*Tammitaaperot-08* vol.2

Onnea Villivatulle perheineen! :flower:

Meillä arki alkoi taas, kun miehen lomat loppu. Pikkuhiljaa pitäs rytmejä koittaa aikastaa, jos vaikka joskus ehdittäs puistoon niin, että siellä ois muitakin lapsia. On vaan oma rytmikin niin sekasin, että ei millään meinaa saada itteä aamulla hereille kellon kanssa..
 
Piku, hieno nimi tytöllä :heart:
Villivattu Onnea :heart:

Meillä viimestä lomaviikkoa viedään sitten arki painaa päälle, ja yhtään ei kiinnostais töihin lähtee... noo, kyllä se siitä taas ku pääsee rytmeihin kiinni.
Nyt kuiten viime vuoteen helpompi ku ei tarvi joka päivä olla kuskaamassa yhtä muksua jonneki ja olla hakemassa. Esikko niin reippaana kulkee ominaan koulussa. Kerhoreissut on sitten vaa 2 viikossa.

Jaa-a, nyt yläkerrasta herää loppuporukka..joten :wave:
 
Onnea Pikun tytölle nimestä ja Villivatulle plussasta =)

Me oltiin juuri viikko mökkeilemässä ja nyt sit pyykkirumbaa...todettiin että vaikka reissussa on mukavaa niin kotona pääsee helpommalla.ei tarvii niin paljon vahtia tyttöjä kun mökillä veden ja kuumien vesipatojen äärellä.Oltiin kumpikin eilen ihan puhki.Nyt mies viettää vapaata iltapäivää kaverin luona ja minä teen kotihommia kun tytöt nukkuu.Aah mikä rauha B)

Itse odottelen soittoa päiväkodista, saisi tietää Ellin tulevan ryhmän että voitais aloittaa tutustumiskäynnit.Jännäähän se on mutta ihanaa päästä töihin.

Moikka :wave:
 
Onnea Villivattu :flower:

Sampo oli pari ekaa viikkoa sen vakkarihoitajalla ja tää viikko on oltu toisella hoitajalla vakkarin loman takii. Se toinen hoitopaikka on 10 kilsan päässä.. Täytyy viä purnata, ku tän kylän päättäjät on lyöneet tosi älykkäät päänsä yhteen ja aikoo lomauttaa pariksi kaikki kunnan pph:t!!! :eek: :headwall: Ei niillä pph:lla niin isot palkat ole, et siitä jotain hirveetä säästöä saisi. Sit lapsia siirretään toisilta hoitajilta toisille, kun jotkut on pakkolomalla ja sit taas jollein toiselle hoitajalle, kun se edellinen menee lomalle. Lapset on tässä ihan pelinappuloita vaan, joita heitellään paikasta toiseen. Yhdellä hoitajalla tulee olemaan siis 6 alle 3-vuotiasta hoidettavana :eek: Musta ja monesta muustakin tommonen toiminta on riskaabeliä ellei jo vaarallistakin. Miten yhden pitäisi ehtiä jokaisen kuuden taaperon perään juoksemaan ja pyllyä pesemään? Siis voi prkl, äly hoi älä jätä! Ihan varmasti löytyy niitä ei niin tärkeitä työntekijöitä lomautettavaksi, kuten esim turhaakin turhemmat kaupunginvaltuutetut ja tämän kylän arkkitehti (voi jeesus, mikä .....!!) |O |O |O
 
Villivatulla :flower: hurjaa vauhtia kaikki lisääntyy... jokos se afukin?

Meille ei mitään kummempia. Aika mitäänsanomaton oli tuo 1½vuotisneukka. Mittoina oli 81cm ja 10,460g. Kevyt poika on.
Sanoja meillä tulee täällä ja äiti välillä. Aikas rauhallinen tapaus:) Vai mitä Cattie!?
Osaa myös näyttää missä on napa ja nenä. Kirjastakin osaa näyttää eläimiä, kun kysyy missä on esim koira.

Pottailua harrastetaan, melkein joka kerta sinne saadaan saalista, välillä menee itsekin istumaan ja pissaa. Mutta tekee ihan samaa kuin Pippurin poika, hetken päästä pissaa vaippaan, osaako nää jemmata pissaansa, ettei kaikki tuu potalle. Välillä on yön jäljiltäkin kuiva.

Mitäs muuta, oma odotus mennyt tosi nopiaa, 3 viikkoa olis LA. Kohta meilläkin on pieni nyytti kotona. Vielä olis jotain pesemättä ja laittamatta vauvaa varten. Viikonloppuna ehtii vielä, toivottavasti ;)


 
Gorthaur: Siis täh |O |O |O Tuo on ihan ekaksikin laitonta, että hoitajalla on noin monta lasta kerralla!!! Oletteko te vanhemmat kyselleet alueen pph:n ohjaajalta, että kuinka voidaan olla noudattamatta lakia? Minä en perhepäivähoitajana edes ottaisi noin montaa lasta, vaikka kuinka yllytettäisi tekemään lakien vastaisesti, koska siinä on sitten kuitenkin hoitaja vastuussa jos jotain tapahtuu, ja noin monen pienen kanssa alkaa riskit olla jo aika isot ettei kerkeä jokaisen perään katsoa esim. ulkoillessa.
 
gorthaur:kuulostaa aika pahalta että kaikki 6 olis alle 3v...katselin just yks päivä puistossa pph jolla oli 4 lasta.joista vaan 2 oli alle 3 ja toiset 2 yli.niissäkin näytti olevan tekemistä vaikka kokenut hoitaja tietty osaa hommansa.
nouskaa barrikadeille!!!!ainakin kannattaa tehdä niinkuin Katja ehdottaa.

Meillä onkin sit loman viimeinen päivä menossa.jotain vois keksiä, oliskohan se hoplopin paikka

:D
 
Hurjasti onnea Villivatulle :flower:
Tyttösellakin LA jo noin pian :eek: :D

Tuohon päivähoitajien lomautukseen kommentoisin että hemmetti kun tässä töihin paluussa ei muuten olisi tekemistä ja hermoilemista, niin vielä tämä. No mies lupas lähteä sevittämää päivähoitotoimistoon niiden suunnitelmia ja sitten lähtee valitukset menemään ja suoraan korkeimmalle taholle. Hitto kun tässä jaksais minnekään barrikadeille kiikkumaan, mutta ei auta :( :headwall: :headwall:

Hema: meillä kanssa vikaa lomapäivää viedään..
 
Juu, laitonta tuo on. Mietin tässä mihin olis hyvä pistää noottia, näille kaupungin vatipäille valtuutetuille en pistä vaan mietin paremminkin jotain ministeriä tms. Käyn ens viikolla päivähoitotoimistossa ja kysyn sieltä mihin kannattaisi pistää purnausta. Täytyy toimia jo ens viikolla, kun ekojen lomautusten on tarkotus alkaa jo ens kuussa |O
Ihan ku ei mullakaan olisi tosiaan mitään muuta pohdittavaa, kun nää pph-jutut. Tuskailen v*u vieläkin näitten hautajaisjuttujen kanssa, sit meidän häihin on vajaa kaks kk ja niitä juttujakin tässä tarvii tehä ym ym.
 
Villivadelma: Onnea :heart:

Gorthaur, kuulostipa hurjalle toi pph juttu, ei muutakun valitusta ja mahdollisimman korkeelle ja äänekkäästi :eek:

Tyttönen: Onhan juu teidän poika rauhallinen tai no ainakin hiljanen verratuna tähän meidän jatkuvasti höpöttävään jätkään verrattuna :D

Me ollaan nyt uudessa kodissa oltu yks yö ja täällä tosiaan kaaoksen ja rempan keskellä mutta kyllä tä tästä, ihana tästä tulee =) Ja raskaus on edennyt jo yli puolen välin ja kaikki on menny hienosti rakenne ultrassa kaikki oli myös varsin mallikkaasti :heart:

-c-
 
Onnittelut uusille plussanneille :)

Täällä ollaan taas oltu flunssassa, nyt odotellaan lähteekö menemään ohi vai paheneeko. Sitten kun Lucalla on vähän ollut lämpöä niin sisällä olo on välillä ihan tuskaa kun toisessa kuitenkin virtaa olisi. Viime viikolla aloitettiin muskari, ja vähän nyt harmittaa että yksityiselle mentiin.Tuntuu opettajalla olevan kovat odotukset lapsilta esim. olettaa että nämä 1-2 vuotiaat ovat paikoillaan koko 30minsaa.

Kovasti jo odotellaan että synnytys lähtisi käyntiin.Mutta taitaa käydä niin, että ensin kun on estelty ja nyt kun saisi tulla niin ei..JOten saa nähdä kuinka paljon yli mennää..Mutta jospa tämä joku päivä..

Kai se on alettava aamupuuron tekoon ja jos hetkeksi mentäisiin pihalle.Mukavaa viikonalkua!!

Jenni, Luca ja TiiviTaavi 37+3
 
Onnittelut tyttöselle perheineen! :flower:

Taas ois yks viikko lopussa, tänään siivoamista ja kaupassakäyntiä, huomenna aamusta vauvauintiin. Saa nähdä kuin taas jaksetaan herätä, ja vieläkö on yhtä jännää. Lauralla nyt muutaman viikon ollut kova ujostelu vaihe, joten vieraat ihmiset tosissaan jännittää. Just koitettiin miehen kanssa miettiä, että onkohan näin voimakasta ujostelua/vierastamista edes aikasemmin ollutkaan.

