vihreää kakkaa??

meillä 2kk ikäinen tyttö..olen tässä nyt muutaman päivän ihmetellyt kakan väriä, se on sellaista myrkyn vihreää ja rakeista? voisiko johtua korvikemaidosta? imetin tyttö 1kk ikään asti..tuttelia annettii aluksi ja kakka oli sinapin väristä mutta nannan jälkee muuttui vihreäks ja haisee tosi pistevälle? :/ mistähän tämä vois johtua? allergiaa??
 
Meillä pienemmän tytön ainoat oireet oli just tuo vihertävä kakka ja päivisin vähän itkeskeli. Ja allerginen on! Imetysdieetistä ei ollut apua, oireet loppui heti kun siirryttiin Neocatelle. Oireet alkoi 2-3kk iässä. Ihottumaa ja pulauttelua ei ole ollut. Nykyään saattaa vaippa-alue alkaa punottaa epäsopivasta ruuasta mut muuten ei ihottumia ole. Toisella allergisella taas tuli ihottumaläikät ja itkeskeli sekä päivällä että yöllä. Voithan kokeilla vaihtaa Nan:in takas Tutteliin. Kaverin ekalle lapselle kävi Tutteli, mut ei Nan ja toiselle taas Tuttelista itkua mut Nan käy.
 
Meillä lapsella oli vauvana vihreää kakkaa imetyksellä, sen lisäksi se oli limaista ja ihan ripulia. Kakkaa tuli kovalla paineella monta kertaa päivässä. Tavallisella korvikkeella kakka oli ihan normaalia, mutta sitten alkoi vaivata refluksi. Meillä siis lapsella oli maito ja monta muuta allergiaa.
 
Meillä maitoallergia alkoi vihreällä kakalla! Muita oireita ei ensin ollu, mutta loppujen lopuksi kun neuvolassa ei heti otettu asiaa vakavasti alkoi ilmetä vatsakipua, tyttö siis kouristeli tosi pahasti maidon saannin jälkeen. Korvikkeella mentiin kun neiti lopetti tissistä syömisen kuuden viikon iässä.
Almiron pepti passasi, ja kakka muuttui viikon käytön jälkeen normaaliksi.

Itse en edes tajunnu ajatella kakan väristä mitään, kunnes siskoni sanoi asiasta. Hänen muksullaan oli ihan sama homma.
 

Yhteistyössä