+++++TAMMIKUUSSA PLUSSAAVAT, helmikuuta suunnittelevat vol4 (kk vaihdettu) ++++++

:headwall: :headwall: :headwall: Päätin sitten tyhmänä tehdä tänään aamulla rtestin... kp 22 nyt menossa ja siihen tuli haaleaakin haalea vaaleanpunainen plussa... :ashamed:
Perjantaina (kp20) kun tein samaisen testin aamulla ei siihen tullut minkään laista viivaa ei värillistä eikä väritöntä. Aargh. Mieskin näki viivan tänään ja tuli heti näkyviin, kun tikku kastui...nyt sitten pelottaa/jännittää vahvistuuko viiva... hoh hoi....pitääkö olla näin tyhmä... :ashamed:

Oireet jatkuu edelleen... lämmöt aamulla 37.2, alaselkää ja mahaa jomottelee ajoittain, pissalla saa ravata vähän väliä, nännit kosketusarat, pinna yllättävän piukeena, reisiä särkee välillä, väsyttää ja närästystä ilmenee ajoittain... :eek:

Onnea ja :hug: kaikille plussanneille ja haamuilijoille!!! :heart:

 
Alkuperäinen kirjoittaja mahara:
No annetaan mun vielä keikkua listalla. Oli vaan aamulla niin pahamieli ja tuntu ettei tämä koskaan onnistu. Mutta josko sitä joskus sais valoa tunnelin päähän =)
Kiva. Onhan se mukavaa täällä purkaa/jakaa pahaa sekä hyvää mieltä. Tiedän kyllä miltä tuntuu pitkä yritys. Keskimmäinen ei sitten millään ollut saada alkuansa ja epämääräinen kierto vaivasin vielä lisäksi. Mentiin kp 26-62 haitarilla kiertoa. Reilu vuosi meni ennen kuin tärppi kävi. Voimia ja jaksamista yrityksiin. Kyllä se sieltä vielä joku päivä plussa pärähtää
:hug:


Nasukka82, toivotaan että se haaleen haalee sieltä lähtee vahvistuu :heart:
 
Maharalle :hug: ja voimia.

Kiitos Minnäi... toivotaan, että haamu vahvistuis... uutta testailua tiistaina ja sit joka toinen päivä taas jos viiva vahvistuu. =)

Pelottaa vaan näin etukäteen, kun 3 spontaania keskenmenoa, 1 tuulimuna raskaus (jonka jouduin "synnyttämään" rv.15) ja 2 kohdun ulkoista raskautta. :'(

Vielä niin mahdoton uskoa mihinkään plussaan... :ashamed:
 
mahara Piti vielä sulle tulla kommaamaan, kun jäi päivällä mietityttämään... Tuo on tuskaa, tiedän sen. Esikoista tehtiin puoltoista vuotta, vielä lääkärin "lohduttelemana" että tuskin tullaan ainakaan luomuna mitään lasta saamaan. Ja niin se vaan tärppäs, ja raskauskin suju ilman mitään ongelmia loppua lukuunottamatta...
Vaikka kyllä se meinaa taas epätoivo tän homman kanssa kehkeytyä :ashamed: Silti yritän vaan tsempata, että kyllä se edellinenkin tuli, kun sitä vähiten odotti... Tsempit vielä sulle! älä katoa mihinkään, täällä sitä on hyvä purkaa oloa ja tuntoa, sillä varmasti löytyy ihmisiä, jotka ymmärtää sun harmin, tuskan ja turhautumisen :heart:
 
Nii ja nasukka Suoraan en voi sanoa, että tiedän miltä tuntuu... Mutta noihin plussiin mä en enään usko, ennenkun se on ultralla tai verikokeella todistettu, että totta se on! Sen verta usein tässä viime aikoina saanut pettyä :ashamed: Peukut pystyssä, että sulla pieni pitää kynsin hampain kiinni, ja kun ultraan menet, siellä sykkii pieni ja vahva sydän :hug:
 
Arvelin tädin tulleen, kun housuihin hulahti yhtäkkiä jotain. Äkkiä vessaan tarkastamaan, ja se oletettu "täti" olikin erittäin vetistä valkovuotoa, jota oli paljon :eek: Normaalisti tuollaista ei ole ollu. Tuli tuossa mieleeni, että onko se mahdollisesti raskauteen liittyvää?? Maha on kyllä kipeä ja tuntuu, että se täti sieltä tulee. Nyt kp 26/25-28. Viime kierto oli vaivaiset 24pvää.
Vaikka suhde onkin kriisissä, niin mahdollinen tuleva pieni otettaisi avosylin vastaan. Ehkä kuitenkin lietson tässä "kuume houreessa" itseäni :ashamed:
Josko kuitenkin testin ostoon huomenna...
 
Totta puhut KS09 sen takia en tässä itsekään vielä tuohon tosiaankaan luota ja sen vuoksi laitoinkin, että testailen joka toinen päivä niin kauan, että tulee kunnon plussa jos on tullakseen.

Liian monta rankkaa menetys kokemusta täälläkin takana...joten toivoa en vielä elättele kauheasti. :ashamed:

Tein nyt äsken rtestin uudelleen ja siihen ei tullut mitään... eli aamuisessa testissä näkyi vaan se haaleaakin haaleampi haamu. No, mutta tiistaina aamupisusta uudestaan ja jos viiva vahvistuu niin pääsenkin heti tehoseurantaan. :)

Kiitos kuitenkin tsemppauksesta KS09 :hug:

Tuo esikoinen on haamu plussan tulos ja pian jo 4.v... :heart: :heart: :heart:
 
nelli5 vetinen valkkari voi olla yksi raskausoire, mutta esiintyy joskus muutenkin. Peukut pystyssä myös sinne :D

Nasuli Juu, on tuo meidänkin haamupoika jo 10kk, että ei ne haamut aina vääriä ole :) JA tosiaan tuosta esikoisesta en saanut mitään muuta kun haamuviivoja :D Testaile joka toinen päivä ja saman merkkisillä testeillä, niin tulos on kaikista todenmukaisin :) :hug:
 

Mietiskelin tuossa mahdollisia muita oireita. Palelu, varsinkin kädet ja jalat on tosi kylmät, väsymys, lämmöt koholla edelleen, närästää ja hengästyttää, ja itkuherkkyys.
Ajattelin kuitenkin huomenna testailla, niin pääsee tästä pohtimisesta.. :)
 
Oi toivottavasti Nelli5 teet plussan huomenna ja tuus sitten kertoilee meille kaikille tänne miten kävi. :hug: Oireet sulla ainakin kuulostaa hyviltä. :)

Juu ja KS09 mulla on tuolla kaapissa vielä 5 samanlaista testiä odottelemassa...ja eiköhän ne tuu sieltä kulutettua... :p

:whistle: kovasti plussia puhaltelen kaikille ja :hug:
 
Maanantai 25.1.2010



mahara............kp 72/35-36.........32v........2(4). lapsi.........yk9
macy gray..........kp 55/32-34........29v.........2. lapsi..............yk2
Annmari-76.......kp 55/28-34........33v.........2. lapsi..............yk?
Sintsu78............kp 39/27-34..........31v.........4.lapsi..............yk11
Minnäi...............kp 3/31.................30v.........4.lapsi............yk2

KS09..................kp 5/33...........21v.........2.lapsi............yk6
Mahdotontako.....kp 3/29.................................................yk5
Heathy...............kp 28/28..................................2.lapsi...........yk1
HayLina..............kp 26/29-32............25v..........1. lapsi

Leli82...............kp 23/29................27v...........2.lapsi...........yk3
Nasukka82 ........kp23/28-30............27v............2.lapsi..........yk6
UuTeEnNoUsUUn...kp 21/25-35...........................................yk9
very important baby kp 20/28-31.........29v ........................yk6
piprane ema..........kp 17/28-30...........32v........3.lapsi........yk7

Agaetis.................kp 15/27-31............................................yk2
Ansku-82...........kp 14/30-33..........27v............1.lapsi.........yk14
angel08................kp10/30.......................................yk16 (clomit)
sutulii...................kp 6/28..............30v.........3. lapsi...........
Sone............................................................3.lapsi.... ......

TAUSTALLA
Aurella
miimii10
Piupula





PLUSSANNEET 2oo9


MaybeSomeday 25.12. kp 28/28-30...23v.....1. lapsi..........yk8
Tellu30 27.12. ...kp 32/30..............................5. lapsi..........yk2
Neila 28.12. .....kp 28/30....................................................yk6

PLUSSANNEET 2o1o


Riemu 1.1. ..........kp 24(26)/28..............32v.....5. lapsi..........yk1
tyyty85 2.1. ........kp31/28................................2. lapsi...........yk3
Lara- 9.1. ............kp40/??................................1. lapsi............yk1
ennie 10.1. .........kp 36/29-31 .........33v...............................yk4
Hyväsetti15.1. .....kp 31/33...............30v........3.lapsi...............yk2
Auroora21.1.........kp 28/28-34......................................yk?
icefairy23.1.........kp 39/26-35.........22v.........2.lapsi...............yk4


 
Nasukka82: Toivotaan, että kaikista menneisyyden koettelemuksista huolimatta, viiva nyt vahvistuisi. Testailun iloa ja plussatuulia sinulle :)

nelli5: Lupaavalta kuulostaa, ja aika samalta kun mun oireisto.. iso plussapuhuri ja tädinkarkoitusrituaalit :whistle: :whistle: :whistle: +++ Tules heti kertomaan miten käy!

