Nam!Rahkavpitaikinaa ja siitä pellillinen lihapiirakkaa ja toisedta puolesta taikinaa vaikka omenatorttuja.
kyllä siitä vielä hyvää piirakkaa saa!Se on nyt jo aika vanha rahka...
Muistan tuon.Rahka voi säilyä päiväyksen jälkeen hyvänä vielä vaikka puoli vuotta. Luottakaa omiin asteihinne. Haistakaa ja maistakaa. Näin neuvoii eräs elintarviketutkimuskeskuksella työskentalevä mikrbiolog TV:ssä taannoin. Hän kertoi, että oli käyttänyt juuri puoli vuotta vanhaa rahkaa.. Jos ok haju ja maku ovat ok, niin rahkaa voi huoletta käyttää. Viikossa se ei ole mennyt miksikään.
Itse leivoin juuri suklaakakun 4 kk vanhasta rahkasta. Ihan hyvänä oli pysynyt.
No ei todellakaan roskiin. Rahka säilyy hyvin pari viikkoa helposti yli päiväyksen.Heittäisin kyllä roskiin..