Vauva 04.07.2024

Maria Huntingtonin vauva syntyi! Suloiset kuvat tummatukkaisesta vastasyntyneestä

Tyttövauva on Marian esikoinen. Puoliso Riku Dufvalla on entuudestaan kouluikäinen lapsi.

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
Tiia Ahjotuli / OM-arkisto

Entinen seitsenottelija Maria Huntington, 27, on synnyttänyt esikoisensa. Urheilutähti jakoi ilouutisen Instagramissa yhdessä puolisonsa Riku Dufvan kanssa.

Otoksissa tuhisee tummatukkainen vauva kapaloituna. Kuvatekstissä pariskunta ilmoittaa vauvan olevan tyttö.

– Terve tyttö saapui muuttamaan meidän maailman eilen, he kirjoittavat sydämen ja enkelihymiön kera.

Vauva on Marian esikoinen. Riku Dufvalla on entuudestaan yksi lapsi.

Perheen vuoro

Maria Huntington on kertonut avoimesti julkisuudessa toiveestaan tulla äidiksi. Kaksplussan haastattelussa vuonna 2020 Maria pohdiskeli, miten urheilu-uran ja perheen perustamisen voisi yhdistää.

Tuolloin 23-vuotias Maria totesi, että perhe ja koti ovat hänen prioriteettejaan. Raskaus kuitenkin pakottaisi harjoittelun ja kilpailun tauolle, mistä seuraisi myös taloudellisia vaikutuksia.

– Haluaisin tehdä pitkän uran ja urheilla mahdollisesti vielä 10 vuotta, mutta en tiedä pystynkö odottamaan 10 vuotta, että saisin ensimmäisen lapsen.

Tuotuaan raskautensa julkisuuteen Maria avautui Timeout-podcastissaan siitä, että hänen pahin pelkonsa on ollut se, ettei raskaus jostain syystä onnistuisi. Podcast on Marian ja hänen ystävänsä, aitajuoksija Lotta Haralan juontama.

Kesällä 2023 Maria Huntington ilmoitti pitävänsä taukoa huippu-urheilusta. Tammikuussa pian raskausuutisen julkistamisen jälkeen Maria kertoi Aamulehdelle, että hän lopettaa kilpaurheilu-uransa ja aikoo keskittyä perhe-elämään ja yrittäjyyteen.

Urheilu-urallaan Maria voitti seitsenottelun SM-kultaa kolme kertaa. Vuonna 2019 hän voitti Pohjoismaiden mestaruuden.

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X