Vieläkö lukiossakin alusvaatteilla tarkastuksessa...

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja annalaura, 07.11.2010.

 1. "vieras"

  "vieras" Vieras

  45-vuotiaana.
   
  #26
 2. sanopas

  sanopas Vieras

  [QUOTE="vieras";22401028]45-vuotiaana.[/QUOTE]

  No, siinä on sentään monta vuotta välissä lukion ja 45 v. työterveystarkastuksen välillä. :)
   
  #27
 3. ...

  ... Vieras

  Menee ohi topicista, mutta käsittääkseni työnantaja saa määritellä työterveystarkastuksen sisällön eli sen, miten perusteellinen se on.
   
  #28
 4. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Meillä toimistoväellä on terveystarkastukset viiden vuoden välein, joten kyllä siinä monta kertaa ehtii käydä tarkastuksessa lukion jälkeen :) Muissa tehtävissä tarkastukset ovat kolmen vuoden välein eli tarkastuksia tulee melkein kaksinkertainen määrä.
   
  #29
 5. sanopas

  sanopas Vieras

  [QUOTE="vieras";22401058]Meillä toimistoväellä on terveystarkastukset viiden vuoden välein, joten kyllä siinä monta kertaa ehtii käydä tarkastuksessa lukion jälkeen :) Muissa tehtävissä tarkastukset ovat kolmen vuoden välein eli tarkastuksia tulee melkein kaksinkertainen määrä.[/QUOTE]

  Tuskinpa kuitenkaan joka kerta pitää alusvaatteille riisua. Tai tietysti riippuu mitä tehdään. Mitä sinulle siihen tarkastukseen kuuluu?
   
  #30
 6. täh

  täh Vieras

  Mä en kyllä kertakaikkiaan saa päähäni, mitä kamalaa tai vastenmielistä siinä on, jos täytyykin olla alusvaatteisillaan terveystarkastuksessa?
  Naisille kun nuo gynekologiset tutkimuksetkin luulis olevan(ainakin sietäis olla) ihan normijuttu eikä enää mikään paniikin tai hihittelyn sekainen hirveä tapahtuma ja kuvittelisi että enemmän SIINÄ joutuu paljastelemaan kuin terveystarkastuksessa.
  Olethan sinä rannalla/uimassakin biksut tai uimapuku päällä ja ihan julkisesti, miksi se hoitotyön ammattilaisen edessä seisominen alusvaatteisillaan suljetussa tilassa ja kahden kesken on niin kamalaa?
   
  #31
 7. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Luulen kyllä, että tällä lääkärillä riisuutuminen kuuluu ohjelmaa joka kerran. Lääkäri katsoo silmämääräisesti päällisin puolin, että kaikki on ok. Ennen lääkäriä on ollut terveydenhoitajan tarkastus, johon kuuluvat verikokeet, keuhkomittaukset yms.
   
  #32
 8. sanopas

  sanopas Vieras

  [QUOTE="vieras";22401103]Luulen kyllä, että tällä lääkärillä riisuutuminen kuuluu ohjelmaa joka kerran. Lääkäri katsoo silmämääräisesti päällisin puolin, että kaikki on ok. Ennen lääkäriä on ollut terveydenhoitajan tarkastus, johon kuuluvat verikokeet, keuhkomittaukset yms.[/QUOTE]

  Silmämääräisesti päällisin puolin kuulostaa siltä, että lääkäri haluaa vain arvioida potilaan vartaloa... Mutta tekeekö hän jotain toimenpiteitä tai tarkastuksia?
   
  #33
 9. Suza

  Suza Vieras

  Samaa ihmettelen minäkin. Ehkä se johtuu siitä, etteivät kaikki ole sinut vartalonsa kanssa eivätkä halua sitä julkisesti esitellä vieraiden edessä.
   
  #34
 10. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Mun tarvitsi viimeeksi riisua alusvaatteisilleen työhönottotarkastuksessa v. 2003. Sitä ennen jouduin riisumaan alusvaatteisilleni ala-asteen lääkärintarkastuksessa joskus 80-luvulla. Ei siis yläasteella eikä todellakaan lukiossa! Omien lasteni ei ole tarvinnut riisua koulutarkastuksissa kuin paita pois, jotta lääkäri katsoi ryhdin. Olen ollut tarkastuksissa mukana, toinen lapsi nyt kuudennella ja toinen tokaluokalla.

  Jotta hieman ihmettelen noita teidän riisumiskokemuksia...
   
  #35
 11. sanopas

  sanopas Vieras

  [QUOTE="vieras";22401216]Mun tarvitsi viimeeksi riisua alusvaatteisilleen työhönottotarkastuksessa v. 2003. Sitä ennen jouduin riisumaan alusvaatteisilleni ala-asteen lääkärintarkastuksessa joskus 80-luvulla.[/QUOTE]

  Kysynpä sinultakin, millä alalla olet?
   
  #36
 12. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Hoitoalalla.
   
  #37
 13. sanopas

  sanopas Vieras

  [QUOTE="vieras";22401247]Hoitoalalla.[/QUOTE]

  Kuvittelisin, että se olisi aikuisena jollakin tapaa häveliäämpää riisuutua alusvaatteisilleen esim. työhönottotarkastuksessa kuin vaikkapa lukiossa, jolloin murrosiän kehittymisen kannalta se on kai perusteltuakin. Saatan toki olla väärässä. Mitä mieltä sinä olet?
   
  #38
 14. annalaura

  annalaura Vieras

  Vähän on ristiriitasia kokemuksia porukalla. Ehkä meidän lukiossa ei olekaan tarkastusta ollenkaan. :)
   
  #39
 15. Suza

  Suza Vieras

  Se on mahdollista, koska nykyään monissa kunnissa säästetään eikä tarkastuksia järjestetä. Mikä on hyvin sääli sinänsä, koska monet nuoret tarvitsevat tarkastuksia jos ei nyt kaikki fyysisessä mielessä, niin ainakin henkisen tilan kartoittamiseksi.
   
  #40
 16. jaahas

  jaahas Vieras

  en ole koskaan käsittänyt, että mitä kamalaa siinä riisumisessa on. Gynellä ja äitipolilla mua aina naurattaa ne sermit/kopit/verhot, joiden takana voi käydä riisuutumassa. Siis miksi ihmeessä pitäs riisua piilossa ja olla sitten siinä varttitunti housutta jalat levällään? Ihme hurskastelua:D
   
  #41
 17. ...

  ... Vieras

  Riisuutua pitää saada privaatisti ja siksi ne sermit ym. ovat olemassa.
   
  #42
 18. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Kyllä hän muistaakseni kuunteli keuhkot ja sydämen. Silmämääräisesti katsomalla näkee jo aika paljon: ryhdin, yli- tai alipainon, ihottumat, luomet. Vartalon arvioinnista hän oli varmasti kiinnostunut vain lääkärinä.
   
  #43
 19. sanopas

  sanopas Vieras

  [QUOTE="vieras";22401680]Kyllä hän muistaakseni kuunteli keuhkot ja sydämen. Silmämääräisesti katsomalla näkee jo aika paljon: ryhdin, yli- tai alipainon, ihottumat, luomet. Vartalon arvioinnista hän oli varmasti kiinnostunut vain lääkärinä.[/QUOTE]

  Pyysikö hän sinua heti aluksi riisuutumaan alusvaatteille vai oliko se vain pieni osa tarkastusta?

  Tuo pitää paikkansa mitä sanoit sisällöstä, mutta nykyisellään se on vaan kovin harvinaista.
   
  #44
 20. sanopas

  sanopas Vieras

  Samaa mieltä.
   
  #45
 21. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Alussa oli vähän jutustua ja vasta sen jälkeen pyydettiin riisuuntumaan. Lääkäri on hetero naislääkäri, joten pidän tarkastusta täysin normaalina lääkärintarkastuksena. Oma vartalonikaan ei ole mitenkään ihmeellinen, joten siinä ei pitäisi olla pahemmin silmäniloa, jotta sitä viitsisi mielikseen tiirailla :)
   
  #46
 22. "vieras"

  "vieras" Vieras

  No on se rompsän auki leväyttäminen mun mielestä paljon nolompaa kun riisuutuminen :D Miksi se riisuminen olis jotenkin yksityisempää kun alapää? Vai häpeättekö rumia alkkareita?
   
  #47
 23. sanopas

  sanopas Vieras

  [QUOTE="vieras";22401773]Oma vartalonikaan ei ole mitenkään ihmeellinen, joten siinä ei pitäisi olla pahemmin silmäniloa, jotta sitä viitsisi mielikseen tiirailla :)[/QUOTE]

  Älähän nyt suotta aliarvioi vartaloasi. :) Tiedätkö, onko tämä normikäytäntö kaikkien työntekijöiden kohdalla vai olitko sinä vain jostain syystä poikkeus?
   
  #48
 24. ...

  ... Vieras

  [QUOTE="vieras";22401797]Miksi se riisuminen olis jotenkin yksityisempää kun alapää? Vai häpeättekö rumia alkkareita?[/QUOTE]

  Riisuutumisen lääkärissä ei pidä olla stripteasea. Siinä syy.
   
  #49
 25. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Enpä ole mennyt kyselemään, koska en pitänyt asiaa mitenkään ihmeellisenä vaan normaalina asiaan kuuluvana. Mitään erityisiä syitä minulla ei ollut. Joka puolelta katsottiin eli siinä lattialla piti pyörähdellä. Työhöntulotarkastus oli aikoinaan eri lääkärillä ja eri lääkäriasemalla. Siellä ei tarvinnut riisuutua.
   
  #50
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti