TAMPERE! Minne syömään ennen leffaa (plevnassa) ? :)

Hookiin ei kun just syötiin hook-ruokaa.. :)

Ollaan viimeks käyty varmaan 5-6 vuotta sitten treella koskarissa leffassa ja sillon käytiin sit koskarin manhattanilla pihveillä, on varmaan vähän paikat muuttunu ja uusia ravintoloita tullu..?

Vinkkejä otetaan vastaan, kiitos! :flower:

(Niin joo ja mies ei välitä esim.kiinalaisesta eikä tosi maustettuja ruokia pysty syömään..)
 
"vieras"
http://www.finlaysoninalue.fi/ravintolat/

Plevnan panimoravintola on hyvä, samoin the Grill ja tanskalaisia voileipiäkin voin kehua. En osaa sanoa, että mikään listan ravintoloista olisi huono.
 
American diner on siinä siperiassa ja samoin the grill mutta se on siellä alhaalla. Ekasta saa hyviä kunnon hampurilaisaterioita ja tokasta aivan mahtavaa kanaa vuohenjuuston kera. The grillissä on myös hyvää persiljia-valkosipuliranskalaiset. Kannattaa kokeilla.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";25765298]http://www.finlaysoninalue.fi/ravintolat/

Plevnan panimoravintola on hyvä, samoin the Grill ja tanskalaisia voileipiäkin voin kehua. En osaa sanoa, että mikään listan ravintoloista olisi huono.[/QUOTE]

Nämä kaikki siis samassa pihapiirissä elokuvateatterin kanssa.
 
"Vieras"
http://www.grill.fi/

The Grillissä on kyl todela hyvä ruoka. Se on hieman siistimpi paikka. Sijaitsee siinä keskustorin/ frenckelin aukion reunalla, Plevnasta tien toisella puolella.

Sitten taas jos tykkää rennommasta paikasta ja todella isoista annoksista niin Pancho Villa on siinä Plevnan vieressä. Plevnan portilta kun menee joitain metrejä vasemmalle. Siä on ihan mieletön parmesan kana, hyviä hampurilaisia ja fajitas kana täyttellä on nannaa. Nii ja jos vähänkin tykkää, niin suosittelen lämpimästi uuniperunaa lisukkeeks. :)
 
no joo
Mä en käsitä mikä tossa Grillissä viehättää. Oon muutaman kerran käynyt siellä yleisön painostuksesta, ja en kyl saa mitään kicksejä siitä ruuasta. Jotenkin vaisua ja mautonta.
 
"Vieras"
Jaa. Onko Plevna Tampereen keskustassa ( joo en jaksa nyt googlettaa :) )? Jos on, niin eihän Saludiinkaan nyt mikään kovin pitkä taivallusmatka ole... Hämeenkatua on mukava kävellä päästä päähän ainakin minusta =)
Siinä keskustorin vieressähän tuo Plevna on. Jotenkin sitä vaan ohjaa ihmisen siihen ihan Plevnan viereen, kun mainittiin, että elokuva on Plevnassa. :D Näköjään kaikilla sama ajatus. Mutta tosiaan jos kunnon kulinaristi on, eikä ravintolan tarvi olla Plevnan nurkan takana niin Saludiin ehottomasti. Hieman hintava, mutta tässä kohtaa hinta on laadun tae. :)
 
=)
Monesti ollaan haettu etukäteen tilatut liput Plevnasta ja sit vaan menty syömään johonki viereen joten automaattisesti ajattelin muidenki niin tekevän :D En mä siitä kyllä lähtis Saludiin (ja takas) käveleen.
 
"tii-"
Panimoravintola Plevna on kanssa hyvä. Siellä on ainakin joku hyvä lihapannu, sitten erilaisia makkara-annoksia ja kerran syönyt siellä mainioita lihapullia muusin kera. :) Mutta ruoan sijaan kehuisin panimon tuotteita, Plevnan sima on todella herkkua!
 

Yhteistyössä