Mua ei oikeestaan haittaa sekään, jos väristä ei tule tasaista.... antais vaan kivan säväyksen kakulle, jos kermavaahto ei olis ihan valkoista.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:En ole kokeillut,mutta en usko että onnistuu.. Kermavaahto on aika helposti lässähtävää ja jotta väri leviäis tasaisesti,se pitäis olla nestemäistä (mustikasta puristettu mehu) ja nesteen lisääminen taas heikentää vaahtoa entisestään.. Jos kokeilet niin tule kertomaan kuin kävi!
Oletko lisännyt sen vaahdotuksen loppuvaiheessa vai missä?Alkuperäinen kirjoittaja Wilmuska:Mä oon tehnyt niin, että pakaste mustikoiden sulaneen liemen olen laittanut vaahtoon. Tuoreet puristaisin siivilän läpi.
Mietin itseasiassa juuri tuossa aiemmin mielessäni, että värjäys onnistuisi varmasti jos laittaisi rahkaa sekaan...Alkuperäinen kirjoittaja Nooh:Voisiko osan kermasta korvata maitorahkalla? Jos värjäisi rahkan ennenkuin lisää siihen kermavaahdon?
Laitoin hiukan sitä mehua ennen kuin aloin vaahdottamaan. Varmaan 2 ruokalusikallista. Onnistui mielestäni hyvin.Alkuperäinen kirjoittaja ap:Oletko lisännyt sen vaahdotuksen loppuvaiheessa vai missä?Alkuperäinen kirjoittaja Wilmuska:Mä oon tehnyt niin, että pakaste mustikoiden sulaneen liemen olen laittanut vaahtoon. Tuoreet puristaisin siivilän läpi.
Juu ei nih. Eihän vettäkään sais olla yhtään mukana, esimerkiksi jäätynyt kerma ei vaahtoudu.Alkuperäinen kirjoittaja IhanaaMahtavaa:en lisäisi kermaan mitään vaahdotuksen alkuvaiheessa. voipi olla, ettei vaahtoudu lainkaan.