YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 9

Tiiti: Aukesivatko hanat? Pidän peukkuja, että olisi ihan muita tuntemuksia b=)d

äiskä: :hug: Toivottavasti mies on paikalla oikeaan aikaan seuraavassa kierrossa! Jos meinaa lähteä reissuun, niin lapset hoitoon ja lähde mukaan :D

Tuli tuosta puskajussin ihanasta "teinipojan häiriöstä" mieleen, että minkäs ikäisiä teidän lapset ovat? Oletteko jutelleet vauvahaaveista heidän kanssaan? Mitäs luulette lasten tuumivan ajatuksesta?

Mun lapset ovat 9- ja kohta 11-v. He tiesivät aiemmasta odotuksesta ja surivat veljensä menetystä. Uskoisin siis uuden vauvauutisen tuovan mukanaan iloa ja myös huolta. Jos meitä vielä onnistaa, niin jätän uutisen varmaan kertomatta kunnes on ohitettu suurimman riskin viikot ja ultrassa käyty. En tiedä... toisaalta sitä on niin kauan ja hartaasti toivottu, että osaisiko siitä olla hiljaa??? Aika näyttää =)
 
Meillä on tytär 15 v ja poika 9. En ole kertonut vauvahaaveesta vaikka suunnilleen muu maailma tietää, lehdetkin taittelen niin ettei kansi näy...Mutta jäimpä sitten eräänä päivänä kiinni tällä palstalla olosta, ja tyttäreni oli hyvin loukkaantunut: "Sitten jos tulee vauva niin sinulla ei ole enää aikaa meille!" Näin kypsää suhtautumista! Yritin sanoa että äidinrakkaus on varsin venyvä käsitys, että asia ei kuitenkaan ole vielä ajankohtainen (ei ennen kuin toivottavasti tärppää) ja jätin sanomatta että tytär lähtee lukioon ensi syksynä, joten paljonko HÄNELLÄ on sitten aikaa äidille?

Meillä häiriötekijä on tämä 9 v, joka saattaa sännätä (edelleen lukottomaan) makuuhuoneeseen kesken kaiken. Käytännössä parasta on puuhailla päivällä, siten että poika on istutettu dvd:n tai tietokoneen ääreen. Mies ei ole aivan niin rätti silloin kuin iltaisin ja ei tarvitse pelätä, että makuuhuoneesta äänet kantautuisivat lasten makkariin.

Meillä ei taas ole ollut minkään sortin sänkyelämää, yritän lohduttautua sillä, että kyllähän se kerta ovistestin myönteisen tuloksen jälkeen periaatteessa riittää. Tänään masentaa muutenkin, tuntuu tämä vauvahaave niin kovin utopistiselta, vaikka yritän ajatella kuinka positiivisesti että kun on ennenkin lapsia saanut ja ikää on vielä alle 40 ettei vielä tarvitsisi masentua...:( Tänään on päivä 4/24, ma alkaa sitten tikuttelu ohjeen mukaan kun kierto on näin lyhyt.

Plussaonnea kaikille!
 
Niinhän se kävi, että hiukset jäi leikkaamatta ;) heppu oli vielä hyväntuulinen, mutta aateltiin et leikataan sitten toiste ajan kanssa

Siinä värit päässä istuessa tunsin muutaman minuutin ajan melko kovaa kipua vasemmalla puolella "tuolla jossain" sisällä. Oisko sitten ollut ovis? Eka kerta ois, että oon huomannu sen. Argh ja edelliset pupuilut olivat keskiviikkoillalla. Mut teoriassa kaikki mahdollista.

Viimeksi plussatestin tehtyäni päätimme ettei kerrota lapsille ennen kahtatoista viikkoa. No sitten oltiin niin tohkeissamme, että kerrottiinkin jo samana iltana : D ja kaikki olivat heti fiiliksissä. Oli myös toisaalta hyvä että saimme myös jakaa surun ja huolen koko perheen kesken, kun sain keskenmenodiagnoosin tk-lääkäriltä (onneksi sairaalassa löytyikin myöhemmin vahva syke).

Meillä lapset toivovat vauvaa. He ovat niin ihastuneita tähän pikkutappiin, nykyiseen taapertajaamme ja ovat toivoneet että saatais vielä yksi.. Vanhin lapsista on pian 15 ja sitten on vielä nuo 12 ja 7 vuotiaat.
Tuossa toissailtana tämä ekaluokkalainen katseli vatsaani ja alkoi hehkuttaa, että äitiii sullahan on pullea masu, siellä on mulle oma pikkusisko!! Sanoin että taisi olla huonosta ruuasta se turvotus, mutta ei ottanut uskoakseen :)

Meilläkin puuttuu lukko makkarista, tämä 12 vuotias osaa pitää meteliä tulostaan. Muut vain ryntäävät paikalle. Mutta sauna on hyvä paikka ja joskus pihahommissa piipahdetaan varastossa tai muuta mukavaa spontaania ;)

Nyt taidan sulkea hetkeksi silmät, lapset saapuivat koulusta ja voivat hetken katsoa pienen ihmisen perään
 
Viimeksi muokattu:
Heippa

Ei ole vielä hanat auenneet, mutta koska testit negoja niin toivo on tältä osin menetetty. Positiivista tässä on kuitenkin se että kierto ei lopullisesti näköjään jäänyt 23 päivään :)

Meilläkin puuhaillaan todella vähän kammarin puolella, noin 2 kertaa oviksen aikaa. Enempään ei riitä aika tai energia, ja tietenkin ainoa vaihtoehto on iltamyöhäsellä.

Puskajussilta täytyy ottaa opikseen, varaston ja saunan hyödyntämisen...

Teen juuri lähtöä kotiin töistä, mutta palailen viikonlopun aikana!

Tiiti
 
Meillä on makkarin ovessa samanlainen lukko kuin vessan ovessa. Se on muuten aika helppo laittaa, jos ovessa on se paikka valmiina ;) Se helpottaa, mutta silti on vaikeaa pupuilla päivisin lasten ollessa paikalla. En minä pysty rentoutumaan täysillä, jos lapset ovat oven takana kuuntelemassa. Onneksi iltaisin ja vapaaviikonloppuisin (lapset ovat isällään joka toinen vkl) saadaan touhuta rauhassa :) Tekee muuten aika hyvää, kun saa olla välillä ihan kaksistaan ja tehdä mitä huvittaa ja missä huvittaa :p

Tiiti: Peukkuja, ettei kuukautiset alakaan! b=)d

puskajussi: Kyllä se keskiviikkoinen voi hyvinkin riittää ja ehtiihän sitä vielä tänään varmistelemaan ;)
 
Hienoa kuulla että muillakin vauvahaaveilijoilla on teinejä talossa! Kyllä minä siihen luotan että jos/kun pieni tänne muuttaisi, vanhemmat lapset olisivat viime kädessä tyytväisiä. Tykkäävät kovasti pienistä serkuistakin. Vaikka tietysti on eri juttu saada vauva omalle reviirille...

Oli myös lohdullista kuulla ettei kaikilla muillakaan riitä energiaa jatkuvaan makuuhuonepuuhailuun. Arki painaa meillä tosi kovaa, joten aloittaminen on rankkaa - etenkin jos mies sanoo haluavansa aivan kirjaimellisesti PÄIVÄUNILLE(voin tietysti mennä sitten herättämään:vampire:)

Ei meillä silloin muinaisuudessakaan tärpännyt ekoilla kierroilla joten sikäli tämä menee vielä ihan kaavan mukaan.

Kirjoitelkaa ahkerasti etten minä ole täällä ainut joka käy epätoivoissaan kaksi kertaa päivässä!;)
 
