Vauva 19.04.2022 Päivitetty 29.05.2023

Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen saivat uusperheeseen kuudennen lapsen – ”Uskomaton uroteko”, kommentoi Tuure kotisynnytystä

Taiteilijapariskunnan perhe täydentyi kotisynnytyksessä tyttärellä. Tie tämän lapsen syntymään ei kuitenkaan ollut helppo.

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
Liisa Valonen

Kuvataiteilija Manuela Bosco, 39, sekä laulaja-lauluntekijä Tuure Kilpeläinen, 51, ovat saaneet uusperheensä kuudennen lapsen. Pariskunta tiedotti asiasta pääsiäismaanantain iltana, joskin lapsen kerrotaan syntyneen jo viime viikolla.

Lue myös: Anna: Manuela Bosco, 39, koki viime keväänä kaksi keskenmenoa: ”Voin hyväksyä tapahtuneen, vaikken pysty sitä ymmärtämään”

Tuure Kilpeläisen julkaisemassa kuvassa näkyy vastasyntyneen pikkuruinen käsi.

– Lisää tyttöjä maailmaan! Hän saapui viime viikolla, iloitsee isä julkaisussaan neljän sydämen kera.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tuure Kilpeläinen (@tuurekilpelainen) jakama julkaisu

Instagram-julkaisusta myös selviää, että synnytys on tapahtunut kotioloissa. Tuure kiitteleekin ”kotisynnytysjoukkuetta”, johon on kuulunut doula sekä kaksi kätilöä.

Ennen kaikkea hän kuitenkin kiittää vaimoaan Manuelaa.

– Love you sankarittareni @manuelabosco. Uskomaton uroteko, Tuure kirjoittaa.

Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt onnitteluista. Esimerkiksi laulaja-lauluntekijät Vesala sekä Juha Tapio onnittelevat pariskuntaa.

Takana kaksi keskenmenoa

Manuela Bosco kertoi Anna-lehdelle marraskuussa, että ennen tätä raskautta hän koki kaksi kipeää keskenmenoa.

– Ensimmäinen keskenmeno tuli aivan puun takaa, koska en ollut aiemmin joutunut kokemaan sellaista. Se oli fyysisesti rankkaa, ja sen jäljiltä jäi tyhjyys, Manuela muisteli Annalle.

Keskenmenoista auttoi selviämään luonnossa liikkuminen sekä usko hyvään. Manuela avasi Annalle ajatusmaailmaansa, jossa kaikkeen tapahtuvaan on olemassa jokin hyväntahtoinen ja suureen viisauteen pohjaava syy.

– Voin siis hyväksyä tapahtuneen, vaikken pysty sitä ymmärtämään, hän summasi tuolloin.

Manuela Boscolla ja Tuure Kilpeläisellä on entuudestaan yksi yhteinen lapsi. Kummallakin on lisäksi kaksi lasta edellisistä liitoista.

Anna.fi: Neljättä lastaan odottava Manuela Bosco koki keväällä kaksi keskenmenoa: ”Se oli fyysisesti rankkaa, ja sen jäljiltä jäi tyhjyys”

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X