Vatsa kovalla

  • Viestiketjun aloittaja Majava85
  • Ensimmäinen viesti
Majava85
Meillä 1 v 6 kk tyttö ei ole nyt muutamaan päivään halunnut tehdä kakkaa. Hän selvästi ponnistelee ja kun vien hänet potalle mitään ei tule. Ei myöskään vaippaan. Pari kertaa hän on itkenyt potalla kakkaa tehdessään ja kakassa on ollut verta. Millä saisi kakan pehmenemään? Ihan hirveää katsoa vierestä kun toista sattuu.
 
meillä myös sama juttu ,tyttö 1v1kk.levolac ei oikein auttanut.ostin apteekista microlax peräruisketta,johan on suoli tyhjentynyt.sanoivat apteekissa että peräruiske on se viiminen keino eikä sitä pidä tavaksi ottaa.
 
Sokeri pois ruokavaliosta kokonaan!Paljon kuitupitoisia kasviksia,marjoja ja hedelmä tilalle,maito kannattaa vaihtaa hapanmaitotuotteisiin,kuitupitoisia hiutaleita leseitä ym.Eli koko rokavalio remonttiin,niin kakka alkaa luistaa!!!!!
 
Majava85
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.02.2006 klo 15:43 hiljamaria kirjoitti:
Kokeile luumua, mallasuutetta tai levolacia (kumpaakin saa apteekista) älä anna kamalasti maitoa tai juustoa kun ne kovettaa vatsaa lisää. Juota vettä paljon sekin saattaa auttaa.
Kiitos sinulle ja muillekin. Tyttöni rakastaa juustoa, mutta taidan nyt katsoa pari päivää ilman sitä (syö noin kolme viipaletta päivässä) ja äidin maitoa vielä saa.

Iltapuuron kanssa sai nyt luumua, jos se auttaisi edes vähän. :)
 

Yhteistyössä