Heikkilä on ihan oikeassa, jälleen!
Loppuuhan ne vähitellen, kun ei osta edes tarjouksesta, mut hitaasti.Valion lisäksi myös muiden valmistajien rasvattomat/vähärasvaiset tuotteet boikottiin.
Kyllähän ne eviran sivuilta on ollut luettavissa, mitä luomuun saa lisätä, Mutta miksi sallitaan???????????? Kun ei ole enää todellista luomuvaihtoehtoa olemassakaan?Ostin ennen kaiken Valiolta, mutta eilisellä kauppakierroksella valitsin pelkästään Arlaa ja paikallismeijereitä. Piti vähän katsella valikoimaa ja lukea purkkeja kun ei voinut vaan ottaa Oivariinia tai Oltermannia vanhasta tottumuksesta, mutta kaikki juustot, maidot, viilit, kerma, levitteet, jogurtit jne löytyvät kyllä muultakin valmistajilta. Valikoima on itseasiassa hyvinkin runsas.
En alkanut boikotiin Heikkilän takia vaan ihan omasta aloitteestani, minusta on törkeää että luomutuotteisiinkin voidaan lisätä lisäaineita ilman että asiasta hiiskutaan kuluttajille sanallakaan.
Miksi olisi hyvä että osa ei saisiostaa rasvatonta tuotteita? Täysin järjetöntä.Loppuuhan ne vähitellen, kun ei osta edes tarjouksesta, mut hitaasti.
http://www.voihyvin.fi/artikkeli/onneksi-olen-hengissa
Toi on uusi juttu.
Valion tuotteissa oleva d-vitamiinivalmiste sisältää maissiöljyä, joten... sehän ON gmo...
Sanoinko niin?Miksi olisi hyvä että osa ei saisiostaa rasvatonta tuotteita? Täysin järjetöntä.
Tiedäthän, että lehmän maito on aina rasvaista - siis vasikalle parasta. Ihmiselle taas sopii parhaiten se, mihin sen elimistö on vuosikausien aikana sopeutunut ja monella taas kylmästä kaudesta selviäminen ja pitkien pula-aikojen aikana ruoan tuottaminen jälkeläisilleen on riippunut siitä, onko emolla ollut riittävästi rasvaa, vararavintoa. Lapsellahan sitä ei ole, mutta emon kuuluukin lämmittää niitä, kukin - yleensä perittyjen - tapojensa mukaan.Miksi olisi hyvä että osa ei saisiostaa rasvatonta tuotteita? Täysin järjetöntä.
Eiku ei sitä voikaan samaan hengenvetoon kaikkea tehdä, kun ensin täytyy hyväksyä todellisuus ja... tietää joitakin perusasioita.Äh, en jaksanut lukea.
Kuinka ihmeessä ihmiset jaksavat nykypäivänä tutkia ja miettiä niin hemmetin tarkkaan joka ainoan suupalan?
Liikaa aikaa ja liian vähän tekemistä?
Korjasin sen rahkapurkin nimen. Sori, kun oli väärin.Heikkilä on ihan oikeassa, jälleen!
Meillä menee ainoastaan Valion luomutäysmaito. Siitä sen pintaan nousevan kerman laitan munakkaaseen sellaisenaan ja muutoin käytetään Ingmannin luomukermaa. Toisaalta voina on Lidl`n luomuvoi ja rahkana Saksalainen Andechser luomurahka. Eipä ole vaivoja, kun noita käyttää
http://koti.netplaza.fi/~paula/kotikokkeli/karrageeni.htm
Toi on kohta 15 vuotta vanhaa asiaa. Ei noille kukaan mitään mahda:-(
Riisissä on sitä.Todella törkeää. Vaikka karrageeni ei nyt kaikille just nyt aiheuttaisi ongelmia, miksi pitää voittojen maksimoinnilla riskeerata ne ihmiset, jotka siitä kärsivät? Sama kuin heittäisi arsenikkia sekaan ja toteaisi, että muutama siitä kuolee, suurimmalle osalle siitä ei tule ongelmia.