Tekisitko aikamatkan vuoteen 1954 vai vuoteen 2074?

  • Viestiketjun aloittaja aikakone
  • Ensimmäinen viesti
sähköpaimenkoira harmaana
1954. Silloin voisi tehdä pallon päähän, kulkea pallomekossa ja odotella kyökissä meditoiden miestä kotiin. Kunhan aikamatka ei olisi yhtä päivää pidempi...
 
viiir
Vuoteen 2074. Vuodesta 1954 tiedän paljon. Tiedän suurin piirtein miten on eletty. Voin mielessäni kuvitella, mitä vanhempan ja isovanhempani i ovat tehneet silloin. Mutta vuodesta 2074 en tiedä yhtään mitään.
 
Mää kans
Valitsisin vuoden 1954, koska silloin minäkin voisin nähdä ne kolme isovanhempaani, joita en ehtinyt nähdä, ja haluaisin myös nähdä millaista elämää vanhempani viettivät nuorena parina. Tiedän siiitä toki paljon, mutta olisi mukava päästä niihin tunnelmiin hetkeksi.
 
1995
Vuoteen 1954, koska haluaisin tavata tiettyjä silloin elossa olleita ihmisiä. Uskon myös, että ihmiset olivat ennen paljon onnellisempia. Ei sosiaalista mediaa ja sen mukanaan tuomaa epäaitoutta.
 
"orion"
Vaikea valinta, kumpiki ois kiinnostava, mutta valitsen 2074. Haluaisin nähdä minkä verran maailma on kehittyny siihen mennessä. :) Onko jo paljonkin parempi paikka, vaiko vielä pimeydessä.
 
scary
Vois olla aika pelottavaa matkustaa tulevaisuuteen tietämättä mitään. Jos vaikka maapallo olisi tuhottu ydinasein tai jotain muuta todella katastrofaalista tapahtunut, sitten vaan menisi sinne ja kuolisi sillä samalla reissulla.
 

Yhteistyössä