The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Luin jostakin että sulla on migge. Tarkoitat kai migreeniä. Tiedän, mistä se tulee - ja tulee monelle muullekin, mutta siihen piti lukea oppikirja Neurologia. Ostin sen kauan sitten ihan siksi vaan, kun ei kauppaankaan voinut jäädä lukemaan. Siihen aikaan, kun kirja on kirjoitettu, ei ollut pansuolaa kaupoissa. Migreeninestolääkkeet ovat pilanneet monen suoliston totaalisesti. (Ei tarvi vastata.)
Natriumglutamaatti aiheuttaa migreeniä. Onko sun sipseissä sitä? Lukee kirjassa Neurologia.
 
vierailija
Päivää. Surkea päivä, sateinen ja kylmä ja aamulla LG jumittui täysin. Ensin kuumeni, sut jumittui. Google vaan vilkku näytössä, ees viansietotilakaan ei auta, tulee kaatuneen robotin kuva ja litania kaikkea tekstiä ja viimeisenä jotain device suite lokced. Lukkiutunut vissiin
ei se säästä johtunut, mutta k u u m e n i o_O
Onko teillä kaikilla sellainen?
 
Se on muuten nyt kun on aika juhlia "kersantti pippurin" viiskytvuotispäivää.

Elvis oli oman aikansa juttu. Buddy Holly oli oman aikansa juttu.
Sgt Pepper oli ensimmäinen koko albumin kantava teema. Äärimmäisen vittumaista oli varmasti olla beatlesin teknikko kun kysyivät aina, että tee äläkä sano, että se ei ole mahdollista.
PA keksittiin vasta kun hoksattiin, että laulukamoilla ei stdionilla pärjää, siis hieman sen jälkeen kun beatlesit lopettivat keikkailun turhautuneina.

Ja sit tekivät kersantti pippurin.
Paras levy koskaan missään.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä