:: Toukokuun Tuhisijat 2009 ::

Rockmummy: en tiedä ketään kellä olis myytävänä ja omastani en luovu ;-) mutta kun kävin tällä viikolla Vantaan variston Lastenturvassa, siellä oli kaikkia hauskoja kaksivärisiä/kuviollisia reppuja, niiden perinteisien värien lisäksi. (kai noita voi löytää netistäkin). Eli jos joudut uuden ostamaan, niin kannattaa käydä tuolla katsomassa, jos väreistä tykkäät.
 
Sompio: Joko Nuppu on kunnossa?

Fox82: Ristiäisvinkki; ottakaa sylikummille tuoli, että voi välillä istua. Meillä kummit joutui vaihtelemaan syliä, koska tottumattomille käsivarsille se 7kg "pieni" paketti alkoi vähän puuduttamaan.

Rockmummy: Meillä Niklas syö antibioottia estolääkityksenä virtsatietulehduksiin. Ensin kefexiniä ja nyt toista päivää trimovania (tai jotain sinne päin nämä nimet...). Tämä uusi lääke ei sovi alkuunsakaan, mahaa alkaa vääntää saman tien kun olen lääkkeen antanut ja poika huutaa pää hiestä märkänä tunnin verran... :( Ei ole mukavaa ei. Pakko soittaa taas kerran sairaalalle ja kysyä josko sen antibiootin voisi vaihtaa. Ihmeellistä muuten, että lääkkeen määräsi lastentautien erikoislääkäri ja lääkkeen ohjelapuissa lukee että ei sovellu alle 3kk ikäisille. Tänään vasta aloin niitä käyttöohjeita lukemaan...

Minäkin jälkijunassa laitoin muuten sinne facebookkiin pyynnön. ;)

Thereanille Onnittelut :flower: Kamaluuksia on myös teille sattunut. On vaikea suhtautua toisen suruun kun itsellä sama asia juuri onnistunut. Meillä eräs lapsettomuudesta kärsivä tuttavapariskunta ja mun on hirmu vaikeaa olla kun ei osaa heitä mitenkään lohduttaa tai mitään fiksua sanoa.
 
Therean Suuren suuret onnittelut!! :flower: :heart: :flower:
Ja todella järkyttävä tilanne on ollut ja on edelleen sun ystävällä! :'( Tuntuu tosi pahalta edes ajatella että noinkin tapahtuu aina joskus, saati että lähipiirissä jollekin, ymmärrän että sulla tarpeetonta syyllisyyden tunnetta. Kyllä osaa olla niin kovin kiitollinen omastaan kun näitä kamalia kohtaloita tosiaan on, eikä siinä ole mitään pahaa. Elämä on tosi hauras, pitääkin iloita kun oma lapsi voi hyvin.

Toivottavasti Sompion Nupulla kaikki hyvin! Mäkin aina joskus mietin että mikä määrä pulauttelua on liikaa ja epänormaalia, niin suuria määriä tuntuu joskus poika päästelevän.

Jaksamisia Rockmummy itkujen kanssa, onneksi ei tosiaan ole varmaankaan kuin tilapäistä Oliverin huono olo!

Pikku prinssin prinssi on valloittava hymyilijä! :)

Täytin tänään vauvakirjoja sen hetken kun Leevi nukkui. Liekö tuo hammas saa aikaan sen että ennen niin tautisen pitkät aamupäiväunetkin on kutistuneet vajaaksi tunniksi ja sen jälkeen loppupäivä torkutaan sekalaisissa pätkissä ja ollaan enimmäkseen tyytymättömiä eikä tiedetä mitä oikein halutaan.
Mutta tosiaan keittiössä lojuneet nuo vauvakirjat kun aina ootan sopivaa väliä jolloin niitä kirjotella..no, istun ne sopivat välit näköjään aina netissä... :ashamed:

Nyt nukkumaan,
Voimia ja tyyniä hetkiä kaikkien vauva-arkeen! :hug:

 
Therean Paljon onnea rouviintumisesta :heart:
Ja osanotto ystäväsi puolesta :hug:

Knockout Meillä kanssa mun veli kärsii vaimonsa kanssa lapsettomuudesta. Tosi vaikea siihen suhtautua. He saivat keskenmenon juuri ennenkuin meillä tärppäsi ja uutta raskautta heille ei näköjään suoda :'( Äitille veli oli sanonut että heille ei lasta tule. En tiedä ovatko sitten lopettaneet yrittämisen vai käyneet tutkimuksissa.
Kiitos kysymästä, Nuppu voi hyvin. Kuumetta ei ole enään ollut ja puklaaminen on taas ihan normaalia. Epäilemme, että minun syömät mansikat aiheutti sen :ashamed:

Kiitos facebook-vastauksista. Ehkä minä joku päivä käyn siellä kurkkaamassa :wave:

RockMummylle ja Knockoutille voimia itkujen ja masuvaivojen kanssa :hug: Muillekin, jos vaivoja on niin kovasti jaksamista. Meillä on huomenna viimeinen vauvahieronta ja Nupulla on edelleen masuvaivoja. Mutta on ne onneksi helpottaneetkin :hug: Mutta tuota tyttöä ei taida saada tänään nukkumaan :headwall:
 
Jasmin En minäkään tiedä mikä on normaali määrä ja mikä ei. Mutta kun rupesi olemaan sellaisia pukluja, että Nuppu meinasi niihin tukehtua ja meni lakanat ja puvut vaihtoon niin se oli kyllä jo epänormaalia. Mutta pissa- ja kakkavaippoja tuli vaikka kuinka puklaili.
 
Thereannille onnittelut ruoviintumisesta :flower: Ja osan otto ystäväsi johdosta :'(
Rockmummy Toivottavasti teidän pojan vatsavaivat helpottavat pian :hug: Manducaa kannattaa katsella varmaankin huuto.netistä. Se on kyllä todella mainio hankinta. Meillä ainakin Olli viihtyy tosi hyvin siinä.
Sompio voihan teidän Nuppu jo paremmin?
Kerttu84 toivottavasti teidän reissu menee hyvin ja Maisa viihtyy kaukalossa. Me ollaan laitettu kaukalon kahvaan roikkumaan perhonen ja aurinko hahmot joita meillä Olli tykkää hereillä ollessa katsella. Tosin melkein aina nukahtaa kun auto lähtee liikkeelle.
Meillä muuten mies on nimennyt hahmot Arska Auringoksi ja Pera Perhoseksi. :kieh: Totesin kyllä että ompahan nimet lapsen leluilla.
(.) Tänään sain siivottua ristiäisiä varten ja huomenna odottaa sitten kakun täyttäminen ja koristelu.
Taidan tästä lähteä nukkumaan.

Tytti ja Olli 7vk 4pv
 
kerttu ja muut kohtalotoverit! mulla kanssa polvet olleet synnytyksen jälkeen ihan superkipeät! en ole edes ajatellut, että löytyisi kohtalotovereita... luulen, että se johtuu tästä ylipainosta. raskaus toi lisäkiloja n. 25 ja vielä olisi n. 11 kg pudotettavaa. ja lähtöpainossakin mulla oli n. 10kg ylipainoa... ajattelin, et ei vaan nivelet kestä, enkä ees lääkärille maininnu jälkitarkastuksessa. kyykkiminen ja nousu on ihan tuskaa!

therean: onnittelut rouviintumisesta!

meille myös kelpaisi käytetty manduca! niissä van näkyy käytettynäkin olevan aika paljon hintaa, että taidetaan ostaa silti uutena. linaillaan kyllä hug-a-bubilla, mutta aion ostaa manducan viimeistään, kun trikooliina alkaa olla liian heppoinen.

Pyry on alkanut tosi paljon juttelemaan ja vastailee, kun sille jokeltelee. ihanaa seurata vauvan kehitystä, mutta jotenkin tuntuu haikealta, kun vauva-aika hupenee koko ajan ...

me meinataan mennä asuntomessuille, ja nyt pähkäillään, että otetaanko Pyry mukaan vai jätetäänkö mummolaan hoitoon. kaksin reissu sujuisi varmaan joutuisammin, mutta räjähtääkö mun tissit?! ja onkohan siellä messualueella ihan mahdotonta liikkua vaunujen kanssa? että onko kantoliina parempi vaihtoehto? onko kukaan käynyt tänä vuonna?

yellow+ Pyry 9viikkoa
 
a-nsku hyväksytkö mut naamakirjassa :D

Täällä ollut hulinaa koko ajan..lapsia tulee ja menee. Isommilla yövieraita, synttärit ja kylän tenavia pyörinyt meillä :D Pieni neiti nukkuu öisin kuin tukki..viime yönä jopa 9h putkeen ja sitten syöttö ja lisää unta 3h. :D :D Päivisin ei sitten nukutakkaan pitkiä pätkiä..valvotaan ja seurustellaan. Joskus ei meinaa saada kotihommia tehtyä. Ristiäiset 25.7 ja vielä kovasti hommaa siivouksen parissa.
 
Tytti Kirjoitettiin samaan aikaan ja tuolla ylempänä kerroinkin, että Nuppu voi hyvin :heart:

Meilläkin nukuttiin viime yönä se "kokonainen yö". Nuppu nukahti 23.30 ja heräsi syömään 5.30 :heart: Mä ehdin siinä välissä jo monta kertaa katsoa kelloa, että koska herää syömään ja vaihtelin liivinsuojia, kun kastelin lakanatkin kahteen kertaan. Mitähän se sitten on kun Nuppu alkaa järjestään nukkua yönsä hyvin niin mulla varmaan tissit räjähtää :/
 
heipä hei taas..
meillä kirppu on nukkunut jo viikon 10h putkeen yössä.. :) aika mahtavaa..
Maanantaina olisi sitten allergiasairaalaan meno..saatiin vihdoin ja viiemin meidänkin apteekkiin eilen illalla maitoa joka voisi sitten sopia kirpulle..johan sitä odotettiin saapuvaksi jo tiistaina..
ensin sanottiin että tulee jälkitoimituksena vasta 2viikon päästä,no sitten soittelin kaikki apteekit,myös yliopiston joka katsoi turun,salon,espoon ja helsingin apteekit läpi,eikä löytynyt..no sitten sellossa oli yksi,mutta tämä ihana rouva soitti oriolalle ja sai tiedon että jälitoimitus on jo vanhaa tietoa ja nyt sitä saisi jos tilataan.soitin omaan apteekkiin ja kerroin tämän ja he lupasivat toimittaa torstaiksi..no torstaina he soittivat että olivat sitten oriolalla unohtaneet pakata tämän maidon kuormaan..eilen sitten hain sellosta sen yhden purkin,ajattelin että jos kokeillaan että mitä kirpun masu sanoo..pääsin kotiin niin soittivat omasta ja sanoivat että nyt on saapunut perille..turhaa ajoa mutta tulipa sitten shoppailtua pitkästä aikaa ent.omassa lähikaupassa :)
tosi sekava sepustus varmaan,koittakaa saada selvää ;)
 
Suzyanne
Terveiset täältä helteisestä Etelä-Virosta! Ollaan siis Tartosta 38 km etelään, Valgjärven kylässä. Ihana maalaiskylä järven rannalla, ja ruhtinaallisesti tilaakin, kun meidän asunnossa on puolet enemmän neliöitä kuin kotona. Ostettiin pari vuotta sitten täältä kesäasunto, ihan kerrostyalosellainen, kun mökkiin Suomessa ei ollut varaa. Täällä asunnot ovat puoli-ilmaisia Suomen hintoihin nähden, ainakin maaseudulla.Muuten täällä on mukava olla, mutta vähän kökköä kun vettä ei tule kuin öisin, ja päivisin satunnaisesti. Talossa on venäjänaikaiset putket ja pumppusysteemit, jotka pumppaa veden kerroksiin, vedenpaineet ei riitä ainakaan kolmanteen kerrokseen kuin öisin, kun veden käyttäjiä on vähemmän. Eilen pesin hiukset jäälkylmällä vedellä, jota tuli 1 cm leveänä norona hanasta. Virkisti ainakin. :LOL: Kyllä sitten Suomessa osaa taas arvostaa hanasta vuolaasti virtaavaa vettä. =)

Meillä ei ole kämpillä nettiyhteyttä, eikä ole mitään mokkulaakaan tms., mutta löydettiin 100 m päästä meidän asuintaloa joku langaton verkko. Tässä sitten nurtsilla viltin päällä kököttelen ja palstailen.Aika lokoisaa. B)

Käytetty Manduca olisi täälläkin haussa, kun liina ei meillän kovin hyvin toimi. Uutta en kyllä raaski ostaa.

