Vauva haaveissa vuodelle 2013 - 2014

Sunflower11
Dpo 0

Tuli sitten tehtyä tälle kierrolle eka ovistestikin, päivällä oviskivut ja kaupassa tultua tein ovistestin.. :D
No pääsee taas alottelee lugeja muutaman päivän päästä.
 
ViiruP elikkäs.. otan randomisti esimerkkirivin

Viljonkka (26).........kp 3/30-35.......yk 8............. ya 3/12............1.

Nimimerkki ja ikä (yllättävää :LOL:)

kp=kiertopäivä. Kauttaviivan vasemmalla puolella on kuluva päivä (eli kuinka monta päivää edellisten kuukautisten alkamisesta on) ja oikealla puolella keskimääräinen kierron kesto.
Tässä tapauksessa kuukautisten alkamisesta on siis kolme päivää ja kierto keskimäärin kestää 30-35päivää..


yk= yrityskierto, eli tässä tapauksessa yritystä on ollut 8kiertoa (useimmiten myös 8kk:tta - riippuen kierron pituudesta).

Yritys on Viljonkalla esim alkanut maaliskuussa 2012 (3/12)


Tämä taas kertoo kuinka mones on haaveissa.




Selvenskö yhtään :LOL: ?
Voit melkein ottaa yhden tollasen rivin ja copypasteta sen vaikka notepadiin ja muuttaa nimimerkin lisäksi nuo muut tiedot oikeiksi omalla kohdalla, niin saadaan kaikki kuntoon kerralla :)




Sunille onnittelut ovisplussasta !
 
SuAnn Mukavaa, että kolposkopia meni mukavasti :) Mukava muutenkin kuulla, sillä itsellä on huomenna sama edessä. Jaiks.

Sunflower Onnea oviksesta! Nyt vaan peitot heilumaan ;)

Synnytyspelosta Itsellä on melkoinen pelko kyseistä asiaa kohtaan, eikä näiden palstojen kauhutarinoiden lukeminen auta yhtään asiaa. Jotenkin sitä vain ajattelee, että se asia on kohdattava eikä siitä pysty jänistämään millään tasolla. Suurin pelko on itsellä sitä kohtaan, että menetän tajuntani ja joudutaan tekemään sektio. Olen pyörtynyt mm. hormonikierukanlaitossa :(

Tänään tehty aamulla puhdas nega mutta se nyt oli ihan oletettavissa. Mutta onhan tässä vielä aikaa plussata :)
 
Miekin taidan pitkästä aikaa kirjotella :)

Noista koirista sen verran, että meilläkin on melko isokokoinen narttu (1v ja 30kg), joka on aika energinen pakkaus. Mie olen miettinyt jo pitkään että niin kauan kuin tuo on vielä mieleltään ihan kakara, ei tähän perheeseen voi lapsia tehdä. Koira on vähän sellainen hössöttäjä, eikä meinaa millään ymmärtää että kokoakin jo löytyy :kieh: Mieheni sanoin: Ei se koiran vika ole jos ei oo aivosolut pentueen kesken jakautunut reilusti :LOL:
Itsekkin olen leikkisästi käyttänyt sananlaskua että kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. :LOL:

Mutta kaikesta huolimatta se on ihan maailman paras koira, tosi kiltti luonteeltaan ja rakastaa kaikkia ihmisiä ja eläimiä. Ja sillähän on vielä monta vuotta aikaa aikuistua.

Yksi tuttu opetti koiran kävelemään vaunujen kanssa niin että kävi ennen vauvan syntymää työntelemässä tyhjiä rattaita koiran kanssa. Miusta se oli aika hyvä idea.

Mies sai miut eilen hyvin hyvin hämilleen... Meillä ollaan käyty keskustelua naimisiin menosta ja lapsista useastikkin miun puolelta. Mies täräytti tossa yks päivä (naimisiin menosta) että hän ei halua sitoutua vielä niin, josta tietenkin loukkaannuin hieman. Tajusin kuitenkin että hää tarvii vaan aikaan :)

Jotenkin sitten mielessäni kehitin ajatuksen että tuskin se haluaa sitten lapsiakaan vähään aikaan. Noh eilen sitten heitin ihan puhtaasti vitsillä että jos ensi vuonna yritettäisiin sitä "äpärää" :)laugh:) kun ei kerta naimisiin olla menossa. Ja voin kertoo että hämmennys oli suuri miun puolelta, kun mies vastasi jotenkin tosi myönteisesti ja pilke silmäkulmassa että ehkä :O Ja siis ennen tää asia on ollut enemmän niin että ei vielä, ehkä joskus ja ärtynytkin on ollut ko. keskutelusta. Mie menin eilen ihan sanattomaksi ja mies näytti nauttivan tilanteessa kovasti :LOL: Eli siis meillä tämä nyt aika iso juttu, että se punainen valo on alkanut muuttua keltaiseksi :D
 
Isbla kuulostaa hyvältä tuo keltainen valo vauva-asialle :) Kyllä se siitä vihreäksi muuttuu, kun aikansa asiasta lämmittelee :)

Sun onnea oviksesta, nyt sitten vain toivotaan parasta! :)

Täällä meinaa jo usko loppua, kun rtesti näyttää negaa ja menkkoja ei kuulu ollenkaan. Ei oireita ei mitään, joten saa nyt nähdä, menikö kroppa nyt vasta sekaisin vuosien ehkäisyrenkaan jäljiltä!?
 
Tervetuloa uusille! :wave:

Pahoittelut menkoista niile joille ne ovat tulleet. :hug: Meinasin kirjoittaa että saaneet, mutta lapsethan ne saadaan ja menkat on ne, jotka vaan tulee. ;)

Isblalle onnittelut keltaisesta valosta, kyllä se vielä vihreäksi muuttuu! :)

Meillä ei ole koiraa, vielä, mutta ihan varmasti sellainen meille tulee. Ei vaan haluta tähän kerrostalo kaksioon ottaa koiraa. Varsinkin kun miehen mielestä saksanpaimenkoira on ainoa vaihtoehto ja onhan ne toki ihania, mulle kelpais kyllä joku hieman pienempikin.. Miehen perheessä on aina ollut vähintään yksi saksanpaimenkoira ja siksi hän haluaa meillekin sellaisen. :)

Voi Lemon, eikö vieläkään..? :hug:

Synnytyspelkoa mulle ei ole vielä ehtinyt tulla, vaikka oonkin lukenu kaikenlaisia kauhutarinoita tuolta synnytyspalstalta. Jokainen synnytys on kuitenkin niin erilainen, eikä etukäteen voi tietää miten kaikki etenee..
 
Isblalle onnittelut keltaisesta valosta, siitä se sitten lähtee ja vaihtuu vihreäksi ajallaan! :heart:

Lemontree toi on kyllä niin syvältä tuo odottelu. Mulle venyi viime kierto 10 päivällä ja voin sanoa et aika monta r-testiä tuli tehtyä turhaan, kun ei sitä plussaa näkynyt..

Täälläkin koiran omistaja (ja kissan). Meiltä löytyy tuollainen sekarotuinen 15kg tyttökoira, joka tuli muutama kuukausi sen jälkeen kun esikoinen oli syntynyt, joten ovat kasvaneet yhdessä. Ja kun pienestä asti on koira kulkenut lenkeillä mukana niin hienosti osaa vaunujen kanssa mennä. Muuten kyllä vetää, mut jos on vaunut tai kärryt niin silloin ei vedä ollenkaan!
Meillä tää koira ja tyttö on erottamaton pari ja ovat kyllä yhdessä niin ihania. Toista koiraa ollaan mietitty, mut nyt on edessä toi muutta niin hoidetaan se ensin alta pois ja ehkä ensi keväänä ois sitten toisen koiran aika! :heart:
 
Puhdasta omanapailua:

