Vastenmielisin tai hirvein lastenohjelma?

Ota banaani!

Hirveintä paskaa mitä Yle on ikinä ulos suoltanut. Joku adhd käsikirjoittaja ideoinut ohjelman ja hakenut puiston ärsyttävimmät ja idooteimmat penskat siihen. Siis ei helevetti! Kenelle ja mitä varten se on tehty? Mimi ja Kuku on laatusarja siihen verrattuna... Vaikka sekin vaikuttaa joltain happopainajaiselta
Meidän 3v ja vajaa 2v rakastaa Ota banaania. :D
 
Apua! Ti-ti Nalle! Miten saatoin unohtaa sen tuosta listasta! Se on sen luokan ohjelma, että pitää juosta kipin kapin vessaan hankaamaan silmämunia hammasharjalla, jos vahingossa sattuu näkemään...

Sori vaan kaikki Ti-ti Nallen rakastajat, mutta ei mun inho ole teiltä pois... :whistle:
 
Ota banaani ja Purkkikansa tms. Sitten on joku Apina Opena. Meillä menee noiden kohdalla telkkari kiinni lapsen toimesta. Minä sammuttaisin sen myös silloin kun tulee Touhukkaat ja Mimi&Kuku.. Kolmosen ja Nelosen ohjelmistossa näitä olis varmaan lisää, mutta niitä ei 3,5-vuotiaan kanssa katsella.
 
Meillä tykätään Mimistä ja kukusta :D

Mutta hirveitä on Ota banaani, lazy town, ja melkein kaikki uudet tietokoneella kämäsesti väsätyt piirretyt.. Miksei yle voi näyttää jotain ihania arkiston helmiä, vanhoja lastenohjelmia mitä on itsekin katsonut... Ja mihin nalle luppakorvakin on hävinny pikku kakkosesta..
Tuntuu et nykyään on tarjolla vaan pokemonia eri versioiks väännettynä...

Ite inhoon myös Ti-ti nallea, mut ymmärrän et lapset tykkää :)
 
"äippä-04"
-Mimi & Kuku
se kaikista kamalin, järkyttävin ja hirvein lastenohjelma ikinä. Koskaan, en missään ole nähnyt/ kuullut pahempaa. Tyttöni katsoi pienenä, mutta ei enää.

-Lazy Town
hyyyyyi!!!!!!! Onneksi tyttökään ei katso tätä.

-Touhukkaat
Harmi vain että tämä kuuluu tytön suosikkeihin.

-Kaikki räiskintäohjelmat
Näitä ei meillä katsota. Piste.
 
  • Tykkää
Reactions: sunniee
Mulle tuo Mimi ja Kuku on ihan vieras, enkä näemmä ole menettänyt mitään.
Meillä pojat tykkää katsella Touhukkaita. Aamutouhut itellä on siihen aikaan just menossa, että en oikein tiedä millainen se on, sen vaan että pojat eivät omia aamujuttua sen aikana tee. Nauliintuvat tv:n ääreen. :)

Maikkarin ja nelosen lastenohjelmia ei oikein katota, joku chugginton välillä tulee katottua mutta muuten ne on liian futuristisia ja sotaisia.
 
"vieras"
Purkkikansa on karmiva. Samoin nämä kakkosen tee-se-itse-sarjat, kuten ota banaani, apina opena jne. Mimi ja Kuku menettelee, samoin titi, mutta ainoastaan siksi, että 2-veen tajuntaan ne sopivat paremmin kuin suuremmat seikkailut, niin äitikin kestää ne.
Kaikki digimonit yms on hirvittäviä, useimmat lastenohjelmat ovat ihan uskomatonta kuraa.
Eikä ne muumitkaan niin kovin hehkeitä ole, varsinkin ne loppupään muumit joissa japanilaiset ovat ilmeisesti saaneet vapaammat kädet, ovat aikamoista hevonkukkua.
Milli ja Molli taasen oli ihan siedettävä, Touhukkaat superärsyttävä jankutus, seikkailija dora ja jummi & jammi menee kategoriaan siedettäviä.
Mutta disneyn elokuvat, niitä jaksaa katsoa äitikin! :) Ihan parhaita, disneyn sarjat usein eivät yllä lähellekään leffojen lumoa. Toki huonoja niissäkin joukossa, mutta suurinosa hyviä.
 
"..."
Alkuperäinen kirjoittaja pöhköfantti;25100110:
Miksei yle voi näyttää jotain ihania arkiston helmiä, vanhoja lastenohjelmia mitä on itsekin katsonut... Ja mihin nalle luppakorvakin on hävinny pikku kakkosesta..
Ongelma on siinä että ei nykylapsi jaksa katsoa noita vanhoja lastenohjelmia. Siis en jaksa itsekään nykyään keskittyä niihin vaikka en niitä lyhytjännitteisimpiä tyyppejä olekaan. Niiden tempo on oikeasti nykyohjelmiin nähden niiiiiiiiin hidas ja ne jaksot on pitkiä.

Ja entäs sitten niiden psykedelia! Siis joku Kössi Kenguru tai Käytöskukka on aivan omissa sfääreissään. Ja sitten taas luulen että osasta vanhoista lastenohjelmista nykyvanhemmilla (jotka ei kestä edes "lapset määrää päivä" -mainosta traumatisoitumatta) menisi herne nenään. Kyllähän kaikki tietää niitä 70-luvun valistusohjelmia lapsille, joissa ollaan melko vapaamielisiä nykyilmapiiriin nähden. Siis kerrotaan melko suoraan esim miten vauvat saavat alkunsa.
 

Yhteistyössä