mahara: mukava kuulla ettet jätäkään meitä
:hug: Varmasti turhauttavaa, kun kierto pitkittyy ja näkee kuinka muut oireilee ja testailee. Mutta me ollaan kaikki eri vaiheissa, ja kaikilla on jossain vaiheessa hankalaa, ja jossain vaiheessa parempia uutisia. Vaikka siltä tuntuukin et jotkut pääsee niin helpolla :p Jokatapauksessa, tääkin foorumi on sitä varten että voidaan tukea toisiamme tässä kuumeilun vuoristoradassa. Oltais varmaan suurin osa hullujenhuoneella, jos ei tätä tukiverkostoa olisi! Minä ainakin, kun ei ystäville voi puhua..

KS09: Voi kun sulla menis nyt aika nopsaa siihen gyneaikaan, ja saisit sieltä apua. Ja äkkiä sen pikkukakkosen :)

Omaan napaan: Dpo 14, huomenna siis pitäis menkkojen alkaa. Lämmöt edelleen ylhäällä, ja muukin osasto ennallaan.. Kumpa ei huomenna alkais ne menkat ollenkaan vaan pääsis testailee voimistunutta viivaa ke. :heart:
 
Huomenta!
Peukkuja nelli5 testin tekoon, toivottavasti se plussa sieltä tulee ja saatta miehen kanssa asiat järjestykseen.

Voi nasukka, ei ole ollu helppoa, toivottavasti nyt oikeesti se plussa sieltö vahvistuis ja jaksais loppuun asti :heart:

ei kai haittaa ku minä nyt oon päivitelly?:ashamed: mulla usein kuitenkin aamusta aikaa ku ei oo mihinkään kiire :D
 
Minnäi, Ei muuten todellakaan haittaa että päivität. Kyl mäkin sen täältä töistä voin tehdä, mut on mulla ehkä "tärkeämpääkin" :D

Tulipa mulla äsken huono olo :x Semmonen etominen ja huimaaminen yhtä aikaa.. outoa.
 
Heathy Kyllähän nämä on jo melkosia "raskausoireita" :) Viime yönä näin unta, että olin lääkärissä ja lääkäri sanoi, että "olet raskaana" :LOL: Nyt se näkyy tulevan jo uniin :LOL: On kyllä edelleen niin menkka olo, että..koko ajan oottaa että millon hanat aukeaa..
Ja on se niin jännä, jos testi sattuis oleen positiivinen, varsinkin tässä tilanteessa. Ja sekin vielä, että tässä kierrossa on peittoja heilutettu tasan yhen kerran. Eikä ole tullut mieleen, että mitenkään olis voinut raskautua. Joten ei oikein jaksa uskoa raskauden mahdollisuuteen.. ei sitten millään.. voihan se olla, että tässä rupes jännäämään liikaa mensujen alkua, niin ne sitten siirtyy sen vuoksi..
Otin aamupissan talteen, ja lähden tästä pienten kanssa kauppaan ruuan ja testin ostoon =)
Tulen sitten kertomaan heti kun tiedän jotain..
sori, meni vähän oma napaiseksi tämä viesti.. :ashamed:
 
Oon miettinyt mitä sulle kirjoittaisin, Ella-83. Ensinnäkin, olen todella pahoillani :hug: Oletko ajatellut puhua tapahtuneesta lääkärille? On kuitenkin paljon kokeita (rhesus-tekijät, kromosomitutkimukset ym), joiden tuloksista voisi olla hyötyä jatkossa. Voihan olla, ettei vaikeus ole raskauden alulle saamisessa, vaan sen ylläpitämisestä/jatkumisesta. Toivottavasti ymmärrät, että kirjoitan tätä auttaakseni. En tiedä osaanko muotoilla asiaani oikein, koska en voi tietää miltä sinusta tuntuu. Paljon voimia sinulle ja miehellesi, ja uskoa siihen, että saatte vielä oman lapsen syliinne asti :hug: :heart:
 
Testi tehty ja nagatiivinen.. toisaalta huokaa helpotuksesta ja toisaalta taas ei :/
kuukautiset ainakin toistaiseksi pysyttelee pois..
Minut voi poistaa tuolta listoilta. Käyn kyllä varmasti lueskelemassa täällä teidän kuulumisia.
Oikein hyvää talven jatkoa, ja plussatuulia koko pinoon+++

toivottelee
nelli :heart:
 
Onpas hiljasta!

