Uskovaisten mielestä seksi kuuluu vain avioliittoon.

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja tosi on, 14.08.2013.

 1. nohh

  nohh Vieras

  En tiedä, kun ei ole kokemusta. Mutta sen tiedän, että monella tytölläkin on joka viikonloppu eri mies kainalossa, eikä siinä ole mielestäni mitään pahaa. Sitten taas jos on parisuhteessa, se on toki pettämistä ja väärin.
   
  #26
 2. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Seksi on niin tärkeä osa parisuhdetta että on silkkaa tyhmyyttä ottaa sian säkissä.
   
  #27
 3. No onpa KAUHEETA. Kyllä kaikkien pitää hypätä sänkyyn jo eka tapaamisella mielellään!!!
   
  #28
 4. "hmm"

  "hmm" Vieras

  Tästä ketjusta saa kuvan, että miehen vehkeen koko on tärkein asia kumppania valitessa. Itse en ole ollenkaan uskonnollinen ihminen, mutta seksi kuuluu mielestäni vain parisuhteeseen, oli se sitten avioliitto tai avoliitto. Ja ei, en ole tarkistanut miesten vehkeen kokoa ennen suhteen alkua. Seksi on tullut kuvioihin vasta kuukauden yhdessä olon jälkeen. Ja ennen kuin kysytte ikää on 33 ja exän kanssa olin 3 vuotta, nykyisen kanssa 10 vuotta.
   
  #29
 5. purjosipuli

  purjosipuli Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2013
  Viestejä:
  3 517
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eiku avioero valmiina parin viikon päästä :eek:D
   
  #30
 6. "Ani"

  "Ani" Vieras

  Riippuu ihan uskovaisesta.
   
  #31
 7. Tri.Tre

  Tri.Tre Vieras

  Ihastuminen, rakastuminen, seurustelu ja seksi ovat elämän ihania puolia. Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä. Ihmissuhteessa seksillä pyritään yleensä myös lähentymään kumppanin kanssa.
  Seksi kuuluu kaikille, myös maahanmuuttajille, joten kantaväestön tulee tarjota sitä maahanmuuttajille.
  Näin vältytään ikäviltä välikohtauksilta, jossa maahanmuuttajat purkavat pahaa oloaan ja seksuaalista painetta alaikäisii, hentoihin ja puolustuskyvyttömiin tyttöihin.
  Seksuaalisen toiminnan kautta ihminen tavoittelee oman kehonsa mielihyvää.
   
  #32
 8. Doves

  Doves Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2013
  Viestejä:
  910
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mistä se ny ois sen tietäny, kun ei ollu koskaa testannu?
   
  #33
 9. Doves

  Doves Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2013
  Viestejä:
  910
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei pääse kaverini koskaan olemaan isä vaikka olisi sitä kovasti toivonut.
   
  #34
 10. None of your beeswax

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2013
  Viestejä:
  112
  Saadut tykkäykset:
  0
  En todellakaan ymmärrä "koeajamista". Seksi on kuitenkin aina yhdessä opettelua, oli kyseessä sitten ensimmäinen kumppani tai ei. Onko joku ei-uskovainenkaan muka oikeasti kysynyt varustuksen kokoa ennen parisuhteeseen ryhtymistä?

  Toiveista ja mieltymyksistä voi puhua myös ennen seksin aloittamista, mutta tietysti monia asioita täytyy itse ensin kokeilla, jotta tietää mistä pitää. Ja mitä sitten? Eikö silti voi yhdessä harjoitella ja kokeilla? Kuinka pahoja yllätyksiä voi tulla eteen? Ja jos tulee aivan ylitsepääsemättömiä yllätyksiä, kumppanista vaikka paljastuu tämän tosi friikihtäviä mieltymyksiä, niin kuinka paljon sillä on enää tekemistä uskovaisuuden ja avioliittoon odottamisen kanssa?

  Yllätyksiähän voi kuitenkin tulla, vaikka olisikin puhuttu asioista ja "testattu" ennen naimisiin menoa. Onhan niitä pettäjiä ja jättäjiä, homojen puolelle hypähtäjiä jne. Kai sellainen nalli voi napsahtaa sekä uskovaisen että ei-uskovaisen kohdalle. Ihmiset muuttuvat.

  Malttaisivatpa useammat sen seksin kanssa edes parisuhteeseen asti ja olisivat uskollisia kumppanilleen. Naimisiin asti odottamisesta nyt on turha puhua enää tässä nykyajassa, mutta jotkut haluavat sen tehdä. Ja onhan myös pareja, jotka ovat toisilleen ainoita, vaikka eivät olisikaan odottaneet avioliittoon asti.
   
  #35
 11. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Eikö vaimo suostu edes muumimukiin?
   
  #36
 12. Data

  Data Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2006
  Viestejä:
  15 466
  Saadut tykkäykset:
  0
  Useimmat uskovaiset eivät taida suhtautua suopeasti siihen, että seksiä ei harrastettaisi avioliitossa. Ainakin jos olen käsittänyt oikein.
   
