Tulkuttaako teidän lasten kaverit teille?

  • Viestiketjun aloittaja nenille ei hypitä
  • Ensimmäinen viesti
Meidän pojalla on myös yksi sellainen kaveri, joka kulkee perässäni ja mankuu päästä tietokoneelle. Meillä on etukäteen sovitut pelipäivät, joista pidetään kiinni. Muiden poikien kanssa homma toimii ihan hyvin, pelaavat silloin kun on lupa ja muuten keksivät muuta puuhaa, sisällä tai ulkona. Mutta tämä yksi vinkuu kun ei ole mitään tekemistä ja meillä on ihan tylsää kun ei saa mitään tehdä ja eikö nyt edes vähän aikaa saisi pelata tai ainakin täytyisi sitten minun keksiä jotain hauskaa. Kysymys on koululaisista, kaverit osaavat tulla ja mennä itse ja ihan vapaasti voi poistua jos on tylsää. Mutta ei, sitten vaan kuljetaan perässä tai kiusataan pienempiä sisaruksia kunnes kyllästyn ja käsken mennä ulos.

Tiedän kyllä, että tuo poika saa kotona pelata enemmän kuin meidän lapset ja vanhemmat leikittävät ja viihdyttävät paljon (ja ihan hyvä juttu sinänsä silloin kun siihen on aikaa). Jostain syystä ainakaan meidän lapset eivät yleensä pääse sinne kylään (ei tietääkseni muitakaan saa kutsua ainakaan sisälle), muutaman kerran vuodessa käyvät siellä leikkimässä.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Melisa:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Mitäs jos et ota vieraita lapsia teille, lähimaillekaan, katsos kun he eivät ole täydlelisiä kuten ei sun omatkaan mukulat kun kotoaan lähtevät. voisit yllättyä.


Tästä sun kommentista vois päätellä että teillä asuu inttäjä joka saa periksi kun tarpeeksi inttää ja tekee sitä myös naapurissa :whistle: kun noin kolahti :D



Ja meillä ei intä kaverit =) ne on huomannu että tän perheen äiti on semmonen että sen minkä se sanoo niin tapahtuu :whistle: :D tosin yks isomman tytön kaveri on semmonen mikä ei meinaa lähtee kulumallakaan .... hälle kun sanoo että kello on niin paljon että sun täytyy nyt mennä kotiin niin istuu nakottaa vaan paikoillaan :eek: sitte ei auta ku tuumata että nyt voit mennä pukemaan ja voitte sanoo heippa toisillenne :D ni kyllä se siitä sitte liukenee :LOL:
Päinvastoin. Omat lapset ihan päinvastaisia tapauksia. Kun vieras aikuinen vilkaisee, tulee lähestulkoon itku jo siitä. Silti sulatan myös erilaiset tapaukset. Eivät todellakaan intä vieraille.
Oma lapsi liian herkkä. Piti lopettaa harrastuskin, kun ei kestänyt sitä, että villeimpiä lapsia piti komentaa koko ajan kun eivät uskoneet. mutta ehtiihän sitä kouluiässä harrastaa. Ei tykännyt olla harrastukseessa, jossa koko ajan komentamista. Itse uskoo jos vieras sanoo.
 

Yhteistyössä