TOUKOKUUN TOIVOTUT 2008 MARRASKUUSSA

marmotta ihanaa ihanaa, te paasette kotiin ja kaikki paattyi hyvin. En ole palstariippuvuudesta viela parantunut, mutta taalla oli netti poikki lumimyrskyn takia. :) taalla taas.

Palailen paremmin huomenna. Nyt pitaa menna toipumaan vanhempien kylailysta ja miehen keikkaputkesta. kerrankin saadaan viettaa iltaa kahdestaan, kun Avakin on unilla.

Huomiseen siis mammat!
 
MarmottaTosi hyviä uutisia :)! Hienoa, että asiat järjestyvät parhain päin!

En ole kovin aktiivisesti ehtinyt tällä viikolla edes lueskella mitä teille kaikille kuuluu :ashamed: , kun meidän J on ollu lähes koko viikon rokotuksista kipeänä. Maanantaina käytiin rokotetutkimusklinikalla ottamassa kolmas rokoteannos meningokokista, pneumokokista ja yhdistelmärokotteesta ja oireitahan niistä taas tuli. Ma illan J oli yli 38 kuumeessa ja koko tiistain yli 39 asteen kuumeessa. Sen jälkeen neitokainen oksenteli ja oli tosi väsynyt. Perjantaina alkoi sitten ripuloiminen :( . Eilinen oli ensimmäinen terve päivä, joten kyllä tämä taas tästä iloksi muuttuu.

Lisäksi olen väkertänyt koko viikon iltaisin kuvakalentereita ja valokuvakirjaa joululahjaksi lähisukulaisilla. Kamala homma, mutta ihan kivaa puuhaa. Vihdoinkin sain ne tilattua, nyt vaan odottelen, että ne saapuis postissa kotiin.

Oltiin tänään miehen kanssa jouluostoksilla ja J:tä oli ensimmäistä kertaa mummo ja täti hoitamassa. Kolme tuntia oltiin pois kotoa ja tyttö oli pärjännyt hienosti :). Uskalletaan toistekin jättää hoitoon :).

Kommentoin teidän kirjoituksia myöhemmin, nyt täytyy mennä nukkumaan. :wave:
 
huomenta!

kohtaisesti nukuttu yö takana vaik 6 aikaan herättiinkin. A nukahti 19:30 ja sit heräs höpöttään ½h 0:30 jälkeen eikä nukahtanut tutin avustuksella joten sit suosiolla annoin 2dl maitoa 1 aikaan ja sit tyttö nukkuskin 5 asti ja sit hetken höpötteli ja nukahti sit viel hetkeks.

esikoinen rupee nyt paranemaan, toki viel yskii mut muuten oma ittensä kera hirveän uhman, mut mies taas on vuorostaan kipeeks tulos, oli jo eilen pienes kuumees ja kurkkukivus, jee, mä ja A ollaan viel oltu terveenä..toistaiseksi.

täks päiväks onkin kovasti puuhaa, koko kämppä pitäs siivota lattiasta kattoon ja tehä piparitaikina huomiselle..pestä jossain välis pyykkii.. :whistle:

kahvin keittoon ja sit pölyhuiska heilumaan...
 
summer: hormoonikierukkaa olen ottamassa. sen saa ilmatteeksi täälläpäin monella paikkakunnalla ainakin. jos ei tosiaan ennen ole kierukkaa ollut. =)

yritän kans saada itseni keljon kankaalle sitten jos mitään ihmeitä ei tule. =)
 
Huomenta ! :) nyt kun on taas arki ehkäpä kerkee vähän enemmän taas palstailemaan ;)

Neiti meni sit klo. 8 jo ekoille päikkäreille, päätti herätä siinä puol 6 maissa jo |O Onneks mies oli tytönkaa ennenkun lähti töihin, sain edes hetken nukkua. :)
Yöt meillä on hieman parantunut! 8-9 mais nukkumaan, ja aina herää 12 mais, ja siinä 2-3 mais ja sit 6 ja yleensä sängystä noustaan 8-9 maissa.. Sais nyt edes tuan klo. 12 heräämisen pois ja mieluiten ton toisenkin... :D

Katrinainen: Kiva kuulla sinustaki pitkästä aikaa! :)
 
Tervehdys.

Uusi viikko taas potkaistu käyntiin. Ollaan pikkumiehen kanssa kahdestaan kotosalla, kun esikko eskarissa ja keskimmäinen kerhossa.

Meillä noi isommat lapset yskii viel jonkin verran. Itselleni paukahti flunssa perjantai iltana päälle. Vieläkin olen täällä nuhanenänä. Toivotaan ettei tolle pienimmälle tule.

Yö nukutaan edelleen ilman heräämisiä.

Riisiä ja makaronia syöty vain noissa valmissaa soseissa. Ne mitkä itse väkerrän teen perunaan.

Joulusiivousta pitäis aloitella, mutta en mitään varsinaista kaappirumpaa ole ajatellut tehdä. Lastenvaatekaapit on ainoat jotka pitäis päivittää, kun ovat kaikki sen verran viime aikoina kasvaneet, että pieniä hyllyt pullollaan.

Meidän joulunalus juttuihin kuuluu käynti erilaisilla markkinoilla ja myyjäisissä. Muutamissa myyjäisissä käyn äitini kanssa myymässäkin. Ollaan sitä jo useamman vuoden tehty joten en enään pääse siihen oikeaan joulutunnelmaan ilman niitä.

Illalla olis serkun vaimolla lastenvaatekutsut. Saas nähdä miten vointi antaa myöden.

Jossu & K 6kk+risat
 
Huomeloita ja hyvää joulukuuta :wave: Leppoisa jouluinen sade ulkona :kieh:

Me ollaan lähdössä kaupungille jahka minimies heräilee päikyiltä. Mies on vapaalla joten päästään kyydillä,muuten en ois kyllä lähtenykkään,on niin kurja ilma :(
Yö meni hyvin,vaikka Kasper söi jotain 4-5 kertaa :whistle: Mutta kun ei muuta vaatinut niin pysty jatkamaan heti unta. Eihää se tietty oikein hyvä juttu ole että tankkaa nyt tissinsä sit yöaikaan :ashamed:

Katrinainen kiva kuulla teistä :wave:

Marimint,harmillista että niin voimakkaita oireita siitä rokotuksesta :/ Mut pääasia että parantumaan päin =)

Saatiin kakattua taas tänään..jee,mut ilman hierontaa ei oikein tunnu irtoovan :/ No pääasia että saadaan suoli tyhjäks.

Jahas,jässikkä heräs sitte... eipä kauaa nukkunut. No pitää lähtee kylille :wave:
 
huomenta,
ihan hirveän levoton yö taas pitkästä aikaa takana.(ei oikeasti niin pitkästä aikaa, näitä jo neljä putkeen). Ava nukahtaa noin 20.30, herää kahdentoista ja kahden välissä huutamaan. Mikään muu kuin tissi ei auta (ei olla siitä luovuttu, kun tuo tyttö syö kuin hiiri välillä niin saattaa olla nälkäkin, katsotaan sitten joulun jälkeen tuon yötissin lopetusta), sitten heräilee koko ajan tunnin tai kahden välein konttausasennosta ja sitten nukutetaan kaikin tavoin, kantamalla, tassuttelemalla ja tissillä. Nyt hyvät ystävät auttakaa. Onko tämä tuota liikekehitystä ja menee ohi vai joku hirmuinen loppuelämän kestävä vaihe? :eek:
Täällä aletaan vaan väsymään.
 
Katrinainen, hei pitkästä aikaa =) ...onko Ava jo tervehtynyt? Meillä Edith ollut pitkään tosi räkäinen...ei meinaa mennä ohi, sitkeä tauti, nyt tuntuu, et itsekin tulen kipeäksi...kehno olo :snotty: ! Harmi nuo yölliset levottomuudet :( ...voipi olla, et liikkumisen "riemut" tulee myös uniin ja herättää teidän neitin :/ ...meillä syödään vielä kerran yössä...muutamana yönä nyt on siirtynyt, et melko aamusta n. 5.30 syö...mut en tiijä onko rytmi muuttunut ja mielummin annan tisua yöllä, kun meijän Edith ei sitten syö noita soseita ollenkaan...puolitoista viikkoa on ny harjoiteltu kohta...ja ehkä teelusikallinen menee kerralla :eek: ...alkaa pikku hiljaa ahistaa...no tissi kelpaa kyllä...ettei ihan nälkään kuolla ;) !