Tänään oli se kolposkopia ja siinä kävi juuri niinkuin pelkäsinkin. Tutkimus itsessään ei ollut kamalaa, erittäin epämukavaa toki. En tuntenut edes kohdunkaulanpuudutteen laittoa. Mutta kun se koepalojen otto vaan kesti ja kesti ja kesti ja siinä vaiheessa tajusin, että siellä on joku opiskelija ottamassa paloja :| Ensimmäinen väline oli rikki ja toisessakin oli jotain vikaa ja loppujen lopuksi oikea hoitaja tuli hoitamaan homman. Yhteensä 13 koepalaa otettiin laskujeni mukaan :(

Sitten kun nousin tuolista niin kävi jo niin tuttu reaktio. Jalat valahti alta ja kuulen vaan kun hoitaja huikkaa "tyttö on ihan valkoinen, ottakaa kiinni se kaatuu!!" Seuraavaksi heräänkin lepohuoneesta ja itken horkkaitkua kun jännitys laukeaa...
Ei se kovin kipeää tehnyt mutta jostain syystä kaikki kohdunkaulantutkimukset aiheuttaa paniikin. Että arvatkaa kasvoiko synnytyspelko taas tänään? :(

Siinä hässäkässä tietty unohdin kaiken mitä hoitaja sanoi mm. raskautumisesta, joten pitää huomenna soitella sinne takaisin. Tällästä tänään. Niin ja aamun huipennukseski tein taas negatestin.
 
Koita Mylvinen kestää! :hug:
Mulal kans todella rankat 1,5 vuotta ollu alavatsakipujen kanssa, eikä kukaan oikein tiedä mikä tuolla masussa on. Pitkään epäiltiin endomentrioosia, jota se nyt viimeisen gynen mukaan kuulemma ei voi olla.

Eilen aamulla heräsin aivan jumalattomaan kipukohtaukseen. Ovulaatio se siellä vissiin taas tapahtui liman tarkkailua seuranneena. Eilen oli vielä rästitentti ja sinne päästäkseni piti taas vetää arsenaali lääkkeitä kipuun ,että pääs lähtee.

Mäkin pelkäsin pitkään synnytystä ja pelkään edelleenkin. mut ajattelin et jos kerta aikoinaan pääsin esiintymisjännityksestäkin eroon vain kohtaamalla sen pelon, niin eiköhän se auta tässäkin. miljoonat ja miljoonat naiset on synnyttänyt ennen meitä ja selvinneet siitä, joten eiköhän tästä selvitä. Tajusin että pelko ei voi syy olla hankkimatta lapsia. siitä reipastuneena, täällä ollaan. :D
 
Apua, hurjasti tekstiä! Niin miljoona asiaa mennyt ohi, etten ehkä pahemmin taida kommentoida.

Mylvinen, tsemppiä. Ei kuulosta kovin mukavalta tuo sinun kokemuksesi.

Joku kirjoitteli tuolla koiristakin jotain.. koiraihminen täälläkin, talossa kolme saksanpaimenta ja ihan hyvin tuon meidän riiviön kanssa pärjäävät. Vanhin on ollu vaan talossa silloin, kun esikko on ollut vauva, muut tulleet sen jälkeen. Hyvin on pärjätty aina =)

Synnytyspelkokin näyttää puhuttaneen. Minä en osannut esikon kanssa sitä jännittää, mutta toisaalta, vaikkei se sitten mennyt ihan putkeenkaan, en edelleenkään osaa oikein jännittää / pelätä mahdollista uutta synnytystä. Parempi kun ei tee siitä itselleen numeroa, pääsee ainakin tässä vaiheessa vielä helpommalla. Ymmärrän toki sen pelonkin, moni tuttuni on käynyt mm. pelkopolilla (tai mikäs se nimi onkaan) asian tiimoilta ja tiedän, ettei se ihan helppo juttu ole niille ihmisille, jotka oikeasti kokevat synnytyspelkoa, syystä tai toisesta.

Omanapa, joka kopsattu toisesta pinosta kun en jaksa uusiksi kirjoitella: Tikuttelin ovista, vaikken ehkä aikonutkaan. Todellisuudessa, viime kiertoon verrattuna olen ottanut iisisti ;) Tänään kun on kp15/30, pc:n ovisliuska näyttää edelleen hailuraa viivaa - jota on tehnyt jo monta päivää. Viime kierrossa ovisplussa ja ovis samalle vrk:lle, kp 15. Silloin käytössä davidin ovisliuskat. Ovistuntemuksia ei muuten ole, mutta selkeästi on märempi olo (tuo lausahdus muuten kuulostaa kamalalta!) ja eilen juilasi hieman mahasta ovismaisesti, ihan hetkellisesti. Että vähän arvailua, odotellaan, odotellaan ja kuulostellaan omaa kroppaa. Suuria toiveita tämän kierron suhteen ei ole, viikonlopun jälkeen ei ole vaan jaksanut heilutella peittoja. Josko ehkä tänään :p Eli, todennäköisesti tästä tulee taas täti- kuukausi, mutta sitten tulee. Ehtiihän tuota.

Plussatuulia :heart:
 
Ambrosian kanssa samaa mieltä, Neiti Näpsän äiti .. sulla tais olla dpo10 tai jotain? Hyvin ehtii vielä plussaan. Mun motto on, että niin kauan ku täti pysyy pois, on toivoa :p

Oma napa: Ovisplussa bongattu tänään. Mielenkiinnolla odottelen, että onko tämä nyt dpo-1 vai dpo0. Viime kierrossa tämä päivä oli dpo0, ovistuntemukset iski samalle vrk:lle ovisplussan kera. Eilen antoi jo illalla vähän viitteitä kipuilun muodossa, mutta lievänä, joten uskon että tänään tärähtää kovemmin kivut sitte päällensä. Jännäily siis alkakoon, talletuksia työstetty eilen illalla :D
 
NNÄ sinulla vasta kuitenkin dpo aika vähän, joten ei vielä kannata tuosta murehtia :)

Täällä sitten alkoi vuoto, ei vielä runsaana, mutta kuitenkin. Menkkakivuilta on vielä toistaiseksi säästytty, mikä on vain plussaa. Minulla siis voi päivitellä kp 1/28-34 ja yk 4.
 
Jep. Kyllä selvensi. Kiitos. =)
Täällä olisi nyt Kp 17/28-30, yk 1 ja lapsia ennestään 2.
Nyt on toisin sanoen rojut röörissä :LOL: ja odotetaan mitä tulevan pitää. :)

Mielenkiinnolla kysyn tuleeko muilla katsottua telkkarista vauva ohjelmia, sydänääniä, kätilöt? Tai onko aikomus rueta seuraamaan Vappu Pimiän juontamaa vauva ohjelmaa? Itse näihin hurahtaneina itku silmässä katselen..
 
Mahtuuko porukkaan?

23v yhden pienen pojan äiti olen. Kotoa löytyy lisäksi ihana aviomies ja koira. Mieheni kauhuksi mulle alkaa pukkaan uutta vauvakuumetta, vaikka esikoinen vasta täyttää joulukuussa vuoden! :D

Tällä hetkellä ollaan sovittu jotain hataraa suunnitelmaa että ehkä maalis-huhtikuussa alkaisi yritys, kun miehen opiskelun kuviot selviävät talven 2013 osalta. Toivottavasti opiskelu ei edellytä mitään reissuhommaa tms. Toisessa kaupungissa oleskelua talvella, koska jos tuolloin alkaisi yritys niin vauvahan syntyisi loppuvuodesta.. Ikäeroa esikoiseen tulisi reilu 2v.
Mies ei ole hirveällä kiireellä lisääntymässä ja koittaa välillä toppuutella mua, toivottavasti se ei iske jarruja päälle keväällä. Itsellä on kovaakin kovempi kuumeilu menossa, kevääseen tuntuu olevan ikuisuus.

