YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 9

Eipä tullut Jouluvauvaa tähän perheeseen. Tänään sitten menkat alkoi, eilen illalla vähän ennakoi takaraivolta alkava päänsärky, mutta muuta ei. Näköjään oireettomuuskaan ei ole oire;) Taas avoimin mielen uuteen kiertoon. Ajatukset suuntaa tammivauvaa kohti, tai se on ihan sama milloin vauva syntyy, kunhan nyt vaan ilmoittaisi tulevansa: /

Kp1/27 Yk11
 
LAUANTAI 14.5.2011



.......................... kp ........... dpo ....... yk
Lumihiutale73 ....... 5/28 ........................ 8
Barbamama35 ..... 9/24-30 .................... 9
Sinderella ............ 21/29........................ 5
kukkanen2011 ...... 26/27 ...................... 11
Whisky Peat ......... 38/? ........................ 1
Barbarella .......... 49/25-29 ................... 18


Mukana myös:
tellervo, ilona***, emmimaria, äiti täältä jostain, eva71, olkkis74, Katimari, Kaneli74, AnniSofii, Sinnalena


:heart: Plussanneet: :heart:

2011
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2

:heart: Syntyneet: :heart:

happihyppy . 25.12.2010 tyttö
jääräpää ....... 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja .. 19.11.2010 tyttö
Poni06 .......... 24.8.2010 poika
Tiktu ............ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ...... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa) :)
 
Viimeksi muokattu:
Jatkan yksinpuhelua täällä ;) Käytiin lapsettomuus lääkärillä ja kuultiin loput testitulokset. Kaikki hyvin niiltä osin. Lääkäri ehdotti clomien käyttöä oviksen tehostamiseksi ja kierron tasaamiseksi. Aloitan ne seuraavasta kierrosta. Jännää nähdä auttaako ne. =) Olikos täällä jollakulla ollut nuo käytössä? Tuliko niistä paljon sivuvaikutuksia?
 
Sinderella: :hug: Onnea alkaneeseen kiertoon!

Onpa tämä pino hiljentynyt :( Mitäs teille kaikille kuuluu?

Omaa napaa... Oltiin pääsiäisreissulla ja tultiin juuri kotiin. Reissun aikana ehti ilmeisesti liikaa miettiä omia tuntemuksia, koska toivo heräsi taas. :stick: Juoksin vessassa vähän väliä eikä kuivaa kautta ole tullut. Mitään muita oireita ei ole eli tämä on taas näitä toiveunia... Jännittää myös seuraava kierto ja clomien aloitus. Millaisia oireita ne mahtavat aiheuttaa? Kuinka pitkään oireet kestävät (vain lääkkeenotto päivien ajan vai koko kierron)? Kaikenlaisia ajatuksia poukkoilee päässä.
 
Täällä ihan hyvillä mielin kun muuta päivä sitten tekemäni testi näytti negaa niin hyvä että täti tuli jo. Luteaalivaihekin oli 12 päivää ja nyt on täti tosi runsaana kylässä eli ehkä siitä viime kierron greippimehusta oli hyötyä.

Barbbikselle toivottelen iloista yllätystä kierron loppuun. Toivottavasti clomeja ei sun tarvitse alottaakaan!

Muille kans terveisiä ja plussatoivotuksia!
 
Ihanaa, että olet positiivisilla mielin Sinderella =) Toivottavasti tämä on nyt SE kierto! bd

Kiitos! Olisihan se melkoinen yllätys. En oikein jaksa uskoa, että onnistutaan tässä. Ehkä se on itsesuojeluvaistoa, etten toivo liikoja. On jo niin monta kertaa tippunut toiveunista alas. Toisaalta positiiviset testitulokset ja clomit tuovat uutta toivoa tähän hommaan. Ehkä meillekin vielä joskus...
 
Barbarella: Olisi kiva kuulla miten teidän IVF meni =) Tuottiko toivotun tuloksen?

Jokos kierron väliin jättäneillä on alkanut uusi kierto? Mitä kuuluu taustailijoille?

Tänne mahtuu mukaan uusia, jos siellä taustalla joku lukee meidän juttuja ;) Kovasti on hiljentynyt tämä porukka plussien ja taustalle siirtymisten vuoksi.
 