Thereanille paljon onnea naimisiinmenon johdosta! :flower:

Nyt en jaksa enempää kirjoittaa kun paistun kohta, täällä 28 varjossa, puh, täytyy mennä pois tästä auringosta, ja katsomaan miten mies pärjää Vilin kanssa sisällä. Heh, olenkin ollut jopa puoli tuntia poissa.. :whistle:

Suzyanne ja Vili..hmm, laskut menneet sekaisin, oisko jo peräti 10 vk 2 pv
 
Onnittelu Thereanille :flower:

Terkut taalta Guildfordista n 50 mailia Lontoosta etelaan pain. Ollaan Mun tadin ja sedan luona.Tulimme tanne to ja pe valisena yona. Cecilia oli taydellisen matkustaja. :eek: Nukahti Tre lentokentalla klo 22.30 ja nukkui koko lennon ja Lontoon paassa lentokenalla passitarkastukset ja taksiin siirtymisen plus koko pitkan taksimaktan (en kattonu kelloa mut meni ainakin 1,5 h) Herasi tadin pihalla kun nostettiin taksista ulos. Mutta jatkoi unia sangysa ilman ongelmaa.
Meidan lento oli loppu vaiheessa ihan kamala. :( Taytyy my;ntaa,etta tallakin aidilla meni kadet ristiin ja rukoilin,etta vaan paastaan ehjana perille. Lennettiin suoraan pahaan ukkospilveen,myrskyyn. Kone heilui niin pahasti moneen otteeseen,etta joukkuhysteeria oli millin paassa. Naiset kiljuivat ja kone heilui ja tarisi ihan kamalasti.Yhdessa vaiheessa kone tipahti alaspain ihan torkeen paljon ,siis niin paljon,eta ihan vatsassa tuntui ku olis ollu jossain huvipuistonlaitteessa.En ole itsekkaan koskaan pelannyt missaan niin paljon kui silloin. Talleen kirjoitettuna se ei kuulosta niin pahalta. Mutta jos olen Ollu Libanonissa 1 v lapsen kanssa ja siella tosi pahin naapuri maan hyokkays menossa sitten sodan ja lentokentat suljettu,bensan myynti lopetettu ja paakaupunkia jossa olime pommitettin,enka pelanny silloin niin paljon kun nyt lentokoneessa. :eek:

Ollaan shoppailtu kamalasti.Mutta mula onki hyva juttu :D MUn lentolaukku+matkaluakku oli jo tuleessa ihan taynna.Mies osti pienimman mahdollisen. :whistle: Olis kiloja laukussa 7 kg joten vois hyvin ostaa,mut ei ole tilaa. Taalla ruoka on ihan oikeesti ruokakaupassa 40-50% halvempaa ku Suomessa. :eek: Tati ja setakin sano sita etta jarkytyn ku menen ruiokakauppaan kuinka paljon halvempaa taalla ruoka on ku Suomessa. He olivat jarkyttyneet viime Suomen reissulla kuinka ruoka voi olla niin kallista Suomessa ja mietti miten ihmiset parjaavat Suomessa.

Ma kylla lopetan shoppailuni kohta....koska me ostetaan kai mokki. :eek: :) Sellainen pikku tontti jossa pienen pieni mokki jossa sauna.Rakennusoikeutta on jaljella viela 160m2.Mutta nailla tuloilla ku maki olen kotona saatiin vaan laina sille tontille.Yritettiin saada myos mokkipaketin verran.Mut toi oli niin halpa tontti,etta ostetaan se jos se nyt on hyva koska tohon hintaan ei yleensa irtoo mitaan ja siella on se pikku mokki jossa voidaan hyvin olla lasten ollessa viela pienia. Pikkasen tietty jannittaa mies kay ens viikolla katsastaa sen ja tekee tarjouksen. Jannittaa jos han tkee paatoksen yksin. :whistle: Olioshan se munki kiva nahda se paikka kunnolla.

Marks&Spenserilla oli oikeen iso tissisen naisen unelma. Loyty tosi ihania iso kokoisia rintaliiveja 13 ? kpl. Ostin heti kolmet: vaaleanpunaiset jossa kukkia ja pitisia(ei mummo mallia) Kokeilin niita viela taalla kotona ja oli niin hyvat etta seuraavan painvana menin ostaa mustat ja sellaset jannat aniliininpunaiset. Yleensa mun pitaa suunnata johonki erikoisliikkeeseen ja maksaa jattikokoisita liiveista (kuppi koko oli E :eek: :ashamed: )sellasen 40-80?kpl.

Huomenna siirrytaan Lontooseen. Siella kaydaan nahtavyyksia katselemassa. Tati varoitteli,etta ku taallakin on taa lama niin paha ja paljon irtisanomia toista,ni rikollisuus on lisaantynyt paljon.Kannykatkin kuulemma voidaan varastaa sun kadesta jos puhut siihen.Siis Lontoossa.
Siella tuskin enaan tulen p[alstalle. Kamalat vieroitus oireet tahan tulee.

RockMummy: kiva ku piristin paivasi.Pakkohan se oli tehda. :heart:
Suzyanne: sakin sielta ulkomailta kirjottelet. :) ihanaa,ollaan me kylla hyva porukka. Pidetaan kaikki jatkossa yhteytta. Sompio: kylla me pidetaan huoli ettet sa putoa kelkasta. Makaan en ole facebookia oikeen kayttanyt ja sen pari kertaa ku kurkkasin sinne ni ei siella kovasti keskustelua ollut,taalla enemman.

Mut nyt pakko menna alakertaan katsomaan onko vauva heranny.Teini on siella mutta se ei valttamatta kuule kun ei sillai kuuntele. Yritan myohemmin tanaan viela tulla kurkkaa muiden kuulumisia.

NN ja CC maailmalla.

*muoks kaak miten jarkyn pitkan kirjotin. :eek: teinkohan enkat*
 
Thereanille onnittelut ruoviintumesesta :flower:

Meillä oli tänään ristiäiset ja vaikka pappi tuli vähän myöhässä ne sujuivat oikein hyvin. Joitain ihmeen lappusia mulla vain olisi pitänyt olla täytettynä, postissa kuulemma lähtettäneet, mutta en mä sellaisia meiltä löytänyt. Lähettävät sitten postissa uudet ja lähetellään takaisin täytettynä.

Nimeksi tyttö sai Hilla Elina.

Pumpuista: Mä ostin aikoinaan esikoista odotellessa rintapumpun, mutta se jäi vähälle käytölle ja sen jälkeen olen käsin lypsänyt kaikki maidot. Nyt vain olen ollut niin laiska, enkä ole lypänyt lainkaan, kun tarvettakaan ei ole vielä ollut. Toisaalta olisi ihan hyvä olla pieni jemma pakkasessa omaa maitoa hätävaraksi. Niin ja tietty voisi pullonkin pestä ja ostaa siihen tuttiosan...

Autossa: Emme ole 160km pidempiä matkoja tehneet, mutta noi lyhyemmät ovat menneet vauvan kanssa hyvin. Kerron tähän vielä meidän tulomatkasta julkisilla: Junassa oli tosi mukava matkustaa vauvan, 3vuotiaan ja 13 vuotiaan kanssa. Halpakin, kun ei tarvinnut maksaa kuin yhden aikuisen hinnan. Paikkaakaan ei tarvittu kuin kahdelle, kun 3v leikki leikkitilassa ja siinä oli hyvä tila vauvankaukalollekin. Mutta kun junasta piti vaihtaa bussiin, niin normaalin bussin sijaan tulikin pikku bussi ja kuski ei meinannut päästää kyytiin, kun tavara tila oli täynnä :eek: Seuraava bussi olisi tullut 5h kuluttua (ja olisiko sekin ollut pikkubussi :/ ) Onneksi sain matkarattaat taitettuna mahtumaan renkaat ylöspäin sinne minimaalliseen ja täysinäiseen tavaratilaan ja juuri ja juuri mahduimme kaikki 4 kyytiin.

facebook: Mä en ole sinne rekisteröintynyt enkä osaa edes kuvia laittaa koneelle :ashamed: Mutta ehkä jos mä saisin vaikka ensi viikonloppuna mieheltä apuja, niin vosin sinne liittyä, kun niin moni on jo sitä pyytänyt.
 
Sompio hyvä että Nuppu voi jo hyvin :heart:
Meillä oli tänään ristiäiset ja Poju sai viralliseksi meneksi Olli Matti Tapani, isänsä ja pappansa mukaan. Olli köllötteli tyytyväisenä kummin sylissä ja sitten nukahti :heart: Tarjottavaa jäi kyllä yli vaikka kuinka... Iltakahville pyydettiin pari tuttava pariskuntaa niin saatiin tuhottua suurin osa. Muutenkin ristiäiset menivät todella hyvin.

Tytti ja Olli 7vk 6pv
 
Piina Kaunis nimi tuli tytölle :heart: Ja onni matkassa että mahduitte (tai siis kamppeet mahtui!) loppujen lopuksi bussiin! Ei kauheen kiva oisi ollut venailla tuntitolkulla toista kulkupeliä pienten lasten kans!

Hyvältä kuulostaa nikunakun shoppailuloma :D ! Tuo mullekin yhet jättirintsikat jos niin hyvät oli! :xmas:

Suzyannen Viron lomapaikka kuulosti mielenkiintoiselta! Leppoisaa oleilua sinne teille ja toivotaan että sitä vettä nyt edes yöllä sitten riittäisi! B)

Kiva oli kuulla myös Eemelin äidistä! Varmaan suloisia pienet koiravauvat :heart:

Meillä ollut taas iltapäivästä asti hirveä kitinä päällä |O Joka asia on huonosti.. Laitoin makaronilaatikkoa ruoaksi ja väsäsin sitä lähes kaksi tuntia uuniin kun minuutin välein piti poikaa vihdyttää/syöttää/kanniskella/nukuttaa... Nukahti onneksi aikaisin ja nukkuu edelleen..toivottavasti yö olisi suhtkoht kivuton!

 
ollaan just lahdossa junalle pain ja suunnataan Lontooseen. Voi Jasmin ku olisin naikasemmin kuullu,rintsikat varmaan kyl pitaa ostaa sovittamalla.Tullaan siis ens kerralla yhdessa shoppaa niita taalta. Nextista meinasin katsella Leeville tuliaisia,mutta siella oli ale ja kaikki ihmiset suunnilleen tappeli vaatteista ja jotku vietiin kasista joten jatin valiin.

Mutta pieni tuliainen tarttui ruokakaupasta Leeville joka toivottavasti auttaa kitinaan. Sellainen iengeeli joka auttaa siihen hampaiden lapi tulon kipuun.Suzyanne: sita myydaan myos Virossa joten suosittelen,etta ostat teidan Vilillekin valmiiksi. Suomessa sellaista ei myyda. Mun aiti on aina Virosta tuonut iengeelia meidan lapsille ja se on ollu suuri apu.Yoitkut ja hampaiden tullessa ovat loppuneet.

mut nyt mennaan...moikka moi. Jaksuja kaikille. :flower:

Onneks en voi enaa shoppailla ku pieni matkalaukku/lentolaukku on jo taynna. :p

NN ja CC
 
Pauzi

Moikka moi!

Meillä on niin kiirusta päivät että en ole kauheasti ehtinyt kirjoitella, hyvä kun lukemaankaan. Nämä vanhemmat lapset kun meinaavat riidellä koko ajan jostain, tuntuu että saan olla vain erotuomarina koko ajan ja hermot on ihan kireellä kun ei hetken rauhaa saa. Toivotaan että tää menis ohi kun meidän neti (kohta) 2v tosta vähän kasvaa.

Miko kasvaa hyvin, en tiedä tämän hetkisiä mittoja, 3kk neuvola on ens viikon tiistaina. Kamala miten aika menee nopeaan, jo 3kk. Onneksi Miko on todella tyytyväinen ja helppo vauva, toista oli tämän meidän tytön kanssa. Voin kuvitella teillä joilla vauva vain itkee ja on tyytymätön että kuinka raskasta se on. Siinä on vaikeaa tuntea olevansa hyvä äiti, kun tulee tunne ettei osaa edes omaa lastaan hoitaa. Paljon voimia teille!
Osaako muiden vauvat kääntyä jo kyljelleen? Tai jopa mahalleen? Kuinka päänkannattelu sujuu? Mikolla ilmeisesti tuo keskosuus näkyy juuri tässä, että hän ei edes yritä kääntyä vielä, ja tuo pään kannattelukin on vielä aika heikkoa. Ainakin jos vertaan näihin kahteen muuhun lapseeni. Mutta Miko hymyilee ja juttelee enemmän kuin nämä toiset. Onkin ihanaa kun saa toisen kanssa jutustella ja naureskella, oma päiväkin kirkastuu.
Miko nukkuu yöt hyvin, illalla menee klo 21-22 nukkumaan ja herää 04-05 syömään ja nukkuu n. 7.30 asti. Päiväunet onkin sit vaan semmoisia 30min torkkuja yleensä. Nyt taitaa pojalla olla nälkä, täytyy mennä.

