Äitejä Joensuusta

Meilläkin poika oppi sitten viikonloppuna konttaamaan. Vielä tosin mennään aika hiljaa kontaten ja kiire kun tulee niin matka jatkuu ryömien. Ylöspäin on nyt suunta ja kovasti nousee jo kaikkea mahdollista vasten. Ei vielä pääse seisomaan mutta polvilleen jo saa itsensä vängettyä jostain kiinni pitäen. Monen monta kuhmuakin on jo tullut, kun ote aina lipsahtaa, mutta sehän kuuluukin asiaan. Kunhan nyt ei vaan mitään pahempaa sattuisi, pitäisi olla silmät itsellä selässäkin.

uusiomami-77 Tervetuloa mukaan kirjoittelemaan ja myös live-tapaamiseen, kunhan sellainen taas järjestetään.

Miten on desa74 ja mertsu nähdäänkö ensi viikolla kolmistaan, jos ei muita kiinnostuneita ilmoittaudu vai odotellaanko, että myös sakuliini pääsee toukokuun puolessa välin mukaan. Tokihan me sitten voidaan jo uudet treffit järkätä.
 
Meille sopii ens viikolla ke tai to, mitens Teille? Missäs nähtäis?

Meillä alkaa vauhti kontatessa kiihtyä =) Ja samoin täällä, noustaan polviseisontaan, mutta ei vielä seisaalleen ja kyllä täällä kanssa on kuhmuja tullut :/
 
Heissan!
Tää mamma ei ole paljon palstaillut, kiitos rikki menneen kannettavan! Mut hei taas toimii :wave:! Täällä suunnalla ollaan opittu vauhdikas ryömiminen ja puolen yöstä tyttö nukkuu omassa sängyssä, jee! Loput yöstä meuhkaakin sitten välissä ja aina löytää mitä ihmeellisimmistä asennoista :)
mii-tu vautsi teidän poju konttaa, onko jo tukea vasten alkanut nousta?
[/b]Desa74 teijän typy etenee kyllä vauhdikkaasti liikunnallisissa taidoissa, kesällä varmaan jo kävelee :)
Me oltais myös innokkaita tapaamaan, kiva ois nähä miten kaikkien vauvelit kasvaneet :)!
 
desa74 Teidän tyttö se taitaa kohta lähteä juoksemaan. =) Hurjaa vauhtia on nyt kehitys edennyt. Onko tuo yhtään vaikuttanut tytön viihtymiseen itsekseen? Meillä poika on vieläkin aikamoinen viihdytettävä eli eipä juuri yksikseen viihdy. Lelujaan tutkailee vain jos siinä vieressä istuu ja aina välillä pääsee tankkaamaan turvaa äidistä.

Tapaamisesta: Onko muita tulossa kuin mertsu, pimmeepulla ja desa74? Jos teille siis käy tavata meillä niin laitan yv:nä osoitteen.

 
Vanjaeno
Mitäs teillä on aina ollut "ohjelmassa" noilla tapaamisilla? Ihan vaan kahvittelua ja vertaistukea ja lapset saa olla keskenään? Vai mitä?

Onkos teillä ollut jo monta tapaamista? Sillä vaan mietin, että jos uusi tulee mukaan, niin tuleeko ulkopuolinen olo?
 
mii-tu ei nyt mitään eritysen huomattavaa muutosta tuohon viihtymiseen ole tullut, toki hieman paremmin viihtyy,mut nyt kun osaa kontata, niin tulee nykimään lahkeesta, et äippä syliin ;)

Ja hyvin käy tapaaminen Teillä, laita vain osoitetta tulemaan, tuodaan sitten kaikki taas tullessa jotain kahvileipää.

Vanjaemo ollaan treffattu vasta kerran, joten ei varmasti tule ulkopuolinen olo =)
Ja ihan vain ollaan kahviteltu ja juteltu, ja mukavaa oli :)
 
desa74, mertsu ja pimmeepulla laitoin yv:nä teille ajo-ohjeet. Jos tarviitte parempia neuvoja niin laittakaa yv:tä, unohdin laittaa viestiin puh. numeroni.

Tapaaminen on siis keskiviikkona 5.5. puolenpäivän maissa. Kaikki olette tervetulleita tapaamiseen, ilmoittakaa vain jos olette tulossa niin laitan osoitteeni.

vanjaeno Tottakai uskallat mukaan, ei meidän seurassa varmasti kukaan ulkopuoliseksi oloaan tunne.
 
Heippa!!

Tapaamisesta, mitä mieltä olette, halutaan kyllä tulla sinne, mutta pojalla alkoi viime keskiviikkona flunssa taas, nyt on jäljellä vielä yskää. Tarttuiskohan flunssa vielä teihin vai voitasko me tulla?
 
Vanjaeno
Voi video, kun mulla on jo keskiviikolle sovittua menoa. Tää mamma-arki on niin kamalan kiireistä :LOL:

Mutta ehkä seuraavaan tapaamiseen sitten pääsisimme mukaan, toivottavasti!
 
Meidän hyvä tuuri jatkuu näköjään edelleen..Näyttää siltä että oon nyt itse tulossa kipeeksi.. :headwall:
Jos on vielä aamulla yhtä kipee kurkku, ni me ei tulla tapaamiseen, en viitsi teitä kaikkia tartuttaa.. Mut mikäli oonkin ok, ni voisin tuoda kahvipaketin ja kotiuunin pullia, en jaksa itse ruveta leipomaan mitään.. =)
 
Voi ei, meillä neidin elämän ensimmäinen kuume ja kunnon räkätauti :/ Kaksi yötä ollet kyllä super levottomia ja tämä aamu ihan tosi kipee ja itkuinen, huh huh. Nyt päikkäreillä, toivottavasti saisi edes jollainlailla nukuttua, kun nokka on niin tukkoinen, vaikka kuinka tippoja laitoinkin.

Toivottavasti pian helpottaa, taitaa huomiset äitienpäivän mummola reissut jäädä väliin :|

Mutta mii-tu ja pimmeepulla, oli tosi fantsua taas treffata, kiitti Teille! Ja pian sit uusiks!!!
 
Moi!

Olis kiva liittyä teidän joukkoon mukaan, meidän neidille tekis hyvää nähä muitakin lapsia ja aikuisia! Oon 25 äiti Hukanhaudalta ja tytsyllä ikää kohta 9 kk. Ilmotelkaa jos mukaan mahtuu ja millon kokonnutte?
 
desa74 Voi harmi, että siellä sairastuttiin juuri äitienpäiväksi. Toivottavasti tytön olo on jo parempi. Täältä toivotellaan pikaista paranemista. =)

roosa84 Tervetuloa joukkoon, totta kai mukaan mahtuu. Tapaamisista sovitaan aina tällä palstalla eli kun täällä on mukana niin tietää milloin tavataan.

Mitenkäs olette viettäneet äitienpäivää? Me ollaan oltu ihan kolmistaan, mummojen luona käytiin jo eilen. Käytiin aamupäivällä kävelemässä puolentoistatunnin lenkki ja sen jälkeen ulos syömään. Ensimmäistä kertaa oltiin kunnolla ulkona syömässä pojan kanssa (kahviloissa oltiin kyllä käyty). Todella hyvin meni, jopa yllättävän hyvin.
Mitenkäs olisi tapaaminen helatorstain jälkeisellä viikolla (vk 20)?
 

Yhteistyössä