Nelli5: pahoittelut negasta ja ongelmista miehen kanssa. Toivottavasti saisitte perheen taas kokoon lisäyksen kera. Koita rentoutua, voisitte ehkä yrittää jotain rentouttavaa yhdessäkin? Stressin eliminoiminen vois vähentää menkkojen myöhästymistä, tai vastavuoroisesti olla hyväksi alkaneelle raskaudelle. Toivottavasti et jätä meitä kokonaan. :)

Mulla on nyt taas kyl ihme oireita... Tisseihin tulee semmonen kunnon jomotusaalto välillä, vähän niinkun imettäessä tuntu kun maito nousi, mut ilman sitä maitoa. Joopajoo. Ja nivusjomotukset on lisääntyneet. Oon kuitenkin yrittänyt pitää mielen avoinna, voihan ne menkat sieltä silti tulla vaikka kuinka olisi haamun kumminkaimaa testissä ollut ja oireita vaikka muille jakaa. Eikä vieläkään tunnu yhtään siltä että ne vois alkaa lähiaikoinakaan. Olis se kyl ihanaa jos jättäiski tulematta, ja sais kunnon viivan ke. :heart:
 
Kaunis kiitos kaikille kannustuksesta ja ihanista viesteistä :hug: tänään onkin jo paljon parempi mieli. Soitin tänään neuvolaan tästä kierron venymisestä, apu ei ollut kyllä suuri kun sanottiin vaan: odottele rauhassa, saattaa hyvinki mennä puoli vuotta ilman kuukautisia. Voi sitten kuulemma jossain vaiheessa varata lääkärille soittoaikaa että sais Terolut-reseptin :ashamed: ei tainnu eukko tajuta että me oikeesti yritetään saada tulosta aikaseksi, että en ihan huviksi jättänyt ehkäsyä pois.
Nyt on kuitenki maha NIIIN kipeä että taitaa täti tulla kylään, mutta tässä vaiheessa se ois kyllä jo helpotus. Saas nähdä miten käy.

Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille :heart:
 
Mä kans hain testin ja taas nega.Eipä onnistunut sitten tällä kertaa kaan :headwall:
Alko ihan hirmuisesti harmittaa.Sovittiin sitte et soitan terkkariin ja pyydän sen lähetteen hoitoihin.Sieltä lääkäri soittelee huomenna niin saadaan asiaa eteenpäin.Mie sei ole ollut hirveen innostunut koko hoidoista ku ei tiedä mitä siellä tehdään mut suostui nyt et minulle tulisi hyvä mieli :D :heart: Enkä sitte enää kiukuttelis :snotty:
 
Tiistai 26.1.2010



mahara............kp 73/35-36.........32v........2(4). lapsi.........yk9
macy gray..........kp 56/32-34........29v.........2. lapsi..............yk2
Annmari-76.......kp 56/28-34........33v.........2. lapsi..............yk?
Sintsu78..........kp 40/27-34........31v.........4.lapsi............yk11
Minnäi...............kp 4/31.................30v.........4.lapsi............yk2

KS09..................kp 6/33...........21v.........2.lapsi............yk6
Mahdotontako.....kp 4/29.................................................yk5
Heathy.............kp 29/28............................2.lapsi...........yk1
HayLina..............kp 27/29-32............25v..........1. lapsi

Leli82...............kp 24/29................27v...........2.lapsi...........yk3
Nasukka82 ........kp24/28-30............27v............2.lapsi..........yk6
UuTeEnNoUsUUn...kp 22/25-35...........................................yk9
very important baby kp 21/28-31.........29v ........................yk6
piprane ema..........kp 18/28-30...........32v........3.lapsi........yk7

Agaetis.................kp 16/27-31............................................yk2
Ansku-82...........kp 15/30-33..........27v............1.lapsi.........yk14
angel08............kp11/30..................................yk16 (clomit)
sutulii...................kp 7/28..............30v.........3. lapsi...........
Sone............................................................3.lapsi.... ......

TAUSTALLA
Aurella
miimii10
Piupula
nelli5




PLUSSANNEET 2oo9


MaybeSomeday 25.12. kp 28/28-30...23v.....1. lapsi..........yk8
Tellu30 27.12. ...kp 32/30..............................5. lapsi..........yk2
Neila 28.12. .....kp 28/30....................................................yk6

PLUSSANNEET 2o1o

Riemu 1.1. ..........kp 24(26)/28..............32v.....5. lapsi..........yk1
tyyty85 2.1. ........kp31/28................................2. lapsi...........yk3
Lara- 9.1. ............kp40/??................................1. lapsi............yk1
ennie 10.1. .........kp 36/29-31 .........33v...............................yk4
Hyväsetti15.1. .....kp 31/33...............30v........3.lapsi...............yk2
Auroora21.1.........kp 28/28-34......................................yk?
icefairy23.1.........kp 39/26-35.........22v.........2.lapsi...............yk4


 

Yhteistyössä