Tyhmä kysymys makaronilaatikosta

.
Ällön löysää oli tuoreeltaan tuo makrulooda, jonka viimeksi tein kahdella munalla ja puolella litralla maitoa. (Oli eri merkkinen makaroni kuiin yleensä ja eri ohje pussissa). Tänään toisena päivänä oli ihan hyvää, tarpeeksi kiinteää. Mutta se eilinen löysä mömmö oli törkeää, kun on tottunut kolmella munalla tekemään.

Ja miksi siinä yhdessä makaronipussissa käsketään laittamaan ihan liian vähän makaroneja. Ei sano, että pussillinen vaan huomattavasti pienemmän määrän. Typerä ohje vuositolkulla siinä pussissa ollut.
 
meikkis
Alkuperäinen kirjoittaja Marilii:
Se lootahan jäähtyessään kiinteytyy niin kuin kaikki laatikkoruuat. Ei niitä pidä heti uunista otettaessa tarjoilla.
Tuo olikin uutta..... :D :D
Kyllä meillä ainakin on tapana syödä heti kun ruoka otetaan uunista, ehkä 10 minsaa odotellaan ettei ole niin kamalan tulista.
Ja todellakin 2 munaa riittää 5-7 dl maitoa, eli 400-500g jauhelihaa.
Itse ainakin tykkään makaronilaatikosta eniten juuri uunista otettuna kun on vielä löysähköä....
 
Marilii
Alkuperäinen kirjoittaja meikkis:
Alkuperäinen kirjoittaja Marilii:
Se lootahan jäähtyessään kiinteytyy niin kuin kaikki laatikkoruuat. Ei niitä pidä heti uunista otettaessa tarjoilla.
Tuo olikin uutta..... :D :D
Kyllä meillä ainakin on tapana syödä heti kun ruoka otetaan uunista, ehkä 10 minsaa odotellaan ettei ole niin kamalan tulista.
Ja todellakin 2 munaa riittää 5-7 dl maitoa, eli 400-500g jauhelihaa.
Itse ainakin tykkään makaronilaatikosta eniten juuri uunista otettuna kun on vielä löysähköä....
Tässä nyt en tarkottanut tunteja. Tosiaan jo 15 - 20 min "tekeytyy" niin on just sopivaa.

 

Yhteistyössä