Älä koske p*ulan muniin....LUOMUKANANMUNIA...jotka ovat piipertäneet VAPAANA...VA-PAA-NA LUOMUTILALLA*tavaa*
Älä koske p*ulan muniin....LUOMUKANANMUNIA...jotka ovat piipertäneet VAPAANA...VA-PAA-NA LUOMUTILALLA*tavaa*
Niinpä, ihan kuin nielis jonkun ällön mällitei löysä takerru mutta on vaan pahan makunen
Tiesin että sinuun voi luottaa näissä munajutuissa.5 min. Ei alle, eikä yli .
no niimpäNiinpä, ihan kuin nielis jonkun ällön mällit
Et kai sä kellekkään ällölle suikkareita annaNiinpä, ihan kuin nielis jonkun ällön mällit
Ei ja en mutta mä en myöskään ota mtn sellasta ällöä suuhuni mikä yökäyttääjamitäihmettänytvaihetaanaihetta!Et kai sä kellekkään ällölle suikkareita anna
no niimpä
mutta eräät näemmä tykkää siitäki
Mä en hyi helekatti...En ole kenenkään mulukkua imeny enkä ime.
Mutta eräät näemmä tykkää siitäkin.
lopputulos riippuu siitä kuinka raskas pannu ja levy sulla sattuu olemaanja voita löytyy, joten nyt keittiöön testaamaan!
en suinkaanRuutis ei viuhu siellä yläpeukkunsa kanssa
Eiks me puhuttu keitetyistä munista?ja voita löytyy, joten nyt keittiöön testaamaan!
Viimesin muistikuva oli se ällön mällit. Kai ne sillä voillakin menee .Eiks me puhuttu keitetyistä munista?
....sulla on väärät välineet munien keittoon...ja voita löytyy, joten nyt keittiöön testaamaan!
Ei saa kääntää eikä suolata, voissa on tarpeeks suolaa.Levy kuumaksi, pannulle nokare voita. Ei öljyä. Levy pois päältä ja munat pannulle hissukseen kypsymään. Vain ja ainoastaan mausteeksi hyppysellinen suolaa. Kun munat näyttää hyvältä, käännetään ne ympäri ja lasketaan yksi, kaksi ja kolme. Juuri sen verran, että pinta hyytyy jälkilämmöllä kiinni. Näin se homma hoidetaan .
Ripauksen saa laittaaEi saa kääntää eikä suolata, voissa on tarpeeks suolaa.
Suola on myrkkyvä. Jos et usko nii huuvan Paulan kertomaan kaiken suolasta.Ripauksen saa laittaa
Oo hiljaa!!!!Suola on myrkkyvä. Jos et usko nii huuvan Paulan kertomaan kaiken suolasta.