Barbamama toivotaan että et edes tarvitsisi clomeja:wave:

Täällä käymisen oon jättänyt tietoisesti väliin. yritän ainakin olla laskematta omaa kiertoa. jos vaikka näillä keinoilla onnistuisi. Jotenkin kuukaudesta toiseen kovaa ja korkealta tippuminen on masentavaa tai ainakin oma fiilis ei ole hyvä ja tulee turhaan perheelle sanottua asioita joita ei kuitenkaan tarkoita. Ja tottakai se mieskin siitä saa oman osansa.
Olen yrittänyt miehelle sanoa että eikö voitaisi käydä lääkärillä, mutta en vaan saa sitä lähtemään. Yksin sinne meneminen on jotenkin turhaa, jos toinen ei ole mukana. Uskon kuitenkin että ovuloin joka kuukausi kun kuitenkin menkat tulee säännöllisesti 26-28 kierrolla. Hänkin kuitenkin yhtä paljon vauvaa toivoo tähän perheeseen, ellei jopa enemmän kuin minä=). Mies on sitä mieltä että kyllä se jonain päivänä onnistuu.
Kesä on kohta täällä ja valoisa aika saa ihmiset voimaan paremmin ja iloisemmaksi, joten nyt nenä kohti aurinkoa.
 
Tervehdys! Kirjoittelin loppuvuodesta tänne ja ajattelin tulla kurkistamaan mitä kuuluu =) Paljon onnea Niiskulle ja Tääl taas:ille plussista! Ihanaa! Meidän esikoinen on syntynyt joulukuussa (10. päivä), ja onhan se tietty rankkaa olla aina se nuorin, mutta hyvin hän ainakin on pärjännyt tarhassa (on nyt 4 v). Eli ei se joulukuussa syntyminen ole maailman loppu =)

Barbamama, teillä kävi reissun suhteen sitten just päin vastoin kuin meillä, me oltiin nimittäin pitkä viikonloppu Riikassa viime syksynä just ennen kuin tädin piti tulla vierailulle. Ja se reissu pelasti mun elämän, koska pystyin edes neljän päivän ajan olemaan ajattelematta asiaa... ja plussahan sieltä sitten tuli =) En kyllä usko, että matkalla on siihen asiaan ollut mitään vaikutusta :p Mutta pidän sulle peukkuja, että kävis samoin edes jälkimmäisen asian suhteen.

Siobhan rv 25
 
Moi,

Minulla tänään siis KP 15/28-30 jäi merkkaamatta tuo kierronpituus silloin alussa. Ovistuntemuksia oli viime viikolla taisi olla kp 10/28-30. En tikuttele ovista, mennään muuten vaan eteenpäin. Selkäkipu tms hieman helpottanut, että olen saanut jäättää (olen jättänyt kovemmat) kipulääkkeet pois. Liikkua pitää niin helpottaa, töihin jo tekis mieli:p.

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille ja plussapuhureita kaikille.
 
Ihanaa, kun tänne on tullut taas vähän eloa =)

kukkanen: Kiitos! Samat fiilikset oli mullakin alkukierrosta. Koitin pysytellä täältä poissa ja se onnistuikin jonkin aikaa. Nyt loppukierrossa en näköjään enää pysty siihen. :ashamed: Onko miehelläsi riittävästi tietoa siitä mitä siellä lääkärissä tapahtuu? Mieheni lähti sinne ihan mielellään, koska hänelläkin on kova vauvakuume. Sanoi kuitenkin jälkeenpäin, ettei se ollutkaan niin kauheaa mitä luuli. Meihin on suhtauduttu hyvin ystävällisesti ja ymmärtävästi vaikkei yritystä ole edes hirveästi takana ja kuitenkin aiemmin raskaus on alkanut ihan luomusti. Kaipa siellä voi tutkia vain toista osapuoltakin. On siitä tietysti vaikea vetää suuria johtopäätöksiä, koska tämä asia on kahden kauppa. Siemenneste näytteestäkin lääkäri sanoi kannustavasti, ettei se ole niin romanttinen hetki ja että se menee usein pieleen ekalla kerralla syystä tai toisesta. Hyvä, että sanoi, niin miehelle ei tullut suuria paineita asiasta. Puhuttiin kyllä näytteen antamisesta etukäteen, niin ei tullut miehelle yllätyksenä. Hän halusi itse tietää onko hänessä vika, kun lasta ei kuulu. Mies oli tosi helpottunut ja onnellinen kuultuaan hyviä uutisia "tuotoksestaan". Ehkä miehesi pelkää "vian" olevan hänessä ja se olisi miehisyydelle kova kolaus? Toisaalta ei mitään syytä välttämättä löydy niinkuin ei meilläkään. Silti tuli nuo lääkkeet nyt tehostamaan ovista. Meillä helpotti paineet jo niistä testituloksista huomattavasti. Hintakaan ei ollut niin paha lopulta vaikka ollaan käyty vain yksityisellä. Tähän mennessä on mennyt vajaat 300 euroa kaikkiin tutkimuksiin ja käynteihin yhteensä. Onhan sekin tietysti paljon, mutta äkkiä tuon summan saa kulumaan turhempaankin.

Siobhan: Kiva kuulla sinusta =) Kiitos peukutuksista!

Lumihiutale: Kiertopäivät korjattu! Voi kumpa nyt menisi kaikki kivut hus pois! b=)d

Aivan ihana ilma taas! Kesä tulee kohisten =)
 
Mitäs tänne kuuluu? Oltiin taas pudottu toiselle sivulle. Miten juhlitte vappua? Me ollaan oltu kotosalla ja eilen kävi vieraita. Päätin ottaa muutaman alkoholipitoisen juomankin vaikken ole täysin varma olenko vaiko enkö... En jaksa uskoa plussaan kuitenkaan ja tuntuu hölmöltä olla vesiselvänä kuukaudesta toiseen vain sen takia, että saattaisin olla raskaana. En siis tosiaan mitään humalaan asti juomista harrasta, mutta joskus voin ottaa yhden tai kaksi hyvässä seurassa =)

Olen aika huolissani listan kärkipään pitäjistä. Missä ovat Barbarella ja Sinnalena? Onko kaikki hyvin?

Mitä taustailijoille kuuluu?

Whisky Peat ja Lumihiutale joko on oireita? Aiotteko testailla?

Omaa napaa... Ei mitään raskausoireita jos ei lasketa eilistä repäisykipua aivastaessa. Se taisi olla jotain muuta kuitenkin, koska mitään muuta ei ole. Eiköhän täti kurvaa taas paikalle parin päivän sisällä ja pääsen testaamaan clomeja. Plussaonnea muille! b=)d
 
Moikka! Mehän ollaan oltu yrittämättä kierukan poistosta asti. Siitä tulee tiistaina 4 viikkoa. Toki sutinaa on ollut, mutta ei sitä perinteistä tyyliä :ashamed: Kun ei haluttu sittenkään "tuhlata" yhtään ovulaatiota, niin päätettiin testata ovis, ja talletella simppoja sit parina kertana, ja jos tärppi käy, osaan sanoa neuvolassa suunnilleen hedelmöitysajankohtaa. Ei sillä, että uskoisin tämän näin helpolla käyvän. Mullahan oli vuotoa kaksi päivää kierrukan poiston jälkeen, kesti n. 3 päivää, muttei ollut mitenkään runsasta. Papa-kokeen tulokset tietty mietityttää kans, ne saan varmaan perjantaina.

Nyt aamulla taas pissailin ovistikkuun, oon tuolla Donna-testillä seuraillu tähän asti myös. Sain tikkuun haalean viivan, ja nyt iltapäivällä myös Donna-testi näytti vaihe B:tä. Sen mukaan ovulaatio olisi 1-3 vrk:n päästä :) Katsellaan kuin käy.
 
moi, ei pahemmin ole oireita. Mitä nyt muutama päivä sitten oli kovempi vihlova kipu alavatsalla. Ja nyt tulee mieleen palelu tai viluinen olo.. mutta se voi olla jo tästä lämpömuutoksestakin johtuva. Ja väsymystä, ja jos nyt enempi miettii niin rinnat ovat painavantuntoiset ja hieman arat.. mutta rauhallisin mielin mennään eteenpäin. Testejä ei ole kaapissa enkä vielä suunnitellut testaavanikaan. Ens vkl pitää ainakin odottaa.. no ensi viikolla viimeistään kun lähdemme miehen kanssa konserttiin tms..=)

Plussatuulia kaikille <3
 
Peukutuksia teille molemmille Whisky Peat ja Lumihiutale! b=)d

Sulla on Lumihiutale jo tosi hyvät oireet! Olen myös palellut tänään ihan horkassa ja kävi jo mielessä, että jospa... sitten tajusin tuon lämpötilan muutoksen ja nauratti ihan toiveikkuuteni :LOL: Tässä vaiheessa kiertoa löytää aina jotain toivonpilkahdusta joka "oireesta".
 
Päästin nyt sen toivon kuitenkin nousemaan, kun päivät ylittivät 28. Tein aamulla negatestin, mutta se ei vielä lannistanut. Kaivelin esille viime kevään keskusteluja ja laskin, että sain silloin ihan puhtaan negan kp 28 ja kp 35 CB testiin tuli teksti raskaana. Toivoa on siis vielä =)

Mitäs muille kuuluu?
 
Tervehdys kaikille :wave:

Täälläpä on hiljaista, itsekkin olen taustaillut tovin vaikka tuolla terolutketjussa roikuskelen :) olen ihan tarkotuksella jättänyt vähemmälle netissä roikuskelun vaikka lueskelen pikaseen muiden juttuja :)

Täällä kp20 menossa ja jos ens viikonloppuna testailis jos siltä tuntuu... mulla on nyt teroluteja syödessä alamasujuilinnat vähentyny ni jospas erottas ns. oikeat oireet paremmin :D

Tsemppiä kaikille ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille :flower:
 
tellervo: Kiva kuulla sinunkin kuulumisia =) Sano vaan, jos haluat mukaan tuonne listalle. Mielellämme ottaisimme sinut mukaan aktiivilistalle. =)

Täti löysi tiensä tänne tänään eli nyt alkaa ensimmäinen clomi kierto. Jänskättää! Ehkä siksi en ole niin maassa vaikka täti sitten tulikin myöhästelystään huolimatta.
 
moi, täti tuli sitten tännekin.. eli nyt on kp 1/28, eli on tuo kierto tasaantunut sen maaliskuisen tuulimunan jälkeen. Hyvä niin. Nyt uusin mielin uuteen kuuhun. Selkäkivut ja jalan oireet ovat vähentyneet.. tosin nyt hieman mietityttää että jatkuneeko työt, mutta katsellaan mitä elämä tuo tullessaan. Positiivisin mielin nyt ainakin vielä mennään eteenpäin. Vaikka nyt alkaakin 8 kk niin osa noista on ollut "hiljaisia" ja oli se tuulimuna siellä välissä.

Onnea plussanneille, peukkuja mukana oleville vielä. Kyllä täältä vielä siirrytään odottajiin, eikös niin =)

Lumihiutale kp 1/28, yk 8
 
Lumihiutale: :hug: Hyvä, että olet voinut paremmin. =) Mikäs tilanne työpaikkasi kanssa on menossa?

Aloitin ne clomit nyt sitten. Hieman on ollut kuumia aaltoja ja oksetusoloa. Onneksi noita on ollut iltaisin, niin on saanut tehdä työt rauhassa. Saa nyt nähdä miten tilanne etenee. Perjantaina mennään ultraan katsomaan mitä vaikutusta lääkkeellä on ollut.
 
Tämä ketju on ihan älyttömän hiljainen nykyään :( Harmi, sillä olisi kiva kuulla muiden samanikäisten yritystarinoita. Jos siellä joku hiljainen seuraa taustalla, niin heitä ihmeessä viestiä aina välillä. Listalle ei tarvitse tulla, jos ei halua, mutta keskusteluun voi aina osallistua =)

Omaa napaa... Tänään oli taas käynti lapsettomuus klinikalla. Ultran mukaan ovis olisi tulossa ensi viikolla ehkä vähän myöhemmin kuin yleensä. Hieman muutoksia tuli jatkosuunnitelmiin. Nyt tuli loppukierron tueksi myös Luget. Näillä mennään (clomit + luget) seuraavat pari kiertoa vielä eikä tarvitse käydä ultrassakaan, kun kuulemma ei näyttänyt olevan vaaraa viitosista. Yllättäen mies pyyhki tuon uutisen jälkeen otsaansa helpottuneena :LOL: Heinä-elokuussa arvioidaan tilanne uudestaan, jos ei näissä muutamassa kierrossa onnista.

Mitä muille kuuluu?
 
MAANANTAI 16.5.2011



.......................... kp ........... dpo ....... yk
Whisky Peat ......... 9../? ........................ 1
Lumihiutale73 ....... 7/28 ......................... 8
Barbamama35 ..... 11/24-30 .................... 9
Sinderella ............ 23/29........................ 5
kukkanen2011 ...... 28/27 ...................... 11
Barbarella .......... 51/25-29 ................... 18


Mukana myös:
tellervo, ilona***, emmimaria, äiti täältä jostain, eva71, olkkis74, Katimari, Kaneli74, AnniSofii, Sinnalena


:heart: Plussanneet: :heart:

2011
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2

:heart: Syntyneet: :heart:

happihyppy . 25.12.2010 tyttö
jääräpää ....... 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja .. 19.11.2010 tyttö
Poni06 .......... 24.8.2010 poika
Tiktu ............ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ...... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa) :)
 
Viimeksi muokattu:
Moikkelis vaan!! Mulle voi päivittää kp 9/yk 1, koska mehän päätettiin ne yhdet menkat odottaa ennen yrityksen aloittamista. Eilen vähän harjooteltiin, ovista odotellessa, josko sellaisenkin joskus bongaisi..

Vaikee tätä on ymmärtää, kun pari kk sitten oli ihan varma, ettei koskaan enää, ja nyt ei malttaisi millään odottaa :( Ja jos se kovin hankalaksi käykin, niin hohhoijaa... En tiiä... tämmönen päivä tänään...
 

Yhteistyössä