  #37
 13. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Entä toisella kierroksella olevat, vaikka lesket? Vai eikö uskova saa avioitua uudestaan?
   
  #38
 14. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Njaa.
  Elän avoliitossa uskovan kanssa ja kyllä meillä peitto heiluu.
  Äkkiseltään tulee mieleen aika paljon pahempiakin syntejä kuin seksin harrastaminen rakastetun kumppanin kanssa, johon on sitoutunut.
   
  #39
 15. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Vaikea uskoa, että tuollainen testaaja jaksaisi odotella kuukausia ja syventää parisuhdetta muilla osa-alueilla jne. On muitakin vaihtoehtoja kuin odottaa avioliittoon tai harrastaa seksiä lyhyen tapailun jälkeen.
   
  #40
 16. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Itse en ole koskaan törmännyt tuollaiseen. Yleensä on opetettu, että puolisoaan pitää kunnioittaa, eli kiusallaan pihtaaminen ei ole ok, mutta ei myöskään pakottaminen/painostaminen.
   
  #41
 17. Peyote

  Peyote Vieras

  No jaa, kai sitä mielikuvitusta sen verran löytyy, että tietää, onko seksuaalinen tyyppi, vai ei... Ja kun seurustelee, niin kyllä sen aika helposti huomaa, onko kemiaa, vai ei.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #42
 18. Peyote

  Peyote Vieras

  [QUOTE="vieras";28855284]Entä toisella kierroksella olevat, vaikka lesket? Vai eikö uskova saa avioitua uudestaan?[/QUOTE]

  No luultavasti se asenne on kumminkin sellainen, ettei siinä koeajeta ketään vaan ollaan itse kiitollisia, jos vielä kelpaa jollekin. Olettaisin.

  Mut siis nää on nyt, että mitenkä uskovat (ainakin jotkut) ajattelee, eikä sillai, että miten mun mielestä teidän kaikkien pitäs toimia ja ajatella. On mulla kavereita jotka ei oo uskossa, eikä kiinnosta arvostella tai paheksua. Eikä oo varaakaan semmoseen.
   
  #43
 19. Data

  Data Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2006
  Viestejä:
  15 466
  Saadut tykkäykset:
  0
  [QUOTE="vieras";28855284]Entä toisella kierroksella olevat, vaikka lesket? Vai eikö uskova saa avioitua uudestaan?[/QUOTE]

  Miten sitten taivaassa kun onkin useampi aviopuoliso? Siksi kai leski ei menisi naimisiin uudestaan.
   
  #44
 20. kepsis

  kepsis Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2012
  Viestejä:
  9 751
  Saadut tykkäykset:
  60
  Juu, eikös hyvä kristitty ole leski lopun elämää, että taivasten valtakunnassa voi sitten hyvillä mielin liittyä edesmenneen puolisonsa käsikynkkään.
   
  #45
 21. Peyote

  Peyote Vieras

  Mä luulen, ettei taivaassa olla kenenkään puolisoita. Tai mistä mä tiiän, ois kyl kauheeta jos ei sais enää olla oman miehen kanssa. Kai siellä sit asiat järjestyy parhain päin tai jotain. Tai sit siellä on jotain niin hienoa, ettei enää kiinnosta mitkään parinmuodostamiset.
   
  #46
 22. Jehnny Tightlips

  Jehnny Tightlips Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2008
  Viestejä:
  14 701
  Saadut tykkäykset:
  64
  Tietysti jos on kohtuullinen itseluottamus niin ei revi pelihousujaan siitä, että toinen saattaisi ajatuksissaan verrata johonkuhun toiseen. Kaikissa on varmaan puolensa ja puolensa siinäkin asiassa.
   
  #47
 23. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Taivaassa ei ole parisuhteita eikä muistoja maanpäällisestä elämästä.
   
  #48
 24. Jehnny Tightlips

  Jehnny Tightlips Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2008
  Viestejä:
  14 701
  Saadut tykkäykset:
  64
  Oikeasti edes miehistä tosi harva (näin uskon) on sellaisia, jotka ihan täysin mekaanisesti panisivat naista toisensa perään. Toki maailmaan varmaan joku yltiökyyninen mekaaninen tyyppikin mahtuu, mutta sillä 98% tuskin on kovin mekaaninen lähestymistapa (vaikka suhde olisikin lyhyt tai kertaluontoinen)
   
  #49
 25. Peyote

  Peyote Vieras

  Juu, totta kai ja monella on entisiä kokemuksia jne. Mutta kyllä sä varmaan oikeesti tajusit, mitä mä tolla hain. Oon mäkin suudellut muitakin kun mun miehiä ja totta kai se oli erilaista jokaisen kanssa.

  Mut ehkä se, ettei odota toiselta sitten niin jotain tietynlaista, eikä joudu myöskään itse sillä tavalla arvioitavaksi.
   
  #50
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti