The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
  • Tykkää
Reactions: Softy
Softy
Meillä riittää oireisiin ihan pienikin jäämä vaikka suklaassa tai karkissa tai jos gluteenittomassa tuotteessa on vehnätärkelystä ja vehnää voi olla monissa ruuvissa, kastikkeissa yms. mistä ei ees ajattele olevan.
Karkista ja suklaasta ei tule mitään. Työpaikan ruokalan ruoasta en tiedä. Esim. kastikkeet ovat niitä puolivalmiita johon lisätään neste. Olen epäillyt niitä ruokia. Mutta tuo turvotus on jo helpottanut.
 
Siellä hoidetaan työperäiset sairaudet. Työnantaja ei kustanna kaikkia hoitoja.
Se on työterveyslekurin homma sanoa, että "tää ei kuulu tänne".
Jos katkaiset kätesi töissä niin se on työperäinen vamma.
Jos katkaiset kätesi muualla niin se ei ole.
Jos sinulla on sairaus joka vaikuttaa työkykyysi niin se ny vaan on työterveyslääkärin homma.
 
  • Tykkää
Reactions: Softy
Softy
Se on työterveyslekurin homma sanoa, että "tää ei kuulu tänne".
Jos katkaiset kätesi töissä niin se on työperäinen vamma.
Jos katkaiset kätesi muualla niin se ei ole.
Jos sinulla on sairaus joka vaikuttaa työkykyysi niin se ny vaan on työterveyslääkärin homma.
Ei ole haitannut työntekoa. Ei kun työnantaja päättää mistä käynneistä ja hoidoista se maksaa.
 
vierailija
Jep, nuista ruuvista ei tiiä mitä sisältää.
Hyvä kun helpottaa turvotus
Tietäähän ja ihan selvästi näkee jo kaukaa, mistä johtuu:
"Onko Pansuolassa jodia?
Kyllä. Pansuolassa on jodia sama määrä kuin tavallisessakin suolassa eli 2,5 mg/100 g.

Käyttääkö elintarviketeollisuus Pansuolaa? Entä ravintolat?
Useat elintarvikkeiden valmistajat ovat tehneet tuotteistaan terveellisempiä vaihtamalla tavallisen suolan Pansuolaan. Myös monet ravintolat ovat ajatelleet asiakkaidensa parasta ja siirtyneet Pansuolan käyttöön. Esimerkiksi McDonald's ja Hesburger käyttävät Pansuolaa."
Oriolan sivuilla kerrotaan siitä.
 
Tietäähän ja ihan selvästi näkee jo kaukaa, mistä johtuu:
"Onko Pansuolassa jodia?
Kyllä. Pansuolassa on jodia sama määrä kuin tavallisessakin suolassa eli 2,5 mg/100 g.

Käyttääkö elintarviketeollisuus Pansuolaa? Entä ravintolat?
Useat elintarvikkeiden valmistajat ovat tehneet tuotteistaan terveellisempiä vaihtamalla tavallisen suolan Pansuolaan. Myös monet ravintolat ovat ajatelleet asiakkaidensa parasta ja siirtyneet Pansuolan käyttöön. Esimerkiksi McDonald's ja Hesburger käyttävät Pansuolaa."
Oriolan sivuilla kerrotaan siitä.
Suosittelen sinulle tänään ruoaksi rotan myrkkyä
 
Softy
Tietäähän ja ihan selvästi näkee jo kaukaa, mistä johtuu:
"Onko Pansuolassa jodia?
Kyllä. Pansuolassa on jodia sama määrä kuin tavallisessakin suolassa eli 2,5 mg/100 g.

Käyttääkö elintarviketeollisuus Pansuolaa? Entä ravintolat?
Useat elintarvikkeiden valmistajat ovat tehneet tuotteistaan terveellisempiä vaihtamalla tavallisen suolan Pansuolaan. Myös monet ravintolat ovat ajatelleet asiakkaidensa parasta ja siirtyneet Pansuolan käyttöön. Esimerkiksi McDonald's ja Hesburger käyttävät Pansuolaa."
Oriolan sivuilla kerrotaan siitä.
Käyttääkö hese ja mäkki missä sitä pansuolaa? Hampparissa ja ranskalaisissa?
 
vierailija
Mä olen tehnyt kymmeniä; taloja, kirkkoja, mökkejä..:xmas:

Se on helppoa kunhan muistaa pari perusasiaa: ole tarkka kaavojen kanssa, että seinät ovat suorassa kun leikkaat ne taikinasta. Tarvittaessa "suorista" niitä paistamisen jälkeen raaputtamalla ylimääräisiä kohtia pois.
Kun kokoat talon, raaputa talon alustaan ( siis siihen piparipohjaan..) sivuseinien kiinnityskohdat, niin ei nurkat harita.

ja ole tarkkana sokerin kanssa: kun kiinnität jotain sokerilla se on ja pysyy :D Eli suunnittele vähän ensin mihin kohtaan kiinnität ja vasta sitten kasta osa sokeriin. Se mikä jää häiritsemään ( esim. ne harittavat nurkat ), on helppo piilottaa vaikka pikeerillä :saint:
Jaaha
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä