The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Listalle pääsy ei takaa leikkaukseen pääsyä vaan lopullisen päätöksen tekee sit kirurgit, jota ennen on monia muita tapaamisia ja keskusteluhetkiä mm. fysioterapeutin, psykiatrin, lääkäreiden, ravitsemusterapeutin, elinsiirtokoordinaattorien jne... kanssa.
Eipä niin mutta onpahan askeleen lähempänä sitä siirtoa :). Nyt vain pidät itsestäs siellä hyvää huolta näillä olemassa olevilla keinoilla ja ennen kaikkea positiivisella mielellä :). Myötätuulta kohti vain, Majuri :)!
 
Vittu mikä päivä.

Rintaan alkoi taas pistää iin ettei hengitys kulkenut kunnolla. Kiropraktikolle ois ollut matkaa melkein puolitoistasataa kilsaa joten päätin mennä päivystykseen.

Ja sielä sit jonotin KUUSI tuntia!

Mut nyt on lihasrelaksantteja ja tuhdimpaa kipulääkettä. Töttöröö...
 
Morjens kaikille :)!

Se on viikko aloitettu kauniissa auringonpaisteessa, hurjan nopeesti muuten meni päivä hienojen ihmisten parissa :). Sapuska on uunissa kypsymässä, ipanahärdelli parhaimmillaan ja mua kohta taas viipotetaan ja lennätetään toisaalle mutta se on jo niin laatuaikaa että!

Ja mitä ihmettä - Pitsinen vaihtanut jälleen avatarta :)...hmmm, pitäsköhän tässä munkin:barefoot:....

Sulla on hyvä avatar :)
Mullakin oli hetken toinen mutta vaihdoin takaisin tuohon vanhaan kun siihen on oma silmä niin tottunut ettei osaa katsella muuta siinä :D
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä