40+ so what wol.12

  • Viestiketjun aloittaja Ottis
  • Ensimmäinen viesti
Heips.

Eipä ollut se mun plussani pysyvä. Se mitä näkyi silloin viikko sitten, haaleni vaan loppuviikkoa kohti, ja nyt sitten vuotokin jo alkamassa.... Viime viikolla kärsin henkisen tuskan ja kuivilla jo ollaan, onneksi. Mutten enää tuonne päälistalle halua, vaan voisin sinne taustajoukkoihin asettua toistaiseksi, ja lueskella kuulumisianne ja jotain kuulumisia joskus kirjoitella. Katsotaan mitä kesä ja loppuelämä vielä tuo tullessaan. Jos jotain pysyvääkin vielä saisi aikaan näillä vanhoilla rupusilla solusilla taikka jos ei, niin muuta elämän nautintoa sitten sitäkin enemmän :)

Plussapuuhkuja kaikille, ja mur-murille huomiseen testiin punaviivatoivotus!!! Ja Mindylle onnittelut :heart:! Toivottavasti Marja-Leenallekin kuuluu hyvää :).
 
Voi putunen, ihunainen..olen niin suruinen puolestasi:'( lämmin halitus:hug:
..on tämä pienen alulle saaminen niin vaikiaa..ja vielä vaikiampaa on, että pikkinen jaksaisi tarrata..

Toivon siulle ihanaa kesää sinne taustalle ja että se tärppi kuiteshin vielä kävisi ja olisi sen 9kk:n kestoinen
 
Huominen dippaus jää miulta väliin, testejä tulee vasta tiistaina.
..ja turhaahan se dippaus enää onkin..mutta tunnen ja tiedän itteni, että kun testejä postilaatikkoon kolahtaa, mie kertaalleen vielä dippaan..:ashamed:
 
Pikaisesti omaa napaa nyt taas vaihteeksi.Oltiin koko viikonloppu perheen kanssa reissussa ja nyt vasta kotiuduttiin. Mur-mur; en ajatellut testailla ennenkuin menkat on myöhässä. =) Saa nähdä, pystynkö pitämään periaatteen. Yhtään testiä kaapissa ei ole, joten jos houkutus tulee, niin toteutus tökkii. :D

Jotenkin on ollut vaan kummallinen olo. Massua on turvottanut ja tuntuu, että nälkä on yltynyt ja saa syödä koko ajan. Ehkä vain kuvittelen ja kumminkin taitaa olla vasta dpo6, joten ehkä tuntemuksia ei pitäisi vielä ollakaan...??

Sori, kun en kommentoi nyt muiden juttuja. Yritän palata paremmalla ajalla.
 
Voi Putunen :'( Olen niin pahoillani puolestasi :hug:

Mur-mur: Taidan dippailla vasta sitten jos menkat on myöhässä. Ajoittaisista alamasun krempoista huolimatta en oikein jaksa uskoa että tässä kierrossa olisi tärpännyt. Tosin ei vielä ole PMS-oireitakaan, niin että katsotaan... :whistle:
 
Ottis
Putunen Voi ei :'(, olen niin pahoillani :hug:. Kurjaakin kurjempaa tuollainen :(. Ihan sanattomaksi vetää. Voimia sinulle ja halauksia :hug:.

mur-mur Mies lähtee aamulla viiden aikaan ajelemaan, joten ei taideta enää ehtiä talletella eikä siitä vissiin hyötyäkään olis. Ei haittaa jos ovis tulee tiistaina, mutt jos sen jälkeen, niin sitten pitää tehdä uusia suunnitelmia.

Siellä teilläpäin liikuskelee joku aseen kanssa ulkosalla, joten pysyttelehän sisällä.
 
Ottis - Ok toivotaan, että tallettelut riittäis ja Oili tulisi viimeistään tiistaina!:heart:
..juuu, tuolla Petosella päin tuntuu se asemies(nainen)liikkuvan, ei onneksi täällä meillä.

Toivottelen jokaiselle kauniita unosia:heart:
..putuselle voima&jaksu halitus:kiss:
 
Huomenia Tähän aamuun =)

Ninni :hug: Tämä on niin kamalaa, kun ei tiedä kuinkas tuo oma keho toimii. Tänään minulla aamu alkoi niin upeilla menkkajuilimoilla, että oksat pois... mutta ei mitään, nada, nothing... Täytyisi yrittää ottaa kuun säteestä kiinni ja hypätä matkaan...pääsisi kuunkiertoon oivaan. Toivottavasti sinulla kesän aikaan kierto normalisoituu tai sitten käy Ylläri-pylläri :heart: Ja mokoma täti pysyy pois 9kk! Miulla vielä yksi kortti käyttämättä... Puhelinaika TK:hon tänään

Putunen sinulle myös toivottelen aurinkoista ja kaunista viikkoa! :kiss: Ihanaa kun olet vielä mukana, vaikkakin taustalla. Toivo elää ja niin myös mahdollisuudet :heart:

Salme Plussapuuhkutukset ... tiedätkö mitä... tuo tikuttelu on aikas jännittävää ;) :D
 
Viimeksi muokattu:
Mur-mur Kuinkas siellä rapisee? Ehtiikö testit sittenkin täksi päiväksi?(...kaupasta)
Aah ihanalta kuulostaa teidän loma! Ja mitä yhdestä tiskikoneesta! Nimikkokupit ja grillimakkaroille suodatinpussit :D Ja mikäs sen mukavampaa kuin tiskata laiturilla muutama perunakattila... Nams, uusia perunoita :p Silloin kun muutin ukkosein luokse, taloon ei tullut eikä mennyt vesi. Kyllä sitä silloin kaupunkilaisena mietti, mihin sitä joutui :LOL:
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos oliivitar, ninni69, mur-mur, ottis ja muut! Toivottavasti oliivittaren ja ninnin kierto taas normalisoituu ja pääsette kunnolla jännäilemään. =)

Minulla oikeastaan toivo elää ihan hienostikin. Jotenkin tuli melkein lisää toivoa, kun kuitenkin tuo tuntui nyt hyvin alkaneen. Ei vaan ilmeisesti solut olleet tällä kertaa riittävän vahvaa sorttia - mutta kyllä vielä niihin hyviin soluihinkin uskon, että ne toisensa löytävät jossain sopivassa vaiheessa =). Tapahtuuhan noita varhaisia keskenmenoja nuoremmillekin aika paljon. Taustailu sopii nyt kuitenkin hyvin, kun kohta alkaa kesäloma, enkä meinaa kovin paljon viettää aikaa koneella. Ja kyllä tämä kuumeiluaika on saanut aikaan sen, että vaikka edelleen sitä ihmettäkin toivon, niin olen entistä paremmin huomannut, että elämällä on niin paljon muutakin tärkeää annettavaa. Jos keskittyy liikaa haaveilemaan jostain ehkä saavuttamattomasta, niin ne elämän kaikki muut ihanat ja tärkeät asiat jäävät liikaa taka-alalle, eikä niistä osaa olla riittävän kiitollinen. Nyt onneksi kuitenkin osaan. Ja ennen tätä kuumeilua osasin. Tämä on vaan välillä pistänyt pään pyörälle
. Mutta hyvää ja opettavaista aikaa tämä on ollut
.

Tsemppiä ja mukavaa mieltä toivotan kaikille ihanaisille!!! :hug: :flower:
 
Hei,

yritän pikapikaa lukea teidän aikaisempia viestejä! Pahoitteluni Puttuselle, ja tsemppiä jatkoon!

Me käytiin tänään klinikalla toteamassa ovulaatio, joka näkyi aamulla myös digitaalisesti. Ensi perjantaina on sitten alkion siirto. Hirvittää vähän vielä, ja mietityttää kun on vielä niin pieni vauva (11kk) että mitäköhän sitä on oikein tekemässä. Ollaan kyllä molemmat sitouduttu, ja syynä lähinnä se ettei uskalla enää odotella pidempään. Aika ei ole puolellamme, sanoi mies.
 
Kaunista päivää ihunaisille!!!

Täällä ilma hieman viileni, alkoi tuuleksimaan kovin.

Oliivitar kyllä mökille vesi tulee&menee, sekä on sisäveski.
Monasti sellainenhin mökki vuokrailtu, missä vesi on kantovesi, ulkohyyskä jne.

Muu ei miulle niin tärkiää..mutta nykyään mie haluisin, että mökillä on sisä-wc..olen kait iän myötä sitten tullut mukavuudenhaluiseksi;)

putunen
- hyvin kirjoittelit elon arvostamisen tärkeydestä.:)
Mie vakaasti uskon, että kun siulla tärppihin käy noin nopsaan, kyllä sieltä munasarjoista se :heart:tervehin solu:heart: kerran hedelmöittyy ja vaavin saat syliin asti.:kiss:

Testit ei rapise vielä tänään. S. postiini tuli kympin jäljestä toimitusaikavahvistus - huomenna ovat perillä.
Miulla vaan niin kovin masua ja selkäähin jyystää kipuiset:$..vuoto ei vaan ala kun Luget käytössä.
Huomenna jos ei testissä mitään näy iltapäivästä, laittelen viimoset Luget illasta(varuiksi)
..vuoto alkaa sitten viim. 27-28.5
(lämmöt mittasin äskettäin, laskeneet jo eilisestä 37.3-->37)

..nyt mie lähen suihkuun ja aurinkoon partsulle kaffelle:)
 
Viimeksi muokattu:
Ottis
Oliivitar Voi kurjuus ku se täti nyt odotuttaa :hug:. Saitko aikaa hCG:n määritykseen?

Ninni69 Sinnekin toivon joko tädin tulevan pian tai sitten pysyttelevän visusti pois :hug:.

mur-mur Huomennakin on ihan hyvä päivä dippailla :heart:.