Mulla on tällä hetkellä kuparikierukka, luulin sen jo pettäneen mutta kai nää nyt menkat on, jotain vuotaa vaikkei kauheasti, jos ei parissa päivässä runsastu niin marssin apteekkiin.
Ai niin, melkein toisaalta toivon että kierukka pettäisi, mies meinaan sanoi että sitten se vauva tulisi jos niin kovasti haluaisi tulla. Toisaalta oi ihana ihan tekemällä tehdä vauva ja yhdessä jännätä testiä.
 
Viimeksi muokattu:
Perjantai 5.10. 2012





Yritys/TJOTtailu alkanut:

kultsipallo...............kp 56/26-29..........yk1.......ya 8/12............1.
*minmaria...............kp 56/ 36..............yk1.......ya 8/12......... 1.
*SuAnn........................kp 56/?..................yk1....... ya 6/12......... 1.

*wilma79...............kp 48/27-29............... yk 1 ......ya 9/12....... 2.
jenni_noora(28).....kp 46/28-? (TT).........yk 8.......... ?................ 2.
HopeAgain(36) ........kp 45/32............ yk 2 ........... ya 7/12 ......... 1.
kärpässieni85.........kp 41/29........... yk2................................. 3.
Fiinaliina................kp 41/32...........yk2 ..............ya 7/12........... 1.

eternal-live(23).........kp 37/?....................yk1........... ya 9/12........ 3.
Luna85(27).................kp 36/29-38..........yk 7............ 2/12 ........... 1.
miltsu76......................kp 36/28-32..........yk1.............8/12............ 2.
Nompparelli(28) ......kp 35/26-42 .........yk8....... ya 11/2011......... 1.
Emppuli83(29)........kp 33/28............yk3........ya 5/12(km8/12)....... 1.
-PikkuMyy- ...............kp 32/36............... yk 8 ......ya 1/12....... 1.

Ambrosia85(27)...... kp 29/28-31(CT) ........yk21 .....ya 10/10.......... 1
Lumihippu.............kp 29/28...................yk1.......ya 9/12............. ?.
Neiti Näpsän Äiti..... kp kp 28/28-32............ yk 21....................... 2.
Mylvinen(24)............kp 26/28..............yk 2.............................1.
Minix..................... kp 28/ ??.............., yk1 .......... ya9/12.........2.
Amiraali..................kp 25/28-32..........yk 1............................?.
miss_piggy (31v).... kp 23/27 .........yk 5 ......ya 03/12........ 1.

ViiruP....................kp19/28-30......... yk 1........ya 09/12......... 2.
Bambini................kp 18/30..........yk 2....... ya 7-8/12........ 2.
Sunflower11....... kp 18/24-28.........yk23.........ya 12/2010.........3.
riksuuuh ..................kp 17/? .........yk 1 ......ya 09/12............ 1.
Nepparin nappi........ kp 17/30-35........... yk 14 ...................... 2.
papunen84 ............kp 15/27-30............ yk2............. ya9/12 ....... 2.
AnnuLiisa..............kp 15/28-30........yk 3 ............. ya 8/12......... 1.
Pintsu..................... kp 14/29 ...............yk 3 ........ya 8/12...........
mavli....................kp 11/28 ..........yk 18 ...........ya 3/11 ............ 1 .

jeennaa.................. kp 8/30................ yk 2 ............ ya 8/12.......... ?
Viljonkka (26).........kp 7/30-35.......yk 8............. ya 3/12............1.
Markke................. kp 6/30............yk4...........ya 6/12..........2.
Slartibart(25).............kp 6/30 (C+T)........... yk2..........ya3/12....... 1.
Lemontree-86...........kp 3/25-33...............yk4 ........ya 7/12......... 1.