 
:heart: Tyttöselle onnitteluja kovasti paljon myös täältä kautta :heart:

Me käytiin poitsun kanssa 1,5 v. neuvolassa tuossa joku viikko, kylläkin noin kuukauden myöhässä, mutta kuitenkin... MItat oli 11,6kg ja 84cm. Aikasta normikokoinen taitaa olla. Räkätaudissa poika ollut nyt just pariin otteeseen, mutta onneksi ei ole korviin vielä tauti ennättänyt.


Kotia ollaan tässä alitettu taas pikkasen uuteen uskoon vauvan tuoloa silmällä pitäen. Nyt siis viikot jotain 36+3. Vielä varmaan hetki kyllä menee ennen kuin pikkuinen meille tiensä löytää, luulisin ainakin....

Cattielelle onnittelut uuden kodin löytymisestä ja vanhan myymisestä :flower: Niinhän sen juuri pitikin mennä =)

Meillä olis miehen kanssa tiedossa elokuvailta tänään. Mummu ja vaari tulee poikaa hoitamaan, kiv kiva. Taitaa olla viimenen elokuvareissu sitten taas vähään aikaan ;)

No mutta nyt suihkuun ja sit lepäämään hetkeksi.

Mukavat viikonloput kaikille :wave:

Kide, poika ja maha-asukki rapiat 36
 
Maija:vai on Laura alkanut ujostelemaan.Elli myös menee välillä hämilleen ja katselee alta kulmain mutta yleensä tilanne laukeaa nopeasti.
Esikoisen kanssa oli ihan erilaista, hän ujsoteli ja vierasti lähes 2v saakka.päiväkotiin mentyään sit oppi luottamaan muihinkin aikuisiin kun meihin vanhempii.

Kiteellä viikot käy vähiin!!
 
Pikaisesti uutisia :heart: :heart:

Meille syntyi eilen 3.9 illalla klo 18.58 kiireinen pieni PRINSESSA :heart: 2900 g ja 48 cm :heart:
Viikot oli 38+2. Tänään päästiin kotiin, huomenna tulee kätilö kotikäynnille ja maanantaina sitten käydään vielä näytillä sairaalassa. Ihanaa kun saa olla kotona..

Mulle osui mukavat kätilöt, ja kyllä mä annan taysin toiminnalle tästä synnytyksestä täyden 10 :)

Palaan asiaan myöhemmin.

Tyttönen, isoveli ja pikkusisko :heart: :heart: :heart:
 
Tyttöselle paljon onnea tyttösestä :flower: :LOL:

Täällä on eka työviikko tahittu läpitte. Yllättävän mutkattomasti on mennyt, välillä tuntuu kun ei olisi poissa ollutkaan. No tottakai jonku verran uutta on tullut ja asiakaspalvelussa nuo virheet lävähtää heti kasvoille, että varmaan aika ammattitaidottomalta välillä vaikutan :ashamed: Mutta oon vaan kuitannut sen sillä että 1½ vuoden tauon jälkeen saa vähän sekoillakin :D

Pojat on viihtyneet hoidossa tosi hyvin, kovasti hoitajat ihmettelivät miten Valtsu on solahtanut porukkaan niin hyvin, vaikka on kotona ollut tähän asti. Keskimmäiselle tuo hoito sopii tosi hyvin, hän kun tarvitsee aika paljon ohjausta toimissaan. Päivähoitohan on oikein rutiinien kultakaivos niin tykkää siellä olla. Ja luulen että hoitomäärä 3pv/viikko on just sen verran että hoito on vaan kivaa, eikä pakkopullaa. Ehkä tämä määrä hoitopäiviä auttaa meitä pysymään paremmin terveenäkin.

Ensiviikolla pääsen ehkä messuillekin, että ihan mukavasti tässä nyt mennään. Vauvakuumeilut taidetaan nyt jättää taka alalle hetkeksi ja iloita muiden vauva uutisista. Päätettiin että tehdään isommat hankinnat pois alta nyt kun molemmat on töissä..

Pitäsköhän sitä tehdä ruokaa tai jotain muuta järkevää..vai vaan notkua koneella :LOL:
 
Hei!

Mä täällä koitan saada Lauraa nukahtamaan. Ollut nyt tosi vaikeaa viimeaikoina saada nukahtamaan. Muutamana iltana tais olla yli puolenyön kello kun viimein luovutti. Hokee vaan "kakka, kakka" vaikka ennen nukahtamista olis pöntöllä tuloksekkaasti käyty. Välillä on oikeasti hätä, välillä vaan hokee, jotta pääsisi pois sängystä. Nyt sitten uusimpana keksi, että jos ei pöntölle viedä, niin huomion saa ainakin sillä, että ottaa ite vaipan pois.... Jos viimein ensiviikolla saadaan se jatkettava sänky hankittua, niin sitten varmaan suosiolla viereen nukuttaa. Muita ideoita?

Jatkan nukuttamista, hetken ollut hiljaista, joskohan rauhoittuu, vai onko vaan riisumassa :kieh:
 

Yhteistyössä