aloittaa perhepäivähoidon torstaina :) Tai jos aloittaa, käytiin tänään nimittäin lääkärissä niin pojalla oli korvatulehdus. Nyt on kovassa kuumeessa ja on nukkunut tänään pitkiä päiväunia ja on ihan väsy :'( Ruoka ei ole maistunut oikeestaan ollenkaan mut pääasia että juo.
Viimeksi korvatulehdus oli tammikuussa nuhan yhteydessä joten nytkin aattelin että varmaan tulehdus iskee taas kun on nuhainen ja yskäinen :(
On toi kurjaa toi sairastelu, mutta minkäs sille voi.

Kirjoitelkaahan ahkerasti tänne, välillä täällä on tosi hiljaista :wave:

Santeri
 
Huomenia taas, päivä pyörähtänyt käytiin täällä..

Ja sen kunniaksi visaista pohdintaa, olen mietiskellyt tuota yöpulloa, viime yönä en antanut maitoa vaan otin viereen nukkumaan joskus 2 korvilla ja hyvin nukuttiin siinä 7 asti. Siis kysymys, antaakko maitoa jolloin poika jatkaa unia omassa sängyssä vaiko ei antaa maitoa ja nukkua sitten perhepedissä..puuh!

Ollappa joku viisasten kivi tähän juttuun. Toisaalta jos oppis nukkumaan yönsä ilman maitoa, voisi kai olettaa et oppis lopulta olemaan heräilemätä yöllä ja siten nukkuis omassa punkassaan. Se paha vaan kun tuppaa hakkaamaan päätään pinnoihin niin et herää ihan totaalisesti, en tiedä auttaisko jos siirtyis isojen poikien sänkyyn ja olisi sitten vielä meiän sängyn ja seinän välissä niin ettei putoais. Perhepedin vika on (ainaskin tänä aamuna) et kierii nukkumaan aivan sängyn laidalle, kun mies oli lähteny töihin niin et minun aamu-unet 6-7 välillä meni lähiunnä vahtimiseen ettei putoa ukkeli sängystä.

Aurinkoinen mimmi: muistan sinut hyvin alkuvuoden -06 kirjoitteluistasi, olin silloin lähinnä taustaseurailija, mut oli kiva lukea teiän arjesta, omani kun sinitteli sisuksissa helmikuun alkupäiviin asti, hehhee. Kiva kuulla teiän kuulumisianne nyt pitkästä aikaa. :wave:

Ehkäpä se on valuttava tästä tuota koiraa ruokkimaan ja mars ulos koko porukka! Ja miten on mahdollista et täällä lemuaa taas :x :heart: .....<br><br>
 
Meidän poika oli eilen ekaa päivää hoidossa perhepäivähoitajalla. Olin iltavuorossa joten hain lapsen vasta klo 21 :eek: Koko päivänä ei ollut suostunut syömään kuin vasta illalla 5 keksiä ja mukillisen maitoa, ja itkuinenkin oli ollut koko päivän :'( Kyllä tuntuu pahalta taas tänään viedä poikaa hoitoon, mulla taas iltavuoro. Mutta jospa tänään menisi jo paremmin...
Itsekin mietin töissä usein miten lapsi pärjää, ja on huono omatunto kun lähdin töihin. Mutta pakko on rahaakin saada jos elää meinaa.
Kuinka kauan muiden lapsilla jotka on menneet hoitoon, on kestänyt ennen kuin tottuu hoitopaikkaan ja hoitajaan? Lapsen hoitaja on kyl meillä ihan huippu, ei valittamista :heart:

Loskaista maaliskuuta kaikille :wave:

Santeri
 

Yhteistyössä