Heipä hei kaikki!
Niin Barbamama ens.viikko on miehelläni vapaata ja sitten lähtee työnpuolesta kursille neljäksiviikoksi, on myös tämän ajan kotosalla yöt joten ens.kierrolla täytyy käyttää kaikki mahdollinen aika hyväksi oviksen aikana:p:D
No Barbamama sinulla näkyy olevan kierto ihan loppu vaiheessa, elikkäs jännät päivät menossa onkos mitkä tuntemukset ja fiilikset?
Meillä lapsukaiset poika 11.v poika 3.v9kk ja tyttö 2.v4kk joten täällä säpinää riittää ihan tarpeeksi näitten pientenkaa ja varsinkin ku mies on työn takii poissa niin täällä kyllä arki on sutinaa kun itsekin käyn töissä, sen takia ei aina jaksa tännekään hirmun pitkiä tarinoita kirjotella:| Mutta käyn kyllä aina lukemassa teidän muiden kuulumisia. Niin Barbamama tais kysyy että tietääkö lapset että ehkä vauva tulee jossain vaiheessa perheesee no pienet välillä kyselee koska vauva tulee mutta isompi oli vähän sitämieltä että eikai lisää, on kyllä ihan positiivisella mielellä kuitenkin=)
Puhaltelen täältä teille kaikille ihanaisia plussa tuulia:whistle:
MUKAVAA VIIKONLOPPUA:wave:
 
Ainahan sitä toivoo viimeiseen asti vaikka menkkaoireita on jo. Uskon, että täti tulee taas kerran kylään muutaman päivän sisällä.

Ostin femiflor paketin jo varalle. Taidan aloittaa kuurin heti, kun kuukautiset alkaa. Sitä ei suositella raskauden aikana, joten vielä en uskalla. Olen kuullut useammaltakin, että tuosta on ollut apua raskautumisessa. Nyt otetaan taas kaikki keinot käyttöön ;)

Alkukierrosta pitäisikin taas käydä verikokeilla lapsettomuushoitoja varten. Enää pari viikkoa aikaa lääkärikäyntiin. Jännää =)
 
Tervetuloa Malfiina! Onpa kurjaa että joudut odottamaan noin pitkään tutkimuksia! Odottaessa aika on kyllä välillä kuin ikuisuus.:(

Barbamama:Onneksi sinun odotuksesi hoitojen alun kanssa on loppusuoralla!

Oletteko kokeilleet näitä netin ovulaatiolaskureita? Sain yhdestä vinkin ystävältä ja toisen löysin kai näiltä sivustoilta, ja kuinka kävikään: samoilla tiedoilla toisen mukaan hedelmällisin aikani olisi tässä kuussa 12. -17.9., toinen taas ilmoitti samaksi ajaksi 14.-19.9. ja osasi jopa tarkkaan kertoa että ovulaationi on 17.9. Ehkä minä tosiaan kokeilen sitä tikuttamista!: /

On vuototahtikin muuttunut: ensin oli pari-kolmepäivää pelkkää tiputtelua ja eilen alkoi järkky vuoto. Nyt on jo 5/24 mutta ei vuoto ehdy.

Olen lueskellut opettavaista kirjallisuutta, ja saanut tietää, että kierrossa on neljä eri vaihetta. Mietin vain, mahtavatko olla osin päällekkäisiä näin lyhkäisessä kierrossa.

Plussatuulia ja hyvää viikonloppua!:wave:
 
Tervetuloa Malfiina! Niinpä, ei se nyytin saaminen ole helppoa, mutta onneksi täältä löytyy kanssasisaria joiden kanssa asiaa voi pohtia.

Eilisestä asti tullut pientä tuhrua, mutta hanat eivät ole vielä auenneet. Ja testit näyttää negaa. Minulla alkaa vuoto aina kunnolla kera särkyjen. Nyt alkaa pelottaa josko kyseessä esim. tulehdus kun alavatsakin ollut kipeä koko viikon.

Ovis oli tasan kaksi viikkoa sitten ja silloin viimeksi myös hempeilty, joten mahd. raskaus näkyisi testeissä.

Pahoittelut omanapaisuus, mutta jotenkin vähän huolettaa.
 



SUNNUNTAI 11.9.2011

........................ ikä ........ kp ........... yk ........ toiveissa
Whisky Peat ....... 35 ........ 1/? .............. 2 ............. 3.
Tiiti35 ............... 35 ...... 2/22-25 ........ 10 ............. 2.
Keskeneräinen .... 38 ....... 6/24 ............. 3 ............. 3.
Syystuuli74 ........ 36 ....... 15/30 ........... 3 ............. 2.
puskajussi .......... 39 ...... 16/33 ............ 2 ............. 5.
Malfiina 76 ......... 35 ..... 17/25-30 ....... 11 ............. 3.
äiskä-73 ............ 38 ......19/29-33 ......... 6 ............. 4.
Eemas ............... 39 ..... 19/24-28 ......... 4 ............. 3.
ail .................... 35 ....... 20/29 ............ 1 ............. 5.
Barbamama35 ..... 36 ....... 24/24 .......... 13 ........... 3./4.