Day Past Ovulation:
Mylvinen..................... dpo 14
Neiti Näpsän Äiti............ dpo 12
Ambrosia.....................dpo 11
luna85........................ dpo 11
Lumihippu.....................dpo 11
Sunflower.................... dpo 4




Yrityksen myöhemmin aloittavat:

Stacey_84 (kevät 2013)
eleonoora86
avantasia




Taustailijat:
Neiti Näpsän Äiti
Isbla
piupiu
kääkkis
Pionia
another
Dyes
viisikko <3
eufemia




Plussanneet:
Kesäkuu 2012:Vissyliini (yk6), lenkkari (yk10)
Heinäkuu 2012: Leenuliinukka (yk2), Kamomillatee (yk2)
Elokuu 2012: eufemia(yk2), hintrikka(yk14), haave2 (yk2)
Mi&Ma (yk1), panzkus(yk4)
Syyskuu: Heiverö(yk1), Chrissy72(yk4), Hetami(yk2),emily90






kp = kiertopäivä
yk = yrityskerta/-kierto
ya= yritys aloitettui
TJOT = tulee jos on tullakseen
dpo = days past ovulation, päivät ovulaation jälkeen
TT=Teroluttauko
T= Terolut
C= Clomifen
CT = Clomitauko

Päivittäjät:
Ambrosia85 & Sunflower

***Mikäli kiertosi venyy yli kp56 niin ilmoitathan siitä.
Muussa tapauksessa sinut siivotaan listalta pois.***

*-merkillä merkitty aktiivset pitkän kierron naiset, joita ei siivota yllämainituin perustein.

Ilmoitathan listalle tulevat/muuttuvat asiat korostaen.





+++++ PLUSSARIKASTA LOKAKUUTA+++++



Plussanneille löytyy oma pino täältä ------>
 
Viimeksi muokattu:
Heiii!!!

Ilmoittelen vain itsestäni sen mitä nyt voin..
Eli ei menkkoja, ei plussaa, kerrassaan mainio olo vain! Ei turvota eikä muitakaan tuntemuksia. Joskus on ihanaa näin! Mut tietty tuo pitkittynyt kierto mietityttää, ei voi kun odotella =/
 
Tervetuloa uudet, mukaan mahtuu :)

Nappasin tänään illan ovisdippailusta jostain syystä kuvan ja päätin sen sitten jakaa kanssanne. Aiemmin ei oo tullu kuvailtua ja jaettua kuvaa, kohta on :whistle: En edelleenkään tiedä varmasti, oliko keskiviikko dpo0 vaiko dpo1, odottelen huomiseen.. oviskipuilua oli hieman, mutta normaalia vähemmän, joten voipi olla että ovis onkin vasta torstaina. Nivusia kyllä jomottelee :mad: Nähtäväksi jää, käyn sitten kertomassa ne kuulumisetkin asian tiimoilta.

minmaria, toivotaan että sun kiertos selkenee pikimmiten. Epätietoisuus on hanurista, oli syy mikä tahansa.

Jaahas, nyt unta kuulaan. Ai juu, se testikuva..

 
huomenta !

Jos nyt nopeesti tässä kiireisessä aamussa jotai sanois =)

vauvaohjelmista sen verran, että tota uutta vapun juontamaa ohjelmaa oon ajatellu alkaa kattoa ja katson myös neloselta vauvan tarinaa.. ja välillä vanessa&pikkuväki. muita vauva ohjelmia ei oo sattunu silmään ?

Nyt on juotu 2-3dl greippimehuu ja 1-2 greippiä per päivä :D kyl näköjää niihinki tottuu :x

Vauvakuume on ollu ihan maximissaan jo pitkään, mies on ehkä vähän jarrutellut ja sanonut että jos nyt viel vähän aikaa kattelis. Noh, tossa muutaman päivä sitten se ehdotti itse, josko yritettäs vauvaa!? No johan mulla meni pasmat ihan sekasin! Koko ajan oon tätä hetkee odottanu, MUTTA nyt pelottaa? Mietin että oonko kuitenkaan valmis äidiks, vaikka oon tuntenu jo pitkään olevani. Onks tää ihan normaali reaktio :eek: hui.
 

Yhteistyössä