Mukavaa kesää!!
Pauzi ja Miko 3kk
 
Pauzi Rasmus kääntyy kyljelleen on jo kääntynyt varmaan n. kuukauden ja mahalleen yrittää nyt kovin, mutta se ei vielä onnistu. Sängyllä muutaman kerran vahingossa. Ja päätä kannattelee todella hyvin. Välillä voi vähän heilua pää kun innostutaan oiken kovin.. :) Se on kyllä totta että kun toinen juttelee ja hymyilee niin vaikka itsellä olisi huono päivä niin sitten ei enään ole kun toista katsoo :)

Rasmus meni eilen nukkuu joskus vähä ennen 10 ja heräs puol 8 :eek: syömään. Laitoin muutaman kerran tuttia suuhun yöllä, mutta ei ollut pojalla nälkä.. Puoli 10 herättiin lopuksi :)

Lähdemme perjantaina miehen töiden jälkeen itä suomeen! Matkaa meiltä on n.700km.. :eek: Jännittää aika kovin miten Rasmus viihtyy niin kauan! Pitäis varmaa jo rupee kirjottaa jotain listaa mitä tarttee mukaa ettei mikään unohdu :)

Pikku prinssi ja Rasmus n. 2.5 kk
 
Enpäs ookaan pitkään aikaan ehtinyt edes lukemaan tänne. Mies lomalla, joten ollaan tulossa ja menossa kaikenaikaa. Näköjään oli facebookiin ryhmä perustettu, ihan kiva koska siellä tulee kiireistä huolimatta päivittäin käytyä. Laitoin liittymispyynnön menemään, joten jos a-nsku käyt sen hyväksymässä :) :wave:

 
Suzyanne Kiitos liinailuvideosta. Siitä oli helppo katsoa, että olen tehnyt sidonnan oikein. Kerran meillä on vain liinassa kyllä oltu, mutta se meni hyvin. Laitoin Nupun puoliunisena liinaan ja hän nukahti melkei heti ja nukkui tunnin. Mutta hereillä ei siinä viihtynyt. Tosin me oltiin molemmat ihan hikisiäkin, että voi olla viihtyminen siitäkin kiinni kun oli liian kuuma.

Nikunaku Hyvä, että ette unohda minua :heart:
 
Heippa!

Pauzi, meillä on kääntyilty kyljelleen jo kk ja pari viikkoa sitten neiti heitti mahalta selälleen, mikä nyt jo menee kuin vanhalta tekijältä =)
Virallinen nimi saatiin su, joka on Jatta Sara Olivia :heart: Ristiäiset meni hienosti, neiti itkenyt kertaakaan.

Täällä kans palaa kiinni lasten kanssa jatkuvasti. Veljekset (7ja 9v) sekä siskokset (5ja 3v) ottaa keskenään yhteen ristiin ja rastiin ja kaikki on helisemässä :/ Mun kaksosserkut 13v tuli meille viikoksi ja yhtään näy rauhoittuvan...

Mutta taas erotuomariksi.

äippä ja Jatta tasan 2kk
 
Tuossa jo jokin aika sit joku kyseli noita kasvukäyriä. Täältä löytyy WHO:eek:n taulukot http://www.who.int/childgrowth/standards/en/index.html.

Pikaisesti kuulumisia kun poitsu saattaa herätä hetkellä minä hyvänsä. Reissu meni hyvin. Poika nukku mennen tullen koko matkan sekä oli kirkossakin ihan vaiti. Muutenkin oli ihan rauhallinen. Miehen sukulaiset alko jo epäilemään, että poitsu on mykkä ;)

Neuvolassa käytiin tänään. Pituutta miehen alulla on jo 62cm (55cm) ja painoa 6935g (4790g) eli hyvin kasvaa. Niin ja olikohan se Knockout joka antoi vinkin tuolista ristiäisiä ajatellen. Kiitos siitä, tosin papin kanssa oli jo aiemmin ollut puhetta asiasta.

Fox ja poitsu 7 vko ja rapiat
 

Yhteistyössä