Te ketkä käytte salilla aerobicissa, body tunneilla..ym.

  • Viestiketjun aloittaja ??????????
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Kalleimmat merkkivaatteet todella kuten joku mainitsi ja ne hintalaput mielellään näkyvästi paikallaan.. ;) Salillehan mennään niilä vaatteilla ei suinkaan omaksi iloksi.. :D Oikeesti ite kulkenut jumpissa ja pumpeissa ja saleilla, jotkut ei vain kehtaa ilman niitä hienoja merkkivaatteita mennä mihinkään, liekkö heilä sitten huonompi itsetunto vai kyse vain siitä että pitää näyttää toisille et mulla on vara ostaa kalliita vaatteita. Toki jokaisella on vapaus ostaa mitä lystää. Itselläni on ihan kirpparilta ostettut vaatteet ja niissä kuljen tullen mennen palatessa joskus toki voi olla poikkeus että on päälä jotain uutta, mutta se onkin ale löytö sitten.:) p.s. blume vastas erittäin hyvin ja ytimekkäästi=)
 
Ihan tavallisissa jumppavaatteissa. Pk-seudulla ainakin pukeudutaan niin että itsellä on mahdollisimman mukava olla, merkkiä kukaan katso. Hyvät perusvaatteet voisi olla mustat jumppa caprit, joku hengittävä jumppa tee paita, löytyy kivan mallisia ja värisiä urheilukaupoista, ja tietenkin hyvät aerobiccaamiseen tarkoitetut kengät. :)
 
vieras
samassa tilanteessa kuin sinä ap. Kävin jo katsastamassa nykymuodinmukaisen jumppavaatetuksen ja ainakin housut on paljon väljemmät kuin ennenvanhaan. En enää kehtaisi 7v vanhoissa jazzhousuissa mennä.
 

Yhteistyössä