Voi apua, taitaa Yh-äipät "edustaa" vahvasti BB:ssä tänä vuonna...

  • Viestiketjun aloittaja bb
  • Ensimmäinen viesti
bb
Niin, BB nettisivujen esittelyiden perusteella talossa taitaa olla kaks vai kolmekin yh-äippää.. Harrastuksia mm. biletys. Ylläri.
Kuinka moni pystyisi olemaan erossa pienistä lapsista kolme kuukautta? Sen vuoksi, että pääsee telkkuun bilettään, siiiiiiis ihquuuuu!
Toivon totisesti, että ennakkoluuloni kumoutuvat... (ei siis ennakkoluulot yleensä yh-äippiä kohtaan, kunnioitan heitä suuresti!! Vaan ennakkoluulot bb-julkku-tyrkkyjä kohtaan.) On se varmaan lapsesta hienoo kattoo ku äiti bilettää ruudussa. Ymmärtääköhän pieni mieli, miksei pääse halaamaan äitiä, vaan äiti vetää mielummin kännit tv:ssä?
Apua!
 
yksinhuolt.
Oho, en voisi ikinä olla erosaa lapsestani noin pitkän aikaa vapaaehtoisesti. Ja mihin yksinhuoltajat edes laittavat lapsensa siksi aikaa? Jos lapset ovat isiensä luona niin bb-tyypit ovat etä-äitejä ja entiset kumppaninsa niitä yksinhuoltajia. ; D
 
"vieras"
Mietinkin, että Tamer puhui monesti matkaoppaissa niistä Oulussa asuvista lapsistaan (silloin ilmeisesti vielä tapasivat) mutta nyt perheeseen ei kuulunut kuin vanhemmat ja sisarukset.

Sen lisäksi, että tuolla on noin monta nuorta yh-äitiä, siellä on myöskin yllättävän paljon vain peruskoulun käynyttä porukka, tai juuri ja juuri amiksen siihen päälle...
 
  • Tykkää
Reactions: NipaNeutroni
"vieras"
[QUOTE="vieras";24528285]Mietinkin, että Tamer puhui monesti matkaoppaissa niistä Oulussa asuvista lapsistaan (silloin ilmeisesti vielä tapasivat) mutta nyt perheeseen ei kuulunut kuin vanhemmat ja sisarukset.
[/QUOTE]

Ei ole ollut koskaan kiinnostunut lapsistaan. Esitti vain telkkarissa...
 
bb
Iltasanomien mukaan Tanjan "poikanen" on 3v., Terhillä 5-vuotias, Suvin neljä lasta iältään 6-17 vuotta ja Janicalla 7- ja 10-vuotiaat lapset. Ei ihan pieniä kaikki, mutta en mä kolmevuotiastani (enkä vanhempaakaan lasta) jättäisi kolmeksi kuukaudeksi, että pääsen telkkuun bilettämään. Niin ja Tamer puhui vaan pienistä tyttäristä.
 
H-q
Olette ehdottoman oikeassa kaikki. Koska hyvä äiti ei voi olla, ellei hylkää omia unelmiaan (jollekinhan se BB on sitä, toiselle joku lastenvaatteiden verkkokauppa taas, mut koska oma unelma ei oo sama, niin toisen unelman täytyy olla perseestä). On täysin mahdoton ajatus, että lapsella olisi muuta turvaverkkoa, kuin sen sinne 7 -vuotiaaksi imettänyt äiti.

Toistaiseksi te sulkeutuneine mielipiteinenne hävetätte enemmän kuin ne äidit, jotka on bilettänyt ihan rauhaisasti toistaiseksi.
 

Yhteistyössä