:heart: Plussanneet: :heart:

2011
syyskuu ..... Vilhelmiina73 yk 4
elokuu ....... luosto yk 2, ilona***, Papuli yk 1
heinäkuu .... Lumihiutale73 yk 10
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2

:heart: Syntyneet: :heart:

Pilvilinna74 ......... 3.8.2011 poika
Koralli73 ............. 2.8.2011 tyttö
Helvi-10 ............ 12.7.2011 tyttö
kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa) :)
 
Viimeksi muokattu:
Malfiina: Tervetuloa mukaan! :wave: Lisäsin sinut jo tuonne listalle. Tiedoista puuttuu vielä kiertopäiväsi ja kuinka monetta lasta toivot. Miksi teidän tutkimukset on lykätty noinkin kauas? Olette kuitenkin jo pitkään yrittäneet.

Keskeneräinen: Olen käyttänyt TCOYF kalenteria. Se löytyy googlettamalla tuolla nimellä. Sinne päivitellään kuukautisten alkamispäivät, pupuilut, oireet, testitulokset ym. ja kalenteri ennustaa kiertoja eteenpäin aiempien perusteella. Sinne voi myös laittaa aamulämmöt ja kalenteri tekee käppyrän niistä, mistä näkee hyvin jälkikäteen missä kohtaa ovulaatio tapahtui (jos tapahtui). Se ei maksa mitään ja on helppo käyttää.

Tiiti: Millä testillä olet testaillut? Niissä on huimia eroja. Onko sulla aiemminkin näkynyt raskaus testissä aikaisessa vaiheessa? Se ei nimittäin välttämättä aina näy vielä 2 viikkoa ovulaatiosta. Tuhruttelu saattaa taas olla ns. valemenkat eli ihan harmitonta. Peukkuja, että olisi näin! b=)d
 
Iltaa =)
Kiertopäivä on nyt 16/25-30.Spontaani kaksosraskaus,eli nyt kolmatta yritämme.Laparoskopia tehty viime kesänä,selittämättömäksi jäi arpeutuminen,ja ainakaan kiertojen heittely ei paranna asiaa..Mehiläisessä suosttelivat joulukuulle että saadaan kierto tasaiseksi.Terolutilla yritettiin ensin ja nyt primolut.Ilmeisesti Primolut vahvempi??

Barbamama viimeiseen asti kannattaa toivoa =) Femiflor? Ihan outo tuote =0

Keskeneräinen Laskurit unohdin itse ja tikuttelin vaan ja limoja tutkiskelin =)) tikuttelusta tulee varmempi olo itselle että ainakin hormooneissa jotain tapahtuu.

Tiiti Voihan olla kiinnittynyt päiviä myöhemmin eikä siksi vielä näy.Pitelen peukkuja =)
 
Kopsaanpahan tännekin väsyn keskeltä:

Itsellä ollut menkkatuntemuksia pitkin viikkoa, lääkärin lupailema 4 viikkoa kaavinnasta on mennyt aikaa sitten, huomenna jo 5 vkoa ja 5 päivää. 6 viikkoahan itse veikkailin todenmukaiseksi heti silloin, ja onnekseni nyt näyttäisi siltä, että vuoto olisi alkamassa. Huomenissa jo toivon mukaan. Sitten päästäisiin taas vauvaa yrittämään, ja harrastamaan "normaaliakin" seksiä :D
 
Iltaa

Metsälenkki ja lasi punaviiniä teki tehtävänsä, eli hanat näyttäisi vihdoin aukeavan.
Ja ihanaa että kierto vähän piteni, pelkäsin jo että vallan lyhenee alle 23 päivän.

Nyt pidetään sitten Barbamamalle peukkuja!

Nyt käytin Davidin herkkiä r-testejä jotka tilasin Raskauskeijun nettisivuilta, ehkä täytyy seuraavan kerran tilata jotain toisia.

Anyways rentoa lauantai-iltaa kaikille!
 
Whisky Peat: Tervetuloa takaisin kuumeilun pariin! Lisäänkö sinut listalle?

Malfiina: Ei tuo 25-30 päivän vaihtelu nyt ihan hirmuiselta ongelmalta kuulosta. Vai onko tuo nyt lääkkeiden kanssa saatu vaihteluväli? Itsellänikin on kierto vaihdellut 23-28 välillä, yleensä 24-25 päivää. Tuohon ei yksityisellä lapsettomuusklinikalla suoranaisesti puututtu vaikka sen epäiltiinkin kielivän ovulaatio-ongelmista. Tutkimuksissa meiltä ei "vikaa" löytynyt kummastakaan eli ollaan selittämättömiä. Clomi + lugesteron hoito testattiin kesällä - ei plussaa. Nyt siis jonotellaan kunnalliseen sairaalaan IVF hoitoon (mikäli ovat siellä jatkosta samaa mieltä kuin lääkäri yksityisellä).

Femiflor on emättimen tasapainoon vaikuttava maitohappobakteeri. Niitä saa ihan apteekeista. Jokunen listatuttu on raskautunut kuurin jälkeen. Pakko testata nyt itsekin ;) Sabora Pharma Oy • Femiflor • Naiselliseen hyvinvointiin
 
Kiitos :) Toivon mukaan huomenna olisi kp1. Tuolta plussanneistakin minut saisi poistaa, se jotenkin tuntuu aina niin pysäyttävältä, kun sen näkee :( Siitä plussasta kun ei mitään hyvää sitten seurannut. Mitenhän nuo yk:t merkataan, onko tämä nyt sitten 2? Kun ekasta tuli kesäkuussa se plussa, mistä nyt vasta ollaan toipumassa...
 
Whisky Peat: Ok. Poistin sen plussamerkinnän listalta. Plussahan se silti oli vaikkei loppuun asti mennyt. Siksi annoin olla siellä. Jos se häiritsee sinua niin tietysti poistan =) Yk voisi olla 2. Katsotaan huomenna sitten alkaako kierto. Lisään sut sitten listalle. =)

Tiiti: Mikäs sulle laitetaan kp1 päiväksi?
 
Iltoja vielä =)

Tiiti Onnea uuteen hedelmälliseen kiertoon :)

Barbamama toivottavasti aika tulee pian.

Lääkkeeillä kierto saatu pidennettyä,meni näin vuoto 8-10 + n 4 päivää päälle tuhrua ja viikko väliä ja uus vuoto.Siihen nähden jo todella hyvin.
Pitänee koittaa myös sitä Femifloria myös.

Whisky peat =( onnea uuteen yritykseen rutkasti.
 
Jep. KP1 Jotenkin ajattelin sitäkin, että se plussa tuolla hämää muitakin. Siis kun oon plussanneissa, ja kuitenkin yritän koko ajan raskautua :) Joissain listoissahan on mainittu siinä omalla rivillä, jos km tai tm. Mutta tokko noilla niin väliä, mennyttä mikä mennyttä.
 
Tiitille onnea tähän kiertoon!

Entä Barbamama, onko sinulla toiveita, vai katsoinko kiertopäivät väärin?

Minulla täti menossa, huomenna sitten pitäisi aloittaa tikuttelu ja olen tolkuttoman hermostunut. Yritän saada rohkaisua siitä, että kierto tuntuu olevan säännöllinen ja toimiva, joten miksi sitten ei jatkokin toimisi.Mutta hyvät siskot, pitäkää nyt peukaloita pystyssä että ovulaatio tapahtuisi!

Olen ehtinyt miettiä jo sitäkin, että JOS se ovulaatiohäiriö on jatkuvaa, niin saako apua tavallisilta yksityisiltä lääkäriasemilta, siis sen Clomifenin suhteen? En tiedä missä asti meiltä ovat viralliset lapsettomuusklinikat. Mutta se gyne jolla kävin puhui jo tuosta lääkkeestä, joten kai se on mahdollista. No, olen vähän (enkä ihan vähän!: /9 asioiden edellä, jos tässä nyt ensin rauhassa testailisi.