Olethan tulossa tammikuun tapaamiseen? Kellon aika ja tarkka paikka kampissa taitaa vielä puuttua...pitää lyödä ne lukkoon =) !
 
matamimimmi Ava alkaa olemaan terve nyt. Viimeinkin. kauan kesti ja edelleen nenä on hiukan tukossa, mutta tyttö on selkeästi parempaan päin nyt. Tuon taudin takia olenkin antenut ruokaa yöllä koko ajan kun tyttö on halunnut, ihan että nesteytys on kunnossa. Meillä vaan oli jo niin hieno, kerran aamuyöstä ruokaa, rytmi. Ja nyt tuntuu ettei nukkumisesta tule mitään, mutta voihan tuo räkätautikin vaikuttaa :( . Ja liikkuminen tietenkin. Ava meinaan aikoo nyt lähteä kunnolla konttamaan ja kipuaa kovasti ylös koko ajan seisomaan. Siinä on äitillä vahtimista.
Kyllä Edith oppii syömään soseita. Ensimmäiset maistiaiset oli meilläkin tuollaisia. Pikku hiljaa vaan. Ava ei alkuun muuten tykännyt edes hedelmäsoseista. Nyt nekin menee. =)
pääkaupunkiseudun tapaaminen Kävisikö kampissa siinä kahvilassa josta täällä puhuttiin aiemmin. Jospa joku antaisi kordinaatit? Kello yhdeltätoista?
repa minusta on ihan ok oikeastaan edelleen syöttää yöllä. Pikkuhiljaa lopetellaan täälläkin. joulun jälkeen aloitetaan harjoittelu hiljalleen. Uskon siihen, että teilläkin kaikkien ongelmien jälkeen on ihanaa kun yöt saa nukuttua. En minäkään sairasta lasta halunnut huudattaa tässä.- Ava kun on ollut nyt lähes kuukauden enemmän tai vähemmän kipeänä.
 
soitettiin noista esikoisen nieluviljelytuloksista labraan ja sielt löyty A-streptokokki kolmella+:lla sekä pallobakteeri oli kans kolmella+:lla. pitää vielä soittaa tuloksista iltapäivällä lääkärille. aika hassua että itse pitää soitella labratuloksista ja välittää tiedot sit lääkärille, miksei ne tulokset mee labrasta suoraan lääkärin tietoon..?! että ainakin bakteereita löyty sit läjä sielt kurkusta, ettei ihme et poika valitti kurkkuaan..

mut joo, oon mä saanut jo sen verran aikaiseksi tänään että laitoin jouluvalohavuköynnöksen tonne ulos terassille jos vaikka joulun ekan päivän kunniaksi laittas jouluvalaistuksen ulos kun on muutenkin niin lumetonta ja synkkää..

A on kitissyt koko aamun taas ja on syönyt kuin hevonen..aamu 7 söi 1dl puuroo ja 80ml maitoo ja sit 9:30 veti 1dl kasvissosetta ja 80ml maitoo ja nyt hiukan rauhoittui toi kitinä näköjään..nälkäänsä tais kitistä..
 
Tapaaminen...kyllä varmaan ehdittäs täältä, jos aikaisin lähdetään 11:sta...mut jos noin 11.30...sais vähän lisäaikaa....kun on matkaa jonkin verran =) ....mie en enää muista kahvilan nimee :ashamed: ....laittakaahan tapaamiseen tulevat immeiset ehdotuksia..ajasta...niin saadaan asia selväksi =) !
 
Huomenta, pitästä aikaa kirjoittelen tänne. Olen ollut vain passiivisena lukijana pitkän aikaa... :) Katrinainen: meillä oli pari yötä ihan samanlaista, pahimpana toissayö jolloin vauva oli lähes kokoajan levoton (kuitenkin unessa) ja itkeskeli noin tunnin välein! Aina ei tissikään auttanut mutta asennon vaihtelujen avulla aina sitten johonkin rauhoittui. Viime yö meni paremmin: silloin käytössä pitkästä aikaa unipussi. Oletko sitä kokeillut? Rajoittaa ainakin vähän liikkumista.

mouku + sofia 6,5 kk
 

Yhteistyössä