Mä keitän aina vähän ylikypsäksikin.Alkuperäinen kirjoittaja nam:Ja makaroneja ei saa keittää kypsäksi vaan ne pitää olla raakoja. Näin ne imevät nestettä ja pehmenevät miedolla lämmöllä uunissa.
Mä keitän aina vähän ylikypsäksikin.Alkuperäinen kirjoittaja nam:Ja makaroneja ei saa keittää kypsäksi vaan ne pitää olla raakoja. Näin ne imevät nestettä ja pehmenevät miedolla lämmöllä uunissa.
Tuo olikin uutta.....Alkuperäinen kirjoittaja Marilii:Se lootahan jäähtyessään kiinteytyy niin kuin kaikki laatikkoruuat. Ei niitä pidä heti uunista otettaessa tarjoilla.
Tässä nyt en tarkottanut tunteja. Tosiaan jo 15 - 20 min "tekeytyy" niin on just sopivaa.Alkuperäinen kirjoittaja meikkis:Tuo olikin uutta.....Alkuperäinen kirjoittaja Marilii:Se lootahan jäähtyessään kiinteytyy niin kuin kaikki laatikkoruuat. Ei niitä pidä heti uunista otettaessa tarjoilla.
Kyllä meillä ainakin on tapana syödä heti kun ruoka otetaan uunista, ehkä 10 minsaa odotellaan ettei ole niin kamalan tulista.
Ja todellakin 2 munaa riittää 5-7 dl maitoa, eli 400-500g jauhelihaa.
Itse ainakin tykkään makaronilaatikosta eniten juuri uunista otettuna kun on vielä löysähköä....