Älkää pahoitelko oman navan tuijottelua, sitähän tässä itsekukin varsin SANANMUKAISESTI tekee!;)
 
Davidin r-testeistä: En ole saanut niihin ikinä viivanpaikkaa tmv. näkyviin. Vain pelkkä kontrolliviiva ja sitten puhdasta valkoista.

Olen samaa mieltä kuin Keskeneräinen eli oman navan tuijottelua ei kannata pahoitella. Minulle tämä on ainakin niitä ainoita paikkoja, jossa voin kertoilla omista fiilareista ja ajatus kulkee oman navan ympärillä, - tänäänkin :) . Olen ollut torstaiaamusta lähtien tosi huonovointinen eikä aiheuttajana valitettavasti ole raskaus, vaan flunssa päänsärkyineen :( Päänsärky saa minut yleensä yökkimään ja niin siinä on nytkin käynyt. No, jos oikein positiivisesti jaksais ajatella, niin täähän vois olla totuttautumista raskauspahoinvointiin :p Huomenna vaan on ihan pakko päästä hoitamaan talokauppa-asioita (on saatu oma talo myytyä, ihanaa!) eikä silloin haluais olla huonovointinen.

Ens lauantaina olis r-testin tekoaika...kun vain jaksais sinne asti odottaa eikä täti tulis kylään aikaisemmin... Tilasin jo netistä tarvittavan testipatteriston, joten testivälineistö olis jo kunnossa :LOL: , vain raskaus puuttuu...

Aurinkoista päivää kaikille. Pysykää terveinä ja plussailkaa oviksien+raskauksien suhteen!
 
Whisky Peat: Onnea uudesta kierrosta! Kovasti plussaonnea! Lisäsin sinut listalle, mutta en muistanutkaan ikääsi. :ashamed:

Keskeneräinen: Onko sulla siis jo tutkittu ja todettu joku ovulaatio häiriö? Se, että ovis jää väliin aina välillä, on ihan normaalia varsinkin meidän iässä. Meille yli 35-vuotiaille suositellaan, että lapsettomuustutkimuksiin hakeudutaan puolen vuoden yrittämisen jälkeen. Tutkimuksiin voi lähteä kunnallisen kautta (terveyskeskuslääkäri) tai yksityisen klinikan kautta. Yksityisellä asiat etenevät huomattavasti nopeammin, mutta se on tietenkin kalliimpaa. Me kävimme tutkimuksissa yksityisellä, jotta saatiin tulokset nopeasti ja aloitettiin clomi + lugesteron hoito. Siellä tutkitaan molemmat, koska vika voi olla kummassa tahansa. Sen jälkeen vasta päätetään mitä hoitoa tarvitaan vai tarvitaanko mitään. Eihän ole mitään järkeä syöttää naiselle hormoneja, jos vika on vain miehessä ;) Tutkimuksiin menee reilu kuukausi, koska otetaan verikokeita ja tehdään ultrauksia kierron eri vaiheissa.

Kannattaa siis odotella vielä rauhassa pari kiertoa, jos mitään ongelmaa ei ole tiedossa. Suosittelen yksityistä, jos siihen on varaa. Ei ne tutkimukset mahdottoman kalliita ole. Mekin siirrytään nyt ennen isompia hoitoja kunnalliselle, koska ne maksavat jo melkoisesti yksityisellä. Lääkkeet täytyy tietysti silti maksaa, mutta säästää ainakin sievoisen summan lääkärimaksuissa. Ongelmana tässä ratkaisussa on taas tämä odottelu... Yksityisellä oltaisiin jo tositoimissa : /

Joo jännäilypäivät on taas käsillä, mutta en usko raskauteen. Ei ole yhtään mitään oireita siihen suuntaan. Tutut oireet tädin tulosta ovat olemassa eli eiköhän täti taas kurvaa kylään muutaman päivän kuluessa. Kierto on vaihdellut niin, että joka toinen on lyhyt ja joka toinen muutamaa päivää pidempi. Nyt on taas sen pidemmän vuoro eli odottelen rauhassa uutta kiertoa =)
 

Yhteistyössä