Tringa Ihanaa, ett ovis todettu ja pääsette alkionsiirtoon perjantaina. Muistahan käydä kertoilemassa mitä sieltä sitten kuuluu. Tänään töissä pikaseen jostain lehdestä luin, että meillä Suomessa alkionsiirrot onnistuu keskimäärin neljännellä kerralla, mutt kansainvälisesti verraten, hyvin. Toivottavasti teillä on onni nyt ekassa yrityksessä myötä.

Voi hitsi, ukkonen jyrisee ja alkoi vettäkin sataa. Mun piti tänään jatkaa viikonloppuna aloittamaani kukkien istutusta ja penkkien uudelleen muokkaamista, mutta taisi jädä haaveeksi se urakka :'(. No, pidellään vapaata sitten ihan kaikesta :). Ukkokaan ei tule illalla 'häiriköimään', joten saan ottaa vaikka torkut |O.

ON Ovistestin dippasin ja viiva yhtä hailu kuin silloin kun sitä aloin tikutella, eli tänään dpo0, jos päivittäjä viittis mut tonne RKTT-listalle laittaa :heart:? Ihan hyvä näin. Maha turvoksissa ja päivällä ihan teki pahaakin ja meinas mahan löysälle vetää eli kai se jonkinlainen hormonimyrsky oli.
 
Ottis
Putunen Poistin sinut surumielin jo toiseen kertaan yrjöklubista :'( ja laitoin samalla taustalle. Toivottavasti sieltä täysin purjein palaat ja se hyvä munis saisi ihan pian hedelmöittyä :heart:.
 
Ottis

Nimi/ikä.........Kiertopvä./kierronpit...yrityskerta...Km/monesko haaveissa

Tringa
(40).................kp?................yk1.................2
Ninni69 (41)...............Kp4/23-30........yk n.3v............1
pikkutirri (41).............kp5/28.............yk6........4./2yht.
Ottis (43)...................kp13/24-30.......yk21( 08/09)1.
Whisky Peat (35)........kp17/?.............yk1........3
Nöpsö (42).................kp19/29-32.......yk?................2.
Mahdotontako (46).....kp19/27...........yk11....................1. yht.
Salme71 (39)..............kp20/27-29......yk2........2
AinoEmilia (?).............kp22/?.............yk n. 3v( 08/10)4/2yht.
Euphonia (39).............kp24/25-26......yk17..........1
mur-mur (45).............kp24/24...........yk26(02&08&11/10)3.
oliivitar (40)...............kp?/27-30.......yk3 ( 05/09)7.
Iida-Karoliina (46).......kp?/23-29........yk22...................5.

Kadonneet lampaat:
Ulla4, Mother Mary?, Raputar, velmuliina, Mynteli, Bismil, Mimmi68, tetu68, Muumimamma-72

Taustailijat/Taukoilijat:
Räystäspääsky,Onlydream, Ballerina Bolero, Haave2010, Elysee, Piitu73, Hysteria, Mafinka, minttu2011, sarppav, Mami41, *Justiina*, putunen





Ottis (43)..................dpo0
Salme-71 (39)...........dpo7
mur-mur(45).............dpo11


Ovulaatiotestissä tasavahva viiva= dpo-1
ovulaatio (myös oletettu ilman testailua) =dpo0
päivät ovulaation jälkeen = dpo1..dpo2..jne..
hoitopäivä = pp0; sitten pp1 jne.
pp = piinapäivä


:heart:Kaikki plussanneet löytyvät pinon ensimmäiseltä sivulta!:heart:
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1897274-40-so-what-wol-12-a/
 
Viimeksi muokattu:
Ottis
Voi, mur-mur Kiitos ku huomautit. Korjaan oitis. Mä olen näemmä vähän ruostunut näissä hommissa :ashamed:.

En tiedä ku jäi se eilinenkin viiva sen verran hailuksi, ettei kovin hyvältä näytä, mutt jos ovis tänään, niin tallettelut osuivat oivaan saumaan. Kaikki taas yhden kortin varassa, mutt niinhän se on lotossakin, että jos onnistaa, niin ei siihen tarvitakaan kuin yksi rivi =).

Toivottavasti ne sun testit tulee kans huomenna, että pääset dippaamaan. Tuskallista totisesti piinailla ja jännätä miten käy. Plussapuhureita :whistle::heart:.
 
Ottis - toivotaan sitten, että siulla ovis tänään!=)

Enpä mie oikiastaan enää juurikaan jännää..vi**taa vaan kun vuoto viivästyy Lugejen vuoksi:mad:..
Kyllähän mie en malta kuiteskaan dippaamati olla, varmistella..joskushan saattaa se voitto sattua yllättäin kohdille:rolleyes:
..toivoa täytyy pikkasen, että jaksaa..

Tämä vartoominen käy kyllä voimille - ovis tulee niin aikaseen, että sitä kierron loppua saa odottaa..odottaa..ja odottaa..tuskaista touhua!:O
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä