tyytyisitkö? lainankorosta..

  • Viestiketjun aloittaja kyselee
  • Ensimmäinen viesti
Meille luvattiin marginaali 0,25:een. Kilpailu on aika kovaa, joten kilpailuttaminen kannattaa aina.

Ns. huippupalvelusta ei minusta kyllä kannata yhtään mitään ylimääräistä. Pankin on minusta automaattisesti palveltava asiakkaitaan hyvin, eikä sillä voi mitenkään korvata sitä, että maksaa sikahintaa lainoistaan esimerkiksi.

Meilläkin on erinomainen oma pankkivirkailija, joka hoitaa kaikki meidän asiamme, sähköpostilla ja puhelimella hoidetaan lukuisat asiat, mutta silti marginaali on pieni. Eivät nämä asiat saa olla mitään vaihtoehtoja toisilleen ainakaan minusta. Tämä siis lähinnä tuli mieleen TinyAngelin viestistä.
 
Meillä asuntolaina Handelsbankenissa Helsingissä, marginaali 0,3. Palvelu erinomaista, lähes kaikki pankkiasiat hoituvat puhelimitse tai sähköpostilla, jos ei halua/ehdi konttorissa käydä. Eikä tilin 'hoidosta' tai pankkikorteista tai vastaavista tarvitse maksaa minkäänlaisia kk- tai vuosimaksuja. Olen ollut todella tyytyväinen.
 
Turkilmas
Tästä ketjusta suivaantuneena laitoin viestiä meidän pankkineuvojalle että halutaan mennä päivittämään marginaali. Mies kun muisteli että meillä olis tuo 0,7.
 
Turkilmas
Mies laski että nykyisestä marginaalista(0,7) jos laskis tuohon 0,3:een, niin vuodessa tulis säästöä 190?. Ja meillä on pieni laina, eli mitä enemmän lainaa, niin sitä suurempi säästö.

Mun mielestä tuo 190 egeäkin on jo liikaa kun kerran näemmä pankit niistä tinkii :kieh: :kieh:
 